Bassiehof – Potsierlijk

Screenshot 4

(Door: Bas Paternotte)

Achterbaksheid, ijdelheid en eigenwaan zijn politici eigen. Tegenover deze Haagse drie-eenheid staan natuurlijk ook meer positievere zaken zoals idealisme, de wil en drang om zaken te veranderen en beter te maken en een oprechte betrokkenheid met de staat van het land. Maar dan zit je al snel in de hoek van windmolens, lastenverlichting en parkeerbeleid. Daar gaat deze Bassiehof niet over, deze richt zich op dat derde element: eigenwaan. Want WTF voor triest toneelspel zagen wij afgelopen week opgevoerd in de Nationale Vergaderzaal?

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bassiehof – Potsierlijk

 1. Cathja zegt:

  Die laatste zinnen uit het artikel in Geen Stijl irriteren me nog het meest: bijna een miljard extra voor asielzoekers en noodhulp, en dát kan blijkbaar wel, maar onze Defensie moet het stellen met een schamele 50 miljoen! Treurig! Wat stelt Nederland eigenlijk nog voor als NAVO-bondgenoot? Niets! Hoe denken we onze burgers te beschermen als er een gevaarlijke situatie dreigt, zonder goed opgeleid leger? Dan zijn we aan de barbaren overgeleverd!

  Zorg ervoor dat onze Defensie weer op het vereiste niveau komt, en zorg er tegelijkertijd voor dat onze ouderen en andere zorgbehoevenden weer kunnen rekenen op hulp, voordat er opnieuw sloten geld worden weggegeven aan de meest ondankbare lieden binnen onze landsgrenzen: de asielzoekers!
  Eigen land en volk behoren de hoogste prioriteiten te krijgen!

  Like

 2. STOM eigenlijk van me dat ik me niet eerder heb gerealiseerd dat a.s. dinsdag wij àllen zéker zouden zijn geweest dat die hele meute bij elkaar zou zitten en wij hen dan ‘ààn zouden hebben kunnen spreken op hun onverantwoordelijke, misdadige in oorlogsgevaar brengen en hen daar en dan terecht zouden stellen’… heel heel jammer… zoiets vergt organisatie en dat is nu vàst niet meer mogelijk…

  Like

 3. @geertwilderspvv EEN GEWÈLDIG ARTIKEL èn REACTIES Hey check this out @MinPres @APechtold @AsscherL @diederiksamsom http://www.vrijechroniqueurs.nl/marcel-van-dam-hat-es-nicht-gewusst-en-overigens-is-het-onze-eigen-schuld/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s