Bijna duizend “Fransen” betrokken bij Jihad in Irak en Syrië

Screenshot 6

Irakese soldaten bereiden een aanval voor op terreurgroep Islamitische Staat. Bijna duizend Franse staatsburgers zijn afgereisd naar Syrië en Irak om zich aan te sluiten bij islamitische groeperingen

Ongeveer 930 inwoners van Frankrijk zijn actief betrokken bij de jihad in Irak en Syrië of zijn van plan daar naartoe te gaan. Volgens de Franse minister Bernard Cazeneuve van Binnenlandse Zaken zijn 350 van hen ter plaatse, onder wie 60 vrouwen.

Ongeveer 180 zijn inmiddels teruggekeerd uit Syrië en 170 zijn op weg naar de regio. Nog eens 230 anderen hebben voorbereidingen getroffen om naar gebieden te gaan waar radicaalislamitische strijders opereren. Naar schatting zijn tot nu toe 36 “Fransen” in de regio omgekomen.

(Opm.: aanhalingstekens van webmaster)

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Frankrijk, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bijna duizend “Fransen” betrokken bij Jihad in Irak en Syrië

 1. Sjoe! zegt:

  Uiteindelijk begon men tussen de Franse en Franse misburgers onderscheiden. Gezichtsvermogen is terug. Geluk met hergenezing.

  Like

 2. Jean zegt:

  Met al die islam smeerlapperij en Afrikaners naar hier te halen stond dat in de sterren geschreven, eenmaal barbaar altijd barbaar, de enige redding ter voorkoming van gewelddadig barbaars geweld is heel die rotzooi verwijderen uit Europa incl. die lafaards van dat EU gedrocht met voorop E.T. met aalstroom en barbarosso en kapo schulz en niet te vergeten de achterlijke aston.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Dat bericht in het Parool kent het volgende bijzonder dubieuze zinnetje: “Het getal van 35 of 36 Amsterdamse vertrekkers is eerder deze zomer in kleine kring bekendgemaakt”. De vraag rijst welke mensen dan die ‘kleine kring’ vormen. Zouden dat soms onze Politiek Correcten zijn? Zo ja (wat het geval lijkt te zijn) waarom meldt het Parool dit dan niet met naam en toenaam? Wie wordt er beschermd tegen de terechte en razende woede van een verraden volk?

   Like

 3. de 13de imam zegt:

  Fransen my ass! Dit zijn geen Fransen en ze zullen niet gemist worden. Hopelijk vertrekken er nog veel meer, zo heeft deze hele IS affaire ook nog een zonnige kant. Bij terugkeer vastzetten en aan het Assad regime uitleveren, die weet vast wel raad met dit gespuis.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Ik blijf bezwaar maken tegen het toekennen van westerse nationaliteiten aan moslims:
  1. allereerst refereren in het westen wonende moslims aan zichzelf met de nationaliteit van het land van herkomst. In het westen wonende moslims noemen zich dus Turk, Marokkaan, Somaliër, Pakistaan, enz. Nooit refereren zij aan zichzelf als Fransman, Nederlander, enz.
  2. de onder 1. genoemde realiteit wordt geboekstaafd door het wezen van de islam, dat geen nationaliteit kent, laat staan erkent.
  3. in het westen wonende moslims hebben van de betreffende westerse staat een nationaliteit toegewezen gekregen, met in principe als doel de uit die staat voortvloeiende rechten en plichten toe te kennen.
  4. in de praktijk accepteren in het westen wonende moslims in de regel wel de uit de nationaliteit voortvloeiende rechten, zelden de uit de nationaliteit voortvloeiende plichten.
  5. het onder 4. gestelde is overeenkomstig de islamitische opvattingen en denkwijze
  6. de door westerse landen toegewezen nationaliteit met daaruit vooruit voortvloeiende rechten en plichten komen voort uit de staat, niet uit het volk (!)
  7. het onder 6. gestelde betekent dat de cultuur van het betreffende westerse volk wezenlijk verschilt van die van de rechtstaat
  8. het onder 6. gestelde demonstreert niet alleen een doorgeslagen juridisering, maar eveneens het primaat van de staat over het volk.
  9. het onder 8. gestelde is in tegenstelling tot de legitimering van de staat, dat haar rechten in eerste instantie juist ontleent aan dit volk
  10. Per saldo kan geconcludeerd worden dat juist wetgeving, en de van daaruit werkende rechterlijke macht, een maatschappelijke realiteit construeert dat diametraal tegenover de natuurlijke werkelijkheid van volken staat, of dit nu een westerse cultuur dan wel een islamitische cultuur is.

  11. In vergelijk kan gesteld worden dat de verzaking van de rechten van westerse volken ten gunste van rechterlijke machten in westerse staten, overeenkomt en samenvalt met de verzaking van rechten van de afzonderlijke volken die onder de islam vallen. Anders gesteld: de pendant van de islam in de westerse wereld is niet het christendom, maar een selecte groep wetten alsmede het aan wetgeving ontleende bestaansrecht van diezelfde rechterlijke macht.

  Ergo: de macht van de staat dient, evenals de invloeden van de islam, teruggedrongen te worden; het natuurrecht van volken herstelt.

  Like

 5. cat zegt:

  dit kan dus ook gebeuren he ! Bedrijfsongeval.

  haha…..humor.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  En dat moest er natúúrlijk nog even in worden vermeld: Dat “andere terugkeerders niets meer van geweld moeten hebben, na wat ze daar hebben gezien en meegemaakt.” Of zoiets.
  Nou, neem dat maar mooi met een korrel zout; wel zo veilig!
  Het beste zou nog steeds zijn : Vertrekken? Best! Maar dan er uit en nooit meer er in!
  Wat doen alle Europese landen -niet alleen Nederland- daar toch moeilijk over! Willen ze die lieve moslimmetjes zó graag houden?
  Als potentieel stemvee dan, zeker!

  Like

 7. windwens zegt:

  Ik heb zo eng vermoeden dat de reken factor op een andere wijze moet worden toegepast. Denk dat er veel meer heen en weer gaan dan de statistieken nu aangeven, als je vermenigvuldig met 10 zit je wellicht aardig in de buurt dan nog blijft het natte vinger werk. Met zo die kleine aantallen zoals genoemd worden krijg je toch niet echt een hele regio in handen, ben geen militaire of heb niet deze achtergrond maar lijk me stug dat je met zo handje vol zo ver komt. Dan maar weer roepen ja ze maken gebruik van propaganda en bang makerij. Die propaganda valt wel mee op het gebied van koppensnellen, want het is toch wel aantoonbaar gedrag, en wat ze zelf vertellen gebeurt ook daadwerkelijk. Kruiwagens met zout trachten ze ons in de ogen te strooien maar al komen ze met de de hele pekel voorraad van een winter geloof ik het nog niet.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Laat ze -de moslim-haatjurken- allemaal oprotten naar hun jihad! NOOIT MEER TERUGKOMEN, en ook subiet het Franse/Nederlandse/Duitse paspoort INLEVEREN! En ik hoop dat ze veel kogels mogen koppen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s