Duitse minister van Justitie wil Jihadisten uit Irak en Syrië terughalen en hen “helpen”

Screenshot 1

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), wil moslims, die als bloedige christenmoordenaars actief zijn geweest, terughalen en “helpen”. Hij wil zijn bloeddorstige paspoort-Duitsers uit Irak en Syrië terughalen en hen “helpen”. Daarmee bedoelt hij hoe hij ze er met veel geld en niet nader geduide ondoorzichtige maatregelen toe kan overhalen om Mohammed de rug toe te keren en voortaan overtuigde aanhangers van het Duitse rechtssysteem te worden:

“Onder diegenen die willen terugkeren, bevinden zich wellicht ook zulke die de terreur willen afzweren, omdat ze herkend hebben op welke verkeerde weg ze zaten. We zullen er over moeten praten hoe deze de weg terug naar de realiteit kunnen vinden”, zei Maas tegen de ´Leipziger Volkszeitung´.”

Voor terugkerende “Duitse” IS-strijders dient de staat een pakket hulpmaatregelen voor drop-outs te regelen om voor hen de weg te effenen dat zij weer in de samenleving kunnen meedraaien”, zei Maas. “We hebben hier met een heel nieuw fenomeen te maken. Pasklare antwoorden zijn er niet”, wordt hij door de krant geciteerd. Men moet een aanbod doen aan diegenen “die de terreur willen afzweren.”

N-tv

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald en ingekort door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Duitsland, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Duitse minister van Justitie wil Jihadisten uit Irak en Syrië terughalen en hen “helpen”

 1. E.J. Bron zegt:

  S-T-A-P-E-L-G-E-K !!!

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  Nou dan neemt deze randdebiel die koppentjopper maar in huis .

  Like

 3. 50Pf zegt:

  Yes. I want to help them too…
  … by taking their german passport, put them on a plane and drop them out over syria.
  – With or without parashut. Thats just a question of wasting syntetic-silk. 😐

  Like

 4. jan zegt:

  dit tuig moeten ze by terug komst een kogel geven

  Like

 5. jans zegt:

  Is de NSDAP weer terug?

  Like

 6. meneertje zegt:

  Ze begrijpen er nog steeds niets van.

  Like

 7. Giny zegt:

  K-N-E-T-T-E-R-G-E-K !!!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Dit is gewoon standaard eu beleid. En anders kan ie een andere baan gaan zoeken.
  Geheel gelijk aan wat ze hier beweren. Begeleiding en een pak geld er tegenaan gooien en alles komt vanzelf wel weer goed met al die smerige laffe moordenaars. De 3 W’s, woning, werk en wijf.

  Like

 9. Harry zegt:

  Iedere keer denk je dat het niet gekker kan , maar verdomd, binnen enkele dagen staat er een nóg grotere imbeciel op met een overtreffende dwaasheid .
  ” Pasklare antwoorden hebben we niet ” , lees ik .
  Toch wél hoor , meneer de minister !
  Iets met kogels en een muur !
  In deze dure tijd ook financieel meer verantwoord , het is slechts een kwestie van dubbeltjes .
  En het helpt echt . En U hoeft U niet te schamen , die anderen doen het óók .
  Plus nooit meer een recidivist , d’as ook wel lekker .

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk ga maar weer verspillend aan de slag met het via belastingen door echte Duitsers opgebrachte geld om de vijanden van diezelfde echte Duitsers te pamperen en vertroetelen teneinde dat warme gutmenschgevoel in stand te houden belastinggeld is gratis toch? En al lukt ’t niet die gasten te deradicaliseren misschien zullen ze je toch zo liev gaan vinden dat ze jouw stekkenek niet doorhakken wanneer het erom spant. Wat een achterlijke bat deze Heiko Maas maar ja SPD dus wat verwacht je. Het zijn niet de Geert Wildersen maar juist dit soort sukkels die haatzaaien t.a.v. Allochtonen want natuurlijk leidt het eeuwige achterstellen van de autochtoon ten voordele van de allochtoon zet natuurlijk kwaad bloed bij die autochtoon maar als gutmensch ben je uiteraard niet in staat dat te begrijpen.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  H-A-R-T-S-T-I-K-K-E-K-N-E-T-T-E-R-T-O-T-A-A-L-B-E-Z-O-P-E-N

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Die Heiko Maas lijkt zich tegen de moslimextremisten bijna te gedragen zoals Heinrich Himmler, het hoofd van de SS, ooit deed in WO II! Himmler was (net als Maas) ook stapelgek op radicale moslims met als enigste verschil dat de eerstgenoemde tienduizenden van hen in Rusland, de Krim en het voormalige Joegoslavië .bij de Waffen-SS inlijfde! Zij hebben de nazi’s geholpen om tienduizenden joden, zigeuners en Slaven af te slachten al waren de radicale katholieke Ustaše in Kroatië, die eveneens met de nazi’s collaborateerden, nog veel erger! Dezen hebben bijna 800.000 joden, zigeuners en orthodoxe Serviers op een afschuwelijke en sadistische wijze vermoord waarmee de Ustaše in wreedheid kon wedijveren met de SS-Sturmbrigade Oskar Dirlewanger en de RONA-brigade onder leiding van generaal Bronislav Kaminski. Deze SS’ers en Russische collaborateurs hielpen de nazi’s mee om de opstand in warschau in 1944 neer te slaan en door hun sadisme gingen zelfs andere SS’ers van hen gruwen!
  Maar nog even terug te komen op Heiko Maas: als hij inderdaad dat idiote pan gaat doorzetten om “moslims” en jihadstrijders en christenmoordenaars naar Duitsland terug te halen om hen van geld te voorzien (dat is een vorm van corruptie) opdat zij hun afschuwelijke ideologie opgeven dan heb ik toch een beter idee! Laat deze idioot gewoon al het opgenoemde tuig gewoon bij hem thuis in huis opnemen, hen helpen met zijn EIGEN poen, al zijn familieleden door hen uitmaken voor h..r en aanranden, alle afbeeldingen van honden en varkens vernielen, gaan bidden in de huiskamer van Maas en hem daarna aftuigen, bestelen en diens huis “verbouwen”!
  Maas is niets anders dan de muis uit een fabel en een afzichtelijk uitziende haan, die veel kabaal, maakte als gevaarlijk zag (hanen zijn voor muizen ongevaarlijk) en een onschuldig uitziende kat (de aartsvijand van muizen) juist als ongevaarlijk zag. Hij haalt gewoon met dat uitschot het paard van Troje in huis dus laat hen maar gewoon lekker sneuvelen in Syrië, opdat ze hier NOOIT meer terug komen!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Inderdaad zoals onze web-master zegt, krankjorum. Maar buiten dat, blijkt hieruit WEER dat de RODEN/SOCIALISTEN de 5e colonne, bij uitstek zijn, van de Islam.

  Like

 14. de 13de imam zegt:

  Ik vindt het prima; laat deze mafketel persoonlijk naar het kalifaat afreisen om aldaar zijn vrienden op te halen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Begrijpen en helpen!
  Dat is de oplossing, vinden de gekken; ze zijn er zeker van.

  Like

 16. wouteenhoorn zegt:

  Nog even en diegenen die in de bak zitten mogen er ook uit. Hadden het allemaal zo niet bedoeld. Alleen autochtonen moeten blijven zitten.

  Like

 17. Cathja zegt:

  Deze man is totaal van zijn verstand (als ‘ie dat al had!) beroofd! Welja, haal het gevaar maar naar Europa terug! Wij zijn blij dat elke IS-sympathisant uit Europa vertrekt, maar deze ‘verlichte’ man loopt met heel andere plannen rond. Wat verwacht hij van deze miskleunen in de toekomst, als hij ze naar Duitsland terug haalt? Dat het échte brave Duitse burgers gaan worden? Die blij zijn dat ze eindelijk verlost zijn van die ‘verschrikkelijke islam’?

  Het is beter dat deze man per direct afreist naar het Midden-Oosten, want daar ligt veel werk voor hem klaar. Hij kan meteen aan de slag met het ‘helpen’ van IS-besmette personen.

  Maar zijn kop ligt eraf voordat hij er erg in heeft!

  Like

 18. Trucker zegt:

  Onze webmaster zegt wat ik denk knettergek inderdaad.
  Iedere islamiet die terugkeert van syrie heeft gemoord en verkracht deden ze dit niet waren ze door isis omgelegd als spion of “onbetrouwbaar”.
  Dit exponent verdiend één les (want hij krijgt ze maar éénmaal “gelezen”) een ronde opening tegen de vunzige kop en dan krijgt hij de weldaad van een BRENNEKE te voelen…case closed want er is niet veel hoofd meer over.

  Like

 19. OphEUffen zegt:

  Snel naar Duitsland halen en helpen. Als tegenprestatie helpen ze u naar de andere wereld. Gezien uw uitspraak bent u toch niet meer te redden voor de goede zaak.

  Like

 20. cat zegt:

  IS is zeker geen uitzondering in de door moslims gecontroleerde wereld; toen de Moslim Broederschap in Egypte met steun van de EU aan de macht kwam werd onmiddellijk opdracht gegeven om delen van de Sharia in te voeren die het mannen toestaat met meisjes van 9 jaar oud te trouwen en hen op hun 14e te bevruchten. Tevens werd voorgesteld om vrouwenslavernij niet langer strafbaar te stellen.

  In 2013 vaardigde Broederschap-sheikh Arifi een fatwa uit die gedwongen ‘jihadhuwelijken’ en incest met de eigen moeder, zus of andere familieleden toestaat. ‘Jihadhuwelijken’ worden voor slechts enkele uren gesloten om ‘legaal’ seks met een gevangen genomen vrouw of meisje te kunnen hebben. Als die niet beschikbaar zijn, mag de moslimman zijn ‘aandrang’ ook op de eigen familie afreageren.

  “Motherfucker” is waar en het mag vd Islam.

  (…verwijderd door webmaster…)

  (… verwijderd door webmaster …)

  @cat

  Ik verbied u niet om van alles te denken, maar dat kunt u niet allemaal op mijn site neer plempen!!! Ik wil graag nog iets langer mee dan vandaag!

  Webmaster

  Like

 21. OphEUffen zegt:

  Motie OphEUffen, het moet Nederlands beleid worden moslims te enthousiasmeren voor de enkele reis naar het paradijselijke Kalifaat. Dat is tenslotte de beloofde regio voor moslims waar het ultieme geluk voor het oprapen ligt. Het is hun plicht naar het Kalifaat te vertrekken. Wie zijn wij dan om ze in Nederland gevangen te houden?

  Like

 22. cat zegt:

  Heiko Maas: hij moet hangen aan een boom. Idioot. Enkeltje Kalifaat, mag hij ze daar helpen. Idioot.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Laat me raden………..zeker weer een linkse idioot ?
  Als die ze naar de verdommenis wil helpen, heb ik er geen probleem mee !!

  Like

 24. Of er niet ook in Duitsland alleen maar ellende is door moslims!Die man is ziek in zijn hoofd!Hele steden hebben ze al geconfisceerd,overal hebben ze een agressieve,grote bek,misdaad tiert welig,de meeste Duitsers moeten van ze kotsen,en terecht!En dan wil hij sadistische moordenaars in de watten gaan leggen en helpen?Helpen met wat?Een enkeltje 72 maagden is de enige,juiste remedie!

  Like

 25. Claudia M. zegt:

  Q; om voor hen de weg te effenen dat zij weer in de samenleving kunnen meedraaien”, zei Maas.

  Onder welke steen leeft zo’n man toch? Ze draaide immers al zo lekker mee in de samenleving [kuch]… Laat ze gaan; alleen de consequentie moet juist zijn, niet meer terugkomen. Als ze het allemaal zo geweldig vinden; ga en blijft weg! Zullen ze nooit, ‘not ever’ deel uit maken van onze, in hun ogen ook nog eens verdorven westerse samenleving; allemaal haram! Weg ermee! Ik weiger ten alle tijde hieraan ook maar enige medewerking te geven!

  Like

 26. Peter selie zegt:

  En dat soort onnozelaars moet onze landen medebesturen. Oh! Oh! arme Europeanen wanneer staat gy op????????

  Like

 27. Jaantje zegt:

  Men moet die slachters een aanbod doen … dat gaat niet lukken degene die zijn weergekeerd(helaas) hebben hun schaapjes op het drogen(geroofd) en hebben heel andere plannen.
  Zullen elk aanbod aannemen en zich er niet aan houden.
  Degene die terugkomen wonen tussen het volk en niet naast degene die dit heilloze plan verzint.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s