IS onthoofdt Britse oud-militair David Haines

De soennitische terreurbeweging Islamitische Staat heeft de Britse gijzelaar David Haines gedood. Dat heeft IS vannacht bekendgemaakt, meldt terrorismemonitor SITE. Haines is net als de Amerikanen James Foley en Steven Sotloff onthoofd, vermoedelijk door dezelfde beul.

Het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken zegt in een eerste reactie ‘alles in het werk te stellen’ om zo snel mogelijk de echtheid van de video te verifiëren. ‘Als dit waar is, dan is dit nog een walgelijke moord’, zo liet het ministerie weten aan Britse media.

Screenshot 28

Screenshot 8

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

16 reacties op IS onthoofdt Britse oud-militair David Haines

 1. Jan zegt:

  Iemand die wijst op terreur is een paniekzaaier

  Daniel Flitton schrijft dat burgers moeten ophouden elkaar het hoofd op hol te brengen maar moeten luisteren naar de overheid, want die weet wat achter de schermen gebeurd, iets waar de simpele burger geen weet van heeft.

  Terrorism alert rankings serve no purpose beyond encouraging a burst of panic
  http://www.smh.com.au/federal-politics/political-opinion/terrorism-alert-rankings-serve-no-purpose-beyond-encouraging-a-burst-of-panic-20140911-10fika.html

  Dus, kop in het zand.

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Hup daar gaat men weer de selectieve verontwaardigen vliegen weer om je oren, zijn ze bij de Main Stream Media erachter gekomen of werd aan hen expliciet toestemming gegeven om hierover bericht te mogen geven.

  Dat dit zulks van berichtgeving plotsklaps wordt toegestaan door een of meerdere organisaties die politieke verantwoording afdwingt bij de MSM, misschien zit de AIVD en MIVD hier achter, om het publiek rijp te maken voor de volgende stap, een ding is zeker dat er een georganiseerde intelligentie er achter zit.

  Enfin bij mij doen dit soort van wrede, exhibitionistische moordpartijen van het moslimtuig niets meer, vind het uiterst triest voor de slachtoffers en hun eventuele familie leden, om maar eens te eindigen met de campagne tegen huiselijk geweld; het houdt niet op, niet van zelf.

  Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Prima commentaar waarmee ik het helemaal eens ben. Oók v.w.b. die selectieve verontwaardiging wanneer het een onthoofding van iemand uit het Westen betreft. Want dat gebeurt honderden keren per dag met mensen in het M.O. en dan hoor je slechts o erg hoor.

   Wat mij betreft mogen alle Westerlingen vertrekken uit het M.O. Wel triest voor hen die ze achterlaten en hulp geboden hebben maar zonder hoofd kun je dat laatste toch ook niet meer doen. En dat gevaar is dus levensgroot. Je eigen leven opofferen voor je naaste LIJKT nobel, alleen wordt die naaste er niet mee geholpen. Wegwezen is m.i. gebruik maken van je gezonde verstand en heeft niets te maken met “laf” zijn.
   Beter een levende (in sommige ogen) lafaard dan een dode held.

   Ga naar huis en doe iets TEGEN de islam in je EIGEN land ! Maar wanneer ik dan lees dat het laatste Westerse onthoofde slachtoffer werkte voor een MOSLIM-NGO denk ik: laat ook maar.

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Ben het met je eens beste Zilvermeeuw en bedankt voor je compliment, “Ga naar huis en doe iets TEGEN de islam in je EIGEN land ! ” ja hier wringt de schoen m.i. de psyche van deze ‘hulpverleners’ steekt toch behoorlijk anders in elkaar als een doorsnee reageerder op een islam kritische site zoals hier bij E.J. De hulpverleners zijn gedreven mensen, men zou ze kunnen bestempelen als ‘gutmenschen’ zij doe iets goeds DAAR, maar niet HIER.

    Het is de natuurlijke gedweeheid en dankbaarheid van de mensen in nood, welke de hulpverleners zo aanspreekt en hun werk als roeping gaan bezien. Hier in Nederland wordt men langzamerhand steeds meer afhankelijk van mantelverzorgers, vrijwilligers die op elk maatschappelijk scheidingsvlak hun onmisbare werk doen, ondergewaardeerd, tussen de regels door gecommandeerd en als kers op de taart slecht beloond.

    Om het even sarcatisch te zeggen de voordelen van de participatie samenleving. Men kan toch aan zijn water voelen dat het gepamper en het voortrekken der islamieten zich gaat wreken op den duur, de geordende chaos waarin men thans leeft, zal het paradijs vergeleken zijn, met wat ongetwijfeld op de burgers van Europa mee te maken krijgen in de toekomst.

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Weerzinwekkend, maar dit is wel de WARE ISLAM!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/islamitische-staat-onthoofdt-britse-gijzelaar/article-normal-359909.html?utm_source=Newsletter-14/09/2014&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBDAGKN&M_BT=4938490654704

  In een nieuwe video van de Islamitische Staat is de vermeende onthoofding te zien van de Brit David Haines. Er wordt bovendien gedreigd met de onthoofding van een tweede Brit.

  Like

 5. cat zegt:

  Nu de beurt aan de Engelsen ! Open jacht op iedere moslim . Hoop dat ze dat ook doen.
  Go UK.

  Like

 6. Willie zegt:

  Enige oplossing voor dat probleem : DROP THE BOMB !!!!!!, al die klootzakken in 1 flits weg

  Like

 7. Benesha zegt:

  Ik ben er helemaal niet zeker van of dit een echte onthoofding is. Heb er al een paar échte gezien en het lijkt wel of de regisseur van deze video’s die (afschuwelijke) ervaring niet heeft.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Eveneens het nieuwe, onderste plaatje bekeken!!??

   https://ejbron.wordpress.com/2014/09/14/is-onthoofdt-britse-oud-militair-david-haines/

   Dat is natuurlijk het hoofd van iemand anders dat ze op z´n rug gezet hebben… dom van me! 😦

   Webmaster

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Nou Benesha daarmee ben ik het totaal niet mee eens wat je plemt, denk eens na deze hoogtepunten van extreem islamitisch, moorddadig en exhibitionistisch geweld moet een waarschuwing voor het vrije westen zijn. Ware het niet dat de grote westerse persbureaus het eigenlijke onthoofden uit piëteit niet laten zien, waar door zij zelf de mythe creëren dat de onthoofdingen volgens de linkse kerk een hoax zijn. Zo wordt de kool en de geit gespaard; de mensen met een zwakke maag wordt deze gruwel bespaart en links wordt een bot toegeworpen en tevreden gehouden, zoals de laatste vijf decennia al verlopen zijn.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Ik geloof dat wij hier voor Laurenz van Arabie moeten bedanken, voor de hulp aan de Arabieren.Voor de eerste keer na een pause van meer als een milenium, eerst maar van zich weer een kalief durf benoemen.Of dat een eendags vlieg zal zijn, zal de tijd ons laten zien. Concurentie heeft zich al gemeld , Aiman al Sawahiri, wil nu India veroveren, tot dat overal in India de jihadflag overal waait zegt ie.Kan hij de heiligdom van de Shiks in Amritzar, dan henne ze zo veel Goud kunnen bemachitgen, dat ze een oorlog tot en met Vietnam kunnen financieren.Dat wordt spannend.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Maak deze “onmensen”, af, als het moet tot op het schijthuis. We kunnen- en terecht- wel kritiek hebben op China, maar China maakt korte metten met dit smerig uitvaagsel. Dat dan weer wel.

  Like

 10. Jean zegt:

  Voor elk westers hoofd als straf 100.000 moslim rotkoppen laten rollen.

  Like

 11. Jan zegt:

  Weer een onthoofding en dus naar de golfbaan

  Obama marks third ISIS beheading video with round of golf
  http://www.examiner.com/article/obama-marks-third-isis-beheading-video-with-round-of-golf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s