Korte beschrijving van de islam geïnspireerd door de haatbaard van Franck Ribéry

Screenshot 33

Franck Ribéry van Bayern Müchen met twee diverse baardgeilstertjes

(Door: Martien Pennings)

Toen ik de islamiet Franck Ribéry zag met zijn nieuwe baard en nadacht over het feit dat hij bij overwinningsfeesten geen bier of champagne over zich heen wil krijgen, maar wel een minderjarig meisje neukte, begon ik te mijmeren over de islam. Tenslotte, zo bedacht ik, gaat die islam alleen over neuken . . . . . . . en de manieren om aan zoveel mogelijk jonge vrouwen te komen. Die manieren blijken roven en moorden te zijn en die manieren blijken toevallig ook nog testosteronverhogend waardoor je weer meer zin in neuken krijgt. Dat geloof zit goed in mekaar en ik begin steeds beter te snappen waarom vrouwen er zo dol op zijn.

Door:
Martien Pennings

Bron:
http://martienpennings.wordpress.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op Korte beschrijving van de islam geïnspireerd door de haatbaard van Franck Ribéry

 1. Jan zegt:

  Help, help, alcohol! Net Dracula/een vampier die terugdeinst voor het kruis.

  Ribery says he is thankful to his father and to Wahiba Belhami — his wife of Algerian origin — who Ribery says is the reason why he converted to Islam in 2002 and added Muslim name Bilal (Bilal Yusuf Mohammed)
  http://www.worldbulletin.net/haber/121499/franck-ribery-islam-has-strengthened-me

  Zijn mohammediene: http://fabwags.com/wahiba-ribery-franck-riberys-wife/

  Like

  • windwens zegt:

   Wat een ongelofelijke griezel zou wijwater het zelfde effect hebben op moslim griezels. Zou wijwater het zelfde effect hebben op moslims, dan graag veel priesters die dat water even zegenen.

   Like

 2. Jan zegt:

  Franck Ribery football scandal prostitute breaks her silence
  The teenage call girl accused of sleeping with at least three French football stars when she was underage broke her silence over the scandal announcing: “loved them all”.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7615113/Franck-Ribery-football-scandal-prostitute-breaks-her-silence.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2548754/French-footballers-cleared-having-sex-underage-prostitute-gone-Lagerfeld-fashion-muse.html

  Like

 3. Henk.V zegt:

  De sterke connectie tussen islam en seksuele driften is onmiskenbaar daar, Martien.
  Dat alleen al zou bij ieder zinnig mens vragen moeten oproepen.

  Het komt mij voor dat de islam in de eerste plaats is ontworpen voor mannen en wel voor dat deel van het mannelijke geslacht, dat over een hoog gehalte aan testosteron beschikt en de drang om zich te vergrijpen aan vrouwen, nauwelijks kan bedwingen.
  Dat is immers ook de trieste achtergrond van het dragen van een overdaad aan lichaamsbedekking door vrouwen , zogenaamd opgelegd door Allah ,die het altijd het beste weet. Het vrouwelijke lichaam moet worden afgeschermd voor al te veel sperma spuwende blikken.

  Dat is bepaald een triest zwaktebod van iemand die het altijd het beste weet: als de mannen te opgewonden raken van jouw aanblik, dan moet je je maar verstoppen in een soort tent… Dan ben je misschien wel veilig..

  Er zou van een betere oplossing sprake zijn geweest , wanneer het de mannen van jongs af aan was bijgebracht dat zij vrouwen als hun evenknie moesten zien, met gelijke rechten als zijzelf en die bovenal het recht bezitten op een veilig en onaantastbaar bestaan, waarin zij niet meer te duchten hebben van graaiende handen en priemende ogen.

  Wanneer het hoogste wat je in het hiernamaals kunt bereiken een eigen plek is in een soort paradijselijk lusthof, waar je tot in alle eeuwigheden op je wenken bediend wordt door een stoet van tot paring bereide schone dames dan zegt dat alles over het gedachtegoed dat de mannen vanaf hun jeugd krijgen aangereikt.

  Ik citeer je even,Martien:
  “Dat geloof zit goed in mekaar en ik begin steeds beter te snappen waarom vrouwen er zo dol op zijn.”.
  Van een mannengeloof als de islam zou ook wel eens een aantrekkingskracht op westerse mannen kunnen uitgaan, want er gaat een wereld van vrijheid op seksueel gebied voor mannen open, lijkt mij, zeker wanneer men bedenkt dat de leeftijd waarin vrouwelijk personen al voor seks in aanmerking komen absurd laag is, zoals het massale misbruik van tienermeisjes maar al te duidelijk laat zien.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik heb net een artikel gelezen waarin staat dat geen profvoetballer, moslim of niet, daar onderuit komt. Iedereen, getrouwd of niet, hij gaat voor de bijl.

  Teveel belangstelling van het vrouwelijk schoon. Het zijn sterke schoenen die de weelde kunnen dragen …

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat mocht zelfs Danny Cruyff-Coster ervaren, die er toch om bekend staat, dat ze het mannetje altijd zo goed onder de duim heeft!
   Ik weet al niet meer, wie zo hevig verontwaardigd tegen de pers verhaalde, dat Johan, de dag na het ‘zwembad-incident, een uur lang als een schooljongen aan de telefoon stond te stotteren, waarna “Oranje” de finale WK verloor.
   Broer Hennie Cruyff misschien wel: Die kon haar zónder dat ook al schíeten! (LOL!)

   Like

 5. Rick zegt:

  Had bij dat auto ongeluk beter samen met zijn ouders om het leven kunnen komen.

  Like

 6. sir Colin de Jong zegt:

  Die gasten mogen alles en hun vrouwen worden als slaven behandeld. Hoe krijgen ze het voor elkaar in deze westerse wereld waar de meeste vrouwen de baas zijn dan wel spelen.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik heb alles gezegd wat ik te zeggen heb. Ik wordt kots misselijk als ik over de islam en moslims hoor.

  Like

 8. Jean zegt:

  Gelukkig kijk ik nooit naar voetbal want als ik al eens its zie via het nieuws dan zie ik barbaarse moslims en brutale gewelddadige zwarten rondlopen waarbij het gevoel naar boven komt of men in Afrika zit, die troep wordt aangevuld met onderontwikkelde getatoueerde griezels, niet mijn dada.

  Like

 9. windwens zegt:

  @ Henk een mooie aanvulling op het artikel en ik denk ook zeker dat je de spijker op zijn kop slaat. Vouwen vallen instinctief op mannen met een hoog testosteron gehalte, wat eigenlijk alleen maar te maken heeft met het oude instinct dat er dan baby’s kunnen komen om de soort voort te zetten en als beschermeling zodra de baby er is dat deze ook in leven blijft omdat de man dan meestal ook goed kan jagen. Het is in deze tijd niet meer van nut nog noodzaak, maar het zit er gewoon domweg nog in. De menselijke biologie schakel je niet zomaar uit. Het is een overleving mechanisme en het zit in de chemische fabriek. Zou wel goed zijn als meisjes en vrouwen beter op de hoogte zouden zijn van deze zaken, zodat ze ook weten dat alles wat ze soms voelen van tijdelijke aard is, of gewoon de chemische fabriek van binnen die aangezwengeld is. Het heeft een beetje weg wat Goedele Liekens moet gaan vertellen tegen de engelse meisjes die massaal verkracht zijn en worden door moslims. Zogenaamd onder het mom van teveel tienerzwangerschappen in Engeland. Dat is helemaal niet de reden want er worden in de gehele Europese uni te weinig baby’s geboren uit de oorspronkelijke bevolkingsgroepen, dus zouden deze baby’s juist welkom moeten zijn. Nee er zijn heel veel tieners die zwanger zijn geraak door verkrachtingen en door grooming van moslims. Dat grooming zet de chemische fabriek aan, daar moet aan gewerkt worden, dat dit helder is bij meisjes.

  Like

 10. Ik merk dat de laatste weken de velden vol zitten met deze haatbaarden.
  Ik zou ze nooit opstellen.

  Like

 11. helletocht zegt:

  Deze haatkoppen zijn toch de voorbeelden voor de jeugd. Vroeger zouden ze geen kans hebben gehad om het te maken. Nu zijn de nisselijk makende renegaten toppie. Dat zegt alles over ons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s