OUTBREAK

Screenshot 2

(Door: 50Pf – Vertaling: E.J. Bron)

George W. Bush zou vermoedelijk al lang een waterstofbom op Monrovia hebben laten gooien, ook als zijn deskundigen tegen hem gezegd zouden hebben dat dit niets oplevert. Barack Hussein Obama, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede en op dit moment “grootste veldheer aller tijden”, heeft het er als neger een beetje moeilijk mee om zoiets aan zijn broeders uit te leggen. Het ebola-virus werd altijd al in diverse Hollywoodfilms met atoombommen behandeld, voor zover niet een of ander goedmensch in een geel ruimtepak op het allerlaatste moment een klein aapje vindt en daarmee de wereld redt.

Het gevaar van het ebola-virus bestaat erin dat het de gastheer doodt. Virussen streven er eigenlijk naar zich in de gastheer te vermenigvuldigen om zich zodoende verder te verspreiden. Schijnbaar is ebola een mutatie, die dit principe niet helemaal heeft begrepen. Wat het dit virus echter gemakkelijk maakt zich te verbreiden, zijn de negers in West-Afrika, die geen enkel begrip voor hygiëne en simpele medische maatregelen hebben. Het virus verbreidt zich alleen maar door de domheid van de mensen en de catastrofale toestanden in het overbevolkte Afrika. Tot nu toe is het altijd nog gelukt om de lokale epidemieën op tijd in te dammen. Deze keer is alles anders. Schijnbaar bestaat er een kritisch punt, afhankelijk van bevolkingsdichtheid, ontwikkelingspeil en infrastructuur, dat een epidemie niet meer lokaal te beperken is en landsgrenzen overschrijdt.

Wat zich op dit moment in West-Afrika afspeelt, is geen epidemie meer, maar een pandemie. Het is niet meer mogelijk het virus lokaal tegen te houden. Het aantal geïnfecteerde mensen is te groot, de verbreidingsroutes niet te controleren en daarmee ook de besmetting met de veroorzaker. Ebola zal zich in West-Afrika tot aan de geografische barrières (groene lijnen)  uitbreiden en zijn weg naar het oosten en dan naar het zuiden zoeken. Tussen West-Afrika en Europa liggen twee natuurlijke geografische barrières, de Sahara en de Middellandse Zee. Voor zover de verbreidingsroute via vliegtuigen en schepen verhinderd wordt, moet eren geïnfecteerd persoon deze beide populatieknelpunten binnen een periode van drie weken overmeesteren om naar Europa te komen. Alleen al hierdoor zou het aantal geïnfecteerde personen, die werkelijk de Middellandse Zee bereiken, zo gering zijn, dat isoleringsmaatregelen in Europa voldoende zouden moeten zijn – Zover de theorie.

Screenshot 3

De verspreidingssnelheid over land is afhankelijk van de bevolkingsdichtheid. De op de kaart duidelijk rood gekleurde gebieden tussen Dakar en Kameroen zijn in principe al verloren. De uitbreiding zal hier in het gunstigste geval alleen nog maar te vertragen zijn, ze is niet meer te stoppen. Daarom is het des te belangrijker dat de Noord-Afrikaanse landen hun zuidelijke grenzen militair zullen beschermen, voor zover dit in het burgeroorlogdilemma aldaar überhaupt mogelijk is, om de geografische barriere Sahara nog ondoordringbaarder te maken. Bevolkingsrijke landen zoals Nigeria, Ghana, Niger, Mali enz. zullen instorten onder de epidemie. Het sterftecijfer van ebola ligt met behandeling bij 50%, zonder behandeling bij 90%. Zulke sterftecijfer zorgen onherroepelijk voor een sociale ineenstorting, die het sterftecijfer door honger, andere ziektes, evenals door moord en doodslag, nog verder doet stijgen.

Voor het catastrofaal overbevolkte West-Afrika is er sowieso geen ontsnappen aan een decimering. De landstreek was rechtstreeks op weg naar een Malthusiaanse catastrofe. Het lijkt net alsof de natuur in haar genadeloze onbarmhartigheid het probleem alleen op deze manier wil oplossen. De een of andere samenzweringstheoreticus mag er misschien aan twijfelen dat het hierbij om de natuur gaat. In principe maakt dit ook helemaal niets uit. De bevolkingsgroei heeft nu eenmaal zijn grenzen. Als deze overschreden worden, is een decimering onvermijdelijk. Nieuw is alleen de dimensie, waarin dit principe nu op miljoenen mensen wordt toegepast. Of er nu een natuurlijke of kunstmatige oorzaak voor de uitbraak verantwoordelijk is, zal altijd wel deel blijven van speculatie. Voor ons is nu alleen de vraag belangrijk wanneer en waar de uitbreiding is te stoppen.

Wat zouden eigenlijk de gevolgen van een ontvolkt continent zijn, afgezien van het feit dat miljoenen afrikanen op een gruwelijke manier zouden moeten sterven? Natuurlijk interesseert dat ons financiële systeem, alleen al omdat Afrika een continent van grondstoffen is. Wie zich per se aan de ellende wil verrijken, kan nu alvast inzetten op stijgende prijzen voor grondstoffen. Aardolie, ertsen, diamanten en goud zullen vermoedelijk het meest in prijs stijgen. Juist tussen West-Afrika en Kongo is de rijkdom aan grondstoffen in Afrika bijzonder groot. Maar de rest van de wereld zou ook het nodige aan militaire middelen moeten gebruiken om het centraal gelegen continent onder quarantaine te plaatsen. Ook is de vraag te stellen hoe lang de epidemie nodig zal hebben tot zij zich eindelijk door het continent heeft heen gevreten.

Of er de komende tijd een effectief middel tegen het virus zal komen, moet worden afgewacht. In het geval van AIDS werd dit tot op de dag van vandaag niet gevonden. Bij het huidige aantal gevallen en de omstandigheden in West-Afrika is een uitbreiding zeker gewild. Ebola levert een reden voor het massale sterven in Afrika. Het dekt de Malthusiaanse catastrofe toe, die zich sowieso zou afspelen. Tot het jaar 2050 zou de Afrikaanse bevolking van 1 miljard naar 2 miljard verdubbeld zijn. Dit zou geenszins aanvaardbaar zijn geweest voor de wereld. Ebola stelt grenzen aan de groei. Voor de dalende westerse bevolking is het alleen belangrijk ebola binnen zijn perken te houden. Moet het virus zijn werk doen. Afrka zal de overlevenden in ieder geval kunnen blijven voeden. Wellicht is deze virale zondvloed zelfs de redding voor het continent?

Bron:
http://50pf.wordpress.com
Auteur: 50Pf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika. Bookmark de permalink .

52 reacties op OUTBREAK

 1. 50Pf zegt:

  Thank you so much E.J.

  It is very important to stop this virus. It becomes out of control inside africa.
  It is a real box of pandora. And it is open NOW!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Aan deze overbevolking heeft de westerse gutmensch flink aan bijgedragen door de gezondheidszorg naar een hoger peil te brengen en de kindersterfte terug te dringen, echter op het punt anticonceptie hebben zij dramatisch gefaald, mede doordat de manlijke bewoners van Afrika vinden dat ze zo veel mogelijk kinderen de wereld op moeten schoppen, eten of geen eten, het toont hun manlijkheid aan !!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Dan zijn er op tv -die zag ik weleens toen ik nog tv keek- ook nog van die reclamespotjes waarin ons geld wordt gevraagd om elk pas- c.q. ongeboren negertje in leven te houden.
   Tja, die geboortesterfte hè?
   Alsof er nog niet genoeg negers zijn; het fokt maar raak!
   Verdorie nog aan toe: van dieren in het wild blijft ook niet elk jong exemplaar in leven.
   Nu zullen sommige brave christenen wel zeggen dat ik zo niet mag denken, maar ik doe het lekker wél.
   De aarde kan vol hoor. En vol = vol.
   Er moet ook nog een beetje ruimte overblijven voor dieren en voor zuurstofleveranciers.
   Nu zitten we met de ellende: ebola, vreselijk!
   En die bruine/zwarte virus-reservoirs komen hier massaal binnen, let maar op, en dan is de ramp niet te overzien.

   Like

 3. cat zegt:

  Depopulation is THE solution for Afrika.
  Sorry to admitt, for decades, Western aid did helped the over population. Nothing less nothing more. Ebola is a blessing for Afrika, let the ” nature”do his work.
  Our efford schould be protecting our borders en don’t let them in.
  I do not care less or more. It happens all the time in history: nature do his job “cleansing” through a nature disaster or a epidemic.

  Like

  • Manna zegt:

   Het zijn geen dieren Cat…
   Vreemde reactie van een iemand die christelijke waarden hoog acht.

   Like

   • cat zegt:

    Niet alle Christenen zijn poezies.

    Like

   • cat zegt:

    Trouwens ik ben gek op dieren ! En niet op Afrikanen. Tja….het is nu eenmaal zo.

    Like

   • BertG. zegt:

    cat, klopt helemaal. Der zitten werkelijk duiveltjes tussen die christenen.
    Uit op de vernietiging van hun medemens, niet allemaal, maar wel veel.

    Like

   • cat zegt:

    @BertG., dank ! Als je de duivel wilt ontmoeten, ga vooral naar een kerk ! Enal die smoezige, hypocriete gelul.
    En maar denken, dat ze de Heere dienen.
    Heere Jezus kwam niet om een religie te stichten! En Hij heeft de wet afgeschaft. Geen stomme mens gemaakte regeltjes.
    Ken mn Bijbel goed.
    Maar ben geen hypocriet en houdt niet van iedereen en alles. Soms is een gevecht hard nodig.

    Like

   • BertG. zegt:

    cat, het probleem is dat iedereen meent ze bijbel goed te kennen.
    Iedereen leest ‘m weer net weer wat anders met ze eigen interpretatie daarbij.
    En wie weet het nou het best?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 18.53u.:Zij. Je leest het: Háár waarheid.
    Hé@cat, kijk wel uit voor die ene van de zeven hoofdzonden, hè:
    Hoogmoed, Dame! Dé valkuil van Satan, speciaal voor zelfingenomen christenen!
    Want in tegenstelling tot wat jij denkt is het bloedvergieten van de moslims n i e t ZIJN werkwijze…….Veel te doorzichtig!
    Het zit ‘m in subtielere zaken. Hopelijk voor jou merk je dat niet pas als het al te laat is!

    Like

   • Trucker zegt:

    Manna 14 september 2014 om 15:10
    Het zijn geen dieren Cat…
    Vreemde reactie van een iemand die christelijke waarden hoog acht.

    Zeer juist opgemerkt door deze reageerder.
    Wat cat pent is in feite net als allen die het Christelijk Geloof aanvallen want reageerder cat pent een frontale aanval op de Joods Christelijke woterls van onze beschaving (ik citeer) :

    “…Als je de duivel wilt ontmoeten, ga vooral naar een kerk ! Enal die smoezige, hypocriete gelul…/…Heere Jezus kwam niet om een religie te stichten! En Hij heeft de wet afgeschaft. Geen stomme mens gemaakte regeltjes…/…Ken mn Bijbel goed…”

    Ik ben aanhanger van het Oude boek dus van de God die niet vergeeft en wraak kent maar wat u daar daar pent…uw kennis van de Bijbel is ondermaats en u spot onverholen met Jezus.
    Ik pas even zelfcensuur toe want Heer Bron zou het weglaten maar u past beter in de kategorie als BertG. die pas echt wakker schiet als er 1 (één) verwijzing naar onze Joods Christelijke beschaving in een comment verschijnt.
    Een goede Christen kan ook de islam(iet) bestrijden tot het uiterste maar wat u pent over Afrika…
    Hou van onderbouwde stellingen maar niet wat geschreeuw en alles en iedereen over dezelfde kam scheren.

    Like

   • BertG. zegt:

    Helemaal correct. Mij maak niemand meer wat wijs over een geloof.
    Elke vorm van evangelisatie dient bestreden te worden op een neutrale site.

    Like

  • cat zegt:

   @Theresa, ben je weer’s ongesteld of wordt je dat niet meer. Blijf je lekker je gal spuwen op Christenen? Hou ermee op mens. Ga hulp zoeken. Je hebt een trauma overgehouden aan je jeugd ofzo. Iets ergs is je gebeurd?
   Je moet je diep schamen.
   Je blijft er op hameren he. Christen, Bijbel, Jezus zijn voor jou een vloek.
   Je laat je zo erg kennen, je wordt persoonlijk.
   Moet je niet doen. Begin een anti Christen blog. Goed idee? Misschien?
   Wij hier, allemaal, ongeacht achtetgrond hebben 1 ding gemeen. Anti Islam !
   Ik ben geen kerkganger voor je informatie.
   het maakt eigenlijk niets uit hoe en wat, gaat jou verder niets aan wat ik geloof of niet.
   erger je aan mij? Sla mijn reacties dan over en lees ze niet.
   Ieder zn mening, no hard feelings.
   groetjes

   Like

   • E.J. Bron zegt:


    Willen de beide dames zo vriendelijk zijn om deze “discussie” in de persoonlijke sfeer privé voort te zetten en niet op dit blog? Beide mailadressen te verkrijgen via “CONTACT” bovenaan in de header op de voorpagina. Ik ben u gaarne van dienst. Dank u!

    Webmaster

    Like

   • BertG. zegt:

    En ik blijf er net zo hard op hameren. christen, bijbel, een vloek is het zeker.
    Er is meer dan 1 waarheid. Kerk bezoek of niet. De meeste die zich een “christen” noemen, menen ook hun eigen waarheid mee te moeten nemen. Dat is het punt.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ BertG. 14 september 2014 om 20:44

    “…christen…”

    tja zelfs voor de vorm vertoont u geen millimeter respect, ik pen het steeds als Christen met hoofdletter C.
    Een woord zegt meer als duizend beelden…van waar heb ik dat eigenlijk?

    Like

   • BertG. zegt:

    Het woord christen, daar had gelovige moeten staan.
    En klakkeloos respect ergens voor hebben? Dat bestaat niet voor mij.
    Respect moet je verdienen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @cat: Ik heb je laatste comment aan mij van gisteren nog eens overgelezen en op mijn beurt wil ik nog even wat kwijt, voor ook ik er over ophoud:
    1. Ik ben inderdaad persoonlijk aan het worden, maar dat gebeurde niet, voor j i j het werd op het onderwerp “islamisering van de hotels,” weet je nog wel? Het is namelijk zéér persoonlijk om een seculiere islam-bestrijder in zijn gezicht te smijten, dat “moslims juichen als je geen christen bent.” en “dat dat een voordeel voor ze is.”
    Ik heb je een paar keer de gelegenheid gegeven om je woorden in te trekken, maar daar ben je nooit op ingegaan. Dan moet je ook niet vreemd opkijken als de zaak blijft ‘smeulen.’
    2.Je suggereert, dat ik christenen niet respecteer, maar dat is gewoon niet waar: Ik respecteer iedereen, die m i j respecteert. En dat doe jij zeker niet. Lees je comment hier nog maar eens over: Het beledigende druipt er af. Ik tenminste zou het niet in mijn hoofd halen om over iemands ‘ongesteldheid’ te beginnen; nooit gedaan ook. Maar jij denkt dat kennelijk te kunnen doen als het tóch maar een ‘ongelovige’ betreft. Met zo ’n houding hoef je er eigenlijk niet op te rekenen, dat die met ‘respect’ beantwoord wordt. (Vergeet niet, dat op een site iedereen zo ‘heerlijk’ mee kan lezen; dat speelt ook nog.)
    Het probleem met jou is, dat je je blind staart op dat éne feit, dat jij ‘gelovig’ bent. Maar er spelen nu eenmaal meerdere aspecten mee om ‘respect’ te verdienen. That’s life.
    3. Je zegt, dat ik me diep moet schamen. Maar daartoe zie ik geen reden: Mijn houding komt eenvoudig voort uit de jouwe, dus als jij je nergens voor schaamt, waarom ik dan wel?
    Je hebt inmiddels de kans gehad om mijn artikel over het christendom te lezen, waar E.J. je nog de link voor aangereikt heeft op “De islamisering van de hotels.” Als je dat had gedaan, had je geweten, dat ik Jezus NIET minacht en het christendom NIET bash, al sta ik er door omstandigheden inderdaad zeer kritisch tegenover. Alles wat ik van het christendom vraag is een pragmatische opstelling, met respect voor andersdenkenden. Dat jij er kennelijk niet in geïnteresseerd bent, is jouw zaak, maar in dat geval is elk oordeel, dat je in dit opzicht over mij velt een vooroordeel en je kunt niet van mij verwachten, dat ik dat ga bevestigen door er het zwijgen toe te doen. Dat zou jij -schat ik- in mijn plaats evenmin doen.
    Mijn reacties zijn, kortom, een reflex op de jouwe. Spiegel je er in en je ziet je eigen aandeel in deze kwestie. (Hooguit nog iets dwingender en on genuanceerder, maar ja…..)
    En dat is tevens het laatste, wat ík hierover zeg.

    Like

  • cat zegt:

   @meneer Bron, ik ben niet diegene die reageerd op haar (reacties). Het is de zoveelste verwijt over Christenen. En dat weet u. Dit is ook de aller laatste keer dat ik hierover iets zeg.
   Ik heb totaal geen behoefte aan gezeik over religie.
   Ik ben hier om mijn bijdrage te leveren, met uw goed keuring. Eant het is wel uw Blog.
   Ik ben graag hier te gast.
   Maar het is niet goed om Christenen te beschimpen. Ik als, ja, ja…gelovige in Jezus Christus, beschouw Islam als mijn vijand nr.1

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat is uw goed recht. Maar het is eveneens het recht van Theresa om atheïst te zijn…
    en inderdaad: we moeten ons belangrijkste doel niet uit het oog verliezen…de strijd tegen de islamisering en de islam!

    Like

 4. Vederso zegt:

  Ik kan me nog herinneren dat GeenStijl lacherig deed over ebola. Inmiddels zal ook hen wel het lachen zijn vergaan.

  Like

 5. Jan zegt:

  Volgens Nancy Pelosi is het gedaan met de civilisatie als de Republikeinen winnen:

  Nancy Pelosi: All civilization would be in jeopardy if GOP wins Senate
  Forget the threat posed by radical ISIS militants. According to House Minority Leader Nancy Pelosi, the California Democrat once called “mind-numbingly stupid” by Rep. Trey Gowdy, R-S.C., all of civilization would be threatened if Republicans take the Senate, The Blaze reported Saturday.
  http://www.examiner.com/article/nancy-pelosi-all-civilization-would-be-jeopardy-if-gop-wins-senate

  Like

 6. Benesha zegt:

  Een Duitse topviroloog heeft onlangs gezegd dat 5 miljoen doden in Liberia en Sierra Leone al niet meer te vermijden zijn. Of men het virus dan kan of wil indijken is nog maar de vraag. Feit is dat de eugenetici van de NWO alleszins in hun plannetje lijken te slagen, wat Afrika betreft. Dat er een team van Amerikaanse militaire onderzoekers en universiteiten net in Liberia aan het prullen was met ebola lijkt mij ook niet toevallig. Misschien is dit een case study voor deze heren om te zien hoe ze dan later Azië kunnen aanpakken. Erg voor de mensen die de slachtoffers zullen worden, want zij hebben het ook niet gevraagd in zo’n situatie geboren te worden.

  Like

 7. BertG. zegt:

  En dan hebben we er 1 bij Elsevier zitten die zegt dat we ons niet zo moeten aanstellen.
  Dat komt allemaal vanzelf wel weer goed.

  “Daarom is de kans heel klein dat ebola zich vanuit Afrika verspreidt. Het overgrote merendeel van de zieken heeft de energie niet om zich aan boord van een vliegtuig of schip te hijsen.”
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/9/Waarom-u-zich-geen-zorgen-hoeft-te-maken-over-ebola-1597800W/?masterpageid=158493

  Like

 8. Philippine zegt:

  Ebola is een soort hondsdolheid veroorzaakt door vleermuizen.
  Vleermuizenrabies.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Tja zo een pak is aardig als je de stal in moet als er een uitbraak varkenspest is maar tegen het ebola virus heeft het amper nut want die pakken moeten namelijk steeds gereinigd worden onder andere met iets dat daar niet in overvloed voorradig is namelijk water.
  Het aan en uitdoen van die pakken is al een risico.
  Verplegend personeel dat besmet is geraakt gaat men dan ook hier verplegen.
  Ik begrijp het wel maar vind het toch risicovol voor de bevolking hier.
  Waarom niet een bestaand ziekenhuis in de regio er speciaal voor in richten?
  Met hulp van goederen en medicamenten uit het westen?
  Zet vol in op een antidote en ontwikkel een vaccin er is al veel bekend welke beesten het virus overdragen op de mens(zijn er heel wat) .
  Apenvlees(gorilla’s chimpansees en andere apen) vleermuizen/grote vleerhonden stekelvarkens en woudantilopen dat is een ramp daar het zo een beetje de voedselvoorziening van de deels toch al hongerlijdende bevolking betreft.
  Hoe los je dat op?
  soja ftw?

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Het probleem wordt in het begin al genoemd, het is ontstaan door slechte hygiene en zelfs simpele dingen zoals quarantaine niet snappen. Daarom ben ik ook niet zo bezorgd dat het hier ooit een epidemie wordt, wij hebben schoon drinkwater en snappen quarantaine al vier eeuwen lang. Dat ze het “verdienen” vind ik nou weer niet, wel vind ik dat ze het volgens mij allemaal beter hadden en deden toen ze nog kolonien waren. Net als met de kruistochten krijg ik daar heel andere ideeen over op mijn oude, ahem, dag.

  Like

  • BertG. zegt:

   Er kan zo’n 2 weken tussen zitten. Tussen besmet zijn en er last van hebben.
   Dus ze verplaatsen zich “gezond” en blijken dan ineens toch besmet te zijn.
   En die lopen dan overal rond. Wij hebben geen grenzen meer, zou je toch bekend moeten zijn. Dus iedereen kan binnen lopen. En Illegaliteit bestaat niet meer.

   Like

   • jitskesez zegt:

    Toch weiger ik te geloven dat het hier zo’n gevaar vormt als in Afrika. Ook in de geschiedenis met de pest en tyfus enz. waren de slachtofferaantallen altijd het hoogste onder de straatarmen, die met 30 mensen in een huisje zaten en uit de gracht dronken enzo. En nogmaals, wij kennen quarantaine, ik heb uit Afrika via de WHO in de pers vernomen, dat ze daar moeten handelen met mensen die denken dat de dokters ze besmetten, en hun familieleden uit het ziekenhuis komen stelen om ze weer thuis te hebben, verder wijten ze het aan boze geesten. Zo was er ook een dr. destijds met de AIDS epidemie die zei sex met een maagd kon je genezen, ontketende een verkrachtingsgolf en nog meer AIDS natuurlijk.
    En weet je dat het minder slachtoffers maakt dan ISIS?

    Like

 11. Furry zegt:

  Een film is een ding en de werkelijkheid wat anders. De europese unie moet geen afrikaanse boten toelaten. De asielwetten, humanitaire wetten moeten maar de deur uit. Geen afrikanen en de grens bewaken desnoods met inzet van soldaten. Afrika moet in quarantaine, alsook het midden oosten. Isis werkte aan de builenplaag, wie weet kan deze plaag hun helpen de ongelovigen te doden. Dat hebben ze eerder gedaan.

  Like

  • cat zegt:

   Wederom. UNCHR _ UN

   Zij halen ze binnen. Internationale verdragen zij n een struikelblok.

   Like

   • windwens zegt:

    Cat een goed filmpje en leg ook goed bloot wat er werkelijk aan de gang is. Tevens vindt ik hoe kort je het vertel dat het ook zo ligt. Al die organisaties die onder het mom werken van wij doen het goed en weten beter zijn onze moordenaars en gedachtepolitie die ook over ons willens en wetens regeren.

    Like

 12. Die internationale verdragen zijn niets meer en niets minder dan een misdaad tegen de westerse mensheid!Opzeggen.die wurgcontracten!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @ Cat: 17.02. uur. Ze halen ze inderdaad binnen, ook in Europa. De wereldbevolking moet volgens de satanische NWO teruggebracht worden tot 500 miljoen mensen. En deze demonen slagen met behulp van Obama, de EUSSR en de BILDERBERGBENDE, er schijnbaar in dit scenario tot waarheid te brengen!

  Like

 14. windwens zegt:

  Het niet snappen dat je eten gewoon een boosdoener kan zijn terwijl dit al door generaties gegeten wordt, kan ik wel volgen. De bevolkingsgroei die Afrika heeft doorgemaakt is de achter liggende oorzaak, dat er nu meer gevallen zijn dan in het verleden. Dat wordt ook door de arts benoemd in de film in de jaren 70 hadden zij een geval en dat was het dan. Door het ingrijpen van het westen die het altijd beter weet hoe je zaken moet aanpakken op welk continent dan ook, is de situatie eerder verslechterd dan verbeterd. Dat blijk overal het geval te zijn. Laat mensen leven zo als ze willen, en grijp er niet op in. Ebola slachtoffers helpen, men ziet dat het onmogelijk is als je het heb ga je gewoon dood zo simpel is het. Waarom dan ingrijpen het is totaal nutteloos. Een mens leert lessen door, het door maken van fouten, het westen tracht dingen op te leggen waar deze mensen woedend over worden, logisch want ze worden als dom versleten. Dat zijn ze ook in wezen ten opzicht van dit gebeuren maar, zij moeten zelf ervaren dat ze dom zijn, en dat wijze raad opvolgen soms beter is dan gaan roepen dat je het beter weet. Tevens heeft het westen een onbedwingbare manier om uit te gaan van de maakbaarheid van de mens. Dit is niet zo een mens evolueert en dat gaat op sommige plaatsen gewoon trage dan op ander. Dat moet men dan ook maar accepteren. Eigenlijk maar een conclusie wie niet luisteren wil moet voelen, en laat ze hun eigen lessen leren.
  Dat men het onder het koloniale bewind in sommige opzichten soms beter had is ook te verwaarlozen, zo hebben zij het nooit ervaren. De vrijheid om te zijn wie ze zijn, is belangrijker.
  Dat is het zelfde wat men ook zei in concentratiekampen ze kunnen ons alles afpakken behalve mijn geest mijn denken en zijn blijven van mij.
  Als je het door trek naar de moslims is dit idem zo, daarom horen ze hier ook niet, maar ook zij hebben een expansiedrift en dat is hun bekeringsdrang.

  Like

  • BertG. zegt:

   En zo simpel is het. Perfect geschreven.
   Ze worden als dom versleten omdat “wij” het beter weten.
   Zo komen ze nooit eens ergens achter en/of waarom.

   Like

  • Furry zegt:

   In het engels of amerikaans hebben ze daar een mooi spreekwoord voor: you can lead a horse to water, but you will never make him drink.

   Vertaal: je kan een paard naar het water leiden, maar daardoor zal hij nog niet gaan drinken.

   Goede analyse trouwens 🙂

   Like

 15. Zilvermeeuw zegt:

  Door de tienduizenden “vluchtelingen” uit Afrika die van alle kanten (Zuid-Spanje, Italie/Lampedusa) Europa instromen, het reizen naar Afrika en terug van o.a. “hulpverleners”, kun je er op wachten dat Ebola ook Europa bereikt. Gewoon een kwestie van tijd.
  Het is natuurlijk al wel bijna 100 jaar geleden maar in 1918 stierven er ongeveer 50 MILJOEN Europeanen aan de “Spaanse griep”. Eens in de zoveel tijd schijnt er een ziekte los te barsten die (nog) niet bestreden kan worden.

  Like

 16. 50Pf zegt:

  This article was an attempt to bring some clarification into a theme.
  In Germany this Ebola-thing is now erased from any mainstream.frontpagees.
  Fact is: We have an exponentially spreading KillerVirus in a highly underdeveloped and overpopulated area of africa.
  There is no more space for lies, speculations, hoax and conspiracy theories.
  There is no more space for political discussions. This problem need to be solved by scientists and militars. The lies and concielment in the media tells me that it is much worst then we thought!

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  ZAL HET EBOLAVIRUS ZICH BINNENKORT OOK IN EUROPA VERSPREDEN DANKZIJ DE TSUNAMI VAN ASIELZOEKERS?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s