Waarom haten ze ons?

Screenshot 11

(Door: Hans Moll)

11 September zal worden vergeten. Niet door de ouderen onder ons. Die weten waarschijnlijk nog waar ze waren en wat ze deden toen de eerste beelden van CNN binnenkwamen. Eén van de Twin Towers stond in brand en het verhaal ging dat een vliegtuig tegen het gebouw was gebotst. Toen kwam de tweede en de wereld veranderde. Tenminste voor de meesten van ons. Maar voor de mensen die na ons zijn gekomen, gaat de herinnering aan 9/11 waarschijnlijk verdwijnen.

Voor ons tv-kijkers had een oorlogsverklaring niet duidelijker kunnen zijn. Pearl Harbor heette nu Manhattan. Met dit verschil, Pearl Harbor was weliswaar net als 9/11 een verrassingsaanval, maar iedereen wist in 1941 wie achter die aanval zat. In 2001 was dat anders. De meeste mensen begrepen er niets van. Wie nu ´why do they hate us 2001´ googelt, krijgt meer dan 37 miljoen hits.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

21 reacties op Waarom haten ze ons?

 1. Willie zegt:

  Alan Jackson – “Where Were You (When The World Stopped Turning)

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  IK BEN 9/11 NOOIT VERGETEN! Ik zie nog mensen springen vanuit een van de Twin Towers! NOOIT gaat dat van mijn NETVLIES, NOOIT. Het is en was de ISLAM die dit veroorzaakte, net als daarna Madrid en London. En schofterige politici WILLEN ER NIETS VAN WETEN!

  Like

 3. luckybee zegt:

  De Golden oldi’s bleken allemaal fan te zijn van Hard Rock verbaasd me niet dat deze satans aanhangers zo dik zijn met de BNN ers.

  Like

  • BertG. zegt:

   Met verbazing lees ik altijd jou beredenering over muzikanten, satan aanhangers en BN’ers. Iets wat onvermijdelijk is jou gedachtegang als een logisch gevolg op elkaar.
   Volgens mij jij gewoon een compleet mislukte muzikant geweest waardoor die haat zich ontwikkeld heeft t.o.v. andere muzikanten. Want het zit wel heel erg diep bij jou.
   Of is elk versterkt instrument al bij voorbaat een duivelse uitvinding.
   Ergens moet ik er altijd wel om lachen, waar haal je het toch allemaal vandaan.
   En gewoon stug blijven volhouden ook nog.

   En de groeten van een muzikant die nog waardering op kan brengen voor andere muzikanten zonder alles op 1 hoop te gooien.

   Like

   • Willie zegt:

    Och Bert , laat m maar : ik zie Alan Jackson( hierboven) nog geen satanist zijn , een goeie country artist dat wel : trouwens die doet gospel songs ook , en de duivel lust dat niet hehhehe

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, goeie God, begint Luckybee nou ook weer…..? (zucht…..Het zal wel een epidemie zijn, Bert…..)

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    LOL! en dan moet je nagaan hoeveel ik van hem meteen al in de prullenbak donder! 😉

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron: Good gracious…….(kreun…….)

    Like

   • BertG. zegt:

    Eerlijk gezegd valt het mij nog mee dat hij een TV en een computer heeft.
    Zijn dit ook niet duivelse uitvindingen om de mens te verleiden tot het aller slechtste wat weer onvermijdelijk tot een drugs gebruik gaat leiden waardoor je vanzelf hardrock gaat beluisteren en misleiding tot van het enige echte ware geloof?
    Een gevaarlijk leven zal hij moeten leiden om hier mee om te kunnen gaan. Maar hij heeft het er voor over.

    Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Grote onzin. Miljoenen wilden helemaal NIETS van hard rock weten. De 60 en 70-er jaren (EN daarna) waren en zijn voor mij en véle, vele anderen: Elvis Presley, Cliff Richard, Pat Boone, The Tielman Brothers, Julio Iglesias, Dolly Parton, the BeeGees, Toon Hermans, Wim Kan, the Cats enz. enz. enz.
   Dàt zijn voor mij “golden oldies”.

   Het is net zo idioot generaliseren – hoe vaak hoor je dat niet ! ) als zou iedereen vanaf de 60-er jaren aan de drugs zitten en op de Dam hebben gelegen.
   Mijn zoon kwam voor het EERST van zijn leven met drugs IN AANRAKING in 1995 toen hij in het leger moest vanwege de dienstplicht.! IN HET NEDERLANDSE LEGER IN SEEDORF! Voordien wist hij er helemaal niets van, niet van of via zijn ouders, niet via de school, niet via zijn omgeving.

   Like

 4. Time is running out!Wanneer komen wij in verweer?Met alle mogelijke en onmogelijke middelen,geoorloofd of niet!Wat mij betreft is het genoeg geweest!De druppel was het verzoek van criminele Teeven om Erithreeers en Syrieers bij mensen onder te brengen:nog meer,meer,meer,als het aan die Haagse klerelijers ligt!Genoeg is genoeg;vol is vol!

  Like

  • BertG. zegt:

   Eindelijk is het zo ver, het zat er al jaren aan te komen. We hebben geen ruimte (al het geld dat het kost laat ik maar even buiten beschouwing) en nadat de bejaarden hun tehuizen uitgesodemieterd zijn om plaats te maken en de verzorgingsstaat gesloopt is om ze op te vangen. Het leger ingeruild voor ontwikkelingshulp en nu eindelijk ook kazerne’s ontruimd worden om ze te huisvesten. En er nog steeds niet genoeg plek is. Zei iemand daar invasie? Moet u nu uw eigen huis af staan. Wat denkt u wel niet. Gore kutracist:
   http://fubarbaar.wordpress.com/2014/09/15/heeft-u-nog-geen-asielzoeker-in-huis-nou-dat-komt-binnenkort/

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Dus ik zie jou zaterdag bij de demonstratie in Den Haag? Leuk!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Yvonne van Cleef: 23.56. uur, op 14/9. Dat meent U niet, wil de minkukel Teeven, dat we de UITVRETERS ook nog in huis halen? Ze gaan maar wonen, bij Prins Plofkop en zijn Tangogriet! Potverdomme zijn die in Den Haag nu helemaal van de ratten besnuffeld? Het lijkt er wel op, luister politiek zooitje, van mij: ongezien de tyfus!

   Like

 5. Jean zegt:

  Alleen achterlijken stellen dergelijke vraag, dus moslims duidelijk?

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  En dan die rare uitspraak van de jonge Bush “we’re not at war with islam” gut knul welk deel van de oorlogsverklaring heb je niet begrepen?

  Like

 7. de 13de imam zegt:

  Ach buiten ons haten moslims ook Boedidhisten, Hindoes, Sikhs en uiteraard elkaar. Je bent dus eigenlijk een beetje verdacht als je bij moslims in het gevlij komt. Dit gevlij duurt ook meestal niet zo lang.

  Like

 8. Jean zegt:

  Moslims snappen niet dat er een verschil is tussen walgen en haten, wij westerlingen haten niet maar walgen enorm en zeker van die achterlijke barbaarse smeerlapperij ISlam genaamd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s