Zweedse “zelfmoord”: Van kwaad tot erger. . .

Screenshot 15

(Vertaling: E.J. Bron)

Regering niet herkozen, eurosceptici en feministen  sterk. De Conservatieve Partij van minister-president Fredrik Reinfeldt heeft bij de parlementsverkiezingen in Zweden een zware nederlaag geleden. Vermoedelijk is er nu een roodgroene coalitie mogelijk. Zeer succesvol: de eurosceptische Zweden Democraten en de Feministen.

Bij de parlementsverkiezingen in Zweden heeft de burgerlijke regering onder de conservatieve minister-president Fredrik Reinfeldt volgens een eerste prognose zware verliezen geleden. De vier partijen coalitie kreeg 39,7% (2010: 49,3%). Een mogelijk bondgenootschap van sociaaldemocraten, Groenen en Linksen behaalde 44,8%. De cijfers werden door de Zweedse radio gepubliceerd na sluiting van de stembureaus.

Volgens de prognose vieren de Zweden Democraten een historisch succes: met 10,5% van de stemmen worden zij de op twee na grootste partij in de Rijksdag. In 2010 was het de Zweden Democraten voor het eerst met 5,7% van de stemmen gelukt om in het parlement te komen. Bovendien kan het Feministische Initiatief voor het eerst zetels in de Rijksdag bemachtigen. Volgens de prognose staat de partij precies op de noodzakelijke 4%.

Meer dan zeven miljoen Zweden konden hun stem uitbrengen over de verdeling van 349 zetels in de Zweedse Rijksdag.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zweedse “zelfmoord”: Van kwaad tot erger. . .

 1. Volgens Telegraaf mag de ,volgens Zweden extreem-rechtse partij,ondanks dat ze gezien het aantal stemmen ,er recht op hebben,niet meeregeren:niemand wil met ze samenwerken!Net zo,n nep-democratie als hier dus!Door de Pvv te bestempelen als extreem-rechts;niemand wil met hen samenwerken!!!!Deze regering moet echt uit het zadel gewipt worden,en snel!Denkt u nog aan de petitie?En vraag het ook aan familie,vrienden,buren en kennissen:http://petities.nl/petitie/nederland-eist-het-ontslag-van-kabinet-rutte-2

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Inderdaad Yvonne het predicaat extreem rechts wordt snel opgeplakt aan partijen welke patriottische overwegingen hebben evenals de term populisme.

   Like

   • Zilvermeeuw zegt:

    Dat klopt Peterselie. Daarom heb ik mij dus ook nóóit iets van die termen aangetrokken. Echt helemaal nóóit. En tegenwoordig zijn ze voor mijj een geuzennaam.

    Like

  • Die Teeven mogen ze van mij hangen,de zakkenwasser!Niets,maar dan ook niets heeft hij voor ons gedaan,maar wringt zich wel in allerlei bochten om die uitvreters te herbergen en van een goed,makkelijk luizenleven te voorzien!Heeft er in Den Haag dan niemand een geweten?Ik geloof het niet!Honderdduizenden Nederlanders leven op het randje,en hij blijft maar binnen halen!En zijn grootste zorg is dat ze iets te kort gaan komen!Mag ik even een teiltje?Of nee,doe maar een container!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne van Cleef 14 september 2014 om 23:20

    En hij haalt meteen een serie dodelijke ziektes binnen: ‘two for the price of one’!
    En als WIJ dan bijv. ebola van die ‘geïmporteerden’ krijgen, is er geen geld meer voor ONZE medische behandeling!

    Like

 2. luckybee zegt:

  Ik ben benieuwd waar de Zweden heen gaan

  Like

 3. windwens zegt:

  Nou die kunnen hun borst vast gaan nat maken, nog meer moslim terreur in de toekomst.

  Like

 4. Fred zegt:

  Waar de Zweden heengaan?
  Zij volgen het voorbeeld van de Zweedse lemmingen.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Ik hoop voor het Zweedse volk maar een ding. Dat ze eindelijk zouden kunnen beginnen met het opruimen, boenen en schoonmaken van hun zwaar vervuilt land. De hele drek, die regering Reinfeldt en zijn Socialistische matties hebben verzameld, weer terug in de vuilnisbak van de Derde Wereld deponeren. Laat ze maar hun zwarte ballen vol vieze microben meenemen.

  Like

 6. ieznogoud zegt:

  Een mogelijk bondgenootschap van sociaaldemocraten, Groenen en Linksen behaalde 44,8%.
  Dat kan niet anders betekenen dat er voor goedwillende Zweden nog heel zware tijden gaan aanbreken.
  Degenen die op deze immigratievriendelijke partijen hebben gestemd zullen waarschijnlijk elke verkrachting of beroving als incident bestempelen en daarna streven naar het importeren van nog meer aanhangers van de religie van vrede en verrijking omdat de daders alleen tot hun wandaden hebben kunnen komen omdat ze zich nog niet thuis voelen in Zweden.
  Als er dan een paar honderdduizend van thuis bijkomen wordt dat al snel beter voor die immigranten.
  Dat er vele Zweden nog meer zullen lijden is kennelijk van ondergeschikt belang.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Het is verdømme (vloekte ik op z’n Zweeds) overal hetzelfde wat bezielt mensen toch om op links te stemmen nadat links zo overtuigend heeft aangetoond altijd en overal waar het de scepter zwaait alles kapot te maken dat er kapot te maken valt; Vele Europese landen sinds WO2 compleet verlinkst met de thans bekende resultaten en dan nog stemmen mensen op linkse partijen, US of A de keniaan heeft vier jaar lang mogen demonstreren hoe funest links beleid voor een land is en ze geven hem nog een termijn. Zijk mij maar nat, ik snap ’t niet meer.

  Like

 8. Antivenin zegt:

  Het is in Zweden niet anders dan hier. Gisteravond zat bij de Nationale Propaganda Omroepen 1 ook weer iemand met een stalen gezicht te beweren dat Nederlandse moslims radicaliseren “omdat we ze te weinig perspectief bieden”.

  Onze cultuurverrijkers gaan nooit niet “de ruggengraat van onze maatschappij vormen”. Ze zijn nu bezig om oorlogservaring op te doen in het Midden-Oosten en zullen straks de ruggengraat van de islamitische terreurbeweging in Nederland gaan vormen, want ook hun lichtende voorbeeld Mo de karavaanrover had door terreur gezegevierd.

  Er staat ons nog veel ellende te wachten door die kudde schapen in de Tweede Kamer…

  Like

 9. Lazlo zegt:

  hahaha , ‘zwarte ballen vol microben’ .

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lazlo. Ieder woord klopt als een bus. Op het moment dat deze gasten naar Zweden komen (of elders in Europa), hebben ze drie dingen in hun bagage: a) hun zwarte cq bruine ballen waarmee ze hopen zo veel mogelijk lokale vrouwen te verkrachten b) deze ballen zijn vol met microben die gratis hadden meegereisd en c) hun krokodillen mentaliteit:: hoe aardig of lief zouden de Zweden voor hun zijn, ze zouden er alles aan doen om hun vriendelijke gastheren te verslinden.

   Like

 10. Ruudbeijer zegt:

  Geachte reageerders ,de eerstvolgende afrekening komt met de aanstaande Staten Verkiezingen,als we allemaal op de PVV gaan stemmen dan komen er eindelijk oplossingen voor veel problemen.

  Like

 11. Pingback: Hoge werkloosheid: Zweden is geen EU-voorbeeldland meer | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s