DE DUIVEL HUWT EEN JOODSE VROUW EN VERWEKT ISIS

(Door: Guus Velraeds)

Terwijl in het dagelijks nieuws de wreedheid van IS in het Midden-Oosten het wereldtoneel domineert, schijnen sommigen in IRAK te geloven eindelijk de oorzaak gevonden te hebben van alle problemen rondom deze extremistische terreurorganisatie. Een in IRAK geproduceerde en uitgebrachte satirische uitzending, waarvan het antisemitisme afdruipt en derhalve met bewust valse bedoelingen geproduceerd werd, laat een toneeluitvoering zien van een gearrangeerd huwelijk tussen Satan en een Joodse vrouw terwijl aan het slot uit dit huwelijk ISIS geboren wordt.

Terwijl muziek op de achtergrond speelt ter viering van de aanstaande huwelijksvoltrekking worden tegelijkertijd allerlei bruiloftsvoorbereidingen getroffen. De man die het huwelijk gaat voltrekken, verklaart dat het huwelijk een speciaal doel heeft, terwijl de aanstaande ouders vol trots het doel en tevens de naam van het aanstaande kind proclameren: “We zullen ons kind ISIS noemen.”

Tot grote vreugde van de pas gehuwden springt uit een ei de ISIS boreling die, hoe kan het anders, meteen klaar is voor de Jihad.

Als Satan en zijn Joodse vrouw hun telg genaamd ISIS in de toneelopvoering opvoeden, drijft de clip de spot met enkele van de meest walgelijke en desondanks veelvuldig toegepaste daden van de terreurgroep. Zoals vol betekenis zwaaien met de zwart-witte vlag des doods. Volop onthoofdingen en halsdoorsnijdingen en alsof dat niet genoeg is als extra krenten in de pap een heel scala aan allerlei andere islamconforme strafmaatregelen die opgelegd worden aan ongelovigen.

Kortom, antisemitisme, het meest verfijnde in zijn soort.

Door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, hersenspoeling, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op DE DUIVEL HUWT EEN JOODSE VROUW EN VERWEKT ISIS

 1. Ach wat verwacht je ook van een megagroep primaten, die denk de wereld te kunnen overheersen…

  Like

 2. windwens zegt:

  Ja en dan verwachten die eikels dat wij weer de knip trekken om ze hulp te bieden om IS uit de achtertuin te houden. Laat ze het maar lekker zelf oplossen daar. Geen belastinggeld uitgeven aan dit gewelddadige volk, zelf veroorzaakt zelf oplossen

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het is zelf satansgebroed !!

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Misschien is het om te lachen, en misschien ook niet. Maar in ieder geval is deze muziek beter dan de clips van die andere groep. Bij de reclames filmpjes van ISIS is de meest verschrikkelijke tering herrie te horen, atonaal en alleen geschikt voor ritme-loze mensen die toondoof zijn.

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  Daar komt de aap uit de mouw, Yasmina haifi heeft dit filmpje dus gezien en heeft toen haar uitspraak gedaan dat ; isis een opzet is van de zionisten. Nee nu is het me helemaal duidelijk ! ( lol modus uit)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s