Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad

Screenshot 6

Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt

(Door: Afshin Ellian)

Met de documentaire Paradijsbestormers heeft de overheid per ongeluk een effectief romantische rekruteringsfilm laten maken. Wat een achterlijk gedoe.

Ze willen allemaal naar het paradijs. Het wordt daar druk. Een martelaar heeft een bevoorrechte positie, hij hoeft immers de dag des oordeels niet af te wachten.

De heroïsche dood voor de zaak van Allah verschaft een martelaar de mogelijkheid om zonder inachtneming van de noodzakelijke procedures het paradijs te bereiken.

Daarnaast kan hij ook nog een goed woordje doen voor zijn ouders. Er is wel één bindende voorwaarde: eerst moet hij een gewelddadige dood tegemoet treden. Dit is de romantiek van de dood in de vorm van martelaarschap: een puur religieuze dodencultus.

Lees verder>>>
(h/t jowitteroos)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Naïviteit, Overheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad

 1. janfreak zegt:

  Wat wordt eigenlijk de vrouwelijke jihadisten beloofd? Een of meerdere vingerplanten? O nee, daar hebben ze waarschijnlijk niets aan als ze besneden zijn. Iemand een ander idee?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ik geloof niet dat een mujahedin ooit in het paradijs zal komen dit heeft namelijk hu Rassul Allah hier over gezegd.
  [quote]
  SAHIH BUKHARI Volume 5 boek 58 nr 266
  Volume 5, Book 58, Number 266:
  Narrated ‘Um al-‘Ala:

  An Ansari woman who gave the pledge of allegiance to the Prophet that the Ansar drew lots concerning the dwelling of the Emigrants. ‘Uthman bin Maz’un was decided to dwell with them (i.e. Um al-‘Ala’s family), ‘Uthman fell ill and I nursed him till he died, and we covered him with his clothes. Then the Prophet came to us and I (addressing the dead body) said, “O Abu As-Sa’ib, may Allah’s Mercy be on you! I bear witness that Allah has honored you.” On that the Prophet said, “How do you know that Allah has honored him?” I replied, “I do not know. May my father and my mother be sacrificed for you, O Allah’s Apostle! But who else is worthy of it (if not ‘Uthman)?” He said, “As to him, by Allah, death has overtaken him, and I hope the best for him.[b] By Allah, though I am the Apostle of Allah, yet I do not know what Allah will do to me,”[/b] By Allah, I will never assert the piety of anyone after him. That made me sad, and when I slept I saw in a dream a flowing stream for ‘Uthman bin Maz’un. I went to Allah’s Apostle and told him of it. He remarked, “That symbolizes his (good) deeds.”
  [/quote]
  Hoogstens dat ze in de Hel terecht komen.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Met GEEN DANK aan de VUURRODE NOS, de VARA en de Partij van de Afbraak. Schandelijk dat ONS BELASTINGGELD wordt gebruikt om een NAZI IDEOLOGIE te promoten! Kots!

  Like

  • Marijke zegt:

   Ik heb de docu ook gezien. Je vraagt je af wat iemand tot zoiets drijft. Conclusie: totaal zwakzinnige denkbeelden houden die lui erop na.

   Like

   • jowitteroos zegt:

    Ik heb het ten dele mogen aanschouwen en had er genoeg van. Ik kom ook tot de slotsom dat de Publieke omroep Jihad promoot met zo een documentaire; kritiekloos, halfslachtig, volgend etc…… Schandalig gewoon.

    Like

  • Sjaak zegt:

   En wat denk je hierover ?
   Wij worden hier voor racisten uitgemaakt’

   door Iris Cohen
   PURMEREND –
   In Purmerend is grote commotie ontstaan over de komst van een islamitische basisschool. Wijkbewoners protesteren massaal omdat ze vrezen dat de verkeersdrukte in de toch al overvolle buurt zal exploderen. Burgemeester Don Bijl beticht de wijkbewoners van islamofobie en daarmee lijkt de boel te escaleren.
   Afgelopen mei vernamen de bewoners van het Purmerendse Weidevenne via een berichtje in een lokale krant dat de islamitische basisschool De Roos per augustus in hun wijk van start zou gaan. De school zou worden ondergebracht in een bestaand gebouw, waarin nu al twee scholen en een peuterspeelzaal huizen met in totaal al meer dan 800 leerlingen.
   Het schoot de ouders van de leerlingen van de bestaande scholen volledig in het verkeerde keelgat. Al jaren vormt de ligging van het schoolgebouw aan de Nijlstraat een doorn in het oog van omwonenden; er is een tekort aan parkeerplaatsen, auto’s rijden er stelselmatig te hard en er vormen zich regelmatig ellenlange files. Een onderzoek in 2008 wees zelfs uit dat de verkeerssituatie ronduit onveilig was, maar met de jaarlijkse afname van het aantal leerlingen zou dat zich voor een groot deel vanzelf oplossen. „En nu dreigen er dus juist 300 leerlingen bij te komen!” zegt Nathalie de Reuver, een van de verbolgen ouders die zich inmiddels hebben verenigd in de groep Veilig Verkeer Nijlstraat. „Ik durf mijn dochter van 9 nu al niet alleen naar school te laten lopen, zo’n chaos is het hier.”
   Open brief
   De actiegroep verzamelde meer dan 1800 handtekeningen tegen de komst van de school, waarmee het bij de gemeente Purmerend een onderzoek naar de verkeersveiligheid wist af te dwingen. Hoewel de kous daarmee af leek, schreef burgemeester Don Bijl deze zomer een open brief aan lokale media waarin hij afgeeft op de houding van buurtbewoners. „Een antimoslimhouding is sommigen niet vreemd”, schreef hij.
   De brief betekende het lont in het kruitvat van de toch al escalerende affaire. Zowel de extreemrechtse partij NVU als de Muslim Defence League hebben inmiddels grootschalige demonstraties in de wijk Weidevenne aangekondigd. Raadslid Arie-Wim Boer van Leefbaar Purmerend, die zich vanaf het eerste uur kritisch uitspreekt tegen de komst van de school, zegt zelfs bedreigd te zijn. „Toen ik mijn hond uitliet, is iemand op mij afgekomen die zei: je moet stoppen met je kritiek op de school, anders ga je eraan. Ik heb aangifte gedaan, maar dit houdt mij niet tegen.”
   De islamitische basisschool is nu tijdelijk ondergebracht in een gebouw in een andere wijk, maar als het aan de gemeente ligt vestigt de school zich op korte termijn gewoon aan de Nijlstraat. Ondertussen groeit de onrust in de Weidevenne dagelijks. „We worden afgeschilderd als racisten”, aldus De Reuver. „Maar het gaat ons helemaal niet om het soort school dat de gemeente hier kwijt wil. Er is simpelweg geen ruimte.” Bestuursvoorzitter van de basisschool Mustafa Derin wil onder geen beding met deze krant spreken. Ook burgemeester Don Bijl wilde gisteren niet reageren. „Hij staat achter de inhoud van zijn brief en heeft daar niets aan toe te voegen”, liet een woordvoerder weten.

   Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Zo zwart wit als Ellian het stelt, vind ik de documentaire zelf wel, het programma in zijn geheel niet. Ook Asscher had, deze keer, goede observaties. Terecht merkte hij op kritische vervolgvragen van die Floor te missen. Iets wat niemand overigens noemde was de opsomming van het onrecht in de wereld, zoals die Gharib dat zag. Dat ging ongeveer als volgt.

  “De strijd gaat tussen Allah en de duivel. Deze heeft helpers”. Dan zegt die Floor “Ik ben geen moslim, ik wil jou niet dood”. Waarom hij antwoord “Maar jouw regering wel. Dat weet ik wel zeker. Anders zaten ze niet in Afghanistan”.
  Die Floor laat dit onweersproken, zowel in dat gesprek zelf, als binnen de documentaire.

  “Mijn omkeer was op 9/11 (in 2013 was de persoon vermoedelijk rond 20 jaar, in 2001 dus 8)”.
  Hij hekelt de “dubbele standaard van het Westen: honderdduizenden, miljoenen moslims die worden afgeslacht. Maar als 3.000 Amerikanen sterven staat de wereld op zijn kop. Maar voor al die doden wordt niets gedaan. Dan wordt je wat harder tegenover andere mensen”.

  Ook hier laat die Floor dit alles onweersproken. Het lijkt mij toch relevant dat je de moslimkijker, trouwens ook trouwe multiculturalisten, duidelijk maakt dat er niet zoiets is geweest als moord op miljoenen moslims. Daarentegen had wel duidelijk gemaakt kunnen worden dat de islam voor tientallen miljoenen doden heeft gezorgd bij de verovering van de Levant en Noord-Afrika, maar vooral bij de verovering van India en de moord op, inderdaad, tussen 40 en 80 miljoen hindoes.

  In die zin heeft Ellian weer wel gelijk.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Bravo, Afshin!

  Like

 6. Anneke zegt:

  Foei Foei…géén reclame op de ‘publieke’ tv-zenders!!! Dáár zijn de commerciële zenders voor…..”Hmmm; nee zo zit de vork niet in de steel”. Publieke omroepen??? EU-POLITIEKE OMROEPEN, is een betere ‘roep-naam’. Wàt zou het goed zijn, als men de zinnen meer richt op ISRAEL. Promoot de realiteit in het Nabije-Oosten, gééf foute politieke gedachten/daden toe en bovenal…..STOP de promotie van de islam!!! Dit laatste is een NOODZAAK. Een politiek matrialistisch en mohammed-geloof dat in en in LAM is. Al willen ze zo groots overkomen; vandaar hun wanhoopsdaden en – kreten. Psychisch doodzieke ‘gelovigen’ van verschillende oorlogsafgoden, door hun is de (westerse) wereld onleefbaar aan het worden!!! “Imbecielen aan roer, zorgen voor veel te veel maatschappelijke rumoer”. Shalom………..

  Like

  • Anneke zegt:

   “Shalom….een goed voedzaam voedsel voor de wereld”. Máár het lijkt wel of de politieke mafkezen zich intens vervelen. Over een maand of acht is het 70-jaar vrede op ons continent…”Vrede tijdens een ‘eerste’ oogopslag, maar de werkelijkheid is geheel anders”. Al tig-decennia voert de politiek een heftige oorlog met de burger-samenleving. Sluipenderwijs is de maatschappij in de ellende terechtgekomen en gebleven. Al die kletspraatjes van de ‘Haagsche’ imbecielen is ’t wakkere deel van het volk SPUUGZAT. Genoeg is genoeg, al te lang zitten velen in de wurggreep van de Brusselse – en Haagse rand-debielen. “Hoezo; een massale niet direct zichtbare volksmishandeling”??? Het volk is op teveel plekken ‘beursgeslagen’ en de wonden zijn steeds moeilijker te helen. De troonrede van vandaag is het tigste bewijs van totale arbeidsongeschiktheid van de (NL NWO) koning en zijn poppenkast.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s