Zomaar wat losse gedachten . . .

Screenshot 16

(Door: Martha N.)

“ISIS-mensen zijn geen moslims, maar monsters; de islam is een geloof van vrede”, aldus sprak de wijsgeer Cameron. In Zweden komen de socialisten weer aan de macht… die staan achter de moslims. Als dit zo doorgaat, is Zweden de eerste moslimstaat binnen Europa. Hoe verdoold, hoe gedachteloos en gehersenspoeld is de westerse bevolking. ISIS doet niets anders dan de koran naar de letter toepassen! Fundamentalistischer gaat het niet! IS = de koran! IS – IS-LAM ziet zichzelf als de helpende hand van Allah!

Wat een geklets van Cameron, bang voor zijn hachje, bang voor zijn gezin? Nooit zal hij zijn ware gedachten over het moslimgeloof laten horen, of hij is gewoon hersenloos. Hersenloos zoals bijna al onze politici, behalve een enkele, maar die wordt behandeld als uitschot, een paria! En niet alleen onze politici, maar de hele kliek die zich supermensen waant, ja die kliek… de EU-kliek, die denkt alles te weten en te kunnen regelen.

Zelfs deze groepering zegt dat ISIS gevaarlijk is en dat er actie ondernomen moet/gaat worden. Maar voor de rest is de islam heel ongevaarlijk, een romantisch, lieflijk geloof. De superieure mannen beschermen alleen hun vrouwen en kinderen tegen de boze wereld, tegen onze wereld. Deze echte mannen voelen zich geroepen door Allah om de wereld te bevrijden van de onmensen, de “ongelovigen”, en dat zijn wij.

In ons gastvrije Nederland hebben deze mensen meer dan 450 moskeeën mogen bouwen! Moslims mogen veel meer dan Nederlanders, maar ja, wij zijn dan ook tolerant. Nederlanders tellen niet, onze cultuur verloochenen we voor anderen. Zelfs Zwarte Piet moet wijken voor enkele (ja enkele) mensen, die hier jarenlang wonen, die een voorkeursbehandeling hebben (net zoals de moslims) en die bij het minste of geringste schreeuwen dat het “discriminatie” is…  en we buigen en buigen, we vernederen ons en kruipen door het stof om ze te plezieren.

Sinterklaas en Zwarte piet… het is een Nederlandse traditie. Waar ”ALLE” andere tradities van mensen die hier binnen zijn komen vallen, als een regelrechte invasie, verheerlijkt worden en opgehemeld, wordt van ons, de Nederlanders, verwacht dat we opschuiven, alles overboord gooien wat leuk was voor onze kinderen en ook voor de meeste ouderen, die zich op een pakjesavond met Sint en Piet konden verheugen.

Ja, ja, en zo zijn we van het tolerante moslimgeloof aangekomen bij Zwarte Piet en het heerlijk avondje.

Lafbekken zijn veel Nederlanders geworden, ridders van de slappe hap. Cabaretiers zien hun kans om nieuwe liedjes te schrijven, het interesseert ze niet of ze de traditie van ons Nederland wegschrijven!

Net zomin als het onze politici noch de EU interesseert dat Europa ten onder zal gaan aan de Jihad.

Ach, laten we terugkeren naar het vreedzame boek, de koran. De halsafsnijders van IS, want IS voert slechts de woorden in de koran uit. Laten we buigen in het stof voor dit vreedzame geloof en alvast onze nek uitsteken voor het scherp van het mes. Daar is het geruzie over Sinterklaas met zijn Zwarte Piet maar een kleinigheidje bij.

Wij Nederlanders verliezen onze waardigheid door almaar te buigen voor de wil van vreemdelingen. Helaas, de schuld hieraan ligt voor een groot deel bij de bevolking, die alles tolereert. De politici maken hier  ge/misbruik van.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

39 reacties op Zomaar wat losse gedachten . . .

 1. Furry zegt:

  Zwarte piet wordt de splijtzwam van Nederland. De immigranten, linkse, Afrikanen (en -achtigen: gemengde, surinamer, antilanen, moslims aan een kant en de oorspronkelijke, ongemengde aan de andere kant.

  Like

  • meneertje zegt:

   “Zwarte Piet word de splijtzwam van Nederland.”

   Dat heb ik nou ook steeds gedacht sinds dat stompzinnige gedoe van die Quinsi Gario begon..

   Het lukt weliswaar niet de Nederlanders massaal bewust te maken van het gevaar van de islamisering.
   Maar het lukt wel om de Nederlanders massaal verontwaardigd te krijgen over het succes dat één stuk zwart ongeluk boekt met zijn pogingen een traditioneel kinderfeest totaal te verpesten.

   Het wordt zeer interessant wat er dit jaar rond 5 december gaat gebeuren.
   Ik verwacht dat het verzet van de meerderheid der Nederlanders tegen die aanslag door die egotripper zich op allerlei manieren zal uiten. Boycot van officiële intochten b.v., als die volgens recept Quinsi Gario zijn georganiseerd.

   Eigen georganiseerde intochten die het karakter aannemen van een demonstratie tegen onze laffe bestuurders die snel bogen voor de eisen van die narcist.

   Het kan het begin zijn van veel meer verzet.
   De overheid zou nog wel eens verbaasd kunnen opkijken, als zij ziet wat zij heeft aangehaald door die ene lul zijn zin te geven dwars tegen de gehechtheid aan een geliefde traditie van miljoenen Neerlanders in..

   Wie weet begint met Zwarte Piet de victorie!

   Like

   • meneertje zegt:

    Corrctie:
    Eerste zin moet natuurlijki zijn: Zwarte Piet wordT de splijtzwam van Nederland.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tja, meneertje, zo bezien is het wel jammer dat de Zwarte Pieten-kwestie niet rechtstreeks in verband te brengen is met de islam:
    Waarachtig, als dat wel het geval geweest was, geloof ik zo langzamerhand, dat de anti-islamstemming veel sneller algemeen geworden zou zijn!
    Maar helaas: Tegen het fenomeen ‘knechten’ of ‘slaven’ zetten móslims zich nou eens niet af! Logisch, maar in dit geval spijtig.

    Like

   • meneertje zegt:

    @Theresa Geissler,
    U hebt natuurlijk in principe gelijk.
    Maar ik heb (mogelijk tegen alle redelijkheid in) een gevoel dat Zwarte Piet een zeer emotionele zaak is, van een ander gehalte dan de meeste andere emotionele zaken.
    En dat die zaak daardoor dingen op gang kan brengen.

    Eigenlijk nog belangrijker dan Zwarte Piet zelf is, althans voor mij, de woede omdat zo maar de eerste de beste immigrant kan proberen een oude traditie van zijn nieuwe vaderland om zeep te helpen, omdat hij toevallig irrationele bezwaren tegen die traditie heeft, en dat hij dan, in plaats van te worden weggelachen, gehoor vindt bij de bekende club gutmenschen.

    Ik hoop dat heel veel mensen ook ongeveer zo denken en over de streep worden getrokken. En dan zou er van alles op gang kunnen komen..
    Zelfs verzet tegen de islamisering.

    Het is misschien zo maar een dagdroom van mij, maar ik moet bekennen dat ik toch ook denk dat het een mogelijkheid zou kunnen zijn.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Inderdaad, meneertje: Het moet eens doordringen, dat het in feite allemaal om eisen van niet-autochtonen gaat, die hier maar neerstrijken en denken, even het heft in handen te kunnen nemen.
    Wat de Surinamers/Antillianen nu doen bij Zwarte Piet , dat doen de moslims tenslotte bij tentoonstellingen, exposities, theatervoorstellingen en dergelijke.
    Alleen, het verschil is, dat Sinterklaas/Zwarte Piet toevallig iets is, wat alle lagen van de -autochtone- bevolking raakt,terwijl er anderzijds hele volksstammen zijn, die nooit een voet in een museum of theater zetten.
    Zou niet moeten uitmaken, want het zou om het princípe moeten gaan, maar zo ver denkt de goegemeente nog steeds niet.
    Jammer,want als dat wel zo was, zou de link veel gauwer gelegd zijn.
    Maar, wie weet, heeft U gelijk en gebeurt dat tóch nog. Ik hoop het van harte!

    Like

 2. Vederso zegt:

  Nu noemt Spencer weer de Franse ninister van Buitenlandse Zaken die gezegd zou hebben dat IS geen islamitische staat zou zijn. Van Spencer is ook het begrip: “wilful ignorance”. Toch vermoed ik dat Rutte best weet wat er speelt in de wereld. Hij leest de krant ook.

  Like

 3. Furry zegt:

  Het jammere is dat onze grootste vijand blanke etnisch nederlanders zelf zijn.

  Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Islam is de religie van wrede…

  Like

 5. Chaos en Anarchie, dat is naar alle waarschijnlijkheid de opzet van de meeste, vooral linkse politici. Nou, ze kunnen het krijgen hoor, extreem rechts, en dat zijn geen frisse jongens, zullen gaan opstaan en zichzelf gaan organiseren. In Engeland, Frankrijk en Duitsland beginnen ze zich al te roeren, en er hoeft nog maar 1 incident te zijn waar iedereen over zal spreken waar Moslims bij betrokken zijn, dat het lontje in het bekende kruidvat zal doen ontsteken. Is dit dan de maakbare samenleving waar de huidige politiek een antwoord op zal hebben? NEE DUS. Dat stelletje weekdieren die nu op het pluche zitten zijn leugenaars, oorlog ophitsers en eigenlijk plegen ze hoog verraad aan het Nederlandse volk. Vroeger toen er nog wetgeving was in dit land, werd je dan ook als verrader gefusilleerd. De huidige politiek bestelen de armen en geven het aan landen die er weer wapens voor kopen. Het islamitisch gevaar wordt nauwelijks of niet bestreden. We geven als samenleving geld aan mensen die ons, en onze manier van leven zodanig haten, dat ze het liefst onze kop eraf willen halen. En waar discussiëren we over? Zwarte piet, wie kent hem niet, wie kent hem niet…. We stelen als overheid de opgebouwde pensioenen van ouderen, en we laten die mensen die voor de vrijheid hebben gevochten in hun eigen stront zitten..wat klopt hier niet aan dit plaatje?
  DIT WETEN MIJN LOSSE GEDACHTEN, MOET IK EVEN KWIJT…..

  Like

 6. cat zegt:

  Aplaus, aplause, aplause. Bravo, voor deze moedige staatsman.

  Geweldig.

  Like

 7. Bas Koning zegt:

  Zwarte Piet is een Moor. Met een zweep. En een zak. Een islamitische slavendrijver. Zie devshirme. Miljoenen kinderen zijn door de moor ontvoerd en als SLAAF afgevoerd. En dan zouden WIJ ‘sorry’ moeten zeggen?

  FUCK de zeurpieten tot ze een schrale aars hebben!

  Like

  • meneertje zegt:

   Dit commentaar is duidelijker dan een vorig, waarin u het volgens mijn interpretatie opnam voor de Quinsi Vario-visie.
   Ik heb u toen onvriendelijk toegesproken.
   Mogelijk ten onrechte.
   Maar echt duidelijk vind ik uw standpunt nog steeds niet.

   Like

 8. Avidia zegt:

  Ik zal flink protesteren tegen die anti Piet mensen. Ik hang pikzwarte Pieten voor al mijn ramen, in het middenraam een grote roede met tekst, deze is voor de jankende anti Zwarte Piet mens!!!

  Like

  • meneertje zegt:

   Prima! Dit soort protesten bedoel ik.
   Als die massaal gaan voorkomen, zal de overheid zich misschien eens gaan afvragen of het wel juist is steeds weer tegen de wil van de bevolking in te gaan. (Dan denk ik uiteraard in de eerste plaats aan het immigratiebeleid.)

   De regering is er al vele malen mee weggekomen.
   Maar ik denk dat Zwarte Piet wel eens één station te ver zou kunnen zijn.

   Alsof er geen belangrijkere zaken aan de orde zijn….
   Ja, natuurlijk, maar het lijkt mij nu juist typisch Nederlands als de regering over zo’n “bijzaak” als Zwarte Piet een rotsmak zou maken..

   Like

 9. luckybee zegt:

  Tsia Hopeloos moet ik jammer genoeg zeggen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Tegenwoordig voel ik mij een vreemdeling in eigen land !! Als ik om me heenkijkt, als ik de lauwe reacties ziet op alle problemen door de autochtone Nederlanders, als ik het doen en laten van onze regering en overheid ziet……………………….Dan denk ik……ik voel me hier niet meer thuis !!!
  Ik ben een vreemdeling in eigen land !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Koddebeier: 07.35. uur. Inderdaad beste koddebeier, “een vreemdeling in eigen land”. Goed gedaan Martha N. U legt de vinger, op de “zere plek”. En het is zo, de meeste NEDERLANDERS, komen NIET in ACTIE. Ze blijven stemmen- als stomme schapen- op de verraders der politiek. Als makke schapen, dat dan weer wel.

   Like

  • Zilvermeeuw zegt:

   Zo voel ik het ook, koddebeier. Als ik vele jaren jonger was zou ik er zéker over nadenken om te emigreren, het liefst naar Nw. Zeeland of zo. In ieder geval naar een land waar weinig of geen islam is Maar ja, vele jaren geleden (en dan bedoel ik enige tientallen) was het nog niet zo’n ravage in ons land dus dan heb jer er geen behoefte aan om te verkassen.
   (Wat hebt u een prachtige avatar: die rustende ridder. Echt geweldig).

   Like

 11. Dr.Kwast zegt:

  Neem de boerka Piet. Die kan mooie koprollen maken en over touwtjes springen, zal zeer geinig zijn voor de kinderen.En ook met de roe zeer aanwezig om ze bang te maken.

  Like

 12. Madeleine zegt:

  Toen Greet zei dat als we de haatverzen uit de koran scheuren, er nog slechts een Donald Duckje zou overschieten stond politiek Nederland op zijn kop!
  Als ISIS nu uitvoert wat in die haatverzen staat, zijn het volgens diezelfde politiek correcte wegkijkers ineens geen moslims meer?

  Begrijpe wie begrijpen kan.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Compleet of topic.
  Vanochtend was ik in ’t stadhuis voor ID verlenging, en zowaar, geen enkele hoofddoek aanwezig.
  Ik zeg niet dat ze er niet “werken”. Maar nu even niet dus.
  Wat een verademing, ik had me al helemaal voorbereid om wat stennis te maken, door opmerkingen hierover te maken.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Is het niet de hoogste tijd dat de islam als geheel als een terroristische organisatie wordt beschouwd?
Dan kan er tenminste legaal worden ingegrepen in gevallen van directe bedreiging. En die bedreigingen staan dagelijks in het nieuws. Het zal de mensen van de islam ook dwingen te kiezen tussen lid te zijn van een organisatie die de sharia dwingend wil opleggen aan de hele wereld, of deel te gaan uitmaken van de Nederlandse samenleving, de keuze is aan hen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die keuze kunnen ze nooit maken. Ze liggen er dan uit, en zijn vanaf dat moment zijn ze zelf de vijand geworden. Zo staat het nou eenmaal beschreven. Dus daarom zal je nooit een tegen geluid horen.
   Misschien denken sommige er wel zo over maar dat levert nogal risico’s op om dit ook uit te spreken. En daar zijn ze alle goed van doordrongen, en daarom zwijgen ze.
   Je had het zelf kunnen bedenken.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Bob Fleumer: 10.44. uur. Dat zal nooit gebeuren meneer Fleumer! Want de SCHOFTEN van CDA,VVD,PvdA en D66, hebben ingestemd met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, en OOK met de motieb HALSEMA, om de ISLAMISERING van NEDERLAND geen strobreed in de weg te leggen! VERRADEN zijn WIJ door EIGEN POLITICI!!

   Like

 15. Bas Koning zegt:

  Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag zijn inmiddels onder de voet gelopen door de islam.

  Like

 16. Charles Martel zegt:

  Cameron gedraagt zich alsof hij met het hizb-olla virus is geinfecteerd (zoals de meeste van onze ‘politici’ overigens) en zo maar wat lalluilt. Het is enige wat we van zijn gelul moeten onthouden is dat ‘het monsters zijn’.

  Like

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  wilful = willful (sorry)

  Willful = wilful.

  Je had het in eerste instantie goed. Jammer van die “verbetering”.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 18. Ekster zegt:

  Het is inderdaad te gek voor woorden dat enkele zeikerds het nodig vinden een kinderfeestje te verzieken. Over de huidige, nog altijd bestaande slavernij binnen de moslimwereld (Quatar, Saoedie-Arabië en dergelijke) hoor je ze niet want daar zijn ze te schijterig voor. Nee, blanken pesten om wat hun verre voorouders ooit, misschien, werd aangedaan. Mijn dochter begrijpt er niets van waarom Zwarte Piet nu ineens niet meer mag en waarom de sinterklaasliedjes nu zelfs worden aangepast. Boycot daarom ieder bedrijf dat zwicht voor deze idioten. HEMA, bekijk het maar, jullie hebben geen ruggengraat, dus ga maar failliet.
  En inderdaad stamt Zwarte Piet van de Moren, de ISIS-strijders van weleer. De Spanjaarden werden eeuwenlang geterroriseerd door dat volk, dus vandaar dat ze een boemanfiguur gecreeërd hebben.

  Like

 19. Joost Visser zegt:

  Ik heb een Surinaamse vriend. Een zwartere Surinamer is niet te vinden en heeft het helemaal gehad met de zwarte Piet discussie. Zijn kinderen hebben het altijd geweldig gevonden met het feest van Sinterklaas. Zelf is hij eens Sinterklaas geweest, wit gesminkt, en ik zwarte Piet, zwart gesminkt., Een groot jolig feest voor een 15-tal kinderen van familie.

  Hij wint zich nu ook op. Hij heeft de troonrede, nederlandse folklore, gezien en vind het een bevestiging van de slavernij van 200 jaar geleden. Waarom is de koning blank. Het is een bevestiging dat de slavernijdespoten in het verleden allemaal blank waren. Hij gaat een petitie beginnen dat Wimpie en Maxi op z´n minst voor de helft zich zwart moeten maken.

  We hebben het nog over ´neutrale kleuren´ gehad, maar dat wordt moeilijk. Blauw kan niet, want als ie in de zon zit wordt hij blauw, geel en rood liggen moeilijk, groen kan ook niet want dan worden de twee Groenlanders in ons land boos.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s