Barack Obama’s grootste leugen

Screenshot 28

(Door: Roger L. Simon – Vertaling: vederso)

Er is veel concurrentie voor wat betreft de grootste leugen van Barack Obama. De man die het Amerikaanse publiek met een uitgestreken gezicht dertig keer kon verzekeren dat het zijn arts kon houden met zijn gezondheidsplannen, terwijl hij wist dat het volledig onwaar was, is een grote leugenaar.

Maar hoe verfoeilijk dit terugkerende getalm ook geweest kan zijn, het staat het niet in verhouding tot zijn meest recente enorme leugen – dat de Islamitische Staat niet islamitisch zou zijn- om niet de daaruit voortvloeiende, of misschien afgeleide leugen te noemen, dat echte religies niet genieten van moord. Islam is dat vrij veel aan het doen, gedurende al veertien eeuwen, zowel naar buiten toe in de richting van christenen en Joden als naar binnen toe in zijn onopgeloste pathologische conflicten tussen de soennitische en sjiietische stammen die nog steeds, zoals de wereld goed weet, tot op vandaag de dag en ongetwijfeld in de nabije toekomst, een ontelbaar aantal lijken uitbraakt van heb ik jou daar.

De Islamitische Staat is niet alleen islamitisch, hij is het wezen van de islam, de islam distillerend tot in zijn essentie, zoals die door Mohammed werd beoefend, het uitmoorden van de lokale stammen, het verkrachten en tot slaaf maken van hun vrouwen en het voeren van oorlog tegen iedereen die in de weg stond totdat hij zo veel mogelijk van Arabië had onderworpen. Wie weet om hoeveel onthoofdingen het hierbij ging, maar we kunnen aannemen dat het totale aantal dat van de Islamitische Staat aanzienlijk overtreft, althans voor het ogenblik.

De islam is lang niet de enige gewelddadige religie – bijna allemaal hebben ze hun momenten gehad – maar het is zonder twijfel de meest onophoudelijk gewelddadige. Als wordt gezegd dat de islam is gekaapt, dan is het niet door de schurken van de Moslimbroederschap, ISIS, Al-Qaida, al Nusra, Ansar al Islam, Ansar al Sharia, al Shabaab, Boko Haram, Jemaah Islamiyah, Hamas, Hezbollah, enzovoort, enzovoort. Zij zijn de echte beoefenaars van het geloof in de voetsporen van Mohammed en gehoorzamen aan de voorschriften van de koran en de Hadith om de hele wereld islamitisch te maken of anders …. Ze hoeven niet met elkaar communiceren. Ze doen gewoon hun ding, want het draaiboek is voor hen geschreven en ze hebben het goed bestudeerd. Zij zijn het die tijdelijk zijn gekaapt door een paar wervelende pacifistische soefi’s of andere gematigde uitschieters, voordat ze toekwamen aan de onafgemaakte zaken van het uiteindelijk door de poorten van Wenen breken of het verslaan van Karel Martel bij Toulouse en de teruggave van Al Andalus aan de rechtmatige eigenaars. Zoals men zich zal herinneren, was dat de uitdrukkelijke bedoeling van de maniakken van Al-Qaida, die slechts een paar jaar geleden de trein op station Atocha in Madrid opbliezen.

Maar de meesten van ons weten dit. Het kon niet meer dan duidelijk zijn, zelfs aan Barack Obama. Maar hij koos ervoor om erover te liegen op het moment dat onschuldige mannen werden onthoofd in de naam van Allah. Dit kan niet de echte islam zijn die dit doet, zei onze president, onze minister van Buitenlandse Zaken en hun trouwe aanhang op het ministerie van Buitenlandse Zaken, die verontwaardigd zou zijn bij Israël als het zo veel als een verstuikte enkel bij een Palestijns kind veroorzaakte, maar het woord islam nauwelijks zouden kunnen uitspreken als de islamitische Republiek Iran een atoombom op Philadelphia zou laten vallen en een kwart miljoen mensen zou doden. Het zou gewoon een ander voorbeeld zijn van “geweld op de werkplek”, misschien nog overgoten met een globalistisch sausje.

Dus iedereen in onze regering, en zelfs de meeste van onze militairen, lijken in deze dagen te liegen, maar de bron van dit liegen komt van boven, van POTUS [president of the United States]. Hij regeert ons land waar niemand de waarheid durft uit te spreken, waar de vijand nooit wordt genoemd. We weten allemaal dat we in een beschavingsoorlog zitten, in oorlog met de islam, dat zijn we al geruime tijd en zullen dat waarschijnlijk nog veel langer zijn, maar onze ambtenaren en onze mainstream media zullen er alles aan doen om dit niet toe te geven. Zij gaan ervan uit, denk ik, dat als we de islamitische wereld vaak genoeg vertellen dat ze vreedzaam is, ze dat zal worden. Dat is de meest optimistische kijk op het geheel. De pessimistische visie is dat een aantal van onze leiders en de media willen dat we verliezen. Hoe dan ook hebben we nu een stapel problemen.

Bron:
http://pjmedia.com
Auteur: Roger L. Simon

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, ISIS, Islam, kwaadaardige opzet, landverraad, Obama, VS. Bookmark de permalink .

21 reacties op Barack Obama’s grootste leugen

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, dat heb ik al eens eerder vernomen, van die ring, bedoel ik, maar de titel van dat artikel klopt niet; Dat is weer eens een foutieve versimpeling van Tora-Yeshua, dat het kennelijk weer per sé in het satanische wil trekken:
   Het ‘Bismilla’ teken, waarom het gaat, is géén 666 en de islam is géén satanisme. Wèl even verschrikkelijk, maar op een andere manier!
   Ik zou zó ontzettend graag willen, dat de gelovigen onder ons inzagen……Nee, laat ik het eens op een andere manier proberen te zeggen:
   Hoe zou U tegenover de islam staan, als op de één of andere manier mocht blijken dat hetgeen ze aanricht weliswaar verschrikkelijk is, maar toch niet zonder meer vereenzelvigd kan worden met satanisme? Dat dat, zogezegd, bewézen zou worden……
   Zoudt U haar dan nóg steeds te vuur en te zwaard bestrijden?
   Ik hoop eerlijk gezegd van wèl, want ook zonder ‘satanisme’ is hetgeen zij veroorzaakt nog steeds even verschrikkelijk.
   Men zou in dat geval als gelovige natuurlijk wel het accent íets moeten verschuiven van: ‘ten dienste van God’ naar ‘ten dienste van de mensheid…..’ In het kader van het Humanisme, zogezegd……
   En ik hoop dus, dat ook de gelovigen onder ons zich daartoe bereid zouden verklaren.
   Met andere woorden: Ik vind het eerlijk gezegd van de zotte, dat iets met alle geweld eerst ‘satanisch’ moet worden gemaakt om het met volle overtuiging te willen bestrijden! En dat zelfs feiten zoals de inscriptie in die ring per sé moeten worden verdraaid!
   Ze zouden moeten inzien, dat dat oneigenlijk en overbodig is, sorry……
   Bestrijd de islam alsjeblieft om wat ze aanricht en niet vanwege haar zogeheten ‘satanisme!’

   Like

   • windwens zegt:

    Wat ik me heb laten vertellen dat deze ring staat voor een lidmaatschap voor de moslimbroederschap. Nu is het wel zo dat zijn stiefbroer daar lid van is en dat hij ook telkens geld krijg van uit de Obama foundation daar zijn wel stukken van als bewijs maar ben helaas de site kwijt waar dit op staat. De broer is zeker wel aanhanger van de moslimbroederschap, zijn vader is de stiefvader van Obama die ook wel precies weet wat er in de Koran staat .

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 21.17. uur, op 16/9. Daar kan ik mij wel bij aansluiten, Theresa. De islam is een cultus des doods.

    Like

 1. Jan zegt:

  DIe moeftie liegt over alles en iedereen wat nodig is om van de VS een derdewereldland te maken. Hij haat de VS omdat het land uitblinkt, een doorn in het oog van hem omdat hij blank met onderdrukking associeert ingegeven door zijn racistische opvoeders, tot in de universiteit door radikalen die in de moeftie, een sociaopaat en iemand zonder empathie de juiste persoon hebben gevonden om de VS af te breken.

  252 Documented Examples of Barack Obama’s Lying, Lawbreaking, Corruption, Cronyism, etc.
  http://www.infowars.com/252-documented-examples-of-barack-obamas-lying-lawbreaking-corruption-cronyism-etc/

  Like

 2. Jan zegt:

  Zegt alles over de narcist:

  Like

 3. “De veiligheidsdiensten draaien overuren door al die maniakken die ons willen onthoofden, kruisigen en opblazen!?”

  Like

 4. cat zegt:

  Video: duur 12 min.
  Obama is een grote leugen.
  Zijn naam, geboorteplaats, diploma’s. Enz.
  Hij heeft nooit gestudeerd! Dik betaald door de Saudie’s.

  Wow…luister en huiver.

  Like

  • janfreak zegt:

   Onzin, hij is zelfs cum laude afgestudeerd aan de Harvard Universiteit, niet de eerste de beste, jaren eerder was hij ook al afgestudeerd aan de Columbia universiteit in de politicologie. Je hoeft hem niet zwarter te maken dan hij al is.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Om het verhaal van cat gelijk als onzin te bestempelen, typeer je je zelf als een ‘debunker’ van interstellaire grootte, waarom gaan mijn nekharen recht overeind staan wanneer zo’n flut reactie van jouw lees.

    Donald Trump heeft in een interview met persbureau AFP gesuggereerd dat Barack Obama een slechte student was. Hij snapt niet hoe de president van de Verenigde Staten is toegelaten op de meest prestigieuze universiteiten van het land. EPA Foto: AFP In zijn strijd om presidentskandidaat te worden voor de Republikeinen tijdens de verkiezingen in 2012 trok Trump eerder de nationaliteit van Obama in twijfel. De rijke zakenman gelooft niet dat Obama echt op Hawaï is geboren en vroeg daarom om inzage in de geboorteakte van de president. Obama studeerde aan de universiteit van Columbia en rondde een studie aan Harvard cum laude af. Volgens Trump zijn er echter genoeg mensen met de juiste papieren die niet worden toegelaten tot dergelijke universiteiten. Daarom eist hij nu ook dat de president zijn diploma’s laat zien.

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/article20273405.ece

    Like

   • cat zegt:

    @janfreak, Obama is a fraud !

    Like

 5. windwens zegt:

  Nou dat was zeker luister en huiver maar deze ook

  Hier was het dus met een bewijsstuk als dit allemaal waar is zou hij eigenlijk niet eens President kunnen zijn van Amerika omdat hij er niet geboren is.
  Tevens Theresa geef ik je in dit opzicht wel gelijk dat de islam niet valt onder het satanisme was het maar waar dan gebeurde deze dingen niet eens. Dat Satanisme steekt heel anders in elkaar, het heeft ook eigenlijk totaal niets met de Christelijke religie te maken zover heb ik me er wel in verdiept. Maar in veel Christelijke landen dragen ze wel graag deze naam omdat het mensen afschrikt, zeker als zij christelijk zijn. Het is meer afgeleid van oude Pagan wat heel normaal was in de tijden dat er nog geen Christendom bestond. De Pagans leefde vaak al samen met de Joden want dit was er toen inmiddels al wel.

  Maar dan nog vele hebben hier zomaar uit de lucht gegrepen en het gevoel dat meneer Obama niet helemaal van om maar met ons volkslied op de proppen te komen vreemde smetten vrij is. (Ik ben zelf eveneens een van de gene die dit vooral al van uit een gevoel bedacht en hoe hij zich gedraagt en zich teveel richt op de Arabische wereld. )
  Hij is dus ook wel degelijk groot gebracht met de Islam, maar dus waarschijnlijk door zijn vrouw min of meer mee getogen naar de kerk, maar zich naar alle redelijke waarschijnlijkheid nooit heeft laten dopen of bekeren tot het Christendom. Wat dus wel kan kloppen omdat de Islam er van uit gaat dat men altijd als moslim geboren wordt. Als je met deze wetenschap ben opgegroeid en vindt dat je een moslim bent dan is bekering onmogelijk. Maar als je zo hoort dat hij wel vaker de schijn op houd is het voor hem van het zelfde om met zijn vrouw mee te gaan naar de kerk en daar gewoon schijnheilig te gaan zitten doen als of het zijn eigen geloof is. Er zijn teveel zaken die eerder tegen hem pleiten dan voor lijkt het.

  Like

 6. Avidia zegt:

  America is helemaal gek geworden

  Like

 7. luckybee zegt:

  Nu stuurt hij de Amerikanen naar Ebola Gebieden?Wil hij de Ebola naar de USA halen?

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Men moet als recht geaarde islam criticaster, wel met een teiltje op je schoot naar de volgende video’s kijken.

  Expert maakt gehakt van Nederlandse pro-Obama-media >>>

  http://www.elsevier.nl/Cultuur–Televisie/nieuws/2012/1/Expert-maakt-gehakt-van-Nederlandse-pro-Obama-media-ELSEVIER328226W/

  Like

 9. Jan zegt:

  Daar gaan zij weer: House Passes Bill To Arm And Train “Moderate” Islamist Rebels To Fight ISIS…

  http://thehill.com/blogs/floor-action/house/218074-house-approves-syria-rebel-aid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s