PVV grootste in peiling: 27 zetels

Screenshot 47

(Door: Frank Verhoef)

Van 18 virtuele zetels naar 27 in drie weken tijd. Een knappe prestatie.

In de nieuwste peiling van TNS Nipo (pdf) staat de PVV van Geert Wilders op 27 zetels en daarmee is de partij de grootste partij van allemaal. De VVD staat er net onder met 26 zetels. D66 staat derde met 21 zetels, daarna volgen SP (20 zetels) en CDA (17 zetels). De PvdA zou de zesde partij van het land zijn met 11 zetels als de peiling van TNS Nipo een beetje klopt. The times they are a-changin’.

Het opvallende is de snelle groei van de PVV in de afgelopen drie weken. Drie weken geleden stond de PVV nog op 18 zetels (met 12 echte zetels in de Tweede Kamer), maar inmiddels is het virtuele zetelaantal gestegen naar 27. Een winst van 9 zetels in drie weken tijd; dat is gemiddeld 3 zetels per week. Nog even en de PVV hoeft niet eens een coalitie te vormen met andere partijen.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

71 reacties op PVV grootste in peiling: 27 zetels

 1. En nou doorpakken,Geert!Actie en zoveel mogelijk in de media!

  Like

 2. VarAway zegt:

  Go Geert Go!
  Proficiat, knappe prestatie!

  Like

 3. Driek zegt:

  Dat brengt in ieder geval wat vreugde in mijn hart, na al die verschrikkelijke berichten over de wreedheden der islam. Maar wanneer worden ze hier nou eens echt wakker? Zo’n koning Alex is toch ronduit belachelijk? Die man krijgt salarisverhoging. Na zojuist een auto te hebben gekocht van 600000 Euro, een speedboot van enkele miljoenen, en een villa op een Grieks eiland. Het is werkelijk schaamteloos. Om bij te huilen gewoon. Terwijl bejaarden hun verpleeghuizen worden uitgezet. Ik vind dit wel zo verschrikkelijk asociaal, dat zo’n koning nog bestaansrecht heeft. Ongelooflijk. Die welgedane dikke koning van niks speelt daar een beetje mooi weer van onze belastinggelden. Die man heeft nog nooit iets gepresteerd. En dan staan een zooitje imbeciele Nederlanders die man nog toe te juichen ook. Als ik niet geheelonthouder was zou ik aan de drank geraken. Wat een onbeschoft zooitje mensen. Ik wou dat die Nederlanders een keertje wakker werden.

  Like

  • bigljohn zegt:

   En ook dat paleis van Beatrix dat voor 3,5 miljoen Euro opgeknapt gaat worden…..Of wij even willen schokken (dokken). Ja, geschokt waren wij al. Die familie betaalt sowieso al geen belastingen, en parasiteert volop met gebruikmaking van onze belastingcenten. Volkomen gerechtvaardigd zegt die regeringskliek daar in Den Haag.

   Like

   • Harry zegt:

    Rutte zou tachtig zetels scoren als ie tegen Beatrix zou zeggen : geen gesodemieter , betaal het zelf maar en anders donder je maar op ! Je hebt ons al genoeg gekost !
    Maar voor zo’n mededeling heb je iemand nodig met ballen en geen softe eunuch .
    Hoe is het godsterwereld mogelijk dat iedereen af moet zien en dat secreet gewoon kan blijven parasiteren ?

    Like

  • ger zegt:

   #Driek, “Zo’n koning Alex is toch ronduit belachelijk? Die man krijgt salarisverhoging.”

   Salarisverhoging? Het zijn gewoon de duurste uitkeringtrekkers van Nederland. En nog hebben ze niet genoeg aan om ‘van rond te komen’, dus moeten ze er nog even een paar duizend euries bij hebben gvd!!! stuur ze maar naar Argentinië en snel!!! De 3 A’tjes spreken net als moeder Maxi vloeiend Spaans, dus dat moet geen probleem zijn… weg er mee!!!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Wat denk jij Driek van al deze volwassen randdebielen die staan te zwaaien met oranje vlaggetjes en andere oranje aanverwante artikelen. Nederland is lang niet rijp genoeg om drastisch te veranderen mijns inziens het is gewoonweg huilen met de pet op.

   Like

  • Jean zegt:

   Driek, die 5 steuntrekkers in België krijgen 15.000.000 euro per jaar om met het handje te wuiven, men verdiend een salaris door prestatie men krijgt steun voor niets te doen en……..respect moet men verdienen, van die club steuntrekkers krijgt NIEMAND respect.
   Helaas lopen nog 7 van dergelijke steuntrekkers clubjes rond in Europa en de leeglopers van de EU hebben het maar over de decibels van grasmaaiers en hoeveelheid water via toiletten…..

   Like

  • koloth zegt:

   Ja ze krijgen idd. geld met niks doen, maar wat denk je hoeveel ze al hebben ?
   Nou tientallen miljarden bezit Bea , ze is o.a. groot aandeel houder van Shell.
   En nog veel meer.
   En dat smerige spelletje in Oekraine heeft ook weer met Shell te maken, want dan kunnen ze daar ook de grond weer verzieken met fractie of zo.
   Zo zorgt de staat dat het Bea weer voor de wind gaat, en die oorlog met Rusland is bijzaak.

   Like

  • Harry zegt:

   Het zal ook te maken hebben met het grote onbenul van velen onzer landgenoten , Driek .
   Hoe vaak ik niet gehoord heb : ik ben een arbeider , dus ik stem op de partij van de arbeid .
   Of “ik ben vijftig plus , dus ik stem op die partij ” , het zogenaamde vrijwillige hokjes-denken , ben ik bang .
   Als een soort ei van Columbus . Dát ben ik , dus dát wordt het .
   En vooral je niet verdiepen in wat er allemaal speelt .
   Gewoon jezelf positioneren zoals schroefjes in een magazijn , m5 bij m5 , m6 bij m6 , etc. , lekker simpel toch ?

   Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist: Maar de derde partij van het land wordt D66 met 21 zetels. Flinke stijger is ook 50plus: die gaat van 2 naar 8 zetels.

  Wat zijn dat toch voor lieden die daar op stemmen? .

  Like

  • tachless zegt:

   50-plussers denk ik. 🙂

   Like

  • Jade zegt:

   Ik heb, meen ik, horen zeggen dat de islam de PvdA plotseling
   massaal de rug toe keert, en nu iedereen D666 laat stemmen.
   Waarschijnlijk krijgen al die Hottentotten uit Afrika naast een
   gratis mobiel, en de rest, ook meteen een stempas in de handen gedrukt.
   Daarnaast zijn er in Nederland helaas nog steeds genoeg volidioten
   die zwichten voor Pechdrol`s loensende oogjes, dus tel uit uw winst…

   Like

  • Giny zegt:

   Driek

   Het zou niet de eerste keer zijn dat Jan Nagel flink in de buidel tast om 50 plus op te schroeven!!!

   Like

  • windwens zegt:

   Nou dat zal ik je vertellen, nee alle gekheid op een stokje. Ik heb wel mee gemaakt dat men zei ik ga maar D66 stemmen want de vvd denken ze is te rechts en SP is dan te links en zweven dan tussen D66 en SP. Eigenlijk kan je dit zelfde verhaal ook terug vinden in de peilingen. D66 en SP staan er ook fors beter voor dan twee jaar gelden. Toen er werd gevraagd wat ik zou gaan stemmen omdat ze de indruk hadden dat ik beter thuis was in de politiek dan zij zelf en ik riep Geert snapte ze daar geen ene fluit van. Maar dat wijt ik aan het ressentiment wat de journalistiek op trommel, om Geert weg te zetten als een soort haat imam en de Politieke vrinden doen er graag aan mee. Het is alleen jammer dat deze mensen en dat zijn niet altijd de domste niet in staat, zijn zelf te bedenken dat politiek a) ook maar gewoon een baantje is en b) niet willen zien dat de politiek gewoon in de gaten gehouden moet worden en dat je niet achter de meute aan moet lopen of je verlaten moet op wat de babbel buis je vertelt. Dat laatste dat heeft veel meer invloed op de mens dan dat je zo rechtdoor zou denken.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Driek: 22.52. uur, op 16/9. Dat zijn nou de “stomme schapen”, die de realiteit niet wensen te zien, omtrent de EU, de massa-immigratie en de Islam, meneer Driek.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Waarschijnlijk krankzinnige of zo ??

   Like

 5. Jan zegt:

  Rutte rekent op herstel PvdA

  Volgens Rutte kan de PvdA de verkiezingen in met de boodschap dat het kabinet er met succes voor heeft gezorgd dat de zorg, de sociale zekerheid en andere voorzieningen toekomstbestendig zijn gemaakt, terwijl de kwaliteit op peil is gebleven. “Mensen zullen op verkiezingsochtend wakker worden en zeggen: we hebben wel veel gemopperd, maar ze krijgen nu toch onze stem”, zei Rutte.

  Verder noemde Rutte de PvdA betrouwbaar en een partij met een stabiele leiding
  http://www.nieuws.nl/algemeen/20140916/Rutte-rekent-op-herstel-PvdA

  Like

 6. bobzelf zegt:

  en nou maar hopen dat er een moslim boos wordt en in den Haag iemand vermoord ,
  liefst iemand van de regering ,misschien schieten ze wel 1 van die klootzakken eerdaags van hun fiets,

  krijgt Geert gelijk een standbeeld , en 76 zetels , hoe maf wil je het hebben !!!

  Jezus mensen, we zijn toch gewoon aan wat anders toe, of wat moet het straks worden ?

  Laat geert het nou eens een paar jaar doen , de grenzen dicht, stoppen met ontwikkelingshulp , good=bye tegen de EU , alle zandbakfiguren die niet mee willen doen
  enkeltje Rif gebergte, lekker roeren in je ketetje met soep op je kampvuurtje in je eigen zandbal
  op die dag hebben we al pakweg 20 miljard per jaar uitgespaard !!

  En laat je niks wijsmaken en bang maken met uit de EU, ze kunnen Rotterdam niet wegslepen hoor,
  en die handel gaat echt niet verloren, alleen maar bangmakerij !
  van uw welbekende zakkenvullers !

  Het enige waar ik doodziek van wordt is dat korte termijngeheugen van de gemiddelde nederlander !

  zal het nog 1 x oplepenen :

  CDA : landverrader Balkenende heeft ons in deze kut situatie gebracht door na ons nee 2005 en 62.9 % NEE ons alsnog deze berg stront EU in te schuiven

  CDA de volgevreten homo de Jager tekende uw doodvonnis bij het kruisje van het ESM , als dit misloopt is de staatsschuld in 1 x 900 miljard, en ?? betalen binnen 7 dagen !!

  VVD Rutte nou Bilderberg opdrachten het land moet naar brussel , + alle leugens + belastingen omhoog, + geen 1000 euro + homo in de dop + liegen tegen 16.000.000 burgers + lastenverhogingen , een slechtere klootzak hebben we nooit gehad , maar volgens hem gaat het goed !! waar die mafkees eerdaags wegkruipt als we hem gaan zoeken ?? in de spelonken van madagaskar ??

  VVD gerrit zalm schoof de EURO in uw mik , anders ging het licht uit en werden we een 3e wereldland, en jatte gelijk miljarden van de burgers door niet uw geld te wisselen voor , 1,80 dfl = 1 euro maar 2,20 = 1 euro dus heeft deze teringlul , 0,40 ct van U !! gestolen
  Oooh dat is niet veel ?, Nee, maar wel van uw salaris jaar in en uit, uw vakantie geld, en van uw pensioen tot de dag dat u dood gaat , de teringlul en dat maal 16.000.000 !!!

  VVD hansje Hoogervorst de lul die effe , want marktwerking was het woord, daar werden we allemaal beter van , de ziekenfonds naar de kloten hielp !! vandaar dat het nu niet meer te betalen is voor de gewone nederlander , HANG ” M HIGH !! .

  VVD bernard wientjes ??? do i have to say more ?? die man is het doodschoppen WEL WAARD !!!
  DEZE DROPLUL HEEFT ALLES WAT de mensen hebben opgebouwd, helemaal naar de kloten geholpen , zoals o.a. het ontslagrecht , , Uw kinderen krijgen dus nooit meer een hypotheek , want de WW is naar de kloten, de jaarcontracten vliegen om je oren, vaste aanstellingen kan je op je buik schrijven , deze man mag gewoon met 4 paarden uit elkaar getrokken worden , maar wel heel langzaam , dat het lekker lang duurt !!

  P.v.d.Allochtonen , nou die heffen nu zichzelf op , ga ik ook geen woorden meer aan vuil maken die hebben werkelijk alles naar de kloten geholpen ,
  you name it, they did it , ongelofelijk , opheffen die hap !

  D’66 ????????????????????? zeg maar geen=iD’66 ooit de referendum partij maar nu effe niet want dat laatste referendum in 2005 is schijnbaar niet zo goed bevallen !!!
  whahahaha, Ohhh wat waren ze overtuigd dat we voor de EU zouden kiezen
  dus werden we met ”DE LEUGEN VAN LISSABON ” opgescheept , waar ze gewoon 24 komma;s hebben verplaatst , en drie hoofdstukken een ander nummer hebben gegeven
  en toen zaten we er toch in .
  Nou toen mocht die bokkenlul mee met Rutte naar de “”BILDERBERG ‘ conferentie
  en daarna kwam er helemaal niks meer uit die man ,
  ja lucht als hij zit te bouten , als zijn lippen bewegen liegt hij al, en deze levensgevaarlijke omgekochte klootzak brengt gewoon zonder u iets te vragen met een strik eromheen naar Brussel !! , dus hoort HIJ bij de standaard LANDVERRADERS, EN KIJK MAAR WAT JE MET LANDVERRADERS MAG DOEN, DIE VOOR EEN VREEMDE MOGENHEID WERKEN !!
  DIT GELDT TEVENS VOOR PAKWEG 130 REGERINGS FIGUREN , DIE VOLGENS MIJ ALLEMAAL EEN EED AF HEBBEN GELEGD !!

  en waarom kunnen de nederlanders dat nou niet gewoon onthouden als er verkiezingen zijn
  gloeiende. gloeiende, godver alles wat bob hierboven effe opnoemt , is toch een reden om NOOIT , MEER, IK HERHAAL NOOIT MEER OP deze klootviolen te stemmen ???

  nou maar voorlopig is Geert THE MAN , MET 27 ZETELS !!! en heeft het al 10 jaar het bij het rechte eind !!!

  we hebben goed werk gedaan ,hier whahahahahaha ,

  ik wilde eigenlijk nog iets zeggen , maar laat maar zitten whahahahaha

  gr. bob .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nou,nou dat U dat allemaal zo durft op-te-schrijven. U komt zeker ook nooit meer terug naar NL ?
   Niet dat ik het er mee oneens ben, stemmen zelf hier op PVV, hoewel die voor die “ouwetjes” in buitenland ook niet veel kan doen.
   Vooral die hoogervorst heeft de NL-ers die in buitenland wonen voor 1000-den bestolen.
   Toen die “fijne” C.V.Z-wet van hem er eenmaal door was, vertrok hij voor een lucratievere baan.
   Gr. uit Fr.

   Like

   • bobzelf zegt:

    terug komen, ja per jaar week of 10 ,
    maart /april om mijn familie effe te zien, wat goeie kennissen langs, en de Rotterdam marathon ieder jaar effe afraffelen met de meissies !!
    Bob is famous bij de Rotterdam marathon .is een Super marathon master , trots op,
    en dat juli / augustus nog een keertje

    en iedere keer weer schrik ik mij “”DE HONDENZIEKTE “”als ik dan Rotterdam /Schiedam /Denhaag en ook avondje bioscoop !! b.v. Antwerpen zie

    Je loopt gewoon in nederland , DWARS DOOR BEIRUT !!!!

    EN bang om dit op te schrijven , ????

    ze verdienen het toch , schijt aan de burgers !! verzieken alles !!
    en iedere keer daarna op naar een andere baan !! voor niet te weinig natuurlijk !
    ik zoek ze niet op , maar zo’n Hoogervorst , die eet echt 1 jaar vloeibaar als ik hem per ongeluk tegen kom . !!

    gr. bob

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Goed verwoord Bob, het moet kunnen om zo de grieven tegen de reguliere politiek kenbaar te maken. Het kan mij niet té hard of grof genoeg zijn gabber!

   Groeten
   PS1

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Heer bobzelf, u werpt paarlen voor de zwijnen terwijl u groot gelijk heeft.
   Wat ik gisteren weer heb meegemaakt aan slaafs gezwam; ik word er doodziek van!
   Echt, met dit ‘koningsgezinde’ klootjesvee is werkelijk niets aan te vangen.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Prachtig Bob, goed neer gepend. lig momenteel lichtelijk in een deuk. MAAR je hebt volkomen gelijk , en ik ben het ook niet vergeten. Nr 1 mag van mij halal geslacht worden.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bobzelf: 23.18. uur, op 16/9. Heel goed om dit nog eens naar voren te brengen, Bob.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Ik hoop dat ze eens op het schavot eindigen .

   Like

  • Igor zegt:

   Als Rotterdammer en Schiedammer moet ik je dus weer voor de volle 100% gelijk geven.
   De islamitische puinhopen en gedragingen worden dag na dag erger en erger, zeker in mijn ghetto.
   Maar Bob, zolang ze hier hier nog als randdebielen met Oranjevlaggetjes langs de kant staan en de indoctrinerende staats tv volgen, heb ik helaas weinig hoop op verandering.
   Ik heb 1 geluk net als jij , en dat is , dat ik altijd nog kan vluchten naar RUS of UA .

   Like

   • bobzelf zegt:

    moet zeggen , HELAAS , dat ik gelijk heb dan wel krijg !!!
    dat is al erg zat ,
    goh ,wat heb ik een minnetjes gekregen , en hele volksstammen die over me heen vielen
    bij de NRC !
    Toen ik zei, dat er binnen 10/15 jjaar een muur om sommige buurten heen moest !
    was niet nodig, want die moslim buurman was een goeie gooserttttt etc .
    En leuk dat culturele multiculti, gaf wat leven in de brouwerij
    Nou ze hebben Leven in de brouwerij ,
    alles naar de kloten !!!
    nou kom op was je voetbalfan ???
    S.V.V. of Hermes D.V.S ??
    vertel vertel

    gr. bob

    Like

   • Igor zegt:

    Hoi Bob,

    Ben in Crooswijk geboren, dus ech Rotterdams, daarna Capelle, Dordrecht, brabant div.plaatsen en als laatste Schiedam, waar ik een restaurant had en nu nog woon.
    Was vroeger in de tijd van Kieboom en Moulijn, Feijenoord supp.maar ook daar is geen lol meer aan te beleven. Ik ga nog wel eens kijken bij e.o.a. amateur inderdaad SVV of Hargasport, maar omdat ik hartproblemen heb die ook mijn mobiliteit in de weg staan (ICD drager) kan ik niet veel spanningen meer verdragen. Daarom dat ik ook hier af en toe mijn rust moet nemen.
    Lullig maar het is nu eenmaal zo.
    Tot voor 3 jaar geleden reed ik 4 a 5 maal per jaar naar UA Chernigiv en Kiev. Gaat niet meer. Maar blijf via Skype en mijn vrouw goed op de hoogte wat de Kiev fascisten uitvreten en dat is niet veel goeds.
    Weet je dat de nabestaanden van vlucht MH17 de NL regering aangeklaagd hebben voor laksheid en het verborgen houden van gegevens??
    Ben benieuwd hoe onze herenliefdebedrijver Rutte zich hieruit weet te lullen.
    Groetjes
    Igor

    Like

   • bobzelf zegt:

    Leuk , leuk leuk
    voetbal jammer, het kwam heel dichtbij , maar ja kijken bij SVV , whahahaha
    ik stond vanaf mijn 5e met mijn vader langs de lijn bij hermes DVS , heb daar tot mijn 25 gevoeltbald en cricket gespeeld !!!
    Heb voor het laaste kampioenschap gezorgd , whahahahaha
    zoek maar naar topscorer, whahahaha
    Eerst nog paar jaar betaald voetbal , 1e en 2e divisie en op mijn 20e mijn knie helemaal in puin dus op heel hoog niveau gelijk klaar met sptitten ,
    waar heb , had je dat restaurant ??

    en KIEV ???
    Ik heb gisteren sprakeloos gekeken naar de toespraak van onze Chocolade president
    in Amerika, whahahaha
    nou als hij de neus van Pinokkio had gehad , hadden ze hem met 20 man naar buiten moeten dragen , ongelofelijk ,
    die kon echt alleen maar keren op het “” HOFPLEIN “‘ in rotjeknorrrrrrr !!
    nou heel veel applaus natuurlijk,
    Er moest geld komen, en geen dekens , en nachtkijkers !!!!!
    dus las dat USA nog 41 miljoen euro heeft gegeven !

    Nou als je om te beginnen 40 miljard nodig hebt ????

    Dus ik denk dat het over is , er komt geen hulp van USA , mooi zo

    nou Putin gaat vandaag nog even bij de VN een toespraak houden ,
    ben benieuwd welke troef kaart er nu uitgespeeld gaat worden .

    hij zal nog wel even vragen , na zijn onschuld, waar de antwoorden blijven op zijn 10 vragen !!!

    de Eu heeft het associatie verdrag met Ukraine van 1 november 2014 naar
    1 januari 2016 geschoven na een heel boos telefoontje van PUTIN !!!!!!!!!

    Dus Ukraine is klaar / is over, geen miljarden van de EU , geen miljarden van USA
    en
    geen gas , geen warm water , geen verwarming , geen kolen , dus geen electriciteit

    dus wat gaan we doen ???

    als er straks vorst komt ??, een paar miljoen Ukrainiers op de MAIDAN !!!!
    die even komen vragen , hoe het nu verder moet ??

    En dan ????

    Op je knieen naar ome PUTIN ????

    IK DENK VAN WEL, VANAF DAG 1 GEROEPEN !!!

    p.s. die malloot Yatsenyuk ,die was ook op TV, helemaal over de rooie , en met verwilderde ogen in de camera roepen ,
    WE GAAN EEN MUUR tussen UKRAINE EN RUSLAND BOUWEN !!!
    misschien kan hij Denemarken effe bellen voor wat gratis LEGO , wat een droplul !!

    ze hebben geen luis om dood te drukken

    nou leuk , ik hoop je nog te horen !!

    gr. bob

    Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Go go Geert!!

  Like

 8. Pieter G zegt:

  Ga zo door PVV!
  Geen islamisering in Nederland.
  Geldverspilling ophouden
  Grenzen dicht voor parasieten.
  Geen EU Monster
  Geef ons Nederland terug.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Virtueel maar toch:)
  Er was een gesprek op tv en daar werd keihard beweert dat hetgeen die ISIS jihadi’s doen en vol haat vertellen op hetzelfde neerkomt als wat Geert Wilders doet en zegt.
  Dus men is al vol in de aanval!
  Dacht dat het over de troonrede ging en de standjes voor bepaalde bevolkingsgroepen die haat zaaien en tot geweld plegen/oproepen?
  Was aan het werk dus kon niet gaan kijken welk programma het was iemand het gezien?

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik heb een vreugde dansje gemaakt, mijn poesjes schrokken zich een oortje :-} Kom op mensen nog hoger in de peilingen, laat het doorgaan, laat Geert de regering overnemen, weg met alles wat ons arm maakt zowel geestelijk als lichamelijk, weg met al die onrendabele, allemaal terug waar ze vandaan kwamen, uit de EU, grenzen sluiten, geld binnenhouden voor ons eigen volk. Als het moet ga ik op mijn knieën, een totale reorganisatie, ik zie het voor me, een genadige revolutie ten bate van de NEDERLANDERS die nu achteruit geschoven worden en door Geert weer naar voren komen. Nederlanders stem op Geert, dan gaan we weer terug naar hoe het was, lekker onder ons, geen bedreigingen, geen gewelddadige overvallen. Ik heb vertrouwen in Geert die door dik en dun blijft strijden voor ONS (met gevaar voor eigen leven) en niet voor al die handophouders die ons land kaalvreten en zoveel kinderen baren dat er straks geen plaats meer is voor jullie kinderen, want de vreemdelingen gaan voor, ieder leegstaand huis of Flat krijgen die uitkeringstrekkers VOOR NIETS, daarbij een uitkering die jij moet betalen, en kinderbijslag die jij ook moet betalen, terwijl ze geen cent toegevoegd hebben, op hun lauweren rusten en triomferen dat ze dit toch even bereikt hebben. Nederland een GOUDEN land voor mensen die allang uitgevogeld hebben hoe Links hier werkt. Even zielig doen en daar is Links met DE oplossing, ten koste van jullie kinderen. Stem PVV en alles komt goed, daar heb ik vertrouwen in, hij heeft voor zijn standpunten nooit gewonnen, heeft zijn vrijheid verloren, wij zijn vrij om te stemmen op een man die zoveel voor ons op zijn schouders genomen heeft dat hij voor zijn leven moet vrezen, op wie kun je beter stemmen??? Weg met al dat vreemde volk waar wij niets mee hebben, en zij ons willen opdringen om ons bij hen aan te sluiten, nou, mooi niet, donder maar op naar jullie eigen geloof in het OOSTEN, maar ja, daar krijgen ze geen uitkeringen. Daarom zijn ze hier, mooi makkelijk toch? Ga jij daar maar eens heen, krijg je dan ook een huis en een levenslange uitkering terwijl jij daar nooit iets aan hebt bijgedragen? Ik denk het niet. Denk daar maar eens over na!!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   HELEMAAL MEE EENS; wij hebben hier elke keer op de PVV gestemd en daarom is het des te bitterder dat wij door de schuld van anderen zijn opgezadeld met een kwaadaardige ‘regering’.

   Like

 11. Avidia zegt:

  Sorry mensen die het er niet mee eens zijn, geeft niet, ieder zijn ideologie

  Like

  • Giny zegt:

   Avidia

   Er zijn heel veel mensen die het er wel mee eens zijn, alleen te beroerd om uit hun luie stoel te komen en even naar een stembureau te gaan!!!
   Kijk op de PVV site van Drenthe, 22 september.
   UITNODIGING
   Openbare Lezing door Sietze Fritsma
   Titel: “DE IMMIGRATIERAMP VAN NEDERLAND”
   Ik woon niet echt in de buurt, maar ga er wel naar toe, probeer ook iemand de twijfelt
   mee te nemen!!!

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Stop toch met die peilingen; het is pure zwendel. En wat we ook stemmen, de elite kruipt bij elkaar en knoeit en graait verder.

  Like

  • BertG. zegt:

   Mee eens. De waan van de dag is dit. Morgen is het weer anders en vinden ze b.v. D66 weer schitterend, en overmorgen is het weer geheel anders.
   Even wat roepen is heel wat anders dan het ook daadwerkelijk doen en er op stemmen.
   Nederlanders zijn de grootste draaiers die er te bedenken zijn.
   Totaal onbetrouwbaar dit volk.

   Like

 13. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat de PVV nog groter moet worden als het alleen moet regeren.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  DEN HAAG –
  PVV-leider Geert Wilders eist – opnieuw – dat de Koran verdwijnt van de tafel van de voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg. Hij deed dat woensdag aan het begin van de algemene beschouwingen, het jaarlijkse debat over de kabinetsplannen voor het jaar erna.

  Wilders kreeg geen steun van andere fractievoorzitters, maar eiste een hoofdelijke stemming over zijn voorstel. Hij heeft daar volgens de regels van de Kamer ook recht op. Vervolgens verwierp een overgrote meerderheid in de Kamer het voorstel van Wilders en de zijnen.
  ‘Oorlogsverklaring’
  Wilders eiste al eerder verwijdering van de Koran van het bureau van de Kamervoorzitter maar kreeg ook toen nul op het rekest. Volgens Wilders heeft terreurgroep Islamitische Staat het vrije westen de oorlog verklaard en beroept zich daarbij op de Koran. „Een oorlogsverklaring, een license to kill.”
  SGP-leider Kees van der Staaij zei in een aparte stemverklaring dat ook wat de SGP betreft er geen Koran op de tafel van Van Miltenburg hoeft te staan. Maar wat Wilders woensdagochtend deed is volgens Van der Staaij misbruik van procedures in de Tweede Kamer om een punt te maken. Om die reden stemde de SGP tegen.

  Like

 15. Jean zegt:

  Ik hoop snel te mogen vernemen dat het er 54 zijn, Vlaanderen zal snel volgen want ook hier is het een ramp en een drama met dat vreemdelingen zootje, alleen maar geweld, ellende en leegroof van ons sociaal systeem blijft er voor ons achter, bepaalde clubjes vreten zich rijk op die vreemdelingen business en die moeten wij de nek om wringen.
  Wij willen geen vreemdelingen en vooral geen moslims in ons gemeenschap want wij zijn een seculiere gemeenschap zonder haatzaaiers en geweldplegers.

  Momenteel wordt alleen aldoor Europa 4.000 miljard euro naar Afrika gesleept, stel at er 1 miljard Afrikaners zijn dan komt dat neer op 4.000 euro per Afrikaan dat is meer dan een jaarsalaris, vraa: WAAR ZIT DAT GELD? LIJKBAAR OP DE REKEINGEN VAN HET UITSCHOT AAN DE KOP VAN ELK LAND. CONCLUSIE: H E E L S N E L S T O P P E N M E T D I E M I S D A A D.

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Dat zo een koningshuis zich niet schaamt om het allemaal aan te nemen terwijl je weet hoe het land er voor staat.
  Dat er mensen in armoede leven en zij zoveel geld hebben en nog meer willen.
  En dan praten ze over respect nou dat is van hun naar de burgers toe weinig van te merken

  Like

  • Jean zegt:

   Alidas, respect moet men “verdienen” dat krijgt men niet bij een waardeloos titeltje en die paria’s krijgen van mij geen enkel graatje respect. Opdoeken die waardeloze handel.

   Like

 17. BertG. zegt:

  Iedereen die in Nederland woont en een paspoort heeft uit een islamitisch land, moet een anti-shariaverklaring tekenen. Dat stelt PVV-leider Geert Wilders. Hij zal een voorstel daartoe woensdag indienen tijdens de algemene politieke beschouwingen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/wilders_antishariaverklaring_t.html
  Compleet kansloos dit. Alsof zo’n ondertekening ook maar enige waarde heeft voor een moslim.
  Het begrip taqiyya moet hem toch niet geheel onbekend zijn.

  Like

 18. zrast zegt:

  Zoals in het stuk al gezegd, VIRTUEEL 27 zetels. Ik hoop die 27 en liefst nog meer bij de volgende keer realiteit zien worden, maar zoals Bob al zei de Nederlander heeft een bijzonder slecht geheugen. Ik vrees dan ook dat er wel weer op het CDA, d666 of een andere rampenpartij gestemd gaat worden…….

  Like

 19. Tempelier. zegt:

  Nog even en de PVV hoeft niet eens een coalitie te vormen met andere partijen.
  Als dat eens werkelijkheid kon worden , dan zouden die andere partijen hun cordon sanitaire in hun achterste kunnen steken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat cordon sanitaire is bovendien niet volledig officieel en niet onomstreden; zó zeker zijn ook zij niet van hun zaak.
   Ja, wat wil je ook? Het begon vanwege dat “minder, minder” en kort daarop volgde de overval op die juwelierszaak! ALLE feiten kunnen ze ook weer niet omzeilen!

   Like

   • Trucker zegt:

    Die schutskring houden ze in hun achterzak ingeval de andere maatregelen tegen Geert Wilders niet werken zoals operatie beschadiging, rechtszaken en verenigde oppositie tegen zijn PVV en het is een gewonnen zaak want de media is hun beste bondgenoot.
    Hun (ALLE partijen) bedoeling is duidelijk en ze hebben een blauwdruk uit Vlaanderen gekregen (hoe een onoverwinnelijke partij neutraliseren): het proces tegen het Vlaams Blok waar deze rechtszaak het begin van het einde geworden is voor DE partij, jammer maar dat is de realiteit.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tempelier: 12.56. uur. Dan moet de PVV wel 76 zetels halen! En de andere partijen zullen een “cordon sanitaire”, leggen t.a.v. de PVV.

   Like

 20. joopklepzeiker zegt:

  We hebben net verkiezingen gehad, een land vol met debielen !

  Like

 21. Willie zegt:

  Pfffff , we zullen eens zien als er terug verkiezingen zouden zijn , dan laten ze Geert weer allemaal in de steek , zoals kort geleden .Ik laat me niet blij maken met een dode mus

  Like

 22. OphEUffen zegt:

  Ik vind het maar pijnlijk dat de PVV niet > 75 stemmen in de peiling behaald. Hopelijk stoten ze de volgende keer door vanaf de top. Destijds 33 zetels. Dit is verloren gegaan gebied terugveroveren terwijl we exponentieel moeten groeien. Wie weet wordt men wakker als we over een paar jaar net zoveel moslims als autochtone bevolking hebben. De grenzen blijven tenslotte wijd openstaan voor verdere verrijking. Tot de totale pleuris uitbreekt. Thank God I don’t have children.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Zouden die ca. 16 miljoen slaapkoppen eindelijk ontwaken ????
  Nou nog met de verkiezingen de grootste partij……….met 45 zetels of zo !!!

  Like

 24. Driek zegt:

  BertG zegt: (weet iemand of de Joodse bijbel (ik weet de naam hier niet van) daar ook staat in de 2de kamer, zo gezellig naast de koran en de bijbel op 1 tafeltje)

  De Joodse Bijbel, zoals u die noemt, heet de Thora, en die bestaat uit de eerste vijf Boeken van het Oude Testament (boeken van Mozes). Te weten: Genesis, Exodus, Leviticus, Numeri, Deuteronomium.
  En die vijf boeken dient u dan uit uw hoofd te leren.

  Like

  • Driek zegt:

   Bert.G. Voor alle duidelijkheid:
   Dat vijfdelige boek is toegeschreven aan Mozes (de Pentateuch).

   Genesis: Wording.
   Exodus: Uittocht (geboorte van Mozes)
   Leviticus: Wetten.
   Numeri: Getallen.
   Deuteronomium: Herhaling van de wet.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ok, Thora dan, ik twijfelde tussen een paar namen.
   Uit me hoofd leren? Nou nee, niet direct.
   Wees blij dat dat het enigste is wat ik een Hoofdletter geef van alle geloven en boeken die er bestaan.

   Maar staat ie nou ook in de 2de kamer ernaast. Als christelijk/Joodse samenleving/traditie. Zou wel logisch zijn als je je zelf als land zo noemt.

   Like

 25. Tom Hendrix. zegt:

  O ja, dit wil ik graag zeggen tegen de VERRADERS van kamerleden van “links tot rechts”, hoe zat het ook alweer met DE SCHEIDING TUSSEN KERK EN STAAT? En vergeten deze klootzakken van kamerleden dan NIET, dat de ISLAM: Joden, vrouwen, en homo’s NIET ALS GELIJKWAARDIG ZIEN? Vragen, vragen…..

  Like

 26. Jan zegt:

  Dhimmie Halbe Zijlstra tijdens de Beschouwingen nadat Wilders had geëist dat het vod koran (kleine letter) uit de Kamer verwijderd diende te worden: “Veel mensen vinden hun inspiratie in de koran” Ja, hoe snij ik iemand zijn kop er af. Die proleet van de PvdA Samsom noemde Wilders een haatprediker.

  Like

 27. Tom Hendrix. zegt:

  Net genoten van de 2e termijn van Geert Wilders. Hulde zoals hij het woord voerde, ondanks aanvallen van het miezerige mannetje Pechthold, en de Farizeeër Slob van de CU. Maar ze zullen en willen niet luisteren, ze hebben niet geluisterd naar Hans Janmaat, niet naar Pim Fortuyn, en ook dus niet naar Geert Wilders!

  Like

 28. Dumpert: GRANDIOZE SPREEKBEURT v ONZE TOEKOMSTIGE MINISTER PRESIDENT! @geertwilderspvv #APB – http://www.dumpert.nl/mediabase/6617502/e54ba373/spreekbeurt_geert_wilders_apb.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s