Teeven zoekt opvangplekken

Screenshot 25

Fred Teeven, staatssecretaris van Veiligheid en Justitie

Het asielsysteem in Nederland loopt vast. Op dit moment komen er vooral veel asielzoekers uit Syrië ons land binnen, terwijl eerdere vluchtelingen uit vooral Eritrea ook nog geen plek hebben.

Deze zomer kwamen er per maand zo’n 2800 vluchtelingen naar ons land, de helft kwam uit Syrië. Het systeem is maar ingericht op gemiddeld 1400. Daarom zijn onconventionele maatregelen nodig, schrijft staatssecretaris Fred Teeven aan de Tweede Kamer.

Lees verder>>>
(h/t BigLJohn)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland, NOS, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Teeven zoekt opvangplekken

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Weet je wat Teeven, NEEM JIJ s.v.p er een deel in huis, en laat Koning Willem de Overbodige er ook een deel nemen, die heeft plaats zat. En laat ook alle RODEN, en de GROENE ZWATELAARS er in huis halen, evenals GUTMENSCHEN. O…wacht, dat zal wel NIET DE BEDOELING ZIJN. Ik kots van het hele HAAGSE ZOOITJE IDIOTEN!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Je kunt ook denken aan tijdelijke logeeradressen die het Centraal Orgaan opvang asielzoekers in de jaren 90 heeft gebruikt”, zegt Teeven. Hij doelt daarmee op plaatsen bij mensen thuis die als opvang worden aangeboden.”

  Zet er hier een paar honderd in?

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3749030/2014/09/16/Huis-ten-Bosch-wordt-voor-35-miljoen-opgeknapt.dhtml

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is helemaal niet moeilijk een opvangplek te vinden: a) terug in de zandbak en b) In de Noordzee of ergens tussen Engeland en IJsland in de Atlantische Oceaan.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Geef maar het voorbeeld ! Jij en je overbetaalde kolega’s hebben
  ook de grotere behuizingen en de grotere inkomen ! Wanneer hoor
  ik van jullie hoeveel jullie er ondergebracht hebben ?

  Like

 5. windwens zegt:

  Hij mag ze van mij allemaal zelf in huis nemen, net als de rest van het kabinet elk lid mag een man of 20 in huis nemen dat heet participeren meneren en mevrouwen van het kabinet. Mogen u gas en water en lichtrekening sky high worden en door het plafon gaan als ook de koelkast die dagelijks leeg gevreten achter gelaten wordt als het zooitje naar bed is. Dubbele afvalstoffenheffing van al het doortrekken. Met andere woorden u zoekt het maar uit. Geen grenzen dicht dan haalt u dit zelf op de hals. Anders spuitje maar een stukkie nieuwe maasvlakte als een palmboom met hoge flats met uit zicht op zee op.
  Mijn arme kinderen en kleinkinderen die krijgen ook dit weer over zich heen, nog even en het hele land zinkt gewoon in zee.

  Like

 6. cat zegt:

  Teeven weet t ook niet meer…..zucht. al die internationale verdragen, mensenrechten. Fuck it !

  Like

 7. Cathja zegt:

  En Bea Bilderberg dan? Die woont helemaal alleen in een kasteel(tje)! Je kunt mij niet wijs maken dat ze niet een stuk of 10 gezinnen kan opvangen. Een beetje inschikken, maar dat zijn die mensen wel gewend.
  Tja, het moet allemaal ‘eerlijker en socialer’ in onze samenleving, en waarom zouden we de oranjes daar dan niet bij betrekken? Bea gaf ons altijd de nodige ‘hints’ tijdens de kersttoespraken, dus zij moet nu dan ook het goede voorbeeld geven.

  Like

 8. cat zegt:

  En ze gaan NIET weg !!

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Nou, in mijn woonplaats heeft van teeven (bewust geen H-letter) al woonruimte gevonden voor patsboem, ZESHONDERD asielzoekers.

  De gevangenis wordt verbouwd tot een wooncomplex – driemaal raden wie dat moet/mag betalen – en in 2015 zullen de eerste asielzoekers gehuisvest worden.

  Het merendeel komt uit Eritrea, Somalie, Syrie en Afghanistan.
  Het gaat om ‘vluchtelingen’ die al een verblijfsstatus hebben gekregen, maar nog geen woning hebben.

  Zijn we mooi klaar mee.

  Like

  • cat zegt:

   O wat erg voor je. Echt !! Binnen no time, komen er jonkies bij. Straks lopen ze met hun nieuwe kroost in luxe kinderwagens door de stad/dorp.
   T’is te gek voor woorden.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    cat zegt:
    16 september 2014 om 20:58

    Dank u Cat voor het medeleven, dat kan ik nu wel even gebruiken.
    Maar ik houd mijn hart vast, want ze komen op ongeveer 2.5 km bij mij vandaan te wonen. Dus erg dichtbij.
    Wat ik uit de reacties heb op kunnen maken vinden veel mensen het helemaal niks en ze maken zich grote zorgen.

    ik zie nu al de boerka’s toenemen op staat.
    Ik noem ze, de wandelende zielloze ogen, want meer dan ogen zie je niet. Ik vind het heel bedreigend.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Daou-ninja en Tom Hendrix
   Vandaag, in de troonrede van ‘Prinsjesdag’, werd ons gedeeld dat dit jaar en ook in 2015 zouden miljoenen Nederlanders in armoede doorbrengen. Mensen zouden sterven omdat ze twee of drie keer zouden moeten nadenken of ze wel of niet naar de specialist kunnen gaan, wel of niet de dure medicijnen kunnen betalen, wel of niet dure behandeling kunnen bekostigen. Arme ouderen (en gehandicapten) die extra zorg nodig hebben, zouden met maar liefst met 14% van hun huidige inkomsten achteruit gaan. Dat vinden De Schipperswijf en haar ‘lichtmatroos’ niet erg. Volgens hun Darwinistische gedachtegoed er is in onze samenleving geen plaats voor ouderen, zwakkeren en gehandicapten. Een allenstaande moeders met kind of kinderen zouden ook in 2015 moeten calculeren of de kinderen wel of niet warme maaltijd per dag kunnen krijgen. Maar voor een ding heeft dat VUILKABINET altijd geld in overvloed. Dat hadden trouwen ook alle andere VUILKABINETTEN die haar vooraf gingen al 40 jaar lang: geld voor opvang van drek uit de Derde Wereld die zich “asielzoekers”, “migranten”, “vluchtelingen”, “cultuurverrijkers” en ga zo maar door. Mensen uit prachtige islamitische landen komen zoals bijvoorbeeld: Irak, Afghanistan, Somalië, Eritrea, Syrië enz..
   (DEEL 2)

   Like

 10. Leo zegt:

  Zeg, Teeven, maak eens een praatje met Marcel van Dam die heeft nog wel ruimte voor een aantal barakken in zn tuintje.
  Doet ie best hoor, t is een HELE sociale man.

  Like

 11. cat zegt:

  Asielzoekers

  Asielzoekers hebben bij aankomst in Nederland vaak  niet meer bezittingen dan de kleren die zij dragen. Het COA vangt hen op in opvangcentra en zorgt voor basisvoorzieningen. Het recht op opvang bestaat vanaf het moment dat de asielzoeker asiel aanvraagt, tot hij een verblijfsvergunning krijgt of Nederland moet verlaten.

  Basisvoorzieningen

  Er zijn verschillende soorten opvangcentra, verspreid over het hele land. In een opvangcentrum heeft de asielzoeker toegang tot basisvoorzieningen, zoals onderdak, kook- en wasruimten en computers. Ook krijgt hij wekelijks leefgeld en sluiten we een ziektekostenverzekering voor hem af. De dagelijkse begeleiding is gericht op de fase van de asielprocedure waarin hij zit. Op de centrale ontvangstlocatie (col), de procesopvanglocatie (pol) en de gezinslocaties gelden afwijkende voorzieningen. Waar een asielzoeker recht op heeft staat beschreven in de Regeling verstrekkingen asielzoekers (Rva).

  Voor wie?

  Het recht op opvang en basisvoorzieningen geldt voor alle asielzoekers in de (eerste) asielprocedure. Asielzoekers die een herhaalde asielaanvraag indienen hebben alleen recht op opvang als zij de Verlengde Asielaanvraag (VA) ingaan. In de wachttijd tot het aanvragen van een herhaald asielverzoek hebben zij geen recht op opvang. Ook zijn er omstandigheden waarbij een asielzoeker het recht op opvang verliest, bijvoorbeeld als hij zich zo misdraagt dat hij tot ongewenste vreemdeling verklaard wordt.

  Vertrek uit de opvang

  Kort na het beeindigen van de asielprocedure verlaten de (inmiddels ex-)asielzoekers (vergunninghouders en uitgeprocedeerden) onze opvang. Vergunninghouders krijgen woonruimte toegewezen in een Nederlandse gemeente. Opvang op het azc blijft beschikbaar tot de vergunninghouder zijn woning kan betrekken.

  Uitgeprocedeerden hebben nog maximaal vier weken recht op opvang in het azc. Als het nodig is kan daar nog maximaal twaalf weken in een vrijheidsbeperkende locatie op volgen. In deze tijd worden de bewoners voorbereid op terugkeer naar hun land van herkomst. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun vertrek uit Nederland. Er zijn uitzonderingen op deze regel, bijvoorbeeld als de ex-asielzoeker om medische redenen niet kan reizen.

  Like

 12. In Ossnabruck worden geen huurcontracten meer verlengd van huurders die daar al jaren wonen:opzegtermijn van 3 weken!!!!Eruit,er moeten asielzoekers in!!!Zo gaat dat;komt hier ook nog wel,gezien het aantal mongolen dat weer stond te klappen voor de gouden koets met uitbuitersechtpaar!Er mag geen haat overslaan naar onze straten volgens die dikkop!Nou.onze straten zijn al lang vergeven van haat!Haat van moslims tegen ons!Die sufferd kan het niet laten om in de voetstappen te treden van zijn ouwe;walgelijk!Maar wel 6000 euro erbij;kan Maxima weer een keertje extra naar Milaan voor een paar schoentjes!Man,wat moet ik kotsen van die zelfvoldane,volgevreten smoelen!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Weet U wat tyfuslijders van de ROVERHEID, LOOP ALLEMAAL NAAR DE KLOTEN! Ik ben klaar met dat hele politieke gajes, van `links tot rechts”.

  Like

  • Tom,dat dacht ik na die klotetroonrede eventjes ook:waar doe je het voor?En ik was al, totaal afgeknapt op de nsb’ers op de route van de koets;bah!Maar nu ik weer kalm ben;als we onze boosheid aan de wilgen hangen,kunnen we het wel schudden;dan beslissen de roden en de stomme schapen voor ons:willen we niet!Dus:adem halen en doorgaan,nog eens zo hard!We zullen ze leren!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Yvonne van Cleef: 22.44. uur, op 16/9. Inderdaad doorgaan met ademhalen, beste Yvonne. Maar begrijpen doe ik de stomme massa kiezers, die maar blijven stemmen op de PvdA,VVD,D66 en het CDA, echt niet. Ongelooflijk, dat men dit allemaal pikt.

    Like

 14. Cleo zegt:

  Als Nederland van dat Haagse spulletje zonodig een participatiesamenleving moet worden, laat dan voortaan SLECHTS echte vluchtelingen toe (uit daadwerkelijke oorlogsgebieden) en anders ALLEEN asielzoekers die een bijdrage aan Nederland kunnen geven (gediplomeerd en Nederlands sprekend of daarmee al in gevorderd stadium), zodat deze personen ook gaan PARTICIPEREN ipv profiteren. Voorts mag dat Haagse spulletje ZELF ook het goede voorbeeld geven: laat ze ZELF maar alle gelukzoekers onderbrengen in HUN huis EN op HUN eigen kosten.
  Nederland is al vol!

  Like

 15. tachless zegt:

  Ze kunnen in de bejaardencentra, de bejaarden zijn/worden er toch uitgezet. Ook staan er veel huizen leeg van mensen die huur of hypotheek niet meer kunnen ophoesten.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Al decennia lang wordt er voor gewaarschuwd dat Nederland te overvol raakt. Deze bewoordingen werden al geuit door wijlen koningin Juliana, Janmaat, Pim Fortuijn, en nu ook weer door Geert Wilders. Het resultaat is telkens nul komma nul. Nu zijn we al zover gezakt dat onze bejaarden bij het oud vuil worden gezet, en moeten verkassen uit hun verzorgingstehuizen, die op hun beurt bewoond gaan worden door die gelukszoekers. Een bejaarde wordt door de overheid voortaan als untermensch bestempeld, terwijl die gelukszoekers door de staat als goden worden vereerd, en behandeld. Vroeg of laat zijn wijzelf aan de beurt, als de situatie met die gelukszoekers volledig uit de hand gaat lopen. Eerst zullen wij verplicht worden ze in onze huizen te huisvesten, en op termijn worden wij net als de bejaarden uit onze eigen huizen geflikkerd. Hoe langer de NL kiezers steeds maar weer op links blijven stemmen, des te eerder breekt het moment aan dat u en ik (in navolging van de bejaarden) door de staat ook als untermensch behandeld gaan worden !

  Like

  • Cathja zegt:

   @ bigljohn 23:58

   Ik ben het grotendeels met u eens. WIJ worden opzij gezet, moeten inschikken, terwijl ZIJ met alle egards worden ontvangen, verzorgd en tevreden gesteld. Dat is zeer schrijnend voor de autochtone bevolking, tenminste, voor dát deel wat zich vreselijk ergert aan de steeds maar groter wordende groep asielzoekers. Degenen die in riante huizen en mooie wijken wonen, en zich alle luxe en comfort kunnen permitteren, zul je niet zo snel horen klagen, want dat is ‘beneden hun stand’!
   Ik denk dat wanneer het beleid van de overheid niet verandert, en men steeds meer vreemdelingen binnen laat en er geen werk van maakt om uitgeprocedeerden ook daadwerkelijk uit te zetten, er een ondergronds verzet zal ontstaan. Ik denk aan de tweede wereldoorlog (ik ben enkele jaren daarna geboren, dus heb het zelf niet meegemaakt), waar mensen zijn ondergedoken, en vanuit hun schuilplaatsen het verzet regelden. Mijn vader was zo’n onderduiker. Hij was typograaf, en drukte de verzetskrant.
   Er komt een moment dat de Nederlanders (een meerderheid) zich zó in de knel ziet komen, dat zij alle mogelijkheden tot verzet zullen aangrijpen. Noem het een burgeroorlog. Eens is de maat vol. Ik ben het met u eens dat we eerst nog verder uitgeknepen zullen worden, maar ook daaraan zijn grenzen.

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   bigljohn zegt:

   Eerst zullen wij verplicht worden ze in onze huizen te huisvesten, en op termijn worden wij net als de bejaarden uit onze eigen huizen geflikkerd…………………………..

   Hier ben ik ook bang voor. Ik ben bang dat ze iedereen die nog en kamer vrij hebben in huis, dwingen deze af te staan aan asielzoekers.

   Dit hebben ze al een keer geopperd. Ik denk zo’n 20 jr geleden.

   Als wij gedwongen worden moslims, of anderen in huis te nemen, dan zit er maar een ding op.
   Iedereen die ons daartoe dwingt te voorzien van een lus om de nek.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    orrectie. …………. die nog en kamer vrij hebben moet zijn: die nog een kamer vrij hebben.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    orrectie. …………. die nog en kamer vrij hebben moet zijn: die nog een kamer vrij hebben.
    orrectie = correctie en hebben moet heeft zijn.(sorry)

    Like

   • Claudia M. zegt:

    Verplicht asielzoekers in huis nemen? Geen denken aan! Ik steek de boel nog liever in de brand! Ik niks, zij ook niks!

    Like

 17. Thomasson zegt:

  DEEL 3
  In de Haagse multiculturele verrijkende WIJK, waar ik vroeger woonde, was het heel normaal dat vluchtelingen cq. asielzoekers binnen de kortste tijd zich bij een criminele bende hadden aangesloten. Als ze geen bende konden vinden, was het ook geen probleem. Dat hadden ze met ‘matties’ van eigen soort een nieuwe bende opgericht. Soms gebeurde dat al een week na hun komst. Er was bijvoorbeeld een Albanees gezin, die met veel liefde door een oude Nederlandse echtpaar werd geholpen. De zoon van deze vluchtelingengezin verkocht drugs aan kinderen van rondom de 12 jaar oud. Overdag kreeg het gezin hulp van de alle mogelijke instanties en de voedselbank en ’s avonds stonden, voor de portiek, de mooiste boliden. Dan waren er Afrikanen in overvloed …allemaal – of bijna allemaal – criminelen die goede boterham bij criminele bendes hadden verdiend. Nu is er in mijn nieuwe buurt een nieuwe aanwinst uit …Ja! ..Syrië!.
  Mensen die lange tijd tussen criminelen hadden gewoond, herkennen bepaalde gedragspatroon heel snel. Vooral als het gaat om het gedragspatroon van allochtone criminelen. Ook bij deze …”arme stakkers” die regering Rutte II zo graag wil helpen ten koste van de Nederlandse armen en zieken …zijn deze gedragskentekens alom aanwezig. Bijvoorbeeld: het gebruik van meerdere wagen in wisselende formaties, waaronder nieuwe wagens die andere bewoners van de straat niet kunnen bekostigen. Maar deze mensen leven wel op de kosten van de Nederlandse belastingbetalers!!!! Ook van de moeder die haar kinderen geen warme maaltijd kan geven en zonder de hulp van de voedselbank zouden zij en haar kinderen echte honger lijden. .
  HOELANG MOET DEZE “HULP CIRCUS” NOG DOORGAAN?

  Like

 18. Jaantje zegt:

  Het zijn er 2800 per maand terwijl het systeem ingericht is voor 1400.
  Zijn niet goed snik 1400 per maand jaar in jaar uit.
  Gaat Nederland in de nabije toekomst uitbreiden of een buurland annexeren?
  Zal opgegeven moment toch moeten…

  Like

  • BertG. zegt:

   We hebben nog het Ijsselmeer en de Waddenzee en kunnen alle eilandjes in Zeeland aaneen laten sluiten die ze dan nog kunnen inpolderen en vol kunnen zetten met torenflats. Ik zie het ze nog een keer doen ook.
   En dan kunnen er nog veel en veel mee bij volgens Den Haag.
   Hoe dan ook, het zal onleefbaar worden in NL. Zoals afgesproken.

   Like

 19. Avidia zegt:

  In mijn mijn plaats lopen al die gesluierde vrouwen ook al rond, het is geen gezicht, in een oeroude stad. Het past niet hier, maar ik heb gemerkt dat ze met walging bekennen worden, god zij dank, zij weten hoe er over hen gedacht wordt, maar in onze stad>>>> Ik stem op niemand meer zal wel PVDA zijn

  Like

 20. Thomasson zegt:

  @Avidia en Jaantje
  Autochtone Nederlanders kunnen een – wettelijk – middel gebruiken om duidelijk hun afkeer en boosheid over de situatie te tonen: VIJANDIG HOUDING tegenover al dit gevaarlijke gespuis die het land bedelft. Laat ze maar voelen dat ze hier niet gewenst zijn! Wees vijandig en tolereer niets. Niemand van de “Schijn elite van de valse munters” die (nog steeds) de boel in ijzeren greep houdt. Ze heeft geen wettelijke middelen ons te dwingen aardig te zijn.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Omdat we dit allemaal wel eens willen meemaken als je even niet in het verkeer opgelet hebt.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/gezocht_ivm_drive_by_shooting.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s