Citaat Geert Wilders

Screenshot 61

“Loop maar eens door de straten en kijk wat er gaande is. Het voelt niet meer dat je in je eigen land woont. Er is een strijd aan de gang en we moeten onszelf verdedigen. Voordat je het weet, zijn er meer moskeeën dan kerken.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t cat)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Citaat Geert Wilders

 1. bobzelf zegt:

  zoal ik al meerdere keren aangehaald heb :
  je loopt door BEIRUT 1 , door BEIRUT 2 BEIRUT 3 ( r’dam. s’dam, vlaardingen , den haag )
  ga daarna effe belgie in :
  ga een dagie naar het centrum van BEIRUT belgie ( ANTWERPEN )

  HET MAAKT NIET UIT ZE NEUKEN ZICH NAAR DE OVERWINNING !!

  GR. BOB

  Like

  • Jean zegt:

   Bob,
   En wij betalen ons arm aan die fokstieren met kindergeld!
   Ik heb een methode die heel efficiënt is en zeer goekoop, 2 bakstenen, als je ze gebruikt wel ervoor zorgen dat de duimen er niet tussenzitten als je zeteen mekaar slaat op ongeveer een meter boven de grond het kraken van de noten geeft een goed gevoel……, ha ha ha.

   Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Geheel conform de waarheid, wat Dhr. Wilders, zegt.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Echt er zelf over oordelen kan ik niet. Maar als ik de wanhopige uitingen van sommigen (vooral ouderen) lees en de kranten volg en die beelden van “vermoslimiseerde”wijken zie”, heeft hij voor meer dan 100% gelijk.
  In R,dam Zuid, waar ik in m,n jeugd in jaren 50 heb gewoond, zijn van de 10 Katholieke Kerken er nog 2 over. Hoeveel moskees er zijn weet ik niet.
  Denk dat ik me hier in FR meer thuis voel, dan in ,t land van mijn ouders……………

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Het vreemde is dat ik dat altijd al gedacht heb en veel mensen daar voor gewaarschuwd hebben, maar dat alleen degenen die aan de macht zijn daar kennelijk nooit oog voor hebben willen hebben, en nu nog steeds niet. Ze roepen nog steeds dat de islam eigenlijk vrede is en dat de aanhangers van IS geen echte moslims zijn. Ik zou willen vragen “hebben jullie ooit wel eens een demonstratie van moslims gezien tegen de uitwassen van de islam”, nee nooit want in hun hart zijn de moslims het er eigenlijk wel mee eens. Ze zijn een groot gevaar voor de wereld en met leiders die daarvoor hun kop in het zand steken is dat rampzalig.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  NIKS AAN TOE TE VOEGEN !

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Nog even een aanvulling: Ik bedoel natuurlijk niet Geert Wilders, want hij is een van de weinigen die de zaken benoemt zoals ze zijn, het beeld in onze straten zag er in de 50-er jaren heel wat prettiger uit. Zogenaamd deskundigen kijken altijd neer op die jaren die ze als bekrompen wegzetten, nu dat waren ze helemaal niet, ik was jong in die tijd en heb een gezellige en toch vrije jeugd gehad zonder al de uitwassen die er nu zijn.

  Like

  • bobzelf zegt:

   whahahahahaa, leuk inderdaad 1950 / 55/ 60
   de vaders ’s avonds in de straat , een wedstrijdje honkbal / cricket, in ieder geval slaan met een plankie !!!
   De moeders op de deurdrempels als supporters, daarna een flessie bier , ( de vaders dan )
   en de kinderen limonadesiroop , whahahahaaha
   je zou zo terug vliegen , wat een arme maar geweldige tijd !
   Ik ben terug gegaan en leef nu weer in 1955/60 !
   lieve straatarme ,aardige mensen !
   veel lachen en alles kliekt nog samen
   een klussie ?? 8 man op de stoep , moet je ook wel gaan helpen ,als ze jou nodig hebben ,
   tuuuuurlijk !!!
   hier lig je geen 3 / 6/ 9 maanden dood in je huis hoor
   ik zit weer midden in die ouderwetse gezelligheid !
   alleen geen St. Nicolaas hier , maar daar is over heen te komen !!
   trouwens geen zwarte pieten ook ( die echte dan, ) whahaha geniaal bob
   en dat de buren de politie waarschuwen ,dat ze de buurman al zo lang niet gezien hebben !
   HET IS EEN KEUS , ik weet het !!!

   gr. bob

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan heeft U toch wel veel geluk gehad, gelooft U me! Van mij hoeft die ‘goede oude tijd’ niet terug, al geef ik toe, dat het misschien gemakkelijker was, als men bv. tot de ‘seculiere minderheid’ behoorde; dat betekende natuurlijk automatisch al minder beklemmende regels. Helaas waren die voor de meesten in die ‘rustige, overzichtelijke jaren ’50’ wel een deel van de realiteit.
   Hierzo, daar stuitte ik vanmorgen weer op in de Volkskrant: Het zoveelste relaas van een misbruik- en mishandelingsslachtoffer door nonnen: Een nu 67-jarige vrouw, die, evenals haar zusjes, op 8-jarige leeftijd, dus in 1955, in een Katholiek pensionaat werd geplempt met alle gevolgen van dien -ik zal ze U maar besparen. En waarom, in Godsnaam? Zoals het zich liet aanzien zonder aanwijsbare reden! Omdat het ‘stond’ om als katholiek je kinderen aan de zwartrokken toe te vertrouwen, waarschijnlijk! En níet voor ze opkomen, hoor, néé: Kinderen mochten vooràl niet de indruk krijgen, dat je aan hún kant stond! Een tante van mij overkwam het in de jaren ’20-’30 en mij, achteraf bekeken, b i j n a in de jaren ’60, toen ik per sé katholiek onderwijs moest krijgen en mijn vader in dat kader over een pensionaat dacht! Maar daartegen heeft toen waarschijnlijk mijn moeder zich verzet (waarschijnlijk, zeg ik, want aan ons, kinderen, werd nooit iets verteld) die haar zus zoveel jaar eerder iedere vakantie als een lijk thuis zag komen, broodmager en verzwakt door de malaria! Katholieken stelden, dus ook nog in de jaren ’50, de religie boven hun eigen kinderen, precies zoals de moslims nú doen en de zwaardere protestanten deden dat op hun manier eveneens. Mede daarom zeg ik: Fuck alle religies en Godsdienstdwang en die ‘overzichtelijke ‘ jaren ’50 hoeven van mij nóóit meer terug te komen!
   Dan maar liever de huidige ellende met de islamisering: daar kun je je tenminste nog openlijk tegen verzetten!

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Kijk eens aan, komt zelfs in de Franse krant::
  …………
  Amsterdam : Coups de feu sur l’A10 par des Africains
  Publié le 18 septembre 2014 par EJ
  La police d’Amsterdam recherche les occupants de l’Opel Corsa qui était la cible des coups de feu le lundi 12 mai 2014 vers 21h40 sur le ring A10.
  Le tireur et le conducteur ont déjà été arrêtés. L’un des deux est toujours en détention.

  Ça c’est la « diversité-qui-fait-du-bien-vivre-ensemble »!
  Het is toch te danken ( kreet bij de NCRV ………….) “Iedereen is anders,….gelukkig wel ” dat het zo leuk is met hen samen te wonen..
  (interpretatie van de Franse reaguurder.

  Like

  • BertG. zegt:

   Kijk, zelf de Franse kranten vermelden dit. En hier, een paar websites, meer niet.
   Ik had ‘m ook al ergens bij geplakt hier, omdat we dit allemaal wel eens willen meemaken natuurlijk als je even niet oplet in het verkeer.

   Like

 8. Jade zegt:

  Helemaal mee eens bob…
  Het is precies hetgeen wat Houari Boumédienne tegenover de VN verklaarde.
  Ach, het was toen 1974, geen buitenlander te bekennen, en er werd wat
  lacherig over gedaan. Maar 40 jaar later is het bittere waarheid.
  Als er niet snel iets ondernomen wordt, zijn onze kansen verkeken
  om Europa Islam vrij te krijgen en het te overleven.

  Like

  • Ik denk dat mensen boven de 50 zich hier geen van allen meer prettig en thuis voelen!De jongeren zijn hier een heel eind mee opgegroeid en vinden het veelal wel best zo.Die weten niet meer hoe fijn en veilig en warm de samenleving ooit was!Onderhand wordt het vechten tegen de bierkaai,met zoveel onbenul!En als Rutte vandaag,uitgedaagd door die etterbak van een Samsom,even zegt dat Wilders nog niet in de schaduw van Marokkanen mag staan,dan is dit voor mij:einde van de Nederlandse samenleving!Hopelijk valt hij op zijn volgende boottochtje met vriendje Jort overboord met zijn kop tussen de schroef;ik gun het hem van harte!Wie stelt nou,van alle mensen,Marokkanen boven Wilders,onze enige hoop op gerechtigheid?Wie?Rutte,dus!Niet meer vergeten,he?

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Yvonne van Cleef: 18.16. uur. U heeft volkomen gelijk, Yvonne. Maar sinds het verraad door aanname van de motie Halsema, zou het voor iedereen toch duidelijk moeten zijn, dat buiten de PVV de hele smerige kliek van de politiek, het eens is met de Islamisering van Nederland. Onder aanvoering der RODEN zijn wij verkocht en verraden!!

    Like

 9. bigljohn zegt:

  bobzelf; Beiroet bevind zich bijna in iedere stad. Ook de mijne. Als ik in mijn stad (Tilburg) met mijn auto over de ringbaan west rijd, komt op een gegeven moment die enorme moskee in zicht met een minaret van wel 25 meter hoog. Iedere keer als ik daar in de buurt kom begin ik mij unheimlich te voelen. In een ander deel van de stad wordt een tweede grote moskee gepland, waar de omliggende buurt veel moeite mee heeft. Maar aangezien de politiek alhier (zoals in heel Nederland) pro islam is, zie ik die tweede moskee er ook wel komen. Tilburg noord begint steeds zwarter te geraken. Marokkanen Turken en qat kauwers in overvloed. Zo zal onder meer de laatste autochtone winkel op het Verdiplein (bakkerswinkel) deze maand ook al zijn deuren sluiten (krant), omdat de bakker (65) geen opvolger heeft, en zich de laatste jaren zich ook niet meer thuis voelde in zijn eigen buurt. Een van zijn twee zoons (die wel een bakkersopleiding had) heeft ook al afgehaakt. In de nacht om 3 uur beginnen met bakken. Geen sociaal leven voor de bakker. Wie is er nog bereid om 16 uur per dag, 6 dagen in de week te werken ! En dan moet de administratie en inkoop ook nog geregeld worden. (W)arme b(st)akker !

  Like

  • bigljohn zegt:

   Aan diezelfde ringbaan west bevind zich een katholieke kerk. De politiek (krant) gaf gehoor aan klachten van enkele bewoners (Moslims ?) door te verklaren dat de kerkklokken in de vroege morgen teveel herrie maakten, en dat de pastoor maatregelen moest nemen om het klokgeluid te dempen. Via politieke dwang moest hij daar aan gehoorzamen. Maar die enorme moskee kan geen kwaad doen in de uiterst linkse politieke coalitie van; Pvda, SP, Groen links, en D66.

   Like

  • bobzelf zegt:

   hoed af , voor uw reactie
   Ik kom namelijk papier te kort, dan wel email ruimte , om alle beirut plaatsen aan te geven
   maar inderdaad Tilburg, Roosendaal , you name it
   overal dezelfde pokkenzooi ,
   Ikzelf woonde ook in brabant , maar in dat stadje/dorp zijn er alleen maar koophuizen , dan blijft het probleem wat langer weg !
   Maar b.v. Rotterdam ,waar ik nog wel wat kennissen heb zitten , is werkelijk ongelofelijk
   U zou ook voor de grap een keer het centrum moeten bekijken, vanaf het moment dat op zaterdag middag de winkels sluiten en de beveiligingshekken naar beneden gaan .
   Dan moet iedereen even over de hele Lijnbaan heen lopen !!!!!!!!!!!!!!!!
   Alsof de ratten uit alle holen tevoorschijn komen .
   ANGSTAANJAGEND

   gr. bob

   Like

 10. Jean zegt:

  Wij hebben angst, veel angst als we over de straten lopen die wij betaald hebben in ons land, wij willen geen moslims op onze straten en wij willen geen moslims in onze landen, moslims zullen in onze landen nooit aanvaard worden.

  Like

 11. Geert Wilders is een nationale held die al onze steun en medewerking dient te krijgen. Hij stijgt niet voor niets in de peilingen.
  Hij is degene die de totale ondergang van Nederland nog iets zal vertragen.

  De niksnutten van o.a de PVDA, D’66 en Groenlinks zullen pas ontwaken als het hoofd van een van hen minimaal 10 cm van de romp is gescheiden.
  En hier is het wachten dus op.

  Like

 12. Geert Wilders:ik hou van die man!Op een nette manier,voordat er wat anders gedacht wordt.haha!

  Like

 13. BertG. zegt:

  De uitspraken van Geert Wilders over islam en Marokkanen maken ‘de samenleving zwakker’. Dat zei minister-president mark Rutte donderdagmiddag tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Rutte werd woensdag uitgedaagd door PvdA-leider Diederik Samsom iets te zeggen over de retoriek van Wilders en zijn PVV.

  Rutte zei vervolgens dat Wilders ‘nog niet in de schaduw kan staan’ van Marokkanen die in dit land een bijdrage leveren. Samsom bedankte Rutte dat hij stelling nam tegen ‘deze haatprediker’.
  http://politiek.thepostonline.nl/2014/09/18/rutte-wilders/

  Like

 14. @geertwilderspvv @MinPres RUTTE, DE ACHTERBAKSE, GRIJNSLACHENDE SLOPER van ons VOLK en VADERLAND! pic.twitter.com/bxWKd0HklU

  Like

 15. Tot mijn schaamte weet ik niet hoe hier foto’s te plaatsen van:
  rutte de sloper 1509318_10152401668343785_2174699762713478596_n.jpg

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Rutte: Wilders over de schreef

  Premier Rutte heeft in felle bewoordingen afstand genomen van uitlatingen van PVV-leider Wilders. Tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer zei hij dat Wilders gisteren over de schreef ging met opmerkingen over “het Marokkanenprobleem”.
  Rutte moest bij die woorden denken aan zijn Marokkaanse vrienden.

  http://nos.nl/artikel/699945-rutte-wilders-over-de-schreef.html

  Marokkaanse vrienden van de premier?

  Like

 17. helletocht zegt:

  VVVer “Halve” Zijlstra van de VVD (Volksverlakkerij- Verdringing-Domheid), is de extreem linkse goalgetter voor de PVDAllochtonen. Hij zegt in antwoord op het statement van Geert Wilders dat er meer geld mag naar degenen die dit land hebben opgebouwd, het volgende.: “De mensen die dit land hebben opgebouwd willen ook dat er plaats is voor asielzoekers”Halve” heeft het niet begrepen! Driekwart van de echte Nederlanders is radicaal tegen de huidige doorgeschoten integratie. Elke dag opnieuw verliezen we een stuk vrijheid. Overal waar maar enigszins de islam besproken wordt, staan de jihadi’s in eiegen land al klaar om actie te ondernemen. Dit is waanzinnig, er gebeurt niets.

  Like

 18. Cathja zegt:

  Helemaal eens met het citaat. Maar wat hebben ze Wilders weer ‘zwart’ gemaakt, zowel gisteren als vandaag! Ik zou zijn ‘belagers’ het liefst met de koppen tegen elkaar aan geknald hebben!
  Als half Nederland bezet is door moslims, dan nóg geven ze Wilders geen gelijk. Is het nu zo dat ze écht zo dom zijn en niet zien wat er zich afspeelt hier, of is het onmogelijk voor de Kamerleden om kleur te bekennen? Want ja, dát betekent gezichtsverlies!
  Geert heeft de MP in elk geval laten weten dat hij zijn standpunten niet zal wijzigen, zolang hij leeft. En daar kon Mark (en de rest) het mee doen.

  Like

 19. wouteenhoorn zegt:

  Wilders door de straten zullen ze niet gaan lopen. Dat durven ze niet.

  Like

 20. delamontagne zegt:

  ZOIETS DUS……………..

  Like

 21. Ab zegt:

  Ik heb ooit denk 30 jaar geleden een stukje van een of andere doordenker gelezen dat we op een stille stiekeme manier over genomen worden door moslims en nu het er erg hard naar toe gaat is er eindelijk een partij pvv wilders die al jaren in de tweede kamer het probeer aan onze lijders uit te leggen dat europa overspoelt woordt door dit volk wat hier echt niet in onze samenleving thuishoort.kijk naar alle landen waar ze van daan komen een grote teringbende kijk naar de verloedering en verpaupering van alle grote steden in heel europa ik ben zelf opgegroeit in rotterdam oud fyenoord en ben mijn stad uit gegaan 25 jaar geleden omdat er met opgroeiende kinderen niet te leven was.en geloof me als ze in de meerderheid zijn gaat het slecht aflopen met ons het zal mijn tijd nog wel duren maar kijk met angst en beven naar de toekomst van mijn kleinkinderen.dat dit gaat escaleren (kijk naar jugoslavie) daar kan je op wachten.Ik heb als internationaal chauffeur in alle steden vanaf teheran tot in scandinavie gereden 43jaar lang en zie met lede ogen dat het niet goed gaat komen met de westerse samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s