DE WAARHEID CHOQUEERT, MAAR ‘T IS TOCH DE WAARHEID!

Screenshot6

(Door: Realpredictor)

Tegenwoordig worden we op alle televisiekanalen bestookt met oproepen van de UNESCO betreffende de hongersnood in de Hoorn van Afrika. Ik wil iedereen eraan herinneren dat het voornamelijk gaat over landen die overwegend islamitisch zijn. Hun islamitische broeders zijn in oorlog met andere islamieten die opgejaagd worden en zonder enige gewetensbezwaren de hongerdood mogen sterven.

Wat doen de islamitische buurlanden bovendien: NIETS ! Maar het is aan ONS om te geven. Die landen hebben géén (en niet 2 of 3) miljard euro’s nodig om er bovenop te komen.

In plaats van zeer luxueuze hotels te bouwen, dure 4×4’s te kopen en ijs- en schaatsbanen aan te leggen in de woestijn, zou het beter zijn dat elk van de Emiraten zijn geldbuidel zou openen in plaats van aan de werkende mensen van de ‘slechte westerse landen’ (wij dus, de niet-in-Allah-gelovende en kapitalistische heidenen) te vragen dat te doen.

Lees verder>>>
(h/t Jean)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Arabische wereld, Hypocrisie, Islam, Moslims, Ontwikkelingshulp, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op DE WAARHEID CHOQUEERT, MAAR ‘T IS TOCH DE WAARHEID!

 1. cat zegt:

  Ik heb nooit 1 cent gedoneerd aan negers. Nopes.

  Donatie’s doe ik alleen nog voor de “dierenwelzijn”. De meest onschuldige wezens op aarde.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Zie ook mijn blog, Somalia, Again.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Nou van mij geen cent, laten die rijke Arabische landen hun islam broeders maar helpen, geld genoeg, en al was dat niet zo, ze kijken op ons ongelovigen neer en moeten eigenlijk niets van ons hebben, alleen ons geld is goed genoeg.

  Like

 4. jan zegt:

  lees het boek van linda polman de crisis karavaan en je geeft je leven lang geen cent aan wat voor organisatie dan ook

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben het volledig eens met het artikel. Ik heb hier eerder ook al mijn verbazing over uit gesproken, dat STEENRIJKE ISLAMLANDEN als S.A. en QUATAR, geen CENT GEVEN. Neen, het RODE TUIG hier, de GROENE DWAALLICHTEN en de zogenaamde GOEDMENSEN, zijn van mening dat WIJ heel AFRIKA dienen BINNEN TE LATEN, en ook NOG MASSAAL GELD TE GEVEN. Ik ben zo laaiend, ondertussen worden onze ouderen en gehandicapten volledig UITGEKLEED door het ROVERSKABINET MARX RUTTE. Voor mij mogen ze doodvallen in Den Haag!

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Latijnsamerika is net zo erg. Grote werkeloosheid nu en wat moeten al die honderden miljoenen jongeren over 5 tot 10 jaar gaan doen? Kinderen is armoe en armoe genereert kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s