Midden in de godsdienstoorlog

Screenshot 1

Bovenstaand plaatje komt van een islamitische website en verheerlijkt de eeuwige oorlog van de islam tegen alle niet-moslims

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

De islam is diep in de Europese samenleving en cultuur gedrongen. De islamisering van het dagelijks leven is niet alleen op straat, maar ook in de zwembaden, op de kleuterscholen en scholen te zien en dat niet alleen na het vrijdagsgebed, maar ook op zon- en feestdagen. Maar nu zitten de islamverenigingen, wier enige reden van bestaan en taak het is om de islam in Europa te verbreiden en met de mars door de instellingen salonfähig te maken, in het nauw.

Want hoewel de terreur naast de ondermijning en vermeerdering altijd al een belangrijk deel van de veroveringsstrategie van de islamleiders was en nog steeds is, moeten de buitenposten van deze zogenaamde wereldreligie de horror, die de IS-milities in naam van Allah in full HD verspreiden, officieel veroordelen, zich ervan distantiëren. Dat verlangt de opgeschrikte publieke opinie van hen, die langzaam begint na te denken of zulke perversiteiten misschien toch niet iets met de islam te maken hebben…?

En ze hebben heel snel hun standaardantwoord paraat: datgene, dat de islamterroristen in het Nabije Oosten en in Noord-Afrika doen, heeft niets met de koran te aken en al helemaal niet met Mohammed, de krijgsheer en veroveraar, het grote voorbeeld van de islamitische wereld.

Dat is ongeveer net zoiets als wanneer de paus zou beweren dat de katholieke kerk niets te maken heeft met de christelijke leer.

Belachelijk.

Maar ook Europa´s politici zitten in het nauw, want ze moeten , om de eigenlijke vraag en het antwoord uit de weg te gaan, snel één lijn trekken. En zo gaat er geen dag voorbij, waarop niet eentje van hen probeert te verklaren dat overeenkomsten tussen Mohammeds oorlogszuchtige opvolgers en de profeet eveneens als de koran, waarop de IS-terroristen zich beroepen, puur toeval zijn. Met voorop de staatshoofden Obama en Cameron, die als in een reflex op de wrede onthoofdingen van hun landgenoten verkondigen dat de islam een religie van de vrede zou zijn enz….

In plaats van de gelegenheid te gebruiken en zich meedogenloos met de religieus ingekleurde ideologie bezig te houden, worden de islamvertegenwoordigers naar de mond gepraat en worden er steeds grotere concessies gedaan. In plaats van eindelijk, uit noodzaak om te overleven, paal en perk te stellen aan de islamisering, worden islamcritici en alarmisten van het eerste uur zoals Michael Stürzenberger en Michael Mannheimer in het verderf gestort – gewoon als misdadigers behandeld.

Menig politicus vermoedt wat hij aanricht door deze ontkenningsstrategie te volgen, maar je krijgt de indruk dat ze niet anders kunnen, niet anders mogen. Want als ze het zouden wagen het onvermijdelijke uit te spreken, de islamverenigingen er consequent toe zouden oproepen om afstand te nemen van de gewelddadige passages in de koran en dit boek te herschrijven in het vreedzame boek waarover zij het altijd hebben, dan zou hier hoogstwaarschijnlijk in de letterlijke zin van het woord de hel losbarsten.

De islamvertegenwoordigers zouden uitleggen aan de publieke opinie in de wereld dat in Europa de moslims de Joden van nu zouden zijn (wat ze nu al doen, hoewel ze nog niet met een joodse terreuraanslag kunnen “pronken”), Europa zou aan de schandpaal genageld worden, de gematigde en echt geïntegreerde moslims zouden door hun leiders opgehitst worden en zich in gesloten gelederen achter hen scharen en de godsdienstoorlog zou op onze deur kloppen. Met een open resultaat en de terreurmilities zouden hun doel bereikt hebben.

Dus zullen onze politici gewoon blijven zwijgen en ingaan op de eeuwige en steeds driester wordende eisen van de islamverenigingen in de hoop dat de goedgelovige burger mee blijft doen en braaf het gelag betaalt.

Terwijl het de hoogste tijd is om de alles beslissende vraag te stellen, ook in het belang van al die moslims die onze vrije samenleving weten te waarderen en niet zouden willen missen: Aan welke kant zullen zij uiteindelijk staan?

Heel verhelderend is in dit verband de uitspraak van de aartsbisschop van de Irakese miljoenenstad Mosul, die verbijsterd berichtte dat het de islamitische buren waren, met wie men tientallen jaren vreedzaam en in goede verstandhouding had geleefd, die de eersten waren die de christenen plunderden toen de IS-terroristen de stad binnenkwamen.

Hoezeer enkele moslims zich in werkelijkheid van hun oorlogszuchtige geloofsbroeders distantiëren, kon ik op 11 september 2001 meemaken. Toen ik kort na de terreuraanslagen als verslaggever een stemmingsbeeld in de islamitische gemeenschap van Berlijn wilde vastleggen, waren de straten in Berlin-Kreuzberg gevuld met applaus en gejuich.

Deze indrukken, die me altijd zijn bij gebleven, kwamen destijds niet in de krant…

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Thomas Böhmer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Midden in de godsdienstoorlog

 1. Claudia M. zegt:

  Al gaan ze op hun kop staan; ze kunnen mij er niet langer van overtuigen dat de islam geen ziekelijk, misselijkmakende ideologie is, die niet anders dan tracht dit vuil overal te verspreiden.

  Nu niet en nooit niet! Ik zal me een geloof, welk geloof dan ook, nooit laten opdringen door m.i. complete geloofsgestoorden/idioten. Mijn overtuiging ligt elders en gaat eigenlijk niemand iets aan.

  Leef jezelf lekker uit, doe vooral wat je niet laten kunt, maar deze doet er niet aan mee!

  Like

 2. cat zegt:

  Gerarld Celente, ja super goed. Ken het.
  En ook ik zeg: moslims zullen moeten vluchten. Europa krijgt nu nog hoop shit Islam overzich heen, maar er komt een moment dat WE het niet meer pikken! Genoeg is genoeg. Ja ik geloof dat Islam zeker niet gaat winnen. Haha!

  Like

 3. cat zegt:

  Europa verdrijft alle moslims in 2016

  Gerald Celente, werelds meest gerenommeerde trend-voorspeller, verwacht dat Europa al zijn moslims tussen 2012 en 2016 zal verdrijven. Dit zegt Celente maandag in een uitgebreid interview met de gratis dagkrant De Pers. De toenemende haat jegens moslims zal volgens hem resulteren in grootschalige etnische zuiveringen. (=> geen genocide, wel deportaties)

  ‘Moslims, pak je koffers’
  Celente: “Moslims in Europa, pak je koffers en vlucht. Je bent niet veilig meer! De etnische zuiveringen gaan beginnen, de enkele jaren geleden nog onvoorstelbare verdrijving van miljoenen mensen. Ik zei het twintig jaar geleden al: de historie van Europa is onze nabije toekomst en dit keer zal volgens het volk de moslim de oorzaak van álle problemen zijn. Van werkloosheid en misdaad tot rondslingerend vuil.”

  “Moslims zouden de westerse staat en cultuur willen vernietigen, klonk het. Nu zijn deze morele kwesties in vrijwel alle Europese landen de drijfveren van de binnen- en buitenlandse politiek geworden. Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Vlaanderen, Wallonië, Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland; de islamhaat is nu niet meer te stuiten”, zo gaat de trendwatcher verder.

  Kosten immigranten
  Volgens Celente hebben de kosmopolitische elites zichzelf ongeloofwaardig gemaakt door de klachten van de ‘gewone mensen’ te negeren: “Ze weigerden antwoord te geven op de vraag: wat kosten immigranten? Dat was geen rare vraag. Hoe weet een land of het nog meer immigranten kan absorberen als het niet kan inschatten of er genoeg geld is om voor het eigen volk te zorgen?”

  “‘Het gaat hier niet ontsporen, wij zijn rechtsstaten’, zeiden de Nederlanders, de Denen, de Fransen en de anderen. ‘De geschiedenis herhaalt zich niet, doe niet zo idioot.’ Ze lachten me uit, net als toen ik de val van de Muur en de kredietcrisis voorspelde. Wat kan ik nu zeggen? Eigenlijk maar één ding: ‘I told you so.'”, sluit Celente het interview af.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @cat: 21.12. uur, op 18/9. Dat zal een feest zijn, alle aanhangers der perfide ISLAM opgesodemieterd! Het kan me niet snel genoeg gaan, cat! Ben het met je eens!

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  De ISLAM is een waanzinnige nazistische ideologie, avant la lettre! Ik zal NOOIT buigen voor HAATBAARDEN, NOOIT!!

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Liever dood dan moslim!

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Heerlijke berichten!!!!!!

  “We moeten laf vervangen door LEF! Falen kan nu geen optie zijn. We moeten de nachtmerrie die op ons afkomt, beantwoorden met de droom van een trots Nederland, geworteld in een roemrijk verleden, vasthoudend aan onze cultuur, onze tradities, onze vrijheidszin.
  Nederlanders staan op de schouders van reuzen. Onze zeehelden veroverden de wereld, onze wetenschappers excelleerden, onze ondernemers brachten welvaart, onze Republiek gold als een bolwerk van vrijheid. Wij handelen en wandelen in een traditie van grootsheid.
  Die traditie doet vandaag een beroep op ons. Terwijl de wereld in chaos ontbindt, terwijl de lichten van de beschaving doven, zullen wij standhouden. Wij dromen weer grootse dromen.
  Nederland zal herrijzen. Nederland zal weer vrij zijn. Nederland zal weer Nederland zijn!”

  Prachtige woorden van Geert Wilders. Deze week door het kabinet ontvangen met hoon
  en verachting, ze zullen hun straf niet ontgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s