Politie 070 geframed door NPO en Abou el Doorn

Screenshot 17

Pauw: pc-zeik-koppie met een tut-tut-ho-mondje?

(Door: Van Rossem)

Zaterdag 6 september. In de Haagse Schilderswijk wordt de politie belaagd door een groep mos.. mensen tijdens een arrestatie. De menigte stelt zich agressief op, gooit eieren en tomaten, en iemand dreigt met een vleesbijl. Een 14-jarige jongen werd (na diverse keer gevorderd te zijn om op te zouten) hardhandig ingerekend en zijn vader kreeg een knal met een politieknuppel. Over die arrestatie is het laatste woord nog niet gesproken. Partij van de “Eenheid”-raadslid Aboe Khoulani wees een dag na het “incident” al een beschuldigende vinger naar de politie. Zijn broeder in gebed Abou el Doorn pookte het vuurtje op, onder meer in zijn twittertijdlijn.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Justitie, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

11 reacties op Politie 070 geframed door NPO en Abou el Doorn

 1. E.J. Bron zegt:

  Klik vooral op die link onder “FRAGMENT” in de derde regel van onderen. Dan zie je inderdaad hoe ventje Pauw een policor-kruisverhoor afneemt aan de politiechef. Krijgt ventje Pauw eigenlijk steeds meer een pc-zeik-koppie met een tut-tut-ho-mondje? Of zie ik dat alleen?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, @ hr. Bron, dat zag u goed! Wát een wálgelijke gozer is die Pauw eigenlijk!!! Dan heb ik meer respect voor Marcouch. Je ziet duidelijk welke richting hij het interview/kruisverhoor op wilde sturen. Ik kijk nooit naar Pauw, want ik heb er geen behoefte aan om mijn vrije tijd te vullen met het kijken, luisteren én me ergeren aan zo’n ultra-links type als Jeroen Pauw!

   Like

  • Wachteres zegt:

   De foto laat zijn tut-tut-ho mondje al zien, E.J. Kijken doe ik niet, slecht voor mijn bloeddruk. 😦

   Like

 2. helletocht zegt:

  Dit mannetje behoort tot het politiek-correcte verradersestablishment, omdat het zo goed verdient. Het is stuitend om te zien hoe correct sturend men dit doet. Alles is er op gericht om de Nederlander af te schaffen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Mensen kijk niet naar dergelijke bullshit het zal snel gedaan zijn met die linkse rat. Op kijkcijfers draait die linkse propaganda, geen kijkcijfers geen uitzending, poepsimpel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en tóch, hè, als zoiets als de Sharia-invoering aan bod komt, wil die “linkse rat” nog wel eens kritisch worden.
   Dan ziet-ie z’n geest alweer dwalen, natuurlijk: Don Juan Pauw is gewoon, de ene na de andere TV-nitwit het bed in te lullen, wat dan aanmerkelijk risicovoller zou worden.
   En dàt wenst-ie toch niet: De lusten graag, maar níet de lasten!

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Steeds weer duwen de HAATBAARDEN/MOSLIMS zich in de rol van “slachtoffer”. En de hele RODE KERK, de GROENE ZWATELAARS en de GOEDMENSEN, blijven ze maar uit de wind houden. De MUZELMAN is hier inmiddels meer geteld als een geboren NEDERLANDER!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Als een jihadist Jeroen Pauw zijn hals met een botte keuken mes afsnijdt zal ik geen traan vergieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s