Samson noemt Wilders haatzaaier: PvdA heeft nog altijd ogen dicht voor gevaar islam

Screenshot 66

(Door: Xander)

Er zijn – zoals de politiek jaren heeft beweerd – niet slechts enkele tientallen, hooguit een paar honderd Jihadisten in Nederland, maar vele duizenden. Dat is geen loos gerucht, maar een feit dat onlangs werd toegegeven door het hoofd van de AIVD, Rob Bertholee. Dr. Manfred Gerstenfeld, bestuurlijk adviseur van enkele Europese en Amerikaanse multinationals en erkend internationaal antisemitisme expert, schrijft vandaag onder de kop ‘Het Nederlandse Islamo-Nazisme, Waar kwam het vandaan?’ dat de oorzaak de lakse, soms zelfs bizarre houding van de Nederlandse overheid is, die jarenlang het venijnige anti-Joodse sentiment onder moslims zo goed als heeft genegeerd.

Tot aan de gewraakte pro-Hamas/pro-IS-demonstratie in Den Haag in juli waren er officieel slechts 130 Jihadisten uit Nederland naar het Midden Oosten vertrokken, waarvan er 30 waren teruggekeerd en 15 omgekomen. Zoals bekend riepen moslims tijdens deze demonstratie luidkeels ‘Dood aan de Joden!’ en veroorzaakte de burgemeester van Den Haag, Jozias van Aartsen, veel beroering door te verklaren dat er desondanks ‘geen grenzen waren overschreden’.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Samson noemt Wilders haatzaaier: PvdA heeft nog altijd ogen dicht voor gevaar islam

 1. Jan zegt:

  Rutte vandaag:
  “Ik spreek vaak jongeren die gediscrimineerd worden omdat ze Mohammed of Fatima heten. Helaas is bij sommige bij die groepen sprake van discriminatie maar uiteindelijk kun je wel burgemeester van Rotterdam worden. Wat de heer Wilders doet is feitelijk zeggen: U heeft dat geloof of u komt uit die groep.. Woorden hebben een betekenis en ik mag ook mijn woorden kiezen. U levert geen bijdrage aan deze samenleving, maar aan het zwakker maken van deze samenleving.”

  Like

  • Vederso zegt:

   Rutte is dus niet in staat eventuele persoonlijke antipathie jegens Geert Wilders opzij te zetten en dat maakt Rutte tot een gevaar voor het land. Uiterst kwalijk.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Inmiddels is er een tweedeling ontstaan in Nederland, een alerte kleine groep die waarschuwt voor de Koran ( Unser Kampf) en de volgers hiervan en een grote groep slapers die door luie politici in slaap gehouden worden.

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ach, iedereen weet het toch: ‘Samsom’ is de definitie van ‘Superdom!’

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Deze smerige RODEN, deze smeerlap SAMSOM, die samen met de grootste PLOERT en LEUGENAAR RUTTE, Nederland kapot aan het maken is, deze vuilak zou zijn gore rode muil dienen te houden, deze smerige LANDVERRADER, met zijn LANDVERRADERSPARTIJ Partij van de Allahtonen! Ondertussen kan de geboren NEDERLANDER BARSTEN van dit politieke schuim!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Soms krijg ik de indruk dat men het gevaar heimelijk wel ziet, -want welke stommeling ziet dit nu niet?-, maar dat ze uit angst voor wraak (oproer, wat ze niet meer in de hand krijgen) de moslims naar de mond praten. Ik vergelijk hen wel eens met Cameron, die over de moslims in zijn land ook zalvende taal spreekt.
  Toen ik Mark Rutte vanmiddag hoorde zeggen ‘dat Wilders nog niet in de schaduw kan staan bij al die goede en hardwerkende moslims in ons land’, sloegen bij mij de stoppen bijna door! Je moet het maar durven zeggen!
  Ach, het zijn in feite exact dezelfde hatelijkheden als ten tijde van Janmaat en Fortuyn. Ze hebben hun monden vol van democratie, maar als je zegt waar het op staat, dan ‘verzwak je het land’.
  Beiden hebben gelijk gekregen en Wilders heeft ook gelijk.

  Bah, wat kots ik van dat poppentheather in Den Haag!

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Noemde Samson Wilders niet haatprediker. Deze typering t.o.v. haatzaaiende imams?!

  Like

 7. Armani zegt:

  Als er een een haatzaaier is dan is dat Samson wel van de NSB (voormalige Pvda) die heeft 60% van de Nederlanders tegen zich in het harnas gejaagd Chronische Zieken , Bejaarden , Echte Arbeiders en Werkelozen , nadat hij de stemmen binnen had van deze kwetsbare groepen , en daardoor in deze smerige regering kwam , is ie direct begonnen met het afbreken van ons gehele sociale stelsel , dus wat haat zaaien betreft slaan de mensen hem hoger aan

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Niet zo vreemd Wilders viel de achterban van de Partij van de Allochtone aan, dus daar reageerde de landverrader Samsom op !
  Links of liberaal landverraders zijn het allemaal !!

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wij moeten echt aan heviger zelfverdediging gaan denken.

  Like

 10. Giny zegt:

  Rechtstreeks op de man noemde hij Geert “HAATPREDIKER”
  Daar zou hij voor aangeklaagd kunnen worden!!!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Goeie hervormingen, we stijgen in de peiling.
  Uh, heb u zout, lekkah!

  Like

 12. oud-marinier zegt:

  De domheid en onbekendheid van dit soort politici zoals Samsom en Rutte en kornuiten , die nog steeds geloven en denken dat de Islam vredelievend is , geloven in sprookjes. Is het dan helemaal niet mogelijk om de WAARHEID omtrent de Islam bij zulke lui er IN te rammen met een honkbal knuppel of iets dergelijks ? Is men te laf om toe te geven dat men fout zat/zit wat betreft de Islam en haar volgelingen in NL / EU of waar dan ook ? Blijkbaar wel ! Te laf , om te erkennen dat men fout zat en zit en om het “ongedaan” te maken . Maar ja , weldra IS er ’n kans om i.i.g. al een kleine 10.000 van die Islamieten “vleugels” te bezorgen…. Is i.i.g. toch al een begin. En zoals Jitskesez al zegt, we moeten ECHT aan heviger zelfverdediging gaan denken ! Helaas , maar waar !

  Like

  • Volkskrant hekelt het onderzoek dat Wilders aanhaalt en breekt hem tot de grond toe af:feiten zouden niet kloppen,evenals de cijfers.En:alles was verkeerd geinterpreteerd!!!!Hoe vals kun je eigenlijk zijn,zonder van je zelf te moeten kotsen?

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @oud-marinier: 21.03. uur. Dat is GEEN ONWETENDHEID van RUTTE en SAMSOM, waarde oud-marinier! De VVD en de PVDA hebben ingestemd met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, net als de verraders van CDA en D66. Tevens hebben deze klootzakken met hun partijen VOOR ISLAMISERING VAN NEDERLAND GESTEMD! Motie Halsema!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Tom Hendrix, de PVDA zijn gewoon een stel aasgieren die al jaren uit onze ruif eten en als blauw geverfde jakhalzen ons autochtonen verstoten en als makke schoothondjes aan de voeten van de jihadisten, ISIS- en Hamas-aanhangers, antisemitische Marokkaanse relschoppers en haatzaaiende imans gaan liggen! Maar ik heb bijna de grootste wens dat op 20 september tientallen extreemrechtse demonstranten gaan demonstreren in de Haagse Schilderswijk, met al het opgenoemde tuig op de vuist gaan en desnoods al hun huizen en winkels te verwoesten! En dat mogen de huichelaars van de PVDA huilend in de wijk gaan staan en toeteren hoe geweldig lief ze deze moslims (?) vinden! Alleen zullen dezen de PVDA, hun beschermengelen, op dezelfde manier gaan verstoten en vervolgen zoals de vreemde dieren deden met de blauwe jakhals! “Vrienden” verloochenen elkaar soms vrij snel en gaan elkaar ook snel haten en dat is iets wat ik de akelige PVDA en het genoemde uitschot van harte gun!
    En beste meneer Hendrix: ga vooral, samen met Yvonne van Cleef, bobzelf en tientallen haters van de radicale islam en hun linkse vriendjes, zo door met uw scheldkannonades tegen uw vijanden en dat zwijn van een Diederik Samson want ik vind ze namelijk geweldig om te lezen! Het is veel beter om de ware vijanden van Nederland 20x erger te haten dan Geert Wilders!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Tom Hendrix , idd wat u al meerdere malen heeft gezegd “wat een smeerlappen , dat hele kabinet, op PVV/Geert Wilders na dan.” Wat zou het toch mooi zijn als we in NL een vorm hadden van politiek systeem , waarbij HET VOLK de gekozen volksvertegenwoordigers , bij wanbeleid en bijv. 3x een waarschuwing (door ’n controlerend orgaan) , de betreffende persoon/personen/partij , AF kan zetten. Eventuele aangenomen moties / besluiten /wetten (zoals NU gaande is in NL die het klootjes volk uitmelken ) met onmiddelijke ingang , ongedaan kan maken. (Misschien hoogste tijd om weer een republiek te worden , en een nieuwe grondwet te maken of de huidige i.i.g. zodanig aan te passen ? )

    Like

   • Niet:misschien,maar zeker weten de hoogste tijd voor een republiek!Heel die Haagse kliek,op Wilders na,er uit gooien.Zijn we ook gelijk van die te dure koninklijke nietsnutten af!

    Like

 13. johannes zegt:

  ja die xander kan het aardig vertellen ,maar wie op zijn site de waarheid zegt over de islam krijgt met z’n moderator te doen die de onverlaat vervolgens blockt,van de marokaanse medelanders geen kwaad woord heh ,ze gooide er zelfs de site een paar uur voor op slot,ze was het moslim bashen zat zij ze. .schijnheilig zooitje daar maar ja aan moslims op de site kan kennelijk ook verdiend worden,net als aan olie, van dat tuig.de enkeling die wel wat mag zeggen ,mag dat alleen om dat er anders helemaal niemand meer komt

  Like

 14. Harry zegt:

  Zag die Samsom gisteren “uitleggen” dat die 73% van de moslims niet echt voor isis zijn , dit zou voortgevloeid zijn uit een eerdere peiling met betrekking tot Assad .
  Nou Samsom , misschien is het nóg erger nu !
  Maar dat wil je niet zien , natuurlijk .
  Al dat soort info ketst af op je vleeshelm je weet wel , dat vieze, voze, rubberachtige hoofd van je .
  Die meid van je is toch ook niet te benijden als ze dat harses van jou , als giftige tuinkabouter, tussen haar dijen ziet opduiken ? Dat leidt vast tot impotentie van háár kant .
  Wanneer komt die trut tot bezinning ?

  Hij wist ook te vertellen dat Assad vaten vol met explosieven “op zijn eigen kinderen” zou hebben gegooid . Met welhaast de tranen in zijn ogen , á la Timmerfiguur .
  Pure demagogie natuurlijk , die explosieven waren bedoeld om de terroristen te treffen .
  Weet niet of de terroristen net als de palestijnen hun kinderen als kogelvrij vest trachten te gebruiken, maar dat is waarschijnlijk de opzet niet geweest om díe te treffen , hoewel het op jonge leeftijd al de terroristen van de toekomst zijn .
  Dus , wat maakt het eigenlijk helemaal uit ? Ik lig er geen seconde wakker van .
  Assad is ook tuig maar niet zo erg als al die “vrijheidsstrijders” van de pvda .

  Waarom ie nou weer volledig in de bres sprong om de moslims in bescherming te nemen is me een raadsel .
  Ze lopen allemaal over naar D66 , Samsom , stop dus maar met al die bij voorbaat mislukte pogingen !
  Ze zijn wég !
  Wat een blamage dat jullie niet eens in staat zijn om een stel imbecielen met een IQ van 65 aan je te binden !
  Zelfs díe hebben jullie al door !

  En dan dat eeuwige : ” wegzetten van hele bevolkingsgroepen ” , ja wat een drama hé , Samsom ?
  Maar ben je niet bang dat die volledig onaangepaste en onaanpasbare klootzakken zichzelf “weggezet” hebben ?
  Ze hebben geen boodschap aan democratie of onze wetten .
  Ben je nou ECHT zo stom dat je het verschil niet ziet ?
  Wat is dat toch met je dat je dat gewoon helemaal niet schijnt te snappen ?
  Enig idee waarom de Nederlandse arbeider WEL weggezet mag worden ?
  Waarom zijn leefomgeving wél totaal verziekt mag worden ?
  Waarom zijn veiligheid helemaal niet meer telt ?
  DAT waren jullie trouwe vrienden !
  Iets met “mes in de rug” of zo ?
  Of verraad ? NSB-isme , misschien ?

  De pvda heeft niets nieuws te melden , het is een voortdurende herhaling van zetten en uitspraken . En iedere keer weer die quasi ontredderde hoofden als Wilders iets zegt !
  Die gespeelde boosheid . We kennen die cliché’s uit ons hoofd !
  Je bent afgedaan , Samsom ! Slechts stuiptrekkingen resten je .
  Nét als van die onthoofde stakkers .
  Nee , dat zie je niet op de foto’s , misschien mag je het nog eens ervaren .
  Koekje van eigen deeg !

  Like

 15. Ik denkt dat we die Bilderberg niet moeten onderschatten. Daar worden veel agenda’s uitgerold. Hun trots was ook dat de Euro er kwam. We zien nu hoe dom het was dat we verkocht zijn aan de EU. Willende en wetende door de verraders die naar de NWO willen. Ons als slaaf maken. Of misschien zijn ze zo dom dat ze dat nog niet eens zien. Wat op dit moment speelt in de NWO is dat er een oorlog moet komen met Rusland en daarvoor is chaos nodig. Die chaos komt ook vanuit die ISiS die door de VS in het leven is geroepen en wordt bewapend. ISIS gaat straks Israel aanvallen en ook Iran. Vandaar uit ook Rusland en China. Rusland heeft dan al een oorlog met de NAVO omdat deze de Krim wil. Zo makkelijk om te zien! Doel een NWO waarin wij allemaal slaaf zullen zijn en als we niet willen worden wel wel eventjes onthoofd. Wat heeft dit te maken met het kamerdebat? Nou alles omdat onze regering er middenin zit en niet meer en minder zijn dan marionetten van de elite. Gechanteerd omdat de meesten van onze regering chanteerbaar zijn doordat ze deel hebben genomen aan occulte rituelen. Deze club werkt al vanaf 1773 op deze manier en willen de wereld in hun klauwen. Het gaat dus eventjes veel verder dan het kamerdebatje.

  Like

 16. johannes zegt:

  en dan heeft die oet lul het over z’n vrienden,wat moeten zij wel niet voelen z’n vrienden! ,ondermeer uit de moskee wereld! waar bij wilders zelfs niet in de schaduw kan staan ,
  hoe krijgt zo’n lul het uit z’n stomme smoel,zeker op bezoek geweest bij dat stuk stront van een ambassadeur,en daar besmet geraakt,bah bah bah,ik kots van dat pokke volk.

  Like

  • Harry zegt:

   Het is toch hun eigen schuld dat we geen respect voor vele politici op kunnen brengen ,
   bij die opmerking van Rutte , viel mijn bek ook open !
   Goed dat je het nog even aanroert , Johannes !
   Een marokkaan , werkzaam in het leger en druk met de moskee-wereld , waar Rutte hardstikke trots op is ; zou ie nou echt niet snappen hoe een gevaarlijke combinatie dat is ?
   RUTTE , KLOOTZAK !

   Nee , DIE man verdient groot respect ! Niet meneer Wilders !
   En die moslims op gevoelige functies ? Ach, de aivd houdt ze scherp in de gaten !

   Hopelijk zijn dat niet van die zombies als onze M.P.
   Hoort die Rutte onderhand niet in een inrichting ?

   Like

 17. Tom Hendrix. zegt:

  @Jules Vismale en @ oud-marinier: Ik stem volledig in met uw reacties!

  Like

 18. luckybee zegt:

  Ze zullen eerst wakker worden als de jihadisten hun hoofd met een botte mes af snijdt.

  Like

 19. Jan zegt:

  Sinterklaas is vroeg dit jaar

  PvdA en D66 willen debat over ebola-aanpak
  PvdA en D66 in de Tweede Kamer willen met spoed een debat over de aanpak van ebola met minister voor Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen (PvdA). Dat hebben beide partijen vrijdag laten weten, nadat Ploumen een EXTRA bijdrage van vijftien miljoen euro had toegezegd.

  “Behalve geld zijn er ook praktische dingen nodig”, zegt PvdA-Kamerlid Roelof van Laar. Zo zou Nederland kunnen helpen bij het opzetten van een ziekenhuis voor lokaal medisch personeel. “Westerse artsen en verpleegkundigen die besmet raken worden teruggehaald en krijgen de best mogelijke zorg, maar lokaal personeel niet.”
  http://www.nieuws.nl/algemeen/20140919/PvdA-en-D66-willen-debat-over-ebola-aanpak

  Like

 20. Jan zegt:

  Fouad Sidali, voormalig wethouder van de Amsterdamse deelraad Bos en Lommer, nu kandidaat wethouder wethouder PE VAN DE AA in Culemborg
  http://www.gelderlander.nl/regio/rivierenland/fouad-sidali-kandidaat-wethouder-in-culemborg-1.4601156
  • Voor BDS Israël
  • Noemde Wilders Hitler en de PVV grap van de eeuw
  • Wilders mag nooit in een regering komen, ook niet als hij alle stemmen krijgt
  • Zei dat alle moslims van Nederland houden

  (inclusief knikkende drol Pechtold)
  • Moslims zijn niet antisemitisch
  • Christenen hebben het bedacht om Joden planmatig uit te roeien
  • Wij weten niet waarom moslims zich bij ISIS aansluiten
  • Een Nederlander (sic) die Israël helpt dient het paspoort worden afgenomen
  • Er bestaan geen haatimams, wel predikers en dat zijn allemaal buitenlanders
  • Nieuwe culturen moeten zich kunnen ontplooien
  • Wij moeten moslims om raad vragen om radicalisering tegen te gaan
  http://www.zamanvandaag.nl/nieuws/binnenland-opinie/6101/radicalisering-een-netelige-kwestie
  • Tegen boerkaverbod

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s