VIDEO: Inbreng Geert Wilders APB 2014 – tweede termijn

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders APB 2014 – tweede termijn

 1. Vederso zegt:

  Daar zit Vak K dan geconcentreerd in z’n kopje thee te roeren en denkt: Hopelijk denken de mensen niet dat het over mij gaat. Helaas, verkeerd gedacht want dat denken de mensen wel

  Like

  • wouteenhoorn zegt:

   En dan dat misselijke mannetje Plasterk. Oh wat heeft U een lol als er iets kwaads wordt gezegd over een lid van de oppositie. Maar dat is zelfs schijn. Als hij dan merkt dat de TV op hem gericht is verandert dat schijnheilige gezicht in een masker. En dat was niet eenmaal maar meerdere keren. Gewoon een klein kind. Vent lazer op naar de TV.l

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Geert je bent een kanjer om zo verbaal te vechten tegen een groot stel verliezers. Verliezen dat doen ze, na de PvdA gaat nu de VVD voor de bijl.

  Like

 3. Frerik zegt:

  Geweldig verhaal van geert Wilders, maar ik eger me dood aan die demonstratieve theedrinkende appende idioten die totaal niks doen met de waarheid die hun op een presenteerblaadje aangereikt krijgen.. Deze houding van onze eigenvolk verraders maakt me woest en heb weer de groen kliko gedachte.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je bedoeld de grijze kliko waarschijnlijk. Anders zou het nog verwerkt kunnen worden tot eventueel iets nuttigs.
   Nu is het niet meer dan rest afval. Totaal onbruikbaar voor nog enige toepassing ergens voor.

   Like

 4. KeesvanD zegt:

  Ik heb gepoogd de eerste termijn van Rutte te (blijven) volgen. Het is mij niet gelukt.
  Waarom? Om mij zelf te beschermen tegen een veel te hoge bloeddruk met de kans op een verkeerde afloop.
  Wat een ongelooflijke kloothommel (om nog enigszins netjes te blijven).

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Onze minister-president speelt verveeld met zijn telefoontje ……

  De waarheid is blijkbaar hard en als hij daarvan niet wil weten dan moet die genegeerd worden.

  Ik kan niet wachten op de tijd dat dit VERRADERSTUIG hun gerechte straf zal krijgen.

  Een geweldige toespraak van Geert, we kunnen ontzettend blij zijn dat we in Nederland iemand hebben die voor ons de kar trekt.

  Like

 6. KeesvanD zegt:

  Wat een ongelooflijk respect verdient Wilders. Om zo netjes te blijven in de Tweede Kamer tegen al die valse aantijgingen.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Het is van een onbeschrijfelijke schande, dat deze regering van VVD en PvdA, de islamisering gewoon toelaat. In een eerdere reactie had ik al aangegeven waarom men de islamisering toelaat. de bron hiervan ligt in de jaren ’70, toen men in Straatsburg; de resolutie van Straatsburg aannam.
  En daar hebben PvdA,CDA,VVD en D66 van harte aan meegewerkt.
  De politiek is NIET MEER DE OPLOSSING VAN ONZE PROBLEMEN, MAAR ONDERDEEL DAARVAN. En buiten de PVV, hebben alle politieke partijen kilo’s boter op hun hoofd, en laten het allemaal gewoon toe.
  Uiteraard in deze eens met Wilders cum suis.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Geert, de roepende in een droge dorren woestijn van domheid en onbenul, ook wel de tweede kamer genoemd.
  Als je al die domme koppen ziet, om misselijk van te worden !!
  Dit dankzij de idioten die telkens weer op dat soort landverraders stemt,maar let op….dan bent uzelf ook een landverrader !!!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  De tweede kamer en de regering hebben nog steeds niet door, dat wanneer de meerderheid van het haatelectoraat sharia wetgeving belangrijker vindt dan Nederlandse wetten, zowel de regering als de tweede kamer wordt ondermijnd. Dat de moslim geen boodschap heeft aan onze politiek en bestuur. En toch knielen al onze politici voor de islam. Uit policor dwanggedrag en wegens paaien van stemvee.
  Dat de politici hun eigen bestaansrecht hiermee opgeven kan ze niet boeien blijkbaar. Triest maar waar. Nogmaals; onze politici hebben geen kinderen en kleinkinderen, de toekomst van ons land interesseert ze geen bal.
  Intussen blijft de PVV groeien en zal de haat tegen de PVV iedere dag weer gevoed worden door de oude media. Dat moeten we niet pikken, ik eis een prettig, gezellig en beschaafd Nederland.

  Like

 10. Pingback: maar Geert gaat door… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 11. Doornroosje zegt:

  Een kanjer is meneer Wilders. En wat Rutte deed!!!! Laat duidelijk zien hoe hij over de bevolking denkt.

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  De zogenaamde Janmaat benadering. Daar waren ze destijds ook zo trots op. En wat had die man een gelijk.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Dat kopje thee viel mij ook als eerste op: Geert voert steekhoudende argumenten aan -want goed, goed, àls je dan categorisch weigert, de islamisering als een probleem te zien, dan kun je je tenmínste nog om het lot van de oudere medemens bekommeren, nietwaar?- maar onze minister-president neemt een slokje van zijn thee en richt z’n aandacht vervolgens op z’n telefoontje: niet alleen weigert hij zich in de islamisering te verdiepen, OOK DE OUDEREN KUNNEN VAN HEM DE BOOM IN! Wat ís dat, GVD, voor een schandalige houding?!
  Stel dat, pak weg, Roemer of Slob met die ouderenproblematiek was aangekomen, had hij dàn wel geluisterd?
  Och ja, natuurlijk, want die koppelen die problematiek niet aan de islamisering of de onevenredige ontwikkelingshulp……
  Maar…..dat zijn nou juist de belangrijkste oorzaken van die problematiek, zodat ze er, ingeval ze er tóch over zouden beginnen, niet omheen zouden kunnen…….
  Dús beginnen ze er maar níet over. Met andere woorden, de ouderen kunnen wat hen betreft uiteindelijk eveneens bàrsten…….
  Regering of oppositie, het maakt op het ogenblik niets uit! -Het enige, wat ze kunnen is wègkijken!
  En de PVV kan het werk van BEIDE doen!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 14.53. uur. Het klopt helemaal wat je zegt, Theresa. De hele oppositie- buiten de PVV- laat RUTTE gewoon doorgaan met het slopen en verkopen van Nederland. Een grote SCHANDE, dat is het.

   Like

 14. Geert:de enige die het niet achter de ellebogen heeft!En volgens mij kreeg Rutte telefonisch de antwoorden door die hij moest geven,want ik kreeg nou niet de indruk dat hij zat te luisteren!Heeft alleen maar continue met zijn mobieltje zitten kloten;hoe onbeschoft kun je eigenlijk zijn?En dat noemt zich;de elite!Waarvan je toch mag verwachten dat ze weten zich te gedragen!Maar Rutte maakt alleen maar vijanden;bij de volgende verkiezingen is hij het haasje!

  Like

 15. Jade zegt:

  Prima toespraak weer. Heeft iemand misschien een idee hoe wij
  het gebruik van mobieltjes/tablets in de kamer kunnen verbieden???
  Ik erger me paars aan Rutte, die alles doet behalve luisteren.
  Wat betreft die anti-sharia verklaring… Ik denk niet dat het zin heeft,
  want het is met taqiyya makkelijk te omzeilen.

  Like

 16. koloth zegt:

  Respect voor Geert.
  Maar dit werkt zo niet, Geert is al jaren bezig met z’n up’s en down’s, maar echt doorbreken gaat hij niet.
  Het cordon sanitaire werkt perfect en de MSM doet de rest wel.
  We zien de situatie heel langzaam verslechteren maar de massa snapt niet hoe dat komt.
  De kikker die langzaam gaar gekookt wordt is de situatie.
  We moeten het anders aanpakken.
  Geert/PVV moet zich 5 jaar terugtrekken/opheffen, maar achter de schermen de organisatie stroomlijnen en opleiden.
  En als het dan zonder tegengas van de PVV uiteinderlijk een puinbak is hier in Nederland,
  dan moet Geert/PVV terugkomen met een gestroomlijnde partij die er al helemaal klaar voor is.
  Dan pas zal hij voldoende stemmen krijgen en kunnen we met puinruimen beginnen.

  Like

 17. Rob van Marle zegt:

  Pvda-Kamerlid: ‘We moeten Marokkaanse jongeren vernederen’

  Door Thijs Broer

  14 oktober 2008 • Leestijd: 4 minuten

  PvdA-Kamerlid Hans Spekman, woordvoerder armoedebeleid en asielzaken, pleit voor een keiharde aanpak van Marokkaanse probleemjongeren. ‘De Marokkanen die niet willen deugen moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen.’ Dat zegt Spekman deze week in een interview in Vrij Nederland.

  ‘Als je ze alleen maar een waarschuwing of een boete geeft, lachen ze je uit. En van een celstraf krijgen ze alleen maar meer status in hun groep. Je moet ze zo aanpakken dat ze hun status juist verliezen,’ zegt Spekman. ‘Dat is het enige dat werkt.’

  Met zijn uitspraak doorbreekt Spekman een taboe binnen de PvdA. Zelfs staatssecretaris van Sociale Zaken Ahmed Aboutaleb, die bekend staat als ‘hardliner’ in de partij, heeft het woord ‘vernederen’ nooit in de mond genomen.

  ‘Wilders heeft gelijk’
  PVV-leider Geert Wilders pleit al jaren voor een hardere aanpak van Marokkaanse probleemjongeren, onder andere door het instellen van werkstraffen op straat in boevenpak. ‘Daar heeft Wilders gelijk in,’ zegt Spekman in Vrij Nederland. ‘Je moet ze vernederen. Maar het verschil tussen mij en Wilders, en tussen de PvdA en de PVV is, dat zij hele groepen tegen elkaar opzetten. Door Wilders voelen de Marokkanen die wél deugen zich ook uitgekotst. Terwijl het voor ons topprioriteit moet zijn om juist die jongens niet kwijt te raken.’

  Als wethouder van Sociale Zaken in Utrecht stond Hans Spekman al bekend als ‘Sociale Rambo’, omdat hij sociaal beleid combineerde met een harde aanpak van overlast en criminaliteit.

  Kritiek op Vogelaar
  In het artikel uit Spekman ook harde kritiek op Ella Vogelaar (PvdA), minister van Wonen, Wijken en Integratie. Volgens Spekman heeft Vogelaar geen verstand van de wijken. ‘Dat kan nog komen,’ zegt hij. ‘Maar ze heeft het nog niet laten zien.’

  Spekman is door PvdA-leider Wouter Bos persoonlijk naar Den Haag gehaald omdat hij als wethouder zeer succesvol was in zijn aanpak van de arme wijken. Maar sinds Spekman in de Kamer zit heeft Vogelaar hem nooit geraadpleegd. ‘Ik heb een paar keer aangeboden mee te denken over de wijkenaanpak. Maar daar is niks mee gedaan.’

  Spekman: ‘Ik hoor van bewoners dat ze het goed doet tijdens buurtvergaderingen, dat ze opstaat tegen wethouders die mensen proberen af te wimpelen. Maar waar ik enorm van baal, is dat de wijkaanpak een jaar lang bijna heeft stilgelegen.’

  Spekman één keer in pak
  In de Tweede Kamer staat Spekman bekend als ‘volksjongen’ die zich weigert aan te passen. Zo draagt hij nooit pakken, maar alleen zelfgebreide truien en kraagloze hemden. Voor Vrij Nederland maakte hij een uitzondering: voor één keer liet hij zich in pak fotograferen.

  Vraag: PvdA-Kamerlid Hans Spekman vindt dat jonge Marokkaanse raddraaiers ‘vernederd’ moeten worden ten overstaan van hun peergroup. Heiligt het doel de middelen?

  Lees hier het volledige interview met Spekman

  Like

 18. Avidia zegt:

  Ik ben trots op Wilders en kom er voor uit dat ik hem steun en lid ben van zijn groep. Ook al ben ik diverse “vrienden” kwijtgeraakt. Ik zal hem steunen door dik en dun, die tegen mij zijn waren dus niet echte vrienden, ik bemoei me niet met de politieke richting van mensen met wie ik omga, maar andersom dus wel.Ik geef gewoon eerlijk antwoord op mijn keuze of ze het nu wel bevallen of niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s