VIDEO: Lichtgetintiërs slaan meisje K.O.

Screenshot 8

(Door: VanLeeuwen)

Zojuist verschenen op Facebook. Lichtgetintiërs slaan meisje volledig K.O. Eerst een flinke peer op d´r hoofd en dan nog even kopschoppen. Aanleiding nog onbekend. Bijschrift: Wie kent ze? Plein ’45.. Vuile teringleijers … jahoor ze durven wel tegen een meisje. Als ik erbij stond. Nou.

Bron:
GeenStijl
(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, lafheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

79 reacties op VIDEO: Lichtgetintiërs slaan meisje K.O.

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Maar volgens onze “slechtste minister-president”, onze nationale Pinokkio, IS ER GEEN PROBLEEM MET MAROKKANEN EN MOSLIMS. Heeft deze huichelaar wel eens goed om zich heen gekeken, deze “zak hooi”, genaamd RUTTE?

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Tom Hendrix . Helaas Tom , die “zak hooi” is stekeblind . En al zag ie ’t , dan NOG zou ie durven beweren : ” Heeft NIKS met Islam te maken. ” Ik veroordeel ZELDEN iemand noch wens ik ZELDEN iemand iets toe . Maar dit is dus zo’n uitzondering , waarin ik die “zak hooi” absoluut toewens dat hij als 1 van de eersten aan de beurt is wanneer de IS(is) zich verder “kenbaar” maakt in Den Haag . Wat een stuk stront is het toch….!!!

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Op een of andere manier zie ik Frankenstein in die man; hij mist allen die knoppen in z’n nek…

   Like

 2. BertG. zegt:

  Ik tel zeker een stuk of 5 kerels van een jaar of 20 er omheen, en ze steken geen poot uit.
  Daar gaan we het wel mee redden zo. Lafaards.

  Like

 3. Mijn impuls is om dit tuig te doden, op welke manier dan ook en graag meteen en ter plekke.
  Ik hoop dat u mij daarom niet een slecht mens vindt.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik WALG zo langzamerhand van het LINKSE TUIG [DE VERRADERS VAN ONS LAND EN VOLK] dat niets wil zien en niets wil horen. Ben benieuwd of dit schorem gepakt wordt en veroordeeld. Gelukkig zijn er maar een paar [DAGELIJKS STAAT ER WEL IETS OVER MOSLIMGEWELD IN DE KRANT] en gelukkig heeft dit niets met de islam te maken.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Zou dit mijn dochter gewesen zijn !
  HIJ DE KIST IN !
  IK DE CEL IN !
  Dankzij de flutstrafjes zit ik
  dat op mijn links eitje af !
  Ergo ! Kom ik ook keer in
  het genot van kostenloos
  kost en logis !

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Daar kon u zich wel eens deerlijk in vergissen; die straffen waar u het over heeft, gelden in de regel niet voor de autochtone Nederlander. Bloeden u zult…!

   Like

  • Willie zegt:

   Sjaak , als je t goed aanpakt (verstand GEBRUIKEN !! weten ze nog niet eens wie de dader was ,hehhehe

   Like

   • BertG. zegt:

    “als je t goed aanpakt” Hou toch op man. Je doet ’t of je doet ’t niet. Meer niet.
    Dat hebben we dus gezien aan al die helden die er omheen stonden. Ze keken toe.

    Like

   • Willie zegt:

    BertG. Wil jij voor zo’n strontbak in de jail gaan zitten ??? IK niet , vind er wel wat op desnoods .Maar die zn klok tikt verder,snappie?

    Like

   • Sjaak zegt:

    Wil jij voor zo’n strontbak in de jail gaan zitten ?
    —————————————————————
    Ik moet je groot gelijk geven ! Aan oplossingen
    word gewerkt ! Meschien de geitenneukers
    dringend aanbevelen hun koffertje (karton)
    te pakken voordat de pleuris uitbreekt ?

    Like

 6. Benesha zegt:

  Het duurt niet zo heel lang meer of het loopt volledig uit de hand in Europa. En laten we dan vooral onze politici niet vluchten naar veiliger streken;

  Like

  • Leo zegt:

   Ja. ……….. ( HOOG ) tijd voor de grote schoonmaak.
   Rood-Wit-Blauwe Nederlanders, vaders en moeders het is nu wel ERG duidelijk.
   (be-) wapen u en herover Uw land !! De tijd is rijp om het recht in eigen hand te nemen
   om uw kinderen en geliefden te beschermen.
   Van de overheid en haar organen hoeft u Niets, maar dan ook NIETS te verwachten

   VOLK WORDT STAAT !!!

   Like

 7. hans zegt:

  Een troost, ” we hebben genoeg lantaarnpalen in Rotterdam en eveneens pleinen gereed voor de Europese versie van Middeleeuwse strafmaten. Dus in i.i.g. een rijke geschiedenis om op terug te vallen voor een tijdje en voor speciale mensen. (cryptisch gezegd, maar duidelijk genoeg)

  Like

 8. Dit soort uitgezaaide islamitische kankercellen moet je ruimen. En zij die zeggen dat dat niet mag, moet je ook ruimen. Wat een minderwaardig, smerig inteeltuitschot. Dit land is hard aan het degenereren dat dit wordt toegestaan. Rutte, Pechtold, de pvda-vleespet, Roemer en al die laffe wegkijkende gristenhonden in de tweede kamer zou je deze beelden moeten laten zien en vervolgens keihard moeten straffen met gepast geweld. Zij zijn de oorzaak van de uitzaaiende islamitische kanker.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Behandeld zijn zusjes net zo. Leve de verrijking! Glas, plas, was.

  Ik kan mijn geluk niet op.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Een tijd geleden werden Joodse Parijzenaars aangevallen door muslims, toen zij een synagoge in Parijs verlieten.
  Men liet het er niet bij zitten……..
  Wanneer slaan NL-ers eens massaal terug wanneer een “oorspronkelijke” door een nwe NL-er wordt aangevallen.
  Je moet je eens voorstellen; een buitenlander, of een groep buitenlanders, die in een “ZUIDELIJKER” land een inheemse aanvalt ( denk ik nog niet eens aan een meisje of vrouw !!), men zal als EEN man meteen korte metten met he(n)[m] maken.
  NL-ers laten over zich heen lopen.

  Like

 11. Leo zegt:

  Duidelijk film materiaal voor OPSPORING VERZOCHT.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Wat heeft een gescheurd condoom met de minister president te maken: oorzaak en gevolg. Deze tsunami van immigranten is beoogd en dient een doel, de haat van het moslimtuig tegen de autochtone Nederlander zit in elke defecte DNA string van hun lichaam.

  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peterselie1. 23.07. uur, op 18/9. Inderdaad Peter, men is willens en wetens bezig met de plannen van de BILDERBERGKLIEK, de EUSSR en uiteindelijk de NWO. Onze cultuur moet kapot gemaakt worden, ten behoeve van de betreffende organisaties. Men werkt bewust aan verarming, massa-immigratie van gelukzoekers uit de hele wereld, toestroom van moslims. Dat moet gaan leiden tot politieke onrust, onrust, en burgeroorlogen door heel Europa. En dan zullen de “krachten”, op de achtergrond in actie komen, om massaal de mensheid uit te moorden, en ervoor zorgen dat er slechts 500 miljoen mensen op deze aarde mogen zijn. Het is allemaal allang besloten! En overal zijn de socialisten de “kartrekker”, voor deze ontwikkelingen!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Joost Niemoller doet het dunnetjes over (een understatement).

    Zelf ben ik niet rechts. Ik was het vroeger niet en ik ben het nu niet. Rechts heeft een groot vertrouwen in het oplossend vermogen van de markt. De markt is per definitie globalistisch. Meer markt betekent meer immigratie, minder Nederland, meer EU. Rechts betekent ook een confrontatiepolitiek met Poetin. Als je wilt weten waar rechts voor staat, kijk dan maar eens waar Amerikaans rechts voor staat. Kijk maar eens naar McCain. Kijk maar eens naar The Wall Street Journal, of naar The Economist. Sterk pro-immigratie, sterk pro-bedrijfsleven, sterk anti-gewone mensen. Sterk anti-Russisch. Sterk pro-Saoedi-Arabië.

    De Dagelijkse Standaard was jarenlang bezig met een uitgesproken anti-Wilders campagne. Daar zal Jalta zeker mee doorgaan. Ik was daar een van de weinige schrijvers die de positieve kanten van Wilders wilde benadrukken. Overigens kreeg ik daar alle vrijheid voor. Zelfs toen De Dagelijkse Standaard hard werd aangevallen omdat ik aandacht besteedde aan de biologische kanten van de verschillen tussen mensen (en rassen) heeft Joshua me nooit het woord ontnomen. Dat zijn dingen die ik niet vergeet. In die zin is hij een ware liberaal.

    Ik zit zeg maar op de Bosma lijn: sterke verzorgingsstaat, grenscontroles invoeren, uit de EU. Dat wil niet zeggen dat ik het met alle ideeën van Wilders eens ben. Maar wel met de essentie: Kiezen voor Nederland is kiezen voor een Nederlandse gemeenschap. Voor Nederlandse normen en waarden. Voor een seculiere samenleving, dus niet voor de ambities van de islam. Kiezen voor Nederland is kiezen voor een soeverein Nederland.

    http://joostniemoller.nl/2014/09/waarom-ik-niet-bij-jalta-zit/

    Like

 13. delamontagne zegt:

  Nu lees ik hier op een franse site, hoe ze in Marocco, hun zwarte medemens c.q. de vluchtelingen uit zuidelijker regionen, BEHANDELEN.
  Ik moest gelijk denken wat ik (eer)gisteren op de NL-TV zag. Voor mij: onbegrijpelijk,onbestaanbaar, ondenkbaar en nog veel meer “on”.
  Een Maroc ambassadeur, in vol ornaat, die kwam vertellen dat hij het ZAT is hoe “zijn” onderdanen ( ik dacht dat het NL-ers waren ! ! ) in NL behandeld worden. Dit betrof dat “lieve” knulletje van 13 in Den Haag.
  Wat mij eigenlijk ook al niet meer verbaasde: geen enkele weerwoord van de andere laagwaardigheidsbekleders.
  .Nee, dan Marocco…………………………gaat het anders aan toe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Marocco: Jacht op zwarten in de straten van Tanger (video)
  Duizenden migranten uit de Sahel-landen leven in Tanger, Marocco. Sommigen omdat ze wachten totdat ze naar Spanje kunnen gaan, anderen simpelweg om er in hun levensonderhoud te voorzien……………..
  Maar bepaalde Marocanen hebben niet veel op met die grote toestroom van vreemdelingen, en al helemaal niet in de wijk Boukhalef.
  En ze organiseren daadwerkelijk jachtpartijen op deze immigranten.
  Een verschrikkelijk verslag van onze verslaggever ter plaatse.

  Like

  • Harry zegt:

   Goeie reactie , Delamontagne !
   Zouden de heren politici het ooit gaan snappen ?
   Hoe bestaat het dat degenen die het WEL zien toevallig allemaal in EEN partij verenigd zijn ?

   Zou het komen doordat politici gewend zijn te liegen , te draaien , te huichelen etc. , dat ze die taqiyya helemaal niet meer opvalt ?
   Beroepsethiek in de praktijk , zeg maar .
   Het is gewoon een kwestie van meer van hetzelfde .

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nu zal ik dat geweld op die “vluchtelingen” helemaal niet goed praten. Maar als je dan zo,n ambassadeur z,n beklag ziet doen over een van zijn onderdaantjes in NL, EN DAT ZOIETS NIET KAN. Bekruipt mij toch een naar gevoel, wetende hoe het er in dergelijke landen zelf aan toe gaat.
    Ook als NL-er daarginder hoef je heus niet al te veel buitensporigs te doen, om met zo,n kort knuppeltje een paar ferme klappen te krijgen. Je bent zelf in allerlei van die landen geweest, WEET DUS WEL HOE HET ER DAAR AAN TOE GAAT.
    ( p.s. die agent, die de jongen “mishandelde” is eventjes op een zijspoor gezet. )

    Like

   • Leo zegt:

    Je leest het elke dag in de MSM, de terreur, de politieke leugens wat kan je daar op zeggen ?
    Vergeet niet dat elk bericht in de slinkse media, de zogenaamde “vrije pers”, is om de schapen te programmeren, of iets uit te lokken, HEERS EN VERDEEL !

    De dag dat alles werkelijk zal veranderen is de dag wanneer er ( Linkse) Politieke personen dood in de goot worden gevonden.

    Like

 14. Frerik zegt:

  Als dit mijn dochter was, zou hij nu al dood zijn en in de groene kliko naast de weg staan en die andere klootzak had ik er ook bij ingepropt, ja dat past dan wel.

  Like

 15. realist zegt:

  dit is die zogenaamde verrijking die door ons strot geramd word door linkse-multiculti-extremisten,
  benieuwd hoe ze dit anti-blank/anti-westers/anti-sociaal/vrouw-onvriendelijk/agressief gedrag gaan bestraffen?

  Like

 16. Bas Koning zegt:

  Van Aartsen staat klaar om deze jongens een baan en huis aan te bieden, zeker?

  Like

 17. Deze halfzwarten moeten kapot. De enige juiste en rechtvaardige oplossing.

  Like

 18. Hans zegt:

  Dit soort ongedierte met wortel en tak uitroeien. Hoogste tijd om de islam af te slachten , het zijn vuile vieze beesten.

  Like

 19. jans zegt:

  Voor dit islamitisch tuig moeten ze lijfstraffen invoeren.

  Like

 20. Maar toch….kan Wilders niet in hun schaduw staan!Volgens land-en volkverrader Rutte dan!

  Like

 21. Kraftavilqa zegt:

  Tja lichtgetintiërs producten van milllennialange inteelt met deswege het IQ van een spruitje en dan ook nog overgotenmet pislam een leer die specifiek geformuleerd is om te appelleren aan hersenloze barbaren. Ze worden hatend geboren en krijgen nadien alleen maar te horen dat haten goed is. Te dezen is het dan ook zaak to do unto others before they do unto us zoals bovenstaand filmpje weer eens pijnlijk duidelijk maakt.

  Like

 22. guusvelraeds zegt:

  De IS is reeds lang in de Nederlandse straten gearriveerd. Alleen we willen het nog niet weten. Die licht getinte jongen op de video is het ultieme uitschot waar de islam op drijft. Het uitschot zoals Mohammed ze graag zag. Zonder dit uitschot, geprepareerd voor het geweld was de islam geen lang leven beschoren. De moslim geleerden en profiteurs van het islamitisch systeem weten dat. Daarom zeggen ze keer op keer dat dit soort uitschot marginaal is. Maar dat is het niet. Dit uitschot is het ultieme bind middel van de islam. Al 1400 jaar. Wat hij doet is niet zomaar komen aanwaaien. Daar is een jarenlang proces van islamitische indoctrinatie aan vooraf gegaan. Dat heeft te maken met het bewaren van de islamitische eer. Dat heeft te maken met de suprematie van de islam. Dat heeft te maken met de suprematie van de man over de vrouw. Dat heeft te maken met de suprematie over de kafir en dat heeft te maken met het niet accepteren van de seculiere wetten. Kortom dit meisje is in Nederland door het islamiseringsproces net zo vogelvrij verklaard geworden als alle vrouwen in een gemiddelde land door de islam gedomineerd. Nederland kan niet dieper zakken. Zagen jullie ook de schoppen die het meisje kreeg toen ze al op de grond lag. Zij is niets, maar dan ook niets waard. Dit moet volgens Jozias van Aartsen en consorten de ruggengraat gaan vormen van de Nederlandse samenleving. Het slaan van vrouwen is in islamitische samenlevingen geen incident maar regel. Ook in Nederland zijn de opvanghuizen voor mishandelde vrouwen boven gemiddeld verzadigd met moslima’s.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Kabul, Afghanistan, ook zo,n verschrikkelijk moslim-land. Het land waar de naive Americanen wel even democratie en westerse waarden zouden gaan brengen. Alle moslimlanden zijn vreselijk, een iets meer dan de ander, hangt van het percentage af.

   Like

 23. Avidia zegt:

  Ik weet niet wat ik moet zeggen over dit geweld, het is een gebaar van minachting, minachting tegen ons en heel erg voor onze vrije vrouwen, wat hebben we in Godsnaam binnen gehaald, een stelletje barbaren die niets begrijpen van vrijheid, een stelletje middeleeuwse bevolking die niets begrijpt van de wereld waarin wij leven, gefeliciteerd regering om dit soort mensen binnen te halen, Kunnen jullie nog goed slapen????

  Like

 24. BertG. zegt:

  Ik hoor zojuist op ’t radio journaal dat die teringlijders gepakt zijn.
  Leeftijd 14 en 15 jaar. Dus dat wordt een taakstrafje.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kan zijn, maar wacht dat nog even af: Ik ben voorlopig blij, dat ze gepakt ZIJN.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ BertG; 07.05. uur. Zeker Bert, met D66 rechtspraak zal het daar wel op uitlopen!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Taakstrafje…….40 stokslagen moesten ze krijgen !!!

   Like

   • Willie zegt:

    Beter dan die stok http://g42.glock.us/

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Koddebeier, dan denk ik tóch altijd weer aan een verhaal van Carmiggelt, waarin in ’45 een BS ‘er (een èchte) het treiteren van een ingerekende landverrader afkapt met de woorden: “Hou op, dat deden z i j . Daarom waren we zo tegen ze.”
    Een taakstrafje is inderdaad belachelijk; hij mag rustig een tijdlang opgeborgen worden. En schadevergoeding betalen aan het slachtoffer, dàt er bovenop! Maar zoiets als stokslagen, dat moeten we in het Westen niet willen, zeker niet als officiële strafmaatregel!
    Choudary wil dat soort dingen. Wil jij op Choudary lijken? Alsjeblieft!

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dat gaat uiteraard gebeuren BertG, if so. Het lijkt mij hoog tijd om een of ander ‘eskader’ op te zetten om de taak tot straffen van het ‘juridische’ gespuis over te nemen……en dan dat minderwaardige soort ECHT te straffen. Hoe dan ook.

   Like

 25. koddebeier zegt:

  Nee, nee, natuurlijk, het zijn friezen die een poos in de zon gezeten hebben….. 🙂

  Like

 26. Verwilderd zegt:

  Totdat slachtoffer keertje dochter van rechter of coalitie-politicus is ..

  Like

 27. Jean zegt:

  Het zootje straattuig doet wat hun geleerd wordt die die achterlijke alla idioot en die kinderverkrachter en die rotzooi wordt hier toegelaten zelfs gesubsidieerd! Kan het nog waanzinniger?
  Gelukkig komt het verzet tegen die barbaarse smeerlapperij islam steeds meer in beeld en naderen we de beroemde D Day de dag dat alle moslimtuig verdreven wordt uit heel Europa.
  Op die dag worden ook alle deuren van die EU misdaadorganisatie gesloten en de verantwoordelijken van deze toestanden opgesloten, vluchten naar Zweden, G.B., Spanje, Italië of eender waar naartoe zal niet helpen.

  Like

  • Leo zegt:

   Wel ,Jean, op die D-Day kunnen we lang wachten, misschien maken we het niet eens meer mee als ALLES zo blijft door modderen.

   Ware het niet beter zelf een datum op de kalender te prikken, en deze vooraf bekend te maken.

   Dan hebben goede verstaanders de tijd om hun biezen te pakken en te vertrekken en
   Wij een bevrijdingsdag om naar toe te leven.

   Rood-Wit-Blauw ( kleurrijk genoeg dus !!) kan NU NOG overleven over en jaar of 10 zijn we allemaal al oversneden.

   Like

 28. Pingback: Minder, minder, minder… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 29. Bas Koning zegt:

  De aanleiding was, dat HAAR oma door het scootertuig is aangereden. En toen ze er iets van durfde te zeggen, werd ze in elkaar geslagen en beroofd. Omdat ze niet genoeg ‘respect’ toonde voor het nieuwe master-race.

  Like

 30. Jean zegt:

  Dat berbertuig opknopen aan de eerste lantaarnpaal want via een rechtbank, lees krombank, komen ze er toch weer goed vanaf.
  Het zal wel weer zo gaan, wijsvingertje in de lucht,” foei foei, niet meer doen en nu naar huis jullie huiswerk maken, gehoord?”

  Like

 31. GT zegt:

  Ohh ohh ik waarschuw het Haagse pluche, vandaag of morgen hebben jullie een echt probleem en vluchten kan niet meer.

  Like

 32. BertG. zegt:

  De Nederlandse samenleving puzzelt er al een decennium op: het Marokkanenprobleem. Bestaat het wel, bestaat het niet, mag je er überhaupt over beginnen en zo ja, wat vindt de MinPres er dan van en is het niet eigenlijk allemaal de schuld van Greet danwel GeenStijl?
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/hee_kijk_marokkanen_dat_is_nie.html

  Like

 33. Jan zegt:

  Toestand mishandeld meisje (15) sterk verslechterd

  Het vijftienjarige meisje uit Beverwijk dat gisteren ernstig werd mishandeld in IJmuiden gaat hard achteruit, schrijft het Haarlems Dagblad. Gisteren leek de scholiere er nog met een lichte hersenschudding en enkele blauwe plekken vanaf zijn gekomen. Totdat ze ineens minder goed aanspreekbaar en erg afwezig werd, waarna ze alsnog in het ziekenhuis is opgenomen.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3751251/2014/09/19/Toestand-mishandeld-meisje-15-sterk-verslechterd.dhtml

  Ik wil die koppen opgespietst zien op Plein 40 45

  Like

  • Gezien de leeftijd:koppie thee en hooguit een taakstrafje,helaas!Ik hoop dat het meisje er goed doorheen komt.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan: 11.16. uur. Ik begrijp uw reactie volledig, Jan. De vieze gore lafaards, deze eencelligen die ons land en haar bevolking dag aan dag terroriseren. Zeg zou de LUL RUTTE niet eens bij dat meisje op bezoek gaan….o, wacht het is geen HAATJURK!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tóch zou iemand hem inderdaad eens krachtig onder z’n eigenwijze neus moeten wrijven, dat-ie in feite verplicht is, dat te doen, Tom!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s