Haat-imam komt naar Gouda: niks aan de hand

Screenshot 5

(Door: A. Nanninga)

Screenshot 6Hiernaast ziet u een nare haatbaard. Het is de Belgische imam Tarik ibn Ali aka Tarik Chadlioui en meneer is haatprediker van beroep. Kijk, nog meer footage van de man, met zijn totaal beboerkaade dochters zoeft hij over Schiphol en hier heeft hij een doldwaas familie-uitje in Bobbejaanland. Dit sujet brengt binnenkort een bezoekje aan Gouda, een stad die buitenproportioneel veel afreis-jihadi’s kent en een al jaren slepend Marokkanenprobleem. De lokale CDA-fractie stelde hier vragen over. Het antwoord van het Goudse college van B & W is ontluisterend:

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Haat-imam komt naar Gouda: niks aan de hand

 1. Tom Hendrix. zegt:

  En men buigt weer voor de perfide, Islam. Na het slappe gelul, van premier Rutte, heb ik geen enkele hoop meer dat de politiek nog doorpakt tegen de CULTUUR DES DOODS. Men heeft ons verraden voor GELD en BAANTJES. Het enige tegengeluid komt van Geert Wilders en de PVV!

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Dat zijn dus de die zogenaamde faciliteerders die ik zo haat. Die zijn nog een paar graadjes erger, maar zet ze op uw lijst. Ooit komt het goed voor ons, niet voor de faciliteerders.

  Like

 3. Mijn broek zakt er niet eens meer van af!Niet nadat Rutte gisteren duidelijk stelling nam tegen alles dat niet-moslim is!Opper-nsb’er!

  Like

 4. Klik die link onder “Schiphol” nou eens aan mensen.
  Dan zie je die witte hormonenbal brallen terwijl de zwarte vrouwspoken om hem heen zijn.
  Ik denk even die baby weg die hij op zijn arm heeft als bewijs dat hij een groot neukerd is en bezig voor een islammeerderheid te zorgen op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.
  Maar ben ik nou een slecht mens als ik een diep en intens verlangen krijg dit spekvarken in de maagdelijke borst te treffen met een heel groot formaat dum-dum-kogel?
  Of moet ik dit soort extreme provocatie lijdzaam ondergaan?
  Ja, ik weet het: die twee Marokkanen die dat meisje in elkaar sloegen wilde ik ook al standrechtelijk executeren: http://bit.ly/Xv9tBP: ik zei:
  “Mijn impuls is om dit tuig te doden, op welke manier dan ook en graag meteen en ter plekke.
  Ik hoop dat u mij daarom niet een slecht mens vindt.”
  Ik constanter dat de islam steeds slechter wordt voor mijn geestelijke gezondheid en eigenlijk ook voor de totale geestelijke volksgezondheid.
  Als je dit tolereert ben je namelijk gek.
  En als je voortdurend aanvallen van moordlust moet weerstaan wórd je gek.

  Like

  • Hans zegt:

   Als zo’n moslim dat bij mijn dochter waagt, heb ik een visie om hem door de dichtsbijzijnde etalage ruit te rammen en net zolang op zijn nek te stampen tot zijn rotkop eraf ligt.
   In het echt bel ik natuurlijk Pechtold én Samson met de samenbindende factoren en natuurlijk Rutte.
   Die helpen mij wel!

   Like

  • cat zegt:

   U bent geen slecht mens. Ik heb dezelfde gedachten. Soms wordt ik zelf bang van mijn eigen duistere gedachten. Maar het komt niet zomaar. Ik zie onrecht, ik zie hoe de politici zijn. Ik zie hoe de Islam zich verder, verder en verder verspreidt als kanker. 1 optie: opruimen. Ze fokken door als ratten. Geen houden meer aan. Beginnen bij de top, moslim infiltranten eruit. Islam verbieden. De rest zal volgen. Maar wel met geweld en histerie.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   “Maar ben ik nou een slecht mens als ik een diep en intens verlangen krijg dit spekvarken in de maagdelijke borst te treffen met een heel groot formaat dum-dum-kogel?”

   Nee, dat ben je niet; een mens kan tot het uiterste getergd worden!
   Wij worden dag in dag uit getreiterd en gegeseld door de rooien die ons opzadelen met die afgrijselijke islam! Ik ben het ook meer dan spuugzat!!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @martienpennings: 17.46. uur. Beste Martien, ook ik ben droef te moede, en ben klaar met dat moslimgespuis, helemaal. En,neen, U bent geen slecht mens! Wij hebben het volste recht ons zelf te verdedigen, de vuile politieke bende, LAAT ONS BARSTEN!

   Like

  • BertG. zegt:

   “En als je voortdurend aanvallen van moordlust moet weerstaan wórd je gek.”

   Dat lijkt me onvermijdelijk voor een normaal mens. Of je blijft je lot afwachten en hopen op iets van boven of van iemand anders.
   Inmiddels lijkt me dat ook wel duidelijk waar je nog wat van te verwachter heb, of niet.

   Like

 5. cat zegt:

  Nieuwe leden ISIS tijdens homoseksueel ritueel ingewijd door leiders

  Xander 19-09-2014 15:10- in Iran / SyriëIslam & Terreur

  Mannen stelselmatig voor de camera verkracht, gechanteerd en gedwongen zich aan te sluiten bij ISIS

   
  Een IS(IS) terrorist die door het Iraakse leger werd gearresteerd en die ten minste zeven mensen heeft onthoofd, heeft een boekje open gedaan over de bizarre, sadistische homoseksuele inwijdingen en zelfs groepshuwelijken in de jihadistische groepering. Voor de camera getuigde hij dat hij één van de 11 nieuwe leden was die door ISIS-‘prins’ Abu Ala werd verkracht. Anderen vertelden dat niemand lid van ISIS kan worden zonder eerst op die manier te ‘trouwen’.

  Abu Ala vaardigde een fatwa (religieus bevel) uit waarin hij zichzelf toestond om seks te hebben met pas gerekruteerde strijders en zo met hen te ‘trouwen’. Hij maakte echter één uitzondering, namelijk dat hij de enige was die sodomie met hen mocht plegen, en nooit andersom.

  Het verhaal van de ISIS-terrorist bevestigt een documentaire die op 27 augustus op de Koerdische TV-zender STERK werd uitgezonden, en waarin werd bericht dat ISIS complete homoseksuele ‘huwelijks’ceremoniën heeft waarin mannen worden verkracht. Dit wordt op camera vastgelegd, waarna de slachtoffers worden gechanteerd en worden gedwongen zich bij ISIS aan te sluiten.

  ISIS-‘huwelijk’: Alle nieuwe leden homoseksueel verkracht

  ISIS gebruikt verkrachting, inclusief groepsverkrachting, om mensen angst aan te jagen, stelde ook het Koerdische Firat News Agency in Amsterdam. In de STERK documentaire kwamen meer dan 20 ISIS-terroristen aan het woord die in Syrië gevangen waren genomen door Koerdische strijders. Zij gaven toe dat hun ‘huwelijk’ niets anders dan een verkrachting was, en dat ieder nieuw lid van hun groep werd verkracht.

  Abdul Kareem Ibrahim Bazo vertelde dat ISIS-leden hem blinddoekten en hem verkrachtten. ‘Ongeveer twee weken later kwamen ze bij me en zeiden ze dat ik me bij hen moest aansluiten. Ik wilde dat niet, maar ze hadden het op film gezet, en dreigden deze aan mijn familie te laten zien.’

  Een ander, de 20 jarige Ferhan Salim Unuf Safen, beschreef hoe hij werd ontvoerd en door zes of zeven ISIS-terroristen werd verkracht. Ahmed Hussain onderging hetzelfde lot, maar hij werd behalve ontvoerd ook gedrogeerd en gemarteld. Daarna werd hij verkracht door leden van de ISIS bende. ‘Ze ‘trouwden’ 15 keer met me. Toen wasten ze mijn hoofd en deden reukwater bij me op. Ze vertelden me dat niemand bij ISIS kan komen zonder te ‘trouwen’.’

  ‘Vermoord terwijl ze nog leven’

  Volgens de Egyptische mensenrechtenadvocaat Wahib Majdi blijkt uit verslagen van ooggetuigen dat deze inwijdingsrituelen geen geïsoleerde incidenten zijn. De slachtoffers worden door de verkrachtingen ‘vermoord terwijl ze nog steeds in leven zijn’ en lopen ze enorme trauma’s op, waarschuwt hij.

  Rasem al-Hilali, een uit Irak afkomstige student aan de universiteit van Caïro, zei dat de Irakezen ‘ervan droomden verlost te worden van onrecht, tirannie, onderdrukking en misdaad, waar ze tientallen jaren lang onder hebben geleden. En nu lijden ze zelfs nog meer onder de heerschappij van ISIS.’

  Xander

  http://www.xandernieuws.nl

  Like

 6. Harry zegt:

  Persoonlijk vind ik U nog redelijk mild , heer Pennings .
  Ik heb soms veel “ergere” oprispingen .
  Kost me dan ook veel moeite om ze niet te ventileren .
  Heb op een andere site al eens de waarschuwing gekregen dat de aivd geïnteresseerd in me was .
  Dan hou je je nog enigszins in .
  Nét onder de radar blijven lijkt me maar het beste in deze totaal gedebiliseerde maatschappij .

  Like

 7. johannes zegt:

  neen Martien neen. als er iemand is die jou begrijpt ben ik dat ,ik walg ,en ik kots van dat vervloekte schijn heilige gedoe ,als het over die vieze smeerlappen gaat die alleen maar gelukkig kunnen zijn als ze kunnen moorden en koppen kunnen afsnijden ik walg en kots van mensen die dat goed praten of vinden dat wij respect moeten hebben voor hun standpunten,ik kots van de fatsoens lullen, die niet toestaan dat wij onze mening in landbouw termen neerzetten hoe wel die zeer duidelijk zijn,ik kots van deze samen leving die al heel lang geen samen leving meer is,maar slechts een gevolg van vuile vieze gore politiek,jij bent niet slecht,maar hebt alleen even de waarheid gezien.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Gouda, de stad door de RODE VUILAK CORNELIS, deze zogenaamde “burgemeester”, overgedragen aan de HAATBAARDEN! Overal zijn het de RODEN die vuile zaak maken met de ISLAM!

  Like

 9. Jan zegt:

  Plein 40 45 ken ik goed want ik woon er op een steenworp afstand. Was vroeger een leuke markt zonder al dat smerige marokkanen- en turkenvolk. In de loop der jaren trokken alle Nederlanders weg. Veel hebben een gigantisch grote bek, één lokte een keer ruzie met mij uit omdat ik de leipo niets zei, hoorde hem trouwens niet eens. Loop naar de winkel (er is een winkelgalerij) en ga weer, maar kom wel langs een grotebekturk met vieze kunststofmatten, zoveel kunststof dat het zelfs glittert. Menigeen van dat volk kijkt mij aan alsof hij mij wil vermoorden draag ik een ‘Israël’ t-shirt. In de winkelgalerij is het niet veel beter. Veel van dezelfde lamstralen, vanaf ’s ochtends die zitten te zitten en met dezelfde mentaliteit. En veel haat zien zij mijn shirt, alleen maat haat is groter.

  Een van de haat oproepende shirts:, maar ik provoceer graag, geniet wel van die haatkoppen op dat moment

  Like

 10. Republikein zegt:

  Zou ie kaas lusten, die patjepejer?
  Nee, dit is niet goed gespeld, maar Luns loog ook nooit, heeft een dubbelpass gemaakt met zijn broer.
  Voor een kwartje verkocht, maar er is wel Kunst!
  Ik zou een stemming willen, baas in eigen huis, ook goed voor EU, mwuaah!!!
  http://georgeknightlang.wordpress.com/2014/09/19/bkr-kunst-slochteren-wordt-digitaal-geveild-sla-uw-slag-of-niet/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s