Slechts 38 bezoekers voor gesubsidieerde Zwarte-Piethater

Screenshot 4

Quinsy Gario incognito

De Partij voor de Vrijheid wil weten hoeveel de Nederlandse belastingbetaler heeft moeten bijdragen aan het vliegtuigje vouwen en touwtjespringen van Quinsy Gario. De kunstenaar wist slechts 38 mensen te trekken voor zijn show in het Stedelijk Museum in Amsterdam. De PVV vindt het vreemd dat Gario wel de Nederlandse subsidiepepernoten in ontvangst neemt, maar Zwarte  Piet onaanvaardbaar vindt.

Zwarte-Pietwoordvoerder Martin Bosma: “Opnieuw zien we de tegenstellingen tussen subsidie-elite en het Nederlandse volk. Op Facebook steunen miljoenen Nederlanders onze traditionele Zwarte Piet. Cultuurhater Gario komt tot een schamele 38 bezoekers voor zijn fratsen. De vraag is wie meer steun geniet.”

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Slechts 38 bezoekers voor gesubsidieerde Zwarte-Piethater

 1. aquarius4422 zegt:

  Belachelijk dat een dergelijke uitvreter teert op de zak van de Nederlandse belastingbetaler.

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  Het CPB wordt erop gezet. Dit is rekenwerk voor specialisten. Hoe gaan ze dit weer wegtoveren? Wat is onze samenleving f a i l l i e t. De dag des oordeels zal weinigen sparen.

  Like

 3. De vraag stellen is hem beantwoorden!We boycotten gewoon iedere gekleurde piet en lopen massaal uit voor zwarte piet!En winkels die zich laten manipuleren boycotten we ook;kunnen ze naderhand janken om hun diep gezonken omzet;spiegelbeeld van hun denkwijze;diep gezonken!En dat zullen ze weten ook!

  Like

 4. Sjoe! zegt:

  Iemand moet daar met een molotovcocktail zijn gekomen.

  Like

 5. BertG. zegt:

  38 bezoekers of niet, het gaat erom met wie je je vrije tijd doorbrengt en je netwerk en in welke kringen.
  En zie het resultaat. Zo werkt het toch. Een gezellige kop en een goede babbel scheelt.
  En uiteraard het volhouden tegen DE juiste mensen.

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Zoals zovele van die zich ‘kunstenaar’ noemende subsidiesponsjes is die zwarte ellendeling dat nu juist niet. Het begrip ‘kunst’ is ernstig gedevalueerd. Zéker op het gebied van de ‘beeldende’ kunst.

  Verzin een dingetje zoals iedereen dingetjes verzinnen kan, hou dat niet bij je maar ga er de markt mee op, en je bent ‘kunstenaar’. Vinden luie, zich ‘kunstkenner’ noemende, snobs die handel ruiken of andere snobs die zo nodig subsidies moeten uitdelen omdat er nu eenmaal budget is. Of smakeloze museumdirecties.

  Vergroot een straat-tegel uit, zet die schuin overeind en voilà! Je bent kunstenaar. Doe het zelfde met een plastic kabouter en huppeta: ‘kunstenaar’. Geef de afzet van Calvé pindakaas een boost door er een liggend raamwerk mee te vullen en hoe geweldig ben je als ‘kunstenaar’. Doe je drol in een blikje en dan ben je helemáál een ‘kunstenaar’. En dat zijn dan maar vier voorbeeldjes van de duizenden die er te geven zijn.

  En dan gaat zo’n lul de behanger zich ook nog plotseling gekwetst voelen om in de aandacht te komen. Dát is wel zijn gróótste kunstje. En alweer trapt men er in, met onzindelijke gevolgen.

  De domheid in Nederland is grenzeloos.

  Like

  • Ach ja,het geld van “die racisten”stinkt niet!

   Like

  • treintrien zegt:

   Ik wil hier tóch een lans breken voor Meneer Schippers want ik vind de man onwijs lachen. Hij paste heel goed in de jaren zestig en zeventig. Toch het tijdperk van de readymades en zo. Nou heb ik dat natuurlijk allemaal uit de tweede hand want ik was er toen nog niet… maar bijvoorbeeld dat hondentoneelstuk vind ik echt geweldig.
   Net als Freek de Jonge ingehaald door de tijd. Maar nooit Zo Verschrikkelijk Zuur geworden als de domineeszoon.

   Like

   • BertG. zegt:

    Alleen dat stemmetje al van die man en de zins opbouw als je ‘m hoort praten.
    Dat alleen is al grappig. De beste Ernie aller tijden.

    Like

 7. Boris zegt:

  Sinterklaas alleen voor de blanken !! hebben ze daar dalijk ook weer ook weer iets op te zeggen, Racisme want zwarten mogen er niet aan mee doen, nee dat wilden ze zelf. Nederland word wakker, dit is een verlies verlies situatie, welke kant we ook kiezen, dus niet aan mee doen…

  Like

 8. Avidia zegt:

  Er zit iets heel erg scheef, de ene hand ophouden en met de andere hand voor hun mond ons uitmaken voor racisten, allemaal weg uit ons land, bevalt het je niet, wegwezen, maar ja, ze krijgen geld toe!!!

  Like

 9. Pete zegt:

  38 bezoekers..waaronder 26 familie leden, 8 alleenstaande linkse dames van over de middelbare leeftijd en 4 idioten zeer waarschijnlijk ook van linkse huize…hahaha..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s