Ziek van de multi-etnische samenleving. Letterlijk.

Screenshot 9

(Door: Hank Dussen)

Wat door alle werelddynamiek licht ondergesneeuwd raakt is ons interieur. Ons leven bestaat maar uit twee aspecten: ons interieur en ons exterieur. Dit persoonlijke interieur, ons lijf, is fundamenteel niet veranderbaar, maar wel vernietigbaar door ons exterieur; verdrinking en bevriezing zijn fataal, maar ook kogels en dergelijke.

Van ons exterieur maken venijnige fenomenen deel uit, zoals abstracties. Abstractie is de specialiteit van socialisten en hun kompanen liberalen, de sociale mens met een gecorrumpeerd brein. De socialist is alleen begaan met eigen voortreffelijkheid, en ziet geen mensen, maar De Mens, objecten voor nivellering, antidiscriminatie en ontkenning. Profilering is hun obsessieve levensdoel, met het onbenul Van Baalen (PvdA?) als boegbeeld.

Afhankelijk van onze constitutie zijn wij vatbaar voor ons exterieur, en deze fenomenen kunnen ons interieur beschadigen of vernietigen, een geminacht facet van de multiculturele- en interraciale  maatschappij – waar zo velen profiteren mogen anderen creperen.

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ziek van de multi-etnische samenleving. Letterlijk.

 1. rs zegt:

  Hier zit ook iemand, die ruim 4,5 jaar aan de poeperij is geweest. Op de raarste tijden en momenten.Allerlei onderzoeken gehad…….. bleek het aan de cholestrol medicatie te liggen. Andere chol. tabletten en ik kreeg van de MDL specialist MAGNESIUM tabletten voorgeschreven……..Geen greintje last meer !!!!!!!!

  Like

 2. cat zegt:

  Hmmm…herkenbaar. tegenover ons, is er een huurwoning vrijgekomen en ja…deze week kwamen “bezoekers” kijken. Er zat een zwarte Afrikaan en een hoofdvod bij ! Mn hart sloeg ff paar slagen over. Sindsdien behelsdij ook een soort van paranoia. Iets verder op zijn ook Afrikaanse negers komen wonen, tot grote verdriet van de bewoners. Het is echt een hel, keihatd tv aan, hard praten (Bokito taal/ mambo engels). Ramen van buiten zien eruit als: asiezoekerscentrum. Vieze gordijnen, plastictassen tegen de ramen. Ons blanke NL straat veranderd ook langzaam.
  Ik krijg soms echt benauwd van. Ik wil geen zwarte negers, wil geen moslims. Het wordt me opgedrongen door multidificulti beleid.
  Ik heb zo’n antipathie ontwikkeld tegen negers en moslims, dat ik echt walging voel.

  Like

  • Driek zegt:

   cat zegt: Ik heb zo’n antipathie ontwikkeld tegen negers en moslims, dat ik echt walging voel.

   Ik voel met u mee. Ik woon in een vrij rustige buurt, in Amstelveen. Maar in het winkelcentrum, en in de supermarkten, wemelt het ineens van de hoofddoeken en exotische klederdrachten. Ik raak er soms gedeprimeerd van. Het zijn ook van die primitieve ongemanierde mensen, en je verstaat ze ook niet. Dat hele multiculti gedoe is een ware ramp en verpest ons leven.

   Like

   • cat zegt:

    @Driek, ik woon ook (nog) in een vrij rustig buurt. Maa, zoals u het zegt, als kakkerlakken komen ze opeens voor je…zwarte koppen op de fiets, ingepakte hoofden met kinderwagens.
    Wil een ijsje kopen, zie in het italiaans: ” gelatrua”, blijkt van Iranieers te zijn. Zo onwijs maf. Ongedierte.
    Ik stoor me enorm aan de hele “multidificulti”. Het is too much! Ik wil het niet. Ik verlang naar vroeger. Beetje nostalgie, maar echt…vroeger.

    Like

 3. Jean zegt:

  Bekijk de foto aandachtig, 55% vreemdelingen als het geen 65% is!
  Het heden en toekomstbeeld? Daar pas ik voor.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  In der haast van het lezen, las ik als eerst:
  CREOSOL, dom natuurlijk want dit werd vroeger gebruikt om hout blijvend te laten blijven, duurzaam zo-gezegd; het nieuwe modewoord.
  Dit toegepast op de nwe “multi-culti”, zou deze ook duurzaam worden…………………………….

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Toen de vroegere minister van immigratie en integratie Mevr. Vogelaar eens werd gevraagd wat zijn nu volgens U de voordelen van de multi-culti, kwam er na veel eh…..eu…….eh, nou…….al die leuke, lekkere eettentjes, die had je vroeger toch niet. Da,s toch heerlijk, al die buitenlandse lekkernijen.
  Ik moest hieraan denken toen ik op een Franse Web-site de volgende foto zag.
  Er stonden wel erg hatelijke opmerkingen bij van die Fransen over hygiene en zo………////
  DE BEREIDING VAN SJISKE KEBAB………..

  vertaald::”Deze exotische lekkernijen, een combinatie van een onberispelijke netheid en respect voor de klanten terwijl ze een brug tussen onze verschillende culturen vormen”………….
  Als je begrip hebt voor het gezegde:” HOME-MADE”, [zelf-gemaakt], dan begrijp je deze bereidingswijze zeker wel………………..

  Like

 6. Mijn dochter is gelijk misselijk als ze buiten komt,vanaf de eerste kopvod,haatbaard of zwarte die ze tegenkomt!En mijn hart rammelt aan alle kanten in dezelfde situatie!Wij wonen er,noodgedwongen,midden in met als toegift een moskee[nr 2!]om de hoek!Er is altijd geschreeuw,ruzie,gejank,en de stank is niet te harden!Mijn specialist:u moet meer ontspannen,mevrouw!Hoe?Tja,dat weet ook hij niet!Overigens:ik ook niet!

  Like

 7. Avidia zegt:

  delamontagne zegt:
  19 september 2014 om 23:06
  Ik word hier spontaan onpasselijk van, nooit van mijn leven zal ik ooit in zo een tent iets eten, moet er niet aan denken. brrrrrr

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Hoe herkenbaar wat het artikel verwoord. En ik zie overeenkomst met het artikel van Linsky: ” De waanzin van het stemmen”. Want in de laatste alinea trekt Hank Dussen ook de conclusie, dat volgens hem stemmen schijnbaar een gepasseerd station is.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   ‘ stemmen schijnbaar een gepasseerd station is.’ Ja Tom daar zitten de realisten erg mee in hun maag, wel of niet stemmen, blanco stemmen. In ieder geval geeft men een duidelijk signaal af naar de politieke elite wanneer men niet stemt, want daar zijn zij echt niet blij mee. Dat weet jij natuurlijk ook wel Tom, maar het gevaar wat verholen achter het niet stemmen is dat de politieke elite het volk helemaal niet meer serieus neemt en allerlei wetsvoorstellen en beleid waar het volk afwijzend tegen over staat er doorheen voeren, immers er is geen legitimatie van het volk meer. Kort om sinds 1848 zit de Nederlandse burger in een spagaat en de politieke elite heeft het zo gezellig met elkaar in de beide Kamers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s