De lijdensweg van Diederik Samsom en het einde van de PvdA

Screenshot 4

(Door: Frank Verhoef)

Vandaag moet Diederik Samsom aan het partijkader uitleggen waarom de PvdA op een historisch laag aantal van 11 zetels in de peilingen staat.

Verkiezingsnederlaag na verkiezingsnederlaag en Diederik Samsom is nog stééds partijleider van de PvdA. Dat kan niet lang goed gaan. En inderdaad, het zal niet lang meer duren voordat Samsom partijleider-af is. Op 18 maart 2015 is het zover, als de PvdA de Provinciale Staten-verkiezingen verliest en dus geen machtsfactor meer is in de Eerste Kamer.

De rit naar 18 maart wordt een lijdensweg voor Samsom. Met 11 zetels in de peilingen wordt de onvrede binnen de PvdA-achterban (of wat daar nog van over is) steeds groter. De PvdA is kleiner dan de SP en dat doet veel sociaaldemocraten pijn. Steeds meer anonieme PvdA’ers zullen de komende maanden bereid zijn om in de media een mes in de rug te steken van Samsom. Let maar op.

Lees verder>>>
(h/t katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in praatjesmakers, PVV, Socialisten. Bookmark de permalink .

24 reacties op De lijdensweg van Diederik Samsom en het einde van de PvdA

 1. BertG. zegt:

  Elke aandacht aan die man is er 1 teveel.
  Elke aandacht aan de hele pvda ook trouwens.

  Like

 2. Pingback: De lijdensweg van Diederik Samsom en het einde van de PvdA | Nikontino's Blog

 3. Giny zegt:

  Dat mes in zijn rug heeft hij dubbel en dwars verdiend, deze man doet zelf niet anders dan een mes in onze ruggen te steken!!!

  Like

 4. rotsus zegt:

  Eigenlijk wilde ik hier niet op reageren maar ik moet toch even…….héél even maar.
  Het is eigenlijk een advies of hoe u wilt een opmerking en ik weet dat ik mij eigenlijk niet kan of mag bemoeien met de topics of wat dies meer zei want de verantwoording en plaatsing hiervan is uitsluitend voorbehouden aan de webmaster van dit overigens hele goede en ongecensureerde Blog van Dhr. E.J. Bron (welke dezelfde persoon is natuurlijk) waarvoor overigens mijn welgemeende complimenten want ook al kan ik niet overal op reageren, ik lees nagenoeg alles hier alsmede de Duitse blogs waarvan ik hier gelukkig heel veel terug zie.
  Heel even een reactie dus. Mijn idee is om de partijen welke niet tegen de EU en Islamisering van ons eens zo mooie Nederland zijn gewoon dood te zwijgen. Mijn reden hiervoor is de bekende uitspraak of gezegde: “Het maakt niet uit hoe ze over me/ons praten, (dus goed of slecht) als ze maar over ons praten.
  Weet niet hoe de heer Bron hier tegenover staat maar het was ook maar een idee.
  Voor de rest nogmaals mijn respect want ik weet hoeveel werk het is om dit werk te doen compleet met de vertalingen uit het Duits waarbij ik ook de tijden van plaatsing zie en dat is dus meestal van de morgen tot de avond aan een stuk door…..CHAPEAU!!

  Dit moest ik even kwijt meneer Bron en is uiteraard goed bedoelde en opbouwende kritiek.
  Ik zou u dan ook zielsgraag financiëel willen steunen echter ik sta zelf aan het randje van de afgrond zoals u wellicht zult weten (hoewel ik nooit opgeef) maar een voordeel hiervan is dat ik waarschijnlijk medio komend jaar meer tijd zal hebben en hierbij aanbiedt om indien u dit wenst en gebruik van wilt maken natuurlijk, eventueel Duitse stukken welke u mij doet toekomen of welke ikzelf met toestemming van Duitse blogs afhaal voor dit blog van u vertaal. Dus bij deze!
  Voor nu verblijf ik met.vriendelijke groet,

  Rotsus

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Rotsus

   Voor wat betreft die eventuele vertalingen uit het Duits: neem even contact met me op via “CONTACT” in de header. Kunnen we even kostsluiten wat precies de bedoeling is.
   Wat betreft het doodzwijgen: helaas…ik zal de rotzakken pakken waar ik ze pakken kan!!

   Webmaster

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik begrijp uw standpunt aan één kant best, maar weet u wat het is? “Wie zwijgt, stemt toe.”
   En díe verdenking willen we toch niet op ons laden, wel?

   Like

 5. Jade zegt:

  De PvdA heeft gewoon op het verkeerde paard gewed en verloren.
  Het maakt niet meer uit wie de nieuwe partijleider gaat worden,
  het is zeer spoedig over en sluiten…
  Nadeel is dat velen dan zullen overstappen naar D66.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Er is een treffende overeenkomst tussen een kinderlokker en de PvdA. De eerste lokt onschuldige kinderen mee met een suikerzoet verhaaltje, spiegelt hun daarbij de mooiste belevenissen voor, en houdt hun ook nog een beloning voor in de vorm van veel snoep. En de tweede (PvdA) doet eigenlijk precies hetzelfde. Hij lokt de kiezer mee met suikerzoete verkiezingsbeloftes, en als beloning voor hun begrip en symphatie krijgen ze daarvoor dan zo’n mooie rode roos. En verder gaat dan de karavaan (twee a drie Pvda’ers) naar de volgende huisdeur, naar het volgende argeloze slachtoffer die men probeert een rad voor zijn of haar ogen te draaien. Maar u en ik, en velen anderen vangen ze er niet mee. Dat zal gaan blijken met de provinciale staten verkiezingen aanstaande maart. Het is alleen zo in en in triest dat, als de PvdA verdwijnt van het politieke toneel, er andere linkse rotzakken er hun voordeel mee gaan doen zoals bijvoorbeeld; SP, D66, Groen Links, CDA. Ene rooie loopt namelijk niet vlug over naar de PVV. Als zodanig komen we dus nooit van die linkse troep af. Of het moet zijn dat de PVV bij de volgende tweede kamer-verkiezingen 78 of meer Kamerzetels gaat halen. Maar dan nog zit er een groot links blok in de oppositie, met alle gevolgen van dien ! Ook in veel gemeenteraden blijft links eeuwig door-regeren. Bij mij in Tilburg is het helemaal een trieste boel. Zodat we nu (sinds maart 2014) een coalitie hebben van overwegend linkse politieke partijen. Daar reken ik het CDA en VVD ook maar bij. Daar wordt ik niet vrolijk van ! http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/SGO/20140412/SZO_SZO-8_140412_1.pdf

  Like

 7. Vederso zegt:

  Mee eens. Het heeft op het multiculturele paard gewed en dat is gaan hinken en verloor vervolgens. Dat is ook mijn inschatting.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Beetje oftopic.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/09/vvd-wil-boete-voor-het-naroepen-van-vrouwen

  En als je dan aangifte zou doen hebben ze ook meteen je adres. Dan ben je helemaal de lul.
  Dan mag je blij zijn dat ze je alleen nog maar voor hoer uitgemaakt hebben.
  Daarna begint de ellende pas echt voor zo’n vrouw als ze je adres hebben.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De lijdensweg van Samsom kan me niet lang genoeg zijn en het einde van de Partij van de Allochtonen kan me niet snel genoeg komen !!!

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  De Pvda betaald de rekening van haar al decennia durende verraad aan de Nederlandse kiezer!
  Haar decadente leiders, die decennia op het pluche doorbrachten, zien hun vaste basis onder zich weggeslagen en hebben natuurlijk geen zinnig antwoord op het steeds verder door woekerende verrottingsproces.
  Dat is wat er gebeurd! Dit proces is al een tijd bezig en zal doorzetten tot aan het moment waar op we ons zullen afvragen, die Pvda wat was dat ook al weer?
  Pas op, dit “verrottingsproces” is niet exclusief voorbehouden aan de Pvda, maar zal ook alle andere zogenaamde “gevestigde partijen” (de benaming alléén al!) treffen!
  Let in dit verband nu op D66. Dit is de partij die heel snel in alle peilingen zal dalen.
  De kiezer ziet bij de huidige opkomst van de islam in Nederland (na het zogenaamde ‘eclatante Gemeenteraadsverkiezing-succes’) in dat Pechtold alléén maar ’n gladde praatjesmaker is, méér niet! De tijd werkt voor rechts!

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Op naar de NUL zetels, och laat ik ze er 2 gunnen! Dit heeft de PvdA helemaal aan zichzelf te wijten, te beginnen met NIEUW LINKS sinds 1968, en hun zogenaamde “mars door de instituties”. De “Oude Drees”, zag de bui al hangen, en zei- ik dacht in 1970- zijn lidmaatschap op. De enige sociaal-democratische staatsman, waar ik respect voor had en heb. En alles waar de ” oude Drees”, samen met de KVP toen voor gezorgd heeft, met name de AOW, wordt nu afgebroken door dezelfde PvdA, samen met de VVD. De PvdA onder Joop den Uyl, was er ook debet aan, dat gastarbeiders van Turkse-en Marokkaanse origine, massaal toestemming kregen om hier te verblijven, in ONS Nederland. Daarna kwam de smeerlapperij met De Resolutie van Straatsburg, er ook nog bij, waardoor WIJ opgezadeld zitten met de perfide ISLAM. En daar heeft de PvdA volop aan meegewerkt, samen met het CDA, VVD en D66. Ik voel geen enkel medegevoel met het verlies van de PvdA!

  Like

 12. alidas1 zegt:

  De VVD PVDA en D66 zijn voor mij een pot nat ik zie er geen verschil in

  Like

 13. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/9/PvdA-wil-lijstverbinding-met-SP-en-GroenLinks-1603927W/

  Het partijbestuur van de PvdA wil voor de Eerste Kamerverkiezingen volgend voorjaar een lijstverbinding met de SP en GroenLinks. Een motie voor zo’n linkse lijstverbinding krijgt een positief advies van het hoofdbestuur van de PvdA.

  De SP is gek als die partij hierop ingaat. Nooit serieus genomen door de PVDA , noch door GroenLinks. Ze mochten nergens aan mee doen.

  Like

 14. Jan zegt:

  Diederik in paniek: PvdA wil lijstverbinding met SP en GL
  http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/28690/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s