Einde van de isolering: Rusland welkom op G20-top

Screenshot 8

Ook de cheffin van het IMF, Christine Lagarde, is blij tijdens de bijeenkomst van de ministers van Financiën in Cairns (Australië) dat Rusland weer is opgenomen in de kring van 20 rijkste landen. Het IMF heeft Rusland nodig om nog meer kredieten in het wereldwijde financiële systeem te kunnen pompen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Omdat de VS Rusland nodig hebben in de strijd tegen de IS-terreur zijn ook de G20-speculaties bij de akten gelegd om Rusland in de wereldgemeenschap te isoleren. Het conflict om de Oost-Oekraïne wordt daarmee als regionaal gekwalificeerd. De regering in Kiev en de rebellen zijn het vannacht eens geworden over een bufferzone als basis voor het vredesplan. De agressieve politiek van de EU komt daarmee in de hele wereld buitenspel te staan.

Rusland is opnieuw welkom in de kring van de internationale statengemeenschap en dient ongeacht haar ruzie met het Westen over haar rol in het Oekraïne-conflict deel te nemen aan de G20-top in november in het Australische Brisbane. De Australische minister van Financiën, Joe Hockey, zei zaterdag in Cairns tijdens een conferentie van ministers van Financiën en chefs van Centrale Banken uit de 20 grootste industrie- en drempellanden (G20) dat men er van uitgaat dat Rusland vertegenwoordigd zal zijn bij de bijeenkomst van de staats- en regeringschefs. De G-20-landen zijn het er grotendeels over eens dat de deur naar samenwerking van de groep met Rusland open moet blijven.

Gezien de heftige kritiek uit de EU en de VS op Rusland had de Australische regering er als gastheer enige tijd aan gedacht om de Russische president Vladimir Poetin niet uit te nodigen voor de topontmoeting in november in Brisbane. Het lidmaatschap van Rusland in de G8-groep, waartoe het land naast de grote industrielanden VS, Canada, Japan, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en Italië, behoort, blijft vanwege haar rol in het Oekraïne-conflict nog steeds geblokkeerd.

Deze plannen zijn nu weer van tafel. Maar sinds de Amerikaanse president Barack Obama de oorlog tegen de terreur tot hoogste doel van de Amerikaanse buitenlandse politiek heeft uitgeroepen, zijn de Amerikanen en Russen het achter de schermen eens geworden over een opdeling van de Oekraïne.

Blijkbaar is dit nog niet bekend bij het Europees Parlement – de parlementariërs namen deze week een resolutie tegen Rusland aan, die met haar agressieve toon niet helemaal van deze tijd meer is.

In werkelijkheid heeft de ruzie voor Rusland de moeite geloond: Want nu moeten de Europeanen de corrupte failliete staat Oekraïne redden – een rol, die bondskanselier Angela Merkel blijkbaar bereidwillig wil overdragen aan de Duitse belastingbetaler.

Het IMF, wiens cheffin Christine Lagarde eveneens bij de ontmoeting in Australië aanwezig is, heeft al aangekondigd dat de Oekraïne nieuwe miljardenkredieten nodig zal hebben. Schulden zijn het zakenmodel van het IMF. Op dit moment vindt er door de Franse autoriteiten een onderzoek naar Lagarde plaats wegens ambtsmisbruik.

In de Oekraïne bestaan nog steeds signalen van een eerst informele opdeling van het land.

De Oekraïense regering en de rebellen in het oosten zijn het eens geworden over het instellen van een bufferzone in het oosten van het land om schendingen van de wapenstilstand te verhinderen. Beide zijden hadden tijdens een ontmoeting van de zogenaamde contactgroep in het Wit-Russische Minsk toegezegd zware wapens minstens 15 kilometer van het front terug te trekken, zei de voormalige Oekraïense president Leonid Koetsjma zaterdag. De 30 kilometer bufferzone die zodoende ontstaat langs het front zal door waarnemers van de OVSE bewaakt worden. Koetsjma vertegenwoordigt de regering in Kiev bij de contactgroep.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, Oekraïne, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op Einde van de isolering: Rusland welkom op G20-top

 1. peterselie1 zegt:

  Omdat de VS Rusland nodig hebben in de strijd tegen de IS-terreur en de agressieve politiek van de EU komt daarmee in de hele wereld buitenspel te staan. Kan men nagaan hoe smerig het buitenland beleid van de VS werkelijk is, de mooie plannen die moslimbroeder Obama uit moest voeren van de werkelijke machthebbers achter de schermen, viel in duigen. Welnu eerst IS opruimen en dan vervalt men weer in een ijzig koude periode tussen de VS, EU en de Russische Federatie, President Poetin speelt het machtsspelletje mee uiteraard en knijpt daarmee keihard in de ballen van deze verwijfde westerse hufters zoals Verhofstadt, van Balen, Timmermans, Rutte en Juncker.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Tsa men moet niet fucken met een oud KGB’er, fantastisch schaakspel van Poetin en de zijnen, pech voor Obama en zijn moslimclub. Doet mij herinneren aan een helaas overleden oud collega van mij, een Serviër welke mij steeds weer versloeg met een potje schaken, van de 10 potjes won ik er een stuk of drie, kon niet het idee van mijzelf afzetten dat hij mij deze partijen gewoon liet winnen.

   Like

  • bobzelf zegt:

   PUTIN 25 – EU / USA 0

   AND STILL COUNTING !!!!!!!!!!!!!!!

   dank je wel voor de hulp kanjer

   gr. bob

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   hoppa , grote vriend whahahahahaha en gewoon blijven vragen wat die 2 gevechtsvliegtuigen deden achter naast en onder het malysische vliegtuig,
   Dus de grapjas heeft ook de Black Boxen uit gelezen en ze 3 dagen later terug gegeven .

   dus Putin 25 – USA/ EU 0

   en nog steeds 3 pokerkaarten tegen de borst !!!

   whahahahahahaha

   en wie gaat nu voor het gas betalen , bij minus 32 gr ???

   gr. bob

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Hi Bob, Poroshenko blijkt een slechte verliezer te zijn, wat eigenlijk geen nieuws waarde heeft, maar hij heeft spijt dat Oekraïne in 1994 de kernwapens heeft opgegeven, deze uitspraak is natuurlijk pure bluf. De echte schaker wordt hier niet koud of warm van, want deze heeft er meer in de silo’s staan om de hele wereld een paar keer te vernietigen. Kan men na gaan, wat een haat Poroshenko koestert.

    Oekraïne: Eigen kernwapens als Westen ons niet beschermt tegen Rusland
    President Poroshenko heeft spijt dat Oekraïne zijn kernwapens heeft opgegeven

    In 1994 deed Oekraïne vrijwillig afstand van alle Sovjet kernwapens.

    De Oekraïense minister van Defensie Valeri Geletej heeft onlangs gezegd dat zijn land moet overwegen eigen kernwapens te fabriceren als het Westen niet voldoende bescherming tegen Rusland kan of wil geven. Europa, met name Duitsland, zal daar zwaar op tegen zijn. Omdat de Amerikanen de uitspraken van Geletej niet hebben weersproken, lijkt het erop dat de regering Obama doelbewust toestaat dat Oekraïne Europa op deze wijze chanteert.

    De Oekraïense president Petro Poroshenko kreeg het bij zijn bezoek aan Washington opnieuw niet voor elkaar de Amerikanen over te halen om hem naast meer politieke en economische ook militaire steun te geven. Dat was waarschijnlijk de reden dat minister van Defensie Geletej en andere officials openlijk suggereerden dat Oekraïne zijn kernwapenvrije status moet opgeven als het Westen blijft weigeren om het land te verdedigen tegen de vermeende Russische ‘agressie’.

    ‘Westen afgeperst’

    De Vrijheidspartij kwam deze zomer al met een wetsontwerp waarmee het mogelijk wordt gemaakt dat Oekraïne zijn eigen kernwapens gaat bouwen. In het verleden bezat Oekraïne als onderdeel van de Sovjet Unie al nucleaire wapens, maar die zouden na de ineenstorting van de USSR allemaal naar Rusland zijn verplaatst, alhoewel er hardnekkige geruchten zijn dat sommige bommen in het geheim in Oekraïne zijn achtergebleven en zijn doorverkocht aan bijvoorbeeld Iran.

    In het kader van de Onafhankelijkheidsdag in augustus zei president Poroshenko dat het hem speet dat Oekraïne zijn nucleaire arsenaal heeft opgegeven. ‘Onze (Russische) vijand heeft zich lang voorbereid op zo’n slinks verraad. In de afgelopen 100 jaar heeft de Oekraïense politieke elite onder de invloed van pacifistische idealen twee keer het belang van het versterken van de defensie van hun land onderschat.. Bij de eeuwwisseling trapten we opnieuw in dezelfde val door vrijwillig onze kernwapens op te geven.’ (2)

    Experts vinden dat Oekraïne met het dreigement weer een kernwapenstaat te worden het Westen afperst om meer steun te geven voor de gewelddadige pogingen om het zuidoosten van het land weer in het gareel van Kiev te krijgen.

    Oekraïne heeft geen geld

    Leonid Ivashov, president van de Russische Academie voor Geopolitieke Problemen, wijst erop dat Oekraïne een hele serie internationale verdragen –waaronder het Protocol van Lissabon- moet opzeggen als het nucleaire wapens wil gaan produceren. Overigens is de economie in een dermate grote crisis beland, dat het land de ontwikkeling en bouw van kernwapens niet –en misschien wel nooit- zelf kan bekostigen.

    ‘Een grap’

    Noch het Internationale Atoom Energie Agentschap (IAEA) van de VN, noch de OVSE wilden commentaar geven op de uitspraken van minister Geletej. Een hoge diplomaat in Wenen, de hoofdzetel van het IAEA, vond het idee dat Oekraïne zijn nucleaire status wil veranderen niets meer dan ‘een grap’, omdat het land dan net als Iran door internationale sancties zal worden getroffen. Bovendien beschikt Oekraïne niet over uraniumverrijkingsinstallaties.

    ‘Onverantwoordelijk regime in Kiev’

    De plaatsvervangende directeur van het Russische Instituut voor de VS en Canada, Pavel Solotarjov, denkt eveneens dat het Westen wel begrijpt dat de Oekraïense kernwapenwens ‘absurd’ is. Hij zei te hopen dat Europa en Amerika door de uitspraken van minister Geletej eindelijk inzien hoe onverantwoordelijk het regime in Kiev is, en hoe al dit soort suggesties enkel gericht zijn tegen Rusland. (1) >>>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/Oekrane-Eigen-kernwapens-als-Westen-ons-niet-beschermt-tegen-Rusland

    Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Zo is het maar net, EU, als je voor het muziekkorps van de NAVO vooruit blijkt te lopen! De V.S. alsook Rusland en wellicht China hebben zo “andere” belangen!

  NL mag dan wel een provincie zijn binnen de EU maar EEN land als de EU is nog zeer ver weg in het wereldgebeuren.

  Like

 3. Hendrick M. zegt:

  Zo blijkt maar weer dat we met malloten als Franz Zimmermans, ontzettend goed meespelen in de wereldpolitiek.
  Fransje mocht samen met die andere malloot Verhofstadt, even op de barricaden in de Ukraïne staan, hitste de putsch-plegers op, met alle gevolgen vandien en beschuldigde Putin, als één der eersten van het neerhalen van de MH17. En passant was hij ook nog voortrekker van allerlei boycot maatregelen, zich niet realiserend zichzelf (wij dus !) in eigen voet te schieten !
  Ach Here, waar hebben wij het aan te danken dat we dergelijke politici hebben ….

  Like

  • bobzelf zegt:

   ja, lekker Putin opnaaien ,
   lekker “”” WE WON “””” GILLEN , op het podium met de Svoboda !!
   Svoboda zei frans , en de 2 andere mongolen, niet gezien hoor !!
   alleen maar vriendelijke mensen ????? , ja met een hakenkruis op hun arm
   en een pistool onder hun arm !!

   Gevolg ??

   er is nu een markt van 144 miljoen mensen dichtgegooid !!
   en nu op je knieen gaan vragen of je weer wat mag gaan leveren ,

   als ik Putin was zou ik hard roepen probeer het over een jaar of 5 nog maar eens !

   Voorlopig mogen “”MIJN/ONZE “” vrienden nu spullen leveren !!

   Maar franske heeft een mooie job nou he ??

   Drank halen voor Juncker !!!

   soms heb ik wel eens de neiging om iemand dood te slaan , gek hee ??

   gr. bob

   Like

 4. dgneree zegt:

  Aegolius, ik vrees nog erger. Amerika is vaak een onbetrouwbare bondgenoot gebleken de laatste decennia. Wat als Europa in de mangel komt tussen USA en Rusland?

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   @dgneree,
   De vraag stellen is hem beantwoorden. Genoemde mangel vindt al sinds 1945 plaats en het latere politieke “tussenwerpsel” EU, snapt het nog steeds niet of wil gebruikt worden voor het bereiken van háár doeleinden en drijft dapper mee op de “reddingsboei” van het NAVO concept.

   Mocht dat laatste ooit in werking treden, zal Europa er anders uitzien, alsook en dat laatste is te hopen, het EU bestuur wegvaagt, waarna de V.S. haar economie zal laten opbloeien met, hoe heette dat ook al weer: Marshallhulp?!

   Gelet op Putins terughoudendheid betreffende het interne Oekraïense probleempje zal het voorgaande niet zo’n vaart lopen.

   Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Fijn hé, die waardeloze clan RODE BOJAREN van Brussel, zijnde de EUSSR. Deze smeerlappen, zijn er schuld aan, als wij van de winter in de kou komen te zitten! Maar geloof maar niet, dat het varken van Baalen, de gebitsgehandicapte Verhofstad, en TIMMERFRANS er last van zullen hebben. Neen, die soep mogen WIJ burgers van Nederland en Europa dan uitlepelen! En dat allemaal met medewerking van de VVD,CDA,PvdA en de partij van “het miezerige mannetje”, Demonen 66!

  Like

 6. Fred zegt:

  Ze zijn er zeker achter gekomen dat niet Rusland maar Oekraïne de MH17 heeft neergeschoten.
  Het werd ze dus te heet onder de voeten.
  Nu nog Poetin achter de doofpotaffaire zien te krijgen om maar geen gezichtsverlies te hoeven lijden.

  Like

  • bobzelf zegt:

   nou mijn beste fred,
   daar wisten ze zo te zien vanaf dag 1 al vanaf !!!

   ik denk dat ze DACHTEN dat ze er mee weg zouden komen,
   niet wetende dat dat vliegtuig uit de lucht geschoten wordt,
   en wonder bij wonder de complete cockpit klaar ligt, vol met kogelgaten ,
   jaa, dan wordt het moeilijk , maar dankzij mijn vriend in de Phillipijnen
   dit vond het stuk met die OSVE inspecteur , :
   die sprak, : wat BUK raket ??? ik heb geen raket inslagen gezien !!
   wel 30 mm. kogelgaten van zwaar mitrailleur vuur !
   binnen een paar uur was alles verdwenen van alle You tube sites ,
   MAAR GELUKKIG ZIT NIET IEDEREEN TE SLAPEN ,

   en kwam het bericht razendsnel terug whahahahahahahahaha

   MAAR om U even te wijzen op ; DE DOOFPOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Toen de russische vertegenwoordiger gisteren bij de VN ,sprak,
   en vertelde dat het nu toch wel zeker was dat het malysische toestel was neergeschoten ,

   HIJ nogsteeds door de wegkijkers , als een droplul werd beschouwd want :

   Het toestel was uit de lucht geschoten door een Russische buk raket, door de seperatisten en ook nog effe erbij vanuit de door de seperatisten bezette gebied !!!

   Dus de leugen wordt nog steeds verspreid !!!!!

   en dankzij Putin , kruipt nu iedereen schoorvoetend, zachtjes acheruit , de holen in .

   Het is over, het spel is uit !!!!

   GEGOKT EU / USA en verloren, ze hadden dit niet ingecalculeerd, de niet opgevende Oostelijke Ukrainers , en ook niet op Putin gerekend ,
   DAN BEN JE DUS HEEEEEEEEL DOM !!!

   Ukraine krijg geen 40 miljard , niet van de USA , en niet van de EU , ze kregen na een tenenkrommende toespraak van de chocolade koning j.l. donderdag 41 miljoen ,
   dus :
   geen gas
   geen warm water
   geen verwarming
   en effe zelf nagekeken , hier vandaag toen we naar een verjaardagfeesie reden
   van mijn mooie meissie !!!
   zeer binnenkort ook zonder electriciteit
   want de kolen zijn op !!!!
   de opslagplaats vlakbij de Powercentrale waar normaliter 1000den tonnen kolen
   liggen is op 1 klein heuveltje na helemaal leeg ,
   zelfs met buldozers is alles bij elkaar geschoven , !
   het is over het is klaar !

   Putin is THE BOSS

   en ze zullen op hun knieen terug moeten !!

   gr. bob

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Rapport: Zo schoot Oekraïense jet MH17 neer
    De Nederlandse media, hebben geen enkele aandacht besteed aan een enkele dagen terug verschenen, zeer spectaculair en overtuigend rapport van een groep Russische ingenieurs. Het is voor de eerste keer dat er een zeer gedetailleerd onderbouwde analyse wordt gemaakt over de oorzaak achter de crash van MH17. U wordt dus geacht dit niet te weten. Hier een samenvatting.

    De Russische versie over wat er gebeurde met MH17 wordt steeds meer gestroomlijnd. Op de Russische persconferentie van 21 juli is er nog veel aandacht voor de satellietfoto’s van de Oekraïense Buk-M1 installaties. Maar het belang daarvan lijkt voor de Russen steeds minder groot te worden.

    Op 19 september laat Rusland de Veiligheidsraad van de VN bijeenroepen over het tussentijdse rapport van de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid. Een van de kritiekpunten van Rusland blijkt daar te zijn dat de door de Russische radar opgepikte beelden van het militaire toestel in de buurt van MH17 niet is meegenomen in het tussentijdse rapport. Terwijl er in dat rapport wel melding van wordt gemaakt dat de Russische radarbeelden in het bezit zijn van de Onderzoeksraad.

    De Oekraïense straaljager. Daar gaat het allemaal om voor de Russen.

    Een dag voordat Rusland de Veiligheidsraad bijeen laat roepen, wordt er in Rusland een rapport over vlucht MH17 uitgebracht door de ‘Russian Union of Engineers’, een groep Russische ingenieurs dus, zonder formele status: Analysis of the causes of the crash of Flight MH17 (Malaysian Boeing 777)

    Voor dit rapport is uitgebreid overleg geweest met gevechtspiloten en zijn er computersimulaties uitgevoerd met Su-25 toestellen. Het rapport is ondertekend door de vice-president van de ‘All-Russian Public Organization “Russian Union of Engineers” die ook voorzitter is van de raad van directeuren van ‘Engineering Company “2K”’, Ivan A. Andrievskii.

    In het rapport wordt, anders dan bij de officiële berichten van de Russische overheid, een helder scenario gepresenteerd.

    Dit is er volgens de Russische ingenieurs gebeurd:

    Een niet geïdentificeerd gevechtsvliegtuig (vermoedelijk een Su-25 of een MiG-29) vliegend op lagere hoogte dan vlucht MH17, en zich bevindend in een wolkendek, trok snel op, verscheen plotseling pal voor het verkeersvliegtuig en vuurde vanuit een 30 mm kaliber kanon, of een kleinere versie daarvan, op de cockpit. De piloot van een gevechtsvliegtuig kan dit doen in ‘free hunting’ stand, met gebruikmaking van de eigen boordradar, of met hulp van navigatiesturing van radar op de grond.

    De weersomstandigheden waren ideaal voor een dergelijke operatie, aldus het rapport. Er was op dat moment bij Donetsk regen en zware bewolking. De Boeing vloog boven de wolken. Boven het zware regenwolkdek bevonden zich tot zeven tot kilometer hoogte lichtere wolken, waar de Oekraïense straaljager zich verborgen kon houden:

    “The meteorological conditions also support the narrative of the Boeing 777 being attacked by another aircraft. The weather conditions in the region of Donetsk city from 1500 – 1800 on the 17th July 2014 are characterised by rain and thick cloud. The route of the flight passes above the cloud base of the upper level. At this height only cirrus clouds are present. These are sparsely occurring, white fibrous and transparent clouds, occasionally with thick or flaky formations. These are arranged in the apparent bundles or strands stretching across, meeting at the horizon. The average height of the lower boundary of these clouds is between 7 to 10 thousand metres and the cloud layer can measure in width from hundreds of metres to a few kilometres.”

    Vervolgen we het Russische scenario: Als gevolg van meerdere kogeltreffers raakt de cockpit beschadigd, waardoor de druk wegvalt, met de onmiddellijk dood van de piloten van de Boeing 777 als gevolg. De volkomen onverwachte aanval duurde een fractie van een seconde. De crew van het burgertoestel had geen kans om alarm te slaan.

    Omdat de motoren, het hydraulische systeem of andere apparaten die nodig zijn voor de voortzetting van de vlucht bij deze aanval niet zijn uitgeschakeld, zal de Boeing 777, die op de automatische piloot vliegt de vlucht voortzetten, mogelijk geleidelijk hoogte verliezend.

    De piloot van het niet geïdentificeerde gevechtsvliegtuig manoevreert hierop naar de achterkant van de Boeing 777 en vuurt vervolgens een R-60 of R-73 raket op de Boeing 777 af.

    Als gevolg daarvan valt de druk in de hele cabine weg, het controlesysteem van het vliegtuig wordt vernietigd, de automatische piloot stopt, het toestel kan de koers niet meer voortzetten en raakt in een rechte val.

    Afgaand op de vrijgegeven informatie van de zwarte dozen, viel het toestel uiteen in de lucht. Maar dit is alleen mogelijk bij zo’n plotselinge val van een hoogte van tienduizend meter. De crew is zoals gezegd dood en kan dus niet meer corrigeren.

    De Russische ingenieurs keken ook nog eens naar de optie van een Buk-M1. Ze onderzochten daarbij wat er te horen en te zien zou zijn geweest bij de lancering van een raket vanaf een Buk M1 installatie. (Deze is, zoals bekend, van Russische makelij, dus ze waren daartoe in principe goed in staat.) Wat gebeurt er bij de lancering vanaf een Buk-M1? Allereerst ontstaat er een gigantische herrie gedurende de lancering. De explosie vanaf de Buk-M1 is tot op 10 kilometer hoorbaar. Het oorverdovende geluid van de raket blijft klinken tot op 3000 meter hoogte. Er ontstaat tegelijk een condensbaan in de lucht, als gevolg van de verbranding door de raketmotor. Deze baan blijft ongeveer tien minuten hangen. Tenslotte klinkt er nog een explosie als de raket vlak in de buurt van het doel ontploft.

    Een lancering vanaf een Buk M1 installatie gaat met andere woorden niet onopgemerkt voorbij.

    Maar er is, stellen de ingenieurs, geen enkele getuigenis van een lancering vanaf een Buk-M1! Geen verhalen erover, geen foto’s, geen filmpjes, niets. Dat is vreemd want er verschijnen op internet voortdurend video en foto beelden van geweldsincidenten in Oost-Oekraïne:

    “It would correspondingly follow to say that those photographs and video-recordings, taken in real time from different perspectives, showing the different stages of the missile’s flight, would have appeared on the internet in, pretty much real-time (e.g. the media sensation surrounding the asteroid which hit Chelyabinsk). The inhabitants confirmed only that there were explosions and that human bodies fell from the sky amongst their houses.”

    De ‘shrapnel’ gaatjes in de Boeing als gevolg van een ‘surface-to-air’ raket, zoals bij een raket afgeschoten door een Buk-M1 installatie, kunnen, stellen de Russische ingenieurs, onmogelijk de desintegratie van het vliegtuig veroorzaken. Wel is de kans groot dat het brandstofsysteem geraakt wordt, met een explosie als gevolg. Door zo’n raket kan ook het hydraulische systeem van het verkeersvliegtuig in het ongerede raken. In zo’n geval zal de crew daar een bericht over uitzenden. Maar volgens de vrijgegeven informatie van de zwarte dozen is er juist helemaal geen noodoproep meer geweest.

    Op de Russische persconferentie opperde het Russische ministerie van defensie dat de Oekraïense straaljager mogelijk een Su-25 was. Er ontstond vervolgens veel discussie over, met name op het internet of zo’n Su-25 überhaupt wel in staat zou zijn om een zo hoog en zo snel vliegende Boeing 777 te raken.

    Volgens de Russische ingenieurs is dit wel mogelijk, zij het alleen gedurende korte tijd. Een Boeing 777 kan zeker geraakt worden met het soort raketten dat een Su-25 standaard aan boord heeft:

    “It must be noted that, in line with its specifications, the SU-25 is capable of briefly reaching heights in excess of 10 thousand metres. Standard equipment includes R60 Air to Air missiles. These missiles are capable of engaging and destroying targets to a range of up to 10km with a 100% hit ratio up to 8 km. Accordingly it is not necessary for the aeroplane to closely approach the target – It will be sufficient to simply ensure that the distance to the target falls within the guaranteed limits of the missile.”

    Het zou, aldus het rapport, ook net zo goed een MiG-29 straaljager geweest kunnen zijn. Een Su-25 en een MiG 29 straaljager zijn op de Russische radar niet te onderscheiden. Met een MiG-29 zijn er sowieso geen technische beperkingen om de Boeing 777 te raken:

    “An SU-25 and MIG-29 appear identical on radar, insofar as they have similar sized reflective surfaces. The practical surface ceiling of a MIG-29 is 18013 m, thus the height at which the Malaysian airliner was travelling (10100 m) can be easily reached. The MIG-29 has two engines generating high thrust which allows the plane to reach speeds of up to 2000kmh.”

    Ook het boordkanon van een MiG-29 is zeer geschikt voor een dergelijke aanval op de Boeing 777. De MiG moest zich dan wel dicht bij de Boeing bevinden voor optimaal resultaat. De inslagen van de kogels laten perfect ronde gaatjes achter. Die slaan door de cabine heen en schieten er aan de andere kant weer uit:

    “The MiG-29 is equipped with a 30-millimeter GSh-301 cannon, firing at a rate of 1500 rounds per minute. This gun is loaded with 150 shells containing tungsten alloy. Its effective range for airborne targets is 200-800 m, for land-based targets, 1200-1800 m. This kind of projectiles pass through, leaving a track that is perfectly round in shape; they do not explode inside the cabin and are not incendiary, but they can kill the crew and destroy the cabin. The entry and exit holes exhibit a typical configuration. The entry holes show the edges pushed inside the opening; on the opposite wall, the edges are pushed outward.”

    Dit komt volgens dit Russische rapport perfect overeen met het inslagenpatroon op het inmiddels beroemde rood wit gekleurde plaatstuk van de cockpit, waarop zowel inslaande als uitslaande gaten te zien zijn:

    “The picture of the entry and exit holes in the cockpit of the Boeing 777 are fully consistent with the passage through the flight of shells from the 20-30 mm caliber guns found on military aircraft.”

    De kogels sloegen in aan stuurboord zijde. Daarvan zijn geen wrakstukken bekend. Ze kwamen er uit aan het gevonden stuk aan bakboordzijde. Maar door het luchtdrukeffect vond er ook van binnenuit een explosie plaats, te zien aan het grote gat in het gevonden stuk:

    “This is further supported by the way the puncture holes are dispersed along the surface of the aircraft. The edges of the fragment of the fuselage from the left side of the cockpit are folded from the inside outward, which indicates that a significant blast occurred within the cockpit as a result of the dynamic impact of the shells on the right side.”

    Een objectief onderzoek naar de crash van MH17 is nodig, stellen de Russische ingenieurs tenslotte. Zo’n onderzoek is niet gewaarborgd met de huidige Onderzoeksraad voor veiligheid, die een deal afsloot met Oekraïne. In deze deal, werd, aldus de Oekraïense procureur generaal, vastgelegd dat de uitkomsten van het onderzoek alleen naar buiten kunnen komen als alle partijen daarmee instemmen. Waarmee zo’n uitkomst dus verhinderd kan worden wanneer dit nadelig zou uitpakken voor Oekraïne.

    “To establish the truth, it is necessary to objectively and impartially investigate all the circumstances of the destruction of the Malaysian Boeing 777, to interview the thousands of citizens who may have seen something. Naturally, experienced professionals should conduct the surveys. To ask the right questions – this is a rigorous science, and a great art in advancing the truth. Important information is contained in the wreckage of the aircraft and the remains of the dead, but this precise information is easy to destroy, distort and hide. And there are plenty of parties interested in concealing the real facts. As confirmation, Ukraine, the Netherlands, Belgium and Australia signed an agreement on August 8 providing that information about the crash investigation would be disclosed only upon the consent of all parties. “The investigation is ongoing, [utilizing] expertise and other investigative actions” – announced the Spokesman of the Prosecutor General of Ukraine, Yuri Boychenko. “The results will be announced at the conclusion of the investigation and with the consent of all parties that have executed the agreement.”

    Op deze demonstratiebeelden is goed te zien hoe snel en steil een MiG-29 kan optrekken.

    http://joostniemoller.nl/2014/09/rapport-zo-schoot-oekraiense-jet-mh17-neer/

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahaha
    Ik heb de reacties gezien op het originele stuk !!

    Er zijn mensen die zitten onderuit in hun stoel , hebben 1 x gehoord door onze veroorzakers van de crash , blijf vooral roepen “”BUK RAKET, BUK RAKET, BUK RAKET
    DUS BLIJF DE SCHULD GEVEN AAN DE RUSSEN/SEPERATISTEN “”

    dus dan na 67 dagen !!!!!!! 67 dagen , hebben ze geen seconde verder nagedacht ???

    en dan maken de russen een duidelijk uitleg, dus valt “”DE BUKRAKET “‘ SOWIESO AF
    ggen rookpluim, geen spoor , geen 10 / 15 minuten een grote witte streep, geen gegier gehoord, geen ontploffing gehoord ????

    Deze reageerders kunnen we dus overduidelijk de wegkijkers noemen ,

    Deze wegkijkers, ZIEN GLOEIENDE , GLOEIENDE GODVER EEN OLIFANT DIE IN HET MIDDEN VAN DE KAMER STAAT , NOG NIET STAAN ,

    ook hier weer zo’n dropveter, ja maar een Bukraket kan ook nog !!!!!

    WAARSCHIJNLIJK een VVD dan wel D’66 stemmer , geen idee , dus

    gr. bob

    Like

 7. peterselie1 zegt:

  Hier is nogmaals de video van het dynamische duo ‘list en bedrog’…

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Dit was een goed moment geweest om ons van Kwik, Kwek en Kwak te ontdoen, om ze een reisje naar het paradijs cadeau te geven………een enkel reisje.

   Like

  • bobzelf zegt:

   tenenkrommend, makker, tenenkrommend ,
   mogen zij branden in de hel

   ik ga hem de komende weken nog lekker een paar keer naar alle regeringspartijne sturen
   en vragen of de oorlogshitsers al tegen de muur zijn gezet !!
   Alleen al het plezier van :
   WIJ DANKEN U VOOR UW REACTIE AAN ONS , WIJ LATEN ZO SNEL MOGELIJK IETS HOREN ,

   WHAHAHAHAHAHAHAHA

   DIK , ALLEEN DAT ANTWOORD AL, MIJN TIJD DUBBEL WAARD

   GR. BOB

   Like

 8. louis-portugal zegt:

  Geweldig dat Obama Putin nodig heeft om tegen de IS te strijden.
  IS is een uitvloesel van de actie van die Obama met zijn financieren en opleiden van terroristen in Egypte, Lybië en later Syrië tegen de lokale leiders.
  Hij kon niet vermoeden dat het niet daarbij zou blijven.
  Nu het soort monster van Frankenstein, geschapen mede door Saudi-Arabië, Qatar enz. zijn eigen schepper wil gaan vernietigen beginnen ze angst te krijgen.
  Uiteraard kon Obama niet zelf Putin contacten want dat liet hij Hollande doen om de samenkomst in Parijs te houden.
  Omdat Obama Putin voor een belangrijkere zaak, IS, nodig heeft laat hij de Ukraine, waar hij al zoveel geld geinvesteerd heeft, vallen als een hete aardappel.
  De Ukraine kan nog wat amerikaanse adviseurs krijgen.
  De fanatieke sanctiers uit Brussel met Merkel voorop zitten nu met de gebakken peren en de europese belastingbetaler mag weer opdraaien voor de kosten.
  Mafiaclub Poroschenko en Jasenjuk hebben al flink ruzie onder elkaar en de kiewse nazis willen nu Kiew gaan regeren.
  Het wordt nog leuk daar.
  Zoveel ironie had ik niet kunnen bedenken.
  Als er niet zoveel onschuldige mensen zouden zijn vermoord en uit hun huizen verjaagd zou het een echte komedie zijn.

  Like

  • bobzelf zegt:

   hallo grote vriend ,
   Ik heb ademloos naar die Chocolade grapjas zitten kijken bij die toespraak !!
   maar :
   het geld was al op !
   het gas is op !.
   het warme water is er allang niet meer, !
   de kolen zijn op ( gisteren zelf gezien ) de laatste hoopjes zijn al bij elkaar geveegd !
   De verwarming gaat dus zeker weten niet aan de volgende maand
   en dan is de electriciteit ook op !

   45 miljoen mensen in de kou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Rusland openstaande rekening , pakweg 40 !!!! miljard !!!

   Zegt de lul van Jansenjuk :
   WE GAAN EEN MUUR BOUWEN TUSSEN RUSLAND EN Ukraine ????

   DIE CHOCOLADE MAFFIOSO : Gaat zelf kernwapens bouwen ????

   er staan over 8 a 10 weken 2 miljoen mensen op de MAIDAN ,om te vragen hoe het nu verder gaat, bij :
   MINUS 32 GR. ONDER NUL !!!! en 1 meter sneeuw ????

   Het zal niet mee vallen om op hun knieen naar Moskou te kruipen , en heel a.u.b
   aan Putin om hulp gaan vragen !!!

   MAAR WIE GAAT ER DAN GAS LEVEREN VOOR NIKS ??????

   zijn die van baalen en verhoffstadt al opgepakt ??
   of heeft Putin ze al stiekum naar SIBERIE GEPLEURD ??

   EN TIMMERMANS DE MAN MET EEN MASSAMOORD OP ZIJN GEWETEN HEEFT EEN NIEUWE BAAN ?
   Mag nu drank halen voor Juncker !!!
   en dat na zo’n leugenachtige toespraak bij de VN , ongelofelijk !

   die zijn echt spoorloos hee ?????

   groeten makker , bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s