Irak: IS-terreurmilitie richt eigen politie-eenheid op

Screenshot 13

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl westerse politici maar langzaam uit hun shocktoestand over het vastberaden brute optreden van IS ontwaken, versterkt de moordenaarsbende in alle kalmte zijn bestaan. Nu richtte de islamitische terreurmilitie in Irak een eigen politie-eenheid op, met alles wat daarbij hoort: politiebureaus, mooie politieauto´s met een embleem en het opschrift “Islamitische politie Ninive Staat”, een gevangeniseenheid en uiteraard met  gewetenloze politieagenten, die zich conform de islamideologie gedragen.

Zoals “Iraqi News” bericht, heeft IS op internet een verklaring gepubliceerd, volgens welke de politie-eenheden in de provincie Ninive de opdracht hebben de sharia te handhaven. Bewoners berichten dat het vermoedelijk de belangrijkste taak van de beulen is om iedereen met een ook maar licht afwijkende mening onmiddellijk te arresteren. Er zijn controleposten in de straten opgericht en men is ermee begonnen de huizen te inspecteren. Reuters bericht van een man, die door de IS-”politie” geblinddoekt naar de gevangenis werd gebracht.

De “Daily Mail” weet van een edict, waarin sprake is van het afschaffen van de vakken maatschappijleer, geschiedenis, beeldende kunsten en muziek op scholen.

Deze lesroosterterreur kennen we deels ook op westerse scholen en ook bij ons worden kunstwerken vanwege islamitische gevoeligheden verwijderd, bedekt of vernietigd. Maar IS heeft vast en zeker niets te maken met de ons verrijkende islam hier.

Screenshot 14

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, dictatuur, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Irak: IS-terreurmilitie richt eigen politie-eenheid op

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, luister: Het is de Islamitische Staat, dus dit soort ontwikkelingen mag bepaald geen verwondering wekken!
  Laat maar lekker begaan ,zolang het dààr blijft en laat al die IS-sympathisanten híer er alsjeblieft uit als ze willen (ook als ze niet willen) dan kunnen ze er dààr deel van gaan uitmaken.
  Opgeruimd staat netjes. Met die bevolking dààr heb ik langzamerhand geen medelijden meer:
  Ze roepen het over zichzelf af, met die islam van ze: Op die manier laat je immers automatisch de deur op een kier voor zoiets als IS!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Weinig mensen in het westen beseffen helaas nog maar nauwelijks dat de islam een totaal concept is. Een totaal concept voor de inrichting van de staat als geheel als voor het strikt verankeren van islamitisch geoorloofd gedrag bij elk individu zowel moslims als niet moslims. Van de wieg tot het graf 7 maal 24 uur wordt dag en nacht het leven van de moslim man en vrouw bepaald door islamitische regelgeving. De islam zoals verordonneert door Mohammed en na hem generatie op generatie van interpretering biedt inmiddels geen millimeter ruimte meer voor zelf ontplooiing. Binnen de islam is geen enkele keuze vrijheid voor het individueel invullen van je eigen leven. Niet voor mannen, laat staan voor vrouwen. De terreur die van de islam kan uitgaan stelt alle terreur van andere terreur regimes in de schaduw. Binnen de socialistische terreur van communistisch Rusland en de socialistische terreur van nationaal socialistisch Duitsland hadden individuen nog relatieve ruimte persoonlijke keuzen te maken los van de regimes. Bijvoorbeeld welke kleren trek ik aan en wat eten of drinken we vanavond. Binnen de islam echter niet meer omdat elke vorm van gedrag eerst getoetst moet zijn aan de ontelbare islamitische voorschriften die hiervoor in 1400 jaar tijd ontwikkeld zijn en nog steeds ontwikkeld worden. Als je kijkt op islamitische forums rijzen de haren je te bergen als je leest met welke vragen de moslim man en vrouw kunnen worstelen om toch maar niet aanstoot te geven aan de islamitische dictatuur. De onderwerping die de gelovige moslim zich moet laten gevallen is totaal. De islam is voor de gelovige niet gemakkelijk te volgen en voortdurend heerst er binnen islamitische gezinnen onzekerheid of ze het goed of niet goed doen. Of het nu gaat over tandpasta die per ongeluk ingeslikt is tijdens de ramadan of met welke hand je de billen moet afvegen. Voor elk denkbaar facet in het leven bestaat er wel een of andere islamitische regel. Er is maar een groep die profijt heeft bij dit systeem dat zijn de islamitische machthebbers en religieuze leiders. Binnen islamitische staten die 100 procent gebaseerd zijn op de islam zijn de islam geleerden zowel staatkundig alsook religieus leider. De 100% islamitische staat is voor individuen die van vrijheid houden de hel op aarde en ik ben er dan ook van overtuigd dat burgers van Noord Korea nog net iets meer vrijheid genieten dan de burgers van de nieuw gevormde islamitische staat. Wat je nu ziet in Irak is dat IS bezig is zo snel als mogelijk bezit te nemen van alle domeinen die het menselijke bestaan betreffen. Niet alleen het gedrag op straat maar ook het gedrag achter de voordeur en daar waar ze geconfronteerd worden met afwijkend gedrag zullen ze toeslaan met een ongekende islamitische wreedheid. Want ook het toepassen van deze wreedheid op islamitische grondslag staat uitvoerig beschreven in de Koran, de overleveringen en de sharia.

  http://www.stopdebankiers.nl/de-islam-volgens-isis-is-de-overtreffende-trap-van-hitlers-nazi-regime/

  Like

 3. Luchtpint zegt:

  Moslim moraalpolitie staat gelijk aan de Gestapo / KGB – agenten van de Islam !

  Like

 4. luckybee zegt:

  In een totalitaire regiem gaat alles snellen en makkelijker, er is alleen een man die beslist geen oppossitie, wordt toegestaan.Niet om na te apen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Eigenlijk heel goed geregeld en gekentekent voor de eerste
  Europese zelfmoordenaar die dan niet naar zijn doel zoeken
  moet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s