Pamela Geller en “JIHAD-BEWUSTWORDING”

Screenshot 12

(Door: Peter Rissing)

Pamela Geller is de bekende Amerikaanse voorvechtster van de vrijheid van meningsuiting. Zij voert ook al jarenlang acties om het Westen bewust te maken van de gevaren die de islamisering van het Westen met zich meebrengt. De resultaten van die islamisering zijn nu al in vele landen merkbaar en zullen voorlopig nog niet afnemen. Recent boekte zij een succes met reclameborden in het openbaar vervoer in de VS die feiten over de islam weergaven, onder zware protesten uit het Linkse kamp. Na rechtszaken en heel schoorvoetend werd haar campagne uiteindelijk toegestaan.  

Uiteraard vinden ook in de VS veel media dat zij te ver gaat met haar nieuwe “JIHAD-BEWUSTWORDING” advertentiecampagne. De New Yorkse Daily News trekt daarom, paginagroot, van leer tegen haar advertentiecampagne.

Dus nu is Pamela weer aan het woord op haar eigen website. Zij slaat de spijker op zijn kop in haar reactie op het artikel in de Daily News en schrijft:

“Zoals verwacht is de toonzetting al vijandig, de kop in de Daily News spreekt van “JIHAD HAAT”. Moeten we jihad dan omarmen ? De NY Daily News schreeuwt verder: “Choquerende anti-islam campagne komt naar de New Yorkse bussen en metro stations”. Schokkend? Schokkend is het onthoofden van journalisten met messen. Schokkend is de ontvoering van honderden niet-moslim meisjes, gevolgd door groepsverkrachting, waarna zij verkocht worden op slavenmarkten. Schokkend is dat een miljoen christenen uit Syrië etnisch worden ‘weggezuiverd’ of afgeslacht. Schokkend is dat duizenden Amerikaanse, Europese, Australische, Canadese moslims massaal naar Syrië en Irak trekken om te vechten voor de Islamitische Staat. Schokkend zijn de media met hun bedrieglijke en corrupte verslaggeving van jihad. 

Stel je voor, na de onthoofding van journalisten noemt een belangrijke krant mijn advertenties “anti-islamitisch” en noemt ze mij een “beruchte vlammenwerper.” Deze mensen zijn niet meer te helpen. Onze advertenties zijn juist bedoeld om het bewustzijn van de moslims in de Verenigde Staten te verhogen, niet alleen om IS aan de kaak stellen, maar ook om jonge moslims te leren waarom deze vorm van de islam fout is en moet worden afgewezen.

Als de Islamitische Staat niet islamitisch is, wat is ze dan wel? Hoe heeft dit ‘wijdverspreide misverstand’ over de islam kunnen ontstaan? Waarom zijn zo veel méér Amerikaanse en Britse moslims toegetreden tot de IS dan zich er ooit aansloten bij Al-Qaida? En, daar waar de moslims in de Verenigde Staten de Islamitische Staat veroordelen, waar spreken ze zich dan uit tegen de ideologie die aanleiding gaf tot het ontstaan van IS?

Op dit moment wordt er niets wordt gedaan om het werven van Jihadisten te stoppen in de Amerikaanse moskeeën, zelfs nu al honderden jonge moslims uit de VS zijn vertrokken om jihad te voeren voor de Islamitische Staat.  Indien de ‘gematigden’ het extremisme daadwerkelijk verwerpen, dienen ze dat te laten zien door echte onderwijsprogramma’s die zich keren tegen de visie van de IS op de islam.”

Inderdaad, ook in Nederland (waar 73% van de moslims de jihad-gangers adoreert) verschijnt nergens publiekelijk een islamitisch lesprogramma dat de IS structureel veroordeeld. Goed, een paar imams roepen wel wat, maar dat valt onder Taqiyya .

Dus, wauw, advertentiecampagnes op het openbaar vervoer en bus- en metrostations. Daar steken wij hier schril tegen af met onze bescheiden anti-sharia stickeractie. Maar dat is hier slechts een eerste stap. Het verzet tegen het kwaad en lijden dat de sharia wereldwijd met zich meebrengt, wordt met de dag duidelijker. Dat verzet is ook merkbaar door de vele mensen die met de stickeractie de daad bij het woord voegen.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Pamela Geller en “JIHAD-BEWUSTWORDING”

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Lukt het vandaag niet, nou dàn morgen wel
  maar in de Hofvijver gaan m’n anti-Shariabootjes varen
  geen Haagse golven gaan hierbij te hoog !
  .
  ik droom dat we ’n Vrijheidsvloot gaan baren
  die meer vrucht draagt dan al ’t verbaal betoog
  MIJN gratis bouwpakket kan je alvast bestellen…
  .
  van dus de Volksgetrouwe Nederlandse “Regenboog”
  mail maar gerust ( wegens slecht gehoor niet bellen…)
  maar wij trekken snel wél respectabel aan de bel !
  .
  en Pro Patria….zorgt voor de stickers en ’t moment
  zorg dus, dat je straks “ingespannen” bent 😛
  .

  Like

 2. Een wereldwijf,die Pamela!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Indien de ‘gematigden’ het extremisme daadwerkelijk verwerpen, dienen ze dat te laten zien door echte onderwijsprogramma’s die zich keren tegen de visie van de IS op de islam.”

  Hier wringt juist de schoen. Als moslims (die wij gematigd noemen) openlijk kritiek gaan geven op IS plegen ze indirect ook kritiek op de handel en wandel van hun profeet. Dat laatste is nu eenmaal niet mogelijk binnen de islam. Aangezien IS exact alles doet wat Mohammed gedaan heeft zal kritiek hierop lastig worden. Mohammed voorzag tijdens zijn leven al het gevaar dat uitgaat van dichters, schrijvers, bespotters en kritische mensen en liet hun tijdens zijn leven reeds op vaak gruwelijke wijze vermoorden. De werkelijkheid is echter dat veel moslims met veel innerlijke vreugde van de handelingen van IS vernemen.

  http://vorige.nrc.nl/dossiers/moslimterreur/aanslagen_bedreigingen/de_moord_op_theo_van_gogh/article1640337.ece

  Like

 4. BertG. zegt:

  Best een druk mannetje die Bert want wat staat er onderaan het plakkaat.
  Een initiatief van ejbron.wordpress.com

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik heb al lang niets meer van haar gehoord . Doet ze maar de groeten indien ze mij nog her innert ik ben luckybee.

  Like

 6. Pingback: ANTI-SHARIA STICKER ACTIE! | E.J. Bron

 7. Pingback: ISIS wint terrein in Irak, Syrië en Zweden met behulp van linkse politici | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s