Rutte leest Wilders de les: Geert Wilders kan nog niet in de schaduw staan van die Marokkaanse mijnheer . . .

Screenshot 5

(Door: Martha N.)

Die éne Marokkaanse mijnheer in mijn kantoor die bij de krijgsmacht werkt… Nee dat zal wel niet mijnheer Rutte, maar die ene werkzame mijnheer daar hebben wij het niet over! Mijnheer Wilders en U spreken een andere taal. Mijnheer Wilders spreekt over het soort haatjongeren (en dat zijn er meer dan U denkt of beter gezegd, wilt weten) en dit is een totaal andere wereld dan die U schetst van die ene Marokkaanse mijnheer die bij de krijgsmacht werkt. Een waarschijnlijk zeer weloverwogen uitspraak en zeker niet spontaan gedaan. Laten we het erop houden dat U het niet “WILT” weten, want “het” komt immers niet uit, want wij hebben een perfect Nederland. Geen misdaad, gevangenissen leeg straks. Wij hebben geen misdaad, maar waarom drijven er elke dag doden in de grachten? Nee uiteraard niet door criminaliteit. We praten er gewoon niet meer over, dan is er ook geen probleem.

We hebben een perfect land nietwaar, mijnheer Rutte? Onder Uw leiding is alles opgelost zelfs het probleem “bejaarden”. Straks hebben we niet alleen geen misdaad, maar ook geen probleem met moslims en ook geen bejaardenzorg meer. Geld voor de omheining van het vakantieverblijf van onze koning en zijn knappe vrouw wordt gul gegeven. Alle paleizen, zowel van Beatrix als van onze Koning, worden opgeknapt met geld van de overheid. Maar vergeten we niet dat het geld van de “Overheid” het zuurverdiende geld van de bevolking is, ook van diegenen die nu bejaard zijn. Ach, die rijke ouderen kunnen nog wel wat inkrimpen, groot gelijk. Als onze koning maar geen gebrek lijdt.

Er zijn geen problemen in Nederland! De enigen die problemen veroorzaken zijn mensen die hun verstand gebruiken (maar daar wordt niet naar geluisterd), zoals Wilders, maar die wordt aan de schandpaal genageld. En pas op, wee de burger die ook nog maar één woord van protest laat horen, immers zo zegt zelfs “ONZE” koning: “degene die haat zaait, zal zwaar gestraft worden”. Wij zouden hierbij dan natuurlijk aan onze “vredelievende medelanders” denken. Hoe kun je deze uitspraak anders zien, nietwaar ?

Of zijn deze woorden tegen de Vaderlanders gericht? Over Marokkanen moeten we zwijgen, houd Uw mond Nederlander, anders is het discriminatie en haatzaaien! De werkelijkheid moet ten koste van alles verdoezeld worden, Nederland moet een voorbeeldland zijn en blijven. Alle geloven op één kussen, daar ligt de duivel tussen” is een “haatzaaiend” spreekwoord!

De waarheid mag niet gezegd: Het is een levensgevaarlijke situatie om ook maar één enkel woord tegen een Marokkaanse jongere te zeggen wanneer je het niet met hem eens bent, zeker niet als vrouw. Er wordt geen enkel onderscheid gemaakt tussen het in elkaar trappen van een meisje, vrouw of man (jong of oud)!  En “daar” hebben we het over, mijnheer Rutte en alle anderen die in het politieke kielzog meelopen! We spreken over de Marokkanen, opgevoed in de het vredige islamgeloof door hun ouders en de iman in de moskee… Hun haat en het alles mogen en kunnen doen tegen andersdenkenden, zoals het in elkaar trappen en bespugen of uitschelden van vrouwen, komt (in Uw denkwereld) voort uit het kansarm zijn of geen baantje kunnen vinden misschien, maar niet in de dagelijkse wereld en de belevenissen van de meeste van Uw onderdanen. Het komt recht vanuit hun vredelievende geloof en de opvoeding door hun ouders.

Nee, onze Koning en zijn gezin leven in vrede en met bescherming. U, mijnheer Rutte en alle andere politici, wonen niet in wijken waar terreur heerst, dus is er niets aan de hand. Zijn onze politici zo dom of willen ze deze wereld, dus de “keerzijde” van die ene Marokkaanse man die zo vriendelijk is, niet kennen!?

Hebt U, mijnheer Rutte, het filmpje gezien waarin een 15 jarig meisje in elkaar wordt getrapt? Oh nee, de oorzaak over de ruzie is onbekend, maar daar gaat het niet om. Feit is dat deze jongeren dat meisje zonder meer in elkaar trappen, geen zelfbeheersing hebben en hun haat eruit schoppen, omdat ze ons minderwaardig vinden, wij zijn niets! (Ach het is slechts één enkele gebeurtenis, eigenlijk slechts een incident, daar kunt U niet wakker van liggen).

Geert Wilders en de mensen die weten hoe het in elkaar zit, zijn dus minder waard dan die ene mijnheer, de Goede Marokkaan (laten we het hopen). Wij autochtone Nederlanders moeten onze mond houden. De koning kondigde het al aan: Haat zaaien zal streng aangepakt worden. Daarbij wordt de vinger uitgestoken naar mensen die het “haatgedrag” van moslims zat zijn.

Mijnheer Rutte (en al die andere zoete bollen); hebt U zich wel eens afgevraagd hoe het komt dat wij niet alles meer van moslims (en niet alleen moslims) willen pikken? Onze regering en ook het “Koningshuis” interpreteert het woord “HAAT” verkeerd. Haat komt vanuit de moslims zelf, is gericht naar ons. Veel Nederlanders hebben dit aan den lijve ondervonden en anderen zien dit in. Haatpredikers in moskeeën over de hele wereld beïnvloeden de jongeren, roepen ze op tot Jihad, tot ISIS… Er zijn uitzonderingen ja, maar de ouders ondersteunen die haat vanaf de geboorte.

Mogen wij ons weren?

Uw uitspraak, dat die “ENE” moslim mijnheer meer waard is dan Wilders, mijnheer Rutte, is een domme uitspraak en getuigt niet van intelligentie of… U wilt gewoon bepaalde dingen niet waar hebben, het komt U en Uw medeblindgangers niet uit. Dat wij ook voor U oneindig veel respect mogen krijgen zoals U hebt voor die ene Marokkaanse mijnheer!

Zijn dit Hollandse jongens die dit meisje in elkaar trappen? Wilt U even nog naar dit filmpje kijken?

U vindt ISIS zo gevaarlijk, dat U gesmeekt hebt om mee te mogen werken met de US om er tegen te vechten ? Beseft U, mijnheer Rutte, waar de volgelingen van ISIS hun kracht (excuus) vandaan halen om alles en iedereen te doden die niet aan hun eisen voldoet wat betreft het moslimgeloof? Juist, uit de KORAN, deze zelfde Koran waar iedere andere moslim zijn waarheid uithaalt, die hen het recht geeft vrouwen en meisjes of alles van het mannelijk geslacht, in hun ogen een ongelovige, in elkaar te slaan of nog liever de keel af te snijden!

Wanneer we spreken over tolerantie wat betreft geloven, verwachten we dat ook van anderen! Wij Nederlanders verwachten een helpende hand wanneer onze levens in gevaar komen door tolerantie. Wij verwachten geen etiket “haatzaaien” opgeplakt te krijgen wanneer wij onszelf en onze kinderen willen verdedigen tegen haat-schoppers!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Het vijftienjarige meisje uit Beverwijk dat gisteren ernstig werd mishandeld in IJmuiden gaat hard achteruit, schrijft het Haarlems Dagblad. Gisteren leek de scholiere er nog met een lichte hersenschudding en enkele blauwe plekken vanaf zijn gekomen. Totdat ze ineens minder goed aanspreekbaar en erg afwezig werd, waarna ze alsnog in het ziekenhuis is opgenomen. Maandag had het meisje weer naar school willen gaan, maar dat is nu nog maar de vraag. De artsen hebben een zware hersenschudding bij haar geconstateerd.

Het meisje was slachtoffer van een ernstige mishandeling die gefilmd werd en op Facebook is geplaatst. Op de beelden is te zien dat één van de jongens het meisje buiten westen lijkt te slaan. Als ze roerloos op de grond ligt, trapt een tweede jongen het meisje nog eens op haar hoofd.

De politie heeft twee jongens van 14 en 15 jaar opgepakt voor de zware mishandeling. De politie kan nog niets zeggen over de toedracht van de mishandeling.

www.facebook.com

www.ad.nl

www.volkskrant.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

55 reacties op Rutte leest Wilders de les: Geert Wilders kan nog niet in de schaduw staan van die Marokkaanse mijnheer . . .

 1. bigljohn zegt:

  De politie heeft twee jongens opgepakt (eenieder kan raden wie het waren), die vervolgens van justitie een lichte taakstraf gaan krijgen…..De justitie meet met twee maten, voor de H.H. Marokkanen lichte taakstraffen, en voor de Nederlandse criminelen zware gevangenisstraffen. Zolang de politie, justitie en de overheid achter het (door hun zelfbenoemde en aanbeden) herrenvolk staan (Moslims), en ons als untermenschen behandelen, zolang kunnen we het wel schudden.

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Ik kan het filmpje van het debat tussen Wilders en Rutte niet zo snel terug vinden. Maar als ik het goed onthouden heb verloopt het ongeveer als volgt.

  Wilders verwijt Rutte een lakse houding ten aanzien van de de-islamisering van ons land, waarop Rutte Wilders afvalt. Wanneer Wilders zich afvraagt waarom Rutte juist hem, en niet de ons land radicaliserende islam aanpakt, antwoordt Rutte door te stellen dat Wilders niet in de schaduw van succesvolle moslims kan staan. Het is dit laatste beeld wat door media als de NOS opgepikt wordt, en gesteld wordt dat Rutte ten aanzien van Wilders een ‘rode lijn’ trekt.

  Per saldo is dat niet wat er gebeurt: Rutte zet het hele volk op het verkeerde been door met een zogenaamd geldig argument Wilders ‘voor het blok’ te zetten. Maar feitelijk geeft Rutte gewoon geen antwoord op Wilders’ vraag. En daarmee omzeilt Rutte niet alleen een reëel debat, maar maskeert hij ten overstaan van het hele Nederlandse volk de werkelijke maatschappelijke noden die zijn ontstaan met de komst van de islam en massa-immigratie uit moslimlanden.

  Opnieuw worden Nederlanders een loer gedraaid.

  Like

 3. Bas Koning zegt:

  Marokkaanse meneren horen in Marokko.

  Like

 4. windwens zegt:

  Hebben ze snel recht toe gepast of te jong voor het volwassen strafrecht. Telkens wordt er even al een voorschot genomen op de straf. Gebeurt dat ook wanneer het een autochtone is? Lijkt me stug dan mag de hele riedel aan de bak als voorbeeld bah.

  Like

  • Thomasson zegt:

   Een taakstraf voor de jongens was te verwachten. Met het arme meisje die zo geschopt werd, laat de rechter (man of vrouw) koud. Het zal zo blijven zolang onze rechtssysteem en politici beschouwen moslims als “Ubermenschen” : die uitzondering op de regel vormen. Onze rechtspraak werkt al conform de Sharia. Voor dezelfde delict krijgt een ‘Ongelovige’ autochtoon een dubbele straf dan een moslim. Hij is voor de wet maar 50% mens, terwijl de moslim 100%.

   Like

 5. En terwijl Rutte voor zijn grote vriend;de Marokkaan opkomt,wordt er door lichtgetinten[wie anders]een meisje in elkaar getrapt ,dat nu in het ziekenhuis ligt en waar het steeds slechter mee gaat,helaas.Maar kom vooral niet aan die ‘lichtgetinten”!Dat zijn allemaal ,geen uitgezonderd,prachtmensen!Echt een aanwinst voor onze samenleving!En durf niets ander te beweren,want Rutte weet het beter!

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  Rutte heeft het vast over deze 2 Marokkanen: Bericht uit 2009
  De twee zijn de eerste islamitische geestelijk verzorgers (igv’s) die de krijgsmacht in dienst krijgt. De afgelopen weken volgden ze een opleiding bij Defensie om mee te kunnen draaien. Morgen krijgen ze tijdens een besloten ceremonie op de Koninklijke Militaire Academie in Breda hun baret uitgereikt. De imams zijn als burger in dienst van Defensie, maar dragen wel een uniform, aldus de zegsman.

  http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/marokkaan_en_turk_als_imam_in_krijgsmacht_1_323607

  Meneer Rutte u en uw kornuiten kunnen niet tippen aan Wilders, zelfs niet aan zijn schaduw!! Vervolgens zei u dat u respect had voor Wilders……………..ondertussen demoniseert u hem en PVV en zijn kiezers en vind u het blijkbaar normaal in een democratie, waar Kerk en Staat gescheiden behoren te zijn, dat de Koran bij de Voorzitster 2de kamer op bureaus staat en vind u het normaal blijkbaar ( nog nooit een ferm woord gehoord tegen die ophitsende jodenhaters en pro isis tuig, wat Wilders overigens ook meldde aan Rutte: wat u tegen mij zegt zeg dat tegen die lui) dat Wilders onder 24 uurs bescherming moet werken en leven en vind u het waarschijnlijk normaal dat PVV-ers dood gewenst worden op tv door een aantal mensen en vind u het normaal dat islam in geheel Europa moord en rooft en eist en schreeuwt, want daar moet je vermoedelijk mee gaan theedrinken omdat u 2 imams als burgers in de krijgsmacht als voorbeeld vind staan voor alle moslims. U bent niet goed snik en behoort af te treden!! Het volk van Nederland interesseert u helemaal niets! Oudjes laat u barsten, armoede ontkent u en bagatelliseert u. De minder minder minder Marokkaanse uitspraak is een terechte, want waarom noemt een Nederlander zich Marokkaan? Waarom noemt een ‘Marokkaan zich moslim? Weet u wanneer die Marokkaan zich Nederlander noemt, wanneer hij/zij hun uitkering mogen halen. Weet u wanneer zij zich Marokkaan noemen, als zij de publieke opinie willen manipuleren met hun zogenaamde onderdrukking en gediscrimineerde gevoelens, levert weer leuke plaatjes en reclame voor hun doel ‘het kalifaat’, opdat ze dan alle aandacht krijgen en geldstromen. het s=zorgt ervoor dat u en de uwen zich hard maken tegen kritiek op Islam en geeft die ‘Nederlanders’/ ‘Marokkaan’ breed baan om hun haat naar alles wat niet islamitisch is te uiten en te beleven. U faciliteert hen met subsidies ( wat ook fraude-gevoelig bleek) en creëert een sfeer waarin toentertijd Fortuyn werd vermoord door een linkse vol- idioot en bijna 10 jaar geleden Theo van Gogh werd vermoord.
  Waar waren die vrienden-waar-wilders-nog-niet-bij-in-de-schaduw-kan-staan, van u toen Rutte. Die waren vast bezig in hun moskeeën jihad-strijders en isis-strijders aan het rekruteren en opleiden en ondertussen overal zielig doen en subsidies aanvragen en frauderen en sharia-systeem implementeren in onze samenleving. U, Rutte en verdere K-vak- gasten en Islam-promotende politici, bent verantwoordelijk voor de opkomst van een Kalifaat hier in Nederland en bent verantwoordelijk voor alle gerelateerde aanslagen en moorden. U bent normloos en haat Nederland. U bent het slaafje van EU en VN. U denkt groot te denken maar U bent klein en kunt bij lange na niet in de schaduw staan van Dhr. WIlders.
  Respect is iets wat in daden geduid hoort te woorden en niet met woorden ( de vorm)!

  In herinnering: In herinnering:

  op 02-11-2004

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/23100826/___Mohammed_B_wilde_Theo_onthoofden___.html

  Like

 7. CD te L zegt:

  Volgens mij heeft Mark R. last van imaginaire vriendjes een truc die G. Bomans ook toepaste wanneer hij weer een familielid, niet zijnde ouders broer of zus, opvoerde. Bij Bomans wist het publiek (en Bomans) dat ze niet bestonden en konden er smakelijk om lachen. Bij Mark R. gelooft hij erin ieder geval zelf in en dat deel van het publiek die weet dat hij wanen heeft kan er niet om lachen. Iedere maal wordt er gewezen op de toon van de heer G. Wilders, maar een alarm maakt een heel irritant geluid, omdat het moet waarschuwen!

  Like

 8. Wij Nederlanders begrijpen alles verkeerd, deze jongeren zaten, of zitten al in een geldverslindend traject, deze jongeren weten namelijk niet beter. Wij Nederlanders moeten ze helpen, ze kunnen er echt niets aan doen. Ja, dat meisje is natuurlijk een incident, betreurenswaardig, maar het is gewoon collateral damage op weg naar een multiculturele samenleving. Als ze voor de rechter komen, soms, bij een enkel incident gebeurt dat helaas, zal de rechter daar rekening mee moeten houden, want de gevangenis is niet goed voor deze jongens, ze komen er erger uit dan ze er in gegaan zijn. Dus ze zullen wel een taakstrafje gaan krijgen. Tenslotte was dat meisje natuurlijk aan het provoceren en dat had ze gewoon niet moeten doen. Dus, als ze ooit beter wordt moet ze ook maar een taakstrafje gaan doen en begeleidt moeten gaan worden, hoe om te gaan met moslim jongeren. Alles om deze samenleving in stand te houden. Eigenlijk moeten alle omstanders die niet ingegrepen hebben de gevangenis in. OEPS… In Nederland wordt je aangeklaagd als je ingrijpt, das waar ook, je wordt gelijk opgesloten als je zoiets doet, baan kwijt, gevangenis in, rechtzaak, bedreigingen ontvangen van onze broeder moslims en misschien wordt je familie ook nog bedreigd, dus, stiekem filmen en laat de overheid maar dit probleem oplossen…. OEPS.. Onze overheid doet er niets mee, dat weten we toch, we mogen blij zijn dat er veel moslims in Nederland zijn. Volgens Van Aartsen zijn zij de toekomst van Nederland

  KAN IK ERGENS ASIEL AANVRAGEN? IK WIL WEG HIER, IK WIL WEL EEN HUIS, HOEF GEEN BAAN, EEN LEUKE UITKERING EN GRATIS GEZONDHEIDS ZORG . HELP, HELP, IK WORDT GEDISCRIMINEERD…..

  Like

  • Een waarheid als een koe!Als ze ons nou allemaal een vette oprotpremie geven,kunnen wij met zijn allen ergens anders opnieuw beginnen en dan mogen ze het hier lekker zelf uitzoeken,met hun nooit te realiseren knuffel-samenleving!

   Like

   • Harry zegt:

    Als die klootzakken het hier voor het zeggen zouden krijgen , dan staat binnen twee jaar het halve land onder water !
    Ze kunnen níks !

    En waar zouden wij heen moeten , dan ?
    Waar zitten geen moslims ?
    Wedden dat ze ons dan toch weer achterna reizen ? Zo werkt dat toch bij parasieten ?
    Ze zijn net als een teek ! Ze zuigen zich vol en hun gastheer wordt er ziek van , doodziek vaak en sterft er soms ook nog door .

    Zouden we ergens een nieuw eiland op moeten spuiten in de oceaan , en dat heel streng bewaken ?
    Bij Hollandse Signaal maken ze geweldige mitrailleurs , die zelf schieten op alles dat beweegt in een bepaalde zone .
    Tijdens proeven bij de marine vloog er een meeuw langs , het apparaat begon te schieten totdat er geen veer meer in de lucht dwarrelde . Prima ding .
    Ideetje ???
    Sorry Marianne Thieme , het leven is soms hard .
    Maar alles is beter dan de islam ruim baan te geven .
    Want dan worden wij die meeuwen !

    Like

 9. win zegt:

  hij bedoelt die ene leuke en hoogopgeleide mevrouw, yasmina haifi die bij de veiligheids/anti-terrorismedienst werkte!
  is misschien ook wel in z,n torentje geweest.

  Like

 10. Jade zegt:

  De hemel gaat pas open voor ons zodra de “Nederlandse Rechtsorde” wordt geschonden.
  Dit baseer ik op de woorden van Balkenende die in tegenstelling tot faalhaas Rutte,
  wel éénmaal in ging tegen Wilders`s waarheid.
  Uit de oude doos:

  Like

 11. Pete zegt:

  Ben zeer nieuwsgierig welke Marokkanen MP Rutte bedoelt ?

  Graag naam en toenaam. Als zij in de kring van Rutte verkeren, dan zijn het ‘de wat meer ontwikkelde’ Marokkanen ! Die hun ‘lagere school’ hebben afgemaakt zogezegd…
  Weet dan zeker dat er heel wat ‘kennissen’ bij zitten die op verkeerde lijstjes voorkomen.
  Fraude’s met belastingen (BTW, faillissementsfraude, starters-misbruik, ect.) Misbruik sociale voorzieningen. Geen afdracht van belasting en verzekering bij personeel. Verzekeringsfraude. Misbruik subsidie’s enz.. Huursubsidie misbruik…enz..enz..

  Wil dat wel eens de vergelijking zien met Geert Wilders, van wie ik zeker weet dat hij een onbeschreven blad is…

  Een lelijke misser van Rutte… (krijgt nog wel een staartje denk ik)

  Voor de zekerheid… fraude’s, zoals hier boven omschreven. Dit gebeurt ook door autochtone burgers. Al zolang de mensheid bestaat. En zolang het ‘om geld’ gaat ! kan men (ik) er een zekere sympathie voor opbrengen, hoewel dit natuurlijk moet worden bestraft bij uitkomst..

  Onze islamitische medeburger heeft hier wat minder moeite mee ! (met frauderen) ‘want hij heeft er recht op’ , en hij pikt het van de ongelovige.. (volgens de koran,soera hadith enz…)

  Tienduizenden opsporingsambtenaren, (misschien wel 100duizenden) hebben het er al jaren druk mee. Lang leven de multicultie maatschappij…..

  Enne.. die ene meneer bij de krijgsmacht..? Die zal wel niet tegen moslims willen vechten !!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Bij de krijgsmacht werkt ????? Weer een infiltrant van de 5e colonne ?? Een dubbel paspoort meneer, waar leg zijn loyaliteit ??? Wat een sukkels zijn het hier in dit land toch !!

  Like

 13. rob van marle zegt:

  De politiek heeft niets over voor nederlanders enkel va mense met een andere oorsprong en de mensen in Verwegistan heen ons veel meer nodig.

  Like

 14. Martha N zegt:

  Deze Nederlandse jongeren worden niet gestraft, zegt de schoolleiding.
  Ze krijgen begeleiding. En een kopje thee zeker.
  Ach ja, dat vergeten we wel eens; Zij kunnen er niets aan doen. Het is hun cultuur en wij zijn diegenen die deze jongens belemmeren hun cultuur uit te oefenen.
  En ze zijn toch al zo kansarm en vernederd door de Nederlanders, dan moet je toch wel van je aftrappen.
  >>>Namens het schoolbestuur reageerde Hans Kelderman: ‘Leraren en klasgenoten zijn erg geschrokken door de mishandeling. Toch schorsen we deze jongens niet, omdat alleen straffen geen oplossing is. We willen begeleiding bieden’, vertelt hij aan RTV Noord-Holland. Wanneer de jongens weer op school zijn, is nog niet duidelijk. Vooralsnog wordt het duo vastgehouden door de politie.<<<
  Wie neemt het op voor het meisje?

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3751686/2014/09/20/Verdachten-mishandeling-niet-geschorst-door-school.dhtml

  Like

  • Thomasson zegt:

   Beste Martha. Hartelijk dank voor uw mededeling. Ook dat is te verwachten. Wij leven in een tijdperk waarin de autochtone bevolking en de niet-moslims als tweederangs burgers worden beschouwd. Voor de schoolleiding, voor de rechter, voor onze beleidsmakers, onze politici en zelfs voor onze regering Heeft het leven van een autochtoon meisje VEEL MINDER WAARDE DAN die van de twee islamitische jongens. Het zijn geen praatjes ..De realiteit wijst dat uit …Een oppervlakkig duik in archiefmateriaal van blogs en kranten wijst dit waarheid op nauwkeurige wijze.

   Like

 15. Pingback: maar Mark kent ook Marocs… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 16. Erik zegt:

  De marokanen zijn dus volgens Rutte een herren volk dat over een herren religie beschikt en daarbij kunnen wij als untermenschen nog niet in de schaduw staan.
  Het is goed te weten hoe de premier van NL denkt over zijn eigen volk.
  Puur racistisch dus.

  Like

 17. breget zegt:

  Is onze mp ook tot de conclusie gekomen dat hij zelf in de schaduw van de islam leeft even meedogenloos voor het nl volk .En blij mogen de NL zijn dat Wilders nooit in iemands schaduw zal staan hij staat fier in de frontlinie voor het NL volk dat hij wil beschermen .

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Whoa, iedereen weet toch dat een schaduw alles groter maakt, dan dat het in werkelijkheid is !! Zo trutte steek die maar waar de schaduw niet bij kan.

  Like

 19. Jan Van zegt:

  Schande!! Een taakstraf van minstens 10 uur is hier wel op zijn plaats…
  Dát zal ze leren!!

  Like

 20. Doornroosje zegt:

  Een heel goed en duidelijk geschreven stuk Martha. Ik ben het met je eens.

  Like

 21. ron zegt:

  In Amerika hebben ze moslims in het leger die plotseling het vuur op hun niet-islamitische collega’s openen.
  Verzoenende woorden kent de Koran niet, dus wat voor list-en-bedrog verhaal gaan deze geestelijken uitkramen.

  Like

 22. Fred zegt:

  Ik weet niet echt waarover het gaat, maar als ik zeg dat, wanneer puntje bij paaltje komt, die éne Marokkaanse meneer bij de krijgsmacht met plezier het bloed van talloze autochtone Hollanders zal laten vloeien, dan zal ik daarmee waarschijnlijk plat op de waarheid zitten.

  Like

 23. Tom Hendrix. zegt:

  VVD,CDA,PvdA, en D66, de grootste, smerigste LANDVERRADERS die er in Nederland rondlopen.

  Like

 24. koloth zegt:

  Ongeveer 5% van de inwoners in Nederland is Islamitisch, deze 5% zorgt voor de 90% criminaliteit in Nederland.
  En nog snapt de M.P. het zogenaamd niet, nog steegs blijft hij die (mensen ?) verdedigen.
  Voor mij is het volkomen duidelijk.

  Like

  • R. P. zegt:

   ‘Slechts’ 5% van de inwoners in Nederland is Islamitisch. Echter, meer dan de helft van de Nederlanders vindt de Islam een bedreiging voor de Nederlandse identiteit. (volgens onderzoek van het Historisch Nieuwsblad in 2008)
   Dus meer dan 50% van de Nederlanders vindt die 5% een bedreiging.
   Dat kun je toch niet zomaar negeren?

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    5%?Nou,niet in mijn wijk!Daar is het meer 90%!Er lopen/wonen er hier veel en veel meer,dan men ons laat weten!Zij weten ook wel dat als zij de juiste cijfers openbaar maken,hier toch echt wel de pleuris uitbreekt!

    Like

 25. alidas1 zegt:

  moslims bij de krijgsmacht levensgevaarlijk

  Like

 26. johannes zegt:

  dat doen de uit moslim sperma en nsb stront verwekte oet lullen die zich op onze kosten volvraten,
  van onze zuur verdiende centen zij die met dure vacanties gingen en,die, de door ons betaalde krijgsmacht naar de kloten hielpen, onze wapens verpatste aan moslim landen, en miljarden weg gaven aan duistere zaken ,en dat ontwikkelings hulp noemden,onze pensioenen stalen en ons korten op uitgesteldloon,
  onze ouderen in stront luiers lieten liggen maar,,koning paplul 6000 euro perjaar er bij gaven,wat meer is dan het jaar inkomen van mijn buurvrouw,die maar moet zien hoe zij de eindjes aan elkaar knoopt. en die
  belangen van moslims steld boven de belangen van hard werkende burgers,de ene stommiteid op de andere stapelde liegt en bedriegt,en middels de belasting dienst ook beroofd, dit land verpatst aan tuig die ze vlugtelingen noemen,
  en letterlijk alles naar binnen laten komen waar wij, die het moeten betalen,de ellende van krijgen,
  en al dagenlijks hebben en dan van ons begrip en respect eisen voor een volk dat ons het liefst allemaal de kop af zou hakken,en ons tot dat voor hen feestelijke moment volledig opvreten en uitbuiten.ja met zo’n overheid komen we er wel, na het zure komt het zoet zo balkte ooit een bak ellende, tja en als het ophoud met regenen is het droog,dat is wat ik u beloof.

  Like

 27. Avidia zegt:

  Ik stem voor Wilders!!!!!

  Like

 28. Jean zegt:

  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een marokkaan mag rondlopen bij de krijgsmacht en zo de zwakke punten kan zoeken voor als de bel gaat rinkelen? Flikker die marokkaan op staande voet daar buiten, we laten toch ook geen pedofiel op onze kinderen passen!
  Man man man met wat een rotvaart gaat het hier de vernieling in en dat door lafaards en verraders onder eigen volk. Om van te kotsen.

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad Jean , het is te stom voor woorden !
   Zo herinner ik me ook een Pakistaanse atoomgeleerde die we hier even perfect opgeleid hebben zodat ie in z’n islamitische vaderland het geleerde in de praktijk kon brengen tot meerdere eer en glorie van de islam .
   Kennelijk leven we in een land van idioten ! Al dan niet hoog opgeleid .
   Het zal in België niet veel anders zijn , ben ik bang ?
   Zoals ook die moslims in Amerika die vlieglessen in een Boeing wilden hebben en niemand werd er wakker ?
   De Amerikanen kunnen er ook wat van !
   Is de hele wereld nou totaal geschuffeld ?
   En er is één groep die lacht in hun taqiyya vuistje , maar maak dat de wereld maar eens duidelijk .
   We gaan nog eens ten onder aan onze eigen goedgelovigheid\onnozelheid .

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean. U vraagt hoe is dat in godsnaam mogelijk dat een Marokkaan mag rondlopen bij de krijgsmacht? Het antwoord is: omdat de mensen die de leiding over de krijgsmacht hebben, hebben net zo veel militaire kennis en ervaring als een gemiddelde kind in de crèche. Wat verwacht u van een krijgsmacht als de minister van Defensie een wijf is, die nog geen dag in haar leven een militaire basis van binnen had gezien. De vorige minister van Defensie was een CU Pippo die ook nooit in zijn leven in militaire dienst had gezeten. De meeste ministers en Staatssecretarissen kennen niet het verschil tussen een Gatling Gun en een toiletpapier. De enige visie die ze hebben, is de politiek-correcte multiculturele ideologie, en die ideologie kan – in militaire opzicht – gevaar opleveren voor onze veiligheid.

   Like

 29. Frans Brassens zegt:

  Van mijn facebook pagina gehaald (tekst van gisteren):

  EEN AFSCHUWELIJK KERELTJE
  Wat een afschuwelijk kereltje is mamma’s kindje Rutte toch! Wilders kan volgens hem niet in de schaduw staan van zomaar een Marokkaan die een baan heeft.
  Dat is je reinste puberale belediging door het ventje, dat nog altijd totaal onvolwassen denkt. Als je het denken wilt noemen dan.
  Afleren van zijn infantiele gedrag is er niet bij, en dat komt dan weer omdat hij in zijn autistische wereldje leeft waarin alles om hem draait. En waarin hij zichzelf ook nog bijzonder goed vindt, want narcisme is hem ook al niet vreemd.
  Weten hoe zijn kleuterpraat overkomt op anderen doet hij daarom niet. Kán dat ook niet.

  Normaal is zo iemand vrij onschadelijk, alleen wel vaak een regelmatige hinder voor zijn particuliere omgeving. Maar hier staat er zo eentje als -nota bene- Minister President te leuteren. Dan heb ik het dus nog niet eens over de immense schade die hij in Nederland aanricht, samen met zijn anti-sociale vriendjes.

  Ik weet het niet hoor, het kon wel eens slecht met hem aflopen op die manier. Of dachten we dat het onmogelijk was dat in Nederland iemand als Breivik kon rondlopen die door wanhoop gedreven een (inderdaad) wanhopige maar afschuwelijke daad zou kunnen plegen?
  Rutte speelt met vuur als je het mij vraagt.

  Like

 30. Thomasson zegt:

  Op dezelfde dag waarin Mark Rutte Wilders schoffeerde en Halleluja credo zong voor al de geweldige Marokkanen, werd een 15 jarig meisje in IJmuiden door lichtgetinte jongens (zo te zien MAROKKANEN) op brute wijze in elkaar geslagen. De twee monsters bleven op haar hakken en trappen, terwijl ze op de grond lag. Op Rutte en zijn kornuiten maakt dat geen indruk. OP ANDERE MENSEN WEL.
  Zie de volgende video : Jihadistjes oefenen op een 15 jarig meisje in IJmuiden en de politiek heeft er SCHIJT AAN https://www.youtube.com/watch?v=AIEogIR_0UE

  Like

 31. Tom Hendrix. zegt:

  Mensen het gedrag van de “zak hooi RUTTE”, is te verklaren door ons te realiseren, dat deze LAPZWANS samen met “het miezerige kereltje Pechthold”, OP BEZOEK IS GEWEEST BIJ DE BILDERBERGMAFFIA!

  Like

 32. Qvic zegt:

  Niet voor niets moesten de gevangenissen en bejaarden centrums zoveel mogelijk sluiten en de bezuinigingen op de sociale voorzieningen, dit allemaal voor de islam import. Want er moet natuurlijk wel eerst plaats gemaakt worden voor deze zogenaamde zielige armen mensen en om deze ook enigszins een goede huisvesting met inrichting en al en een uitkering te kunnen geven. Moest de gemeenschap wel wat welvaart inleveren. Dat deze zogenaamde zielige mensen ons hele land terroriseren, mag geen naam hebben, Ze zijn tenslotte gasten en die bekritiseer je niet. Dat is het beleid van ons kabinet/overheid. Iedereen die hier iets van zegt, wordt direct weg gezet als racist of een haatzaaier. Het gaat tegenwoordig niet om wat rechtvaardig is, maar dat iedereen moet gehoorzamen aan de overheid. Tenslotte is iedere Nederlander een slaaf/onderdaan van het Koninkrijk en die hebben niets in te brengen, enkel zijn geld.

  Like

 33. Dick Vos zegt:

  Dit mooie land gaat echt naar de gallemiezen, alleen niemand die het tegenhoudt.

  Like

 34. janjan zegt:

  Alle policor wegkijkers die ik de afgelopen dagen op tv heb gezien, zijn sinds kort allemaal voorstanders geworden van het uitroeien van de ISIS-adders in verre woestijnen. Desnoods met inzet van Nederlandse militairen, die gerust mogen sneuvelen of levenslang invalide raken, want daar heeft de politieke elite zelf geen last van. Zij spelen immers mooi weer met de Nederlandse inzet in het gevecht tegen de adders in die verre woestijnen. Tegelijkertijd hebben zij tegen de wil van het Nederlandse volk de adders in Nederland zelf tot beschermde diersoort verklaard, en aan de policorborst gekoesterd en gepamperd. In hun ogen is Wilders het grote probleem, want als hij niet zou haatzaaien, zouden adders totaal niet giftig zijn.
  En dan vinden ze het gek dat Wilders steeds meer stemmen krijgt in de peilingen. Ze vinden het onbegrijpelijk dat er zoveel tokkies in Nederland zijn.

  Like

 35. Anjo van der Wal zegt:

  Overdrijven is een kunst. Hier wordt de grootst mogelijke onzin beweerd, die we zelfs weldenkende mensen als onze Nederlandse politici nog niet hebben horen beweren, ook al worden veel van deze uitspreken hen in de mond gelegd. Met een paar uitzonderingen natuurlijk, de voorop lopende Wilders en in zijn kielzog Thierry Baudet. Daar loopt dan de hele meute natuurlijk met veel gretigheid achter aan, zonder zelf na te denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s