“Houd alle moslims in de gaten”

Screenshot 32

(Door: Y. Ritzen)

FOX News heeft een oplossing bedacht om terrorisme tegen te gaan: Alle moslims 24/7 in de gaten houden. “Onze vijand is islamitisch”, aldus de mensen van FOX.

Televisiehost Eric Bolling: “Terwijl de regering zijn hoofd in het zand steekt, weten wij hoe we de vijand moeten vinden: profiling, profiling, profiling“, verwijzend naar het alleen in de gaten houden van specifieke bevolkingsgroepen.

Een ander gezicht van FOX, Jonathan Hoenig, zei het volgende volgens Mediaite: “We hadden ermee moeten beginnen op 12 september 2001. Tijdens de laatste oorlog die dit land won stopten we Amerikaanse Japanners in kampen en gooiden we uiteindelijk atoombommen op Nagasaki en Hiroshima. Dus ja, profiling zou een goed begin zijn.”

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Houd alle moslims in de gaten”

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Waarom hebben wij geen Fox News????Hier wordt je alleen met linkse propaganda en leugens om de oren geslagen!

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Daar pleit ik inmiddels al enige jaren voor. Zoiets als Michael Coren, lijkt mij wel wat.

   Stop overigens met alles bij links te leggen: ik zeg het al jaren op deze site dat de links-rechts-verhouding in eerste, tweede en derde instantie betrekking heeft op economie en economisch-maatschappelijke vraagstukken. Maar hier gaat het om cultuur, niet om economie.

   Dit is eenvoudig aan te tonen door te wijzen naar de politiek-correcte houding in de politiek: alle politieke partijen in het parlement, van links tot rechts, zijn politiek-correcte. Met uitzondering van de PVV, natuurlijk. Verschillen tussen de diverse partijen zijn marginaal. Je zou kunnen wijzen naar de VVD, die kritischer is tav de islam, maar dat geldt op een andere wijze net zo goed voor de SP. De meest islamofiele partij in ons parlement is een zg rechtse partij als D66.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Sp????Die zijn voor alles wat moslim is en halen ze zeer enthousiast binnen!Eisen zelfs woningen op!En niet voor Nederlanders;die mogen 10 jaar op de wachtlijst staan!

    Like

  • vanhetgoor zegt:

   Wij hebben geen Fox News omdat we geen Amerikaan zijn! “Proud to be an American” is het enige argument dat men heeft in een discussie, meer niet. Dat werkt in de rest van de wereld niet zo heel erg goed, omdat het geen geldig punt is, het doet er feitelijk niet toe. In het verleden hebben we Tros Aktua gehad, daar was Wibo van de Linden die trachtte een rechts stemgeluid te laten horen, helaas waren de TROS leden voornamelijk arbeiders en alles behalve in de bezittende klasse. En die zouden zich dan moeten bekommeren om de graaiende klasse van de bestuurders. Dat werkte niet. Per definitie is de massa niet links en niet rechts (vergeef mij deze platvloersheid, maar ik kan het niet snel anders zeggen) Er zijn in Nederland net zo veel aanhangers van Carl Marx te vinden als voor Ayn Rand. De ene als exponent van de ultieme nivellering, de ander als exponent van de extreme zelfgenoegzaamheid en het super egoïsme. Zowel voor dat links als dat rechts zijn in Nederland geen grote groepen te vinden. Daarom is er in Nederland geen omroep zoals Fox News.

   Like

 2. Jean zegt:

  Dat doen wij al jaren, 24 op 24u

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wou i k maar net zeggen, Jan: WIJ wel.
   Maar ja, al die anderen buiten PVV- VB- en Bron-kringen…….
   Ken jij één Europese nieuwszender die het zo duidelijk zegt als Fox News nu?

   Like

 3. Vederso zegt:

  Ook al hebben ze gelijk, de komende twee jaar zolang Obama in het Witte Huis zit, gebeurt er helemaal niets.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Als ik me niet vergist worden ze (Rebellen) door Hollande en Barack Hussein Obama bewapend.Ik ben bang hoe lang het duren zal voor dat IS deze wapentuig in handen krijgt.

  Like

 5. De islam is een verderfelijke ideologie die aangehangen wordt door inteeltprimaten. Een absolute verarming voor onze maatschappij. Een ernstige verontreiniging van onze cultuur. Een bedreiging voor ons land en volk. Het moet uitgeroeid worden met wortel en tak inclusief alle verraderlijke en achterljke dhimmi-judassen. Alleen een langdurige gewapende strijd tegen deze uitzaaiende kanker kan nog soelaas bieden. Organiseert u en bewapent u en doet wat nodig is.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Zoiets kan nooit lukken volgens mij. Landen als Canada of de VS zijn daar te groot voor. Je hebt staten in de VS die vele malen groter zijn dan België of Nederland, en waar soms maar hooguit 5 miljoen mensen wonen of beduidend minder dan dat. Dan zwijg ik nog over de oppervlakte bebost gebied of woestijnen, waar je waarschijnlijk ongestoord trainingskampen voor terroristen kan organiseren.

  En niet alle moslims tonen zich uiterlijk even vroom als ze zijn. (taqiyya) Er moeten maar een paar snotneuzen gekleed in jeansbroeken, gympen en een baseballpet op het hoofd rondlopen – waarvan iedereen denkt dat ze “gematigd” zijn – om wat bommen af te laten gaan, en je kan de theorie meteen gaan opbergen !

  Like

 7. helletocht zegt:

  Het is duidelijk dat ons land zijn eigen identiteit heeft opgeofferd aan de multi-culti god, en in het bijzonder aan de profeet. Stapje voor stapje leveren we al onze kenmerken in, en krijgen er onderdrukking, geweld, angst, en terreur voor terug. Wat heeft de MC samenleving ons gebracht? Het staat hierboven vermeld. Daarnaast is het een ondraaglijke last op ons BNP. We betalen ons blauw aan de integratie, het onderwijs aan allochtonen etc. Het geld dat daar uitgegeven wordt, is voor de eigen bevolking bedoeld. Die levert het geld wel in via de fiscus, maar dan steelt de linkse roverheid van VVD/PVDA het van ons met behulp van christelijke zeloten.
  Het is triest maar waar. N.I.V. forever.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s