Politie: de nationale pispaal

Screenshot 47

(Door: A. Nanninga)

Ze zitten altijd in het verdomhoekje. Beleidsmakers nemen ze niet serieus, op straat hoor je vooral kritiek als er eens eentje over de schreef gaat. En ja, rotte appels hou je toch, maar om daar nou de hele groep op aan te kijken. Verder heeft het niks met de islam te maken, want we hebben het over de politie. Politieagenten wel te verstaan. Van het ‘Comité Herstel van Vertrouwen’ via de Ombudsman die een sneer uitdeelt aan de dienders tot aan de antifa-niksnutten, allemaal doen ze een plasje over de mensen die maar bar weinig van zich af kunnen bijten: de mannen en vrouwen die elke dag weer de straat op gaan in wijken waar iedereen ze haat, minacht en wantrouwt.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Politie: de nationale pispaal

 1. Mowdes zegt:

  Tja, dat zijden ze vroeger in het leger tegen ons, als één soldaat dronken over straat gaat, gaat het hele leger dronken over straat.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Mevrouw Nanninga slaat weer de nagel op de kop. Sinds 1968, is men bezig geweest het gezag naar de gallemiezen te helpen. De SOCIALISTEN, en de GROENE ZWATELAARS hadden het voortouw met het ontmantelen van discipline, orde en regel. Het zal best zo zijn geweest, dat voor 1968, het GEZAG teveel de kant van rigide handelen met zich meebracht, maar de burger voelde zich wel nog veilig in ons Nederland. Maar na 1968, moest het allemaal anders: op school moest de onderwijzer aangesproken kunnen worden met de voornaam, de doctrine “het moet toch kunnen”, werd er ook nog eens doorgedrukt, en door de RODE OMROEPEN en de MSM werd iedere vorm van GEZAG belachelijk gemaakt. En nu 46 jaar later zitten we met de gebakken peren”, te kijken. Ik verwijt de gewone politieagent/agente niets, de smerige, en laffe POLITIEKE BENDE in Den Haag hou ik volledig verantwoordelijk voor de huidige gang van zaken. Het cultuurrelativisme HEEFT ZIJN VERNIETIGENDE WERK GEDAAN!

  Like

 3. jans zegt:

  Er zijn gelukkig veel politie agenten die snappen hoe het wel werkt, respect!

  Like

 4. Harry zegt:

  Het is inderdaad een lastige positie .
  Maar als je het fanatisme ziet waarmee ze overtreders van meestal snelheidscontroles bejagen , met laserguns achter een boom wegkruipen , snelheidscamera’s in aanhangwagens wegstoppen die “met pech” onderweg staan , kortom van die ” Colditz ” praktijken , vals grijnzende smoelen als ze er een flink te grazen kunnen nemen , dat draagt niet bij tot respect .
  Makkelijke slachtoffers die misschien wel tegensputteren maar er niet op los slaan en geen messen trekken . Kassa-klanten .
  Ik heb ze ook gezien bij een dodelijk ongeluk , dat ze op zo’n vijftien meter afstand stonden te lachen . Ook niet zo netjes !
  Geen fatsoen of geen verstand ?

  Als ik dan denk aan een vriend (tandarts, dus geen tokkie) van me die door zo’n zeven man belaagd werd vóór z’n eigen huis , nog net een tafelpoot kon grijpen die klaar lag om tot openhaardhout te worden gezaagd om het tuig van zich af te houden , bijna zelf werd gearresteerd wegens bedreiging , dan heb ik toch ernstige bedenkingen over de verstandelijke vermogens van die groep .
  Uiteindelijk werden de bedreigers in een politiebusje geladen EN AAN HET EIND VAN DE STRAAT ER WEER UITGELATEN !
  Maar ja , alle waar naar z’n geld , ze verdienen niet veel , maar verdienen ze beter ?

  En dan heb ik zelf ook nog wat onverwerkte ergernis , kwam door toeval achter een adres waar een stel autodieven auto’s zat “om te katten” , denkelijk voor iedereen een bekend verschijnsel .
  Ik heb dat aan de politie gemeld , waarna een bevriende rechercheur me enkele dagen later kwam bedanken , ze hadden de bende opgerold .
  Rijd ik de dag daarop weg bij mijn bedrijf , een dertig kilometer zone nog wel , zit er zo’n broekie te loeren met een verrekijker of iedereen z’n gordel wel om had .
  Niet , dus . Nou ik was levensgevaarlijk bezig !
  Toen ik hem vertelde dat ik vroeger geracet had en dat we wel eens met 200 ergens tegenop donderden zonder gordels en dat ik alles nog prima kan bewegen en er zelfs nooit wat aan overgehouden heb ,
  gooide ie het er op dat als het fout ging ” dat wij dan de rotzooi op mogen ruimen “.
  “Nou jullie ruimen niks op , je belt hooguit een ambulance en de brandweer om de boel schoon te spuiten ” . Ga je op een afstand staan kijken .
  Afijn 160 euro meen ik, achterop , kon ik het niet laten om hem toe te voegen dat ie de georganiseerde misdaad toch maar mooi een flinke slag had toegebracht in z’n eentje !
  Lullo !

  Like

  • koloth zegt:

   Ja en als die politie je dan die 3 onzin bekeuringen na een half uur oponthoud einderlijk geeft, dan durft hij je nog een prettige dag verder toe te wensen.
   Heeft helemaal niets met veiligheid te maken maar puur om het geld
   en al je dan s’nachts om 3 uur belt dat er 5 vreemde figuren voor je deur staan, duurt het minstens een half uur voordat ze komen kijken.
   Ja dat vinden wij niet leuk.

   Like

   • Harry zegt:

    Ja dat is ook zo wat , Koloth ! Rijden ze eerst rondjes om zeker te weten dat het gevaar geweken is ! 30 Minuten voor zeven kilometer op het platteland is best lang s’nachts , niet ?
    Bij ons werd in een jachthaven regelmatig dieselolie gestolen uit jachten .
    Na diverse aangiftes gingen ze wél posten , maar met een opvallende politieauto vol in ’t zicht !
    Toen een van de slachtoffers ’s morgens vroeg poolshoogte ging nemen en chagrijnig opmerkte dat als ze met hun auto op de steiger gingen staan dat ze dan helemaal zeker wisten dat ze niet in hoefden te grijpen , toen bestak één zo’n mongool het om te stellen “dat ze een eerlijke kans moesten hebben ” !
    ” ZE ” , waren de dieven , dan .
    De man viel haast achterover .
    Daarop afgaand verdienen ze nog véél te veel !

    In mijn woonplaats is een grote instelling voor lichamelijk en geestelijk gehandicapten ( bible belt slachtoffers , incest en verkrachting binnen de gemeenschap ) , maar je vraagt je soms wel eens af of sommige van die agenten niet op het verkeerde adres gehuisvest zijn .

    Like

  • bigljohn zegt:

   Moet je horen Harry ! Ik heb zo ook een haat liefde verhouding met de politie. Enerzijds zouden ze toestemming moeten krijgen om bikkelhard op te kunnen treden tegen criminele allochtonen, anderzijds hebben ze mij een enorme boete laten betalen, ja eigenlijk voor niets. Tijdens wegwerkzaamheden bij de weg langs de Zuid Willemsvaart bij Berlicum, mocht er plaatselijk geen 80 meer gereden worden, maar 50. Dat deed ik keurig totdat ik de machines en werklui voorbij was. Het bord 50 met een streep was in de verte al zichtbaar, en ik verhoogde mijn snelheid voorzichtig tot 68 km per uur. Vlak voor het bord met een doorgestreepte 50 moet ergens een snelheidscontrolewagen van de politie zich hebben verscholen. Ze moeten mij daar gefotografeerd hebben, en 2 weken nadien kreeg ik een schikking van €170,- in de bus voor 18 km te hard rijden. Luis Hamilton met zijn Formule 1 Mercedes was er nog niets bij vergeleken ! Een verweerschrift naar de officier van justitie mocht niet baten. De politie, aanwezig als je ze kunt missen als kiespijn, en lijkt afwezig als de Moslim ons lastig valt, of zelfs naar het leven staat.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Harry: 21.21. uur, op 21/9. Ik begrijp uw reactie. Maar veel schuld daaraan, is het huidige kabinet, en alle regeringen daarvoor, die de politie hebben omgeturnd tot de verlengde arm van de BELASTINGDIENST. Inderdaad Harry, het gaat om GELD, daar draait helaas alles om. Het is op zich ook een lastig verhaal, omdat de politiek “de politie”, ook gemuilkorfd heeft! En onze RECHTSPRAAK is naar de kloten, dankzij D66 rechters!

   Like

   • BertG. zegt:

    Een normaal mens laat zich niet muilkorfen. Niemand is verplicht om dit werk te doen.
    Laten ze zelf maar eens een muil open trekken van wat ze er nou allemaal van vinden.
    Voorlopig laten zij zich voor elk denkbaar karretje inspannen.
    Zelfstandig nadenken wordt er blijkbaar uitgefilterd bij hun opleiding.

    Like

 5. Doornroosje zegt:

  Een goed stuk . Helemaal mee eens mevrouw Nanninga.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze kan het mooi vertellen maar toch voel ik me niet meer echt op me gemak als ik ze tegenkom, op me fiets, op me scooter enz. Er is altijd wel wat te vinden om over te zeiken als ze weer eens moeten scoren. Ik ben meer bezig met me km teller dan met het verkeer.
  Vroeger misschien waren ze je beste vriend, tegenwoordig is dat google.
  Vroeger misschien zat er nog iets redelijks in, tegenwoordig hebben ze altijd gelijk.
  Al gaat het over een scheef gemonteerde fietsbel, of een los spatbord, doet me licht het wel overdag. Hangen zal je.
  Let ik even niet op, heb ik 2 weken niks meer te vreten vanwege de meest onbenullige overtreding. Elke redelijkheid is verdwenen, Enkel en alleen nog voor het geld ben je er.
  Mensen doen niet eens meer aangifte voor de meeste dingen zoals een gestolen fiets omdat het bij voorbaat zinloos is.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Politie agenten zijn onze staats dieners; de enige met een monopolie en van het gebruik van wapen geweld.Als de problemen te groot worden, voor ze, mogen ze de armee te hulp roepen.
  Gefaarlijk worden ze echter als onder hun rangen ook moslims zitten.Zo te zien mogen ze zelfs leider van de Politie worden.Hier over maak ik me ernstige zorgen.Wat gebeurd er als bij ons de Jihad opgeroepen wordt?Wie zeg ons dat ze onze Kafir staat trouw blijven?

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Is het niet zo dat de NL-policie aan handen en voeten gebonden is. Voor ze echt gerichte actie mogen ondernemen, moeten ze eerst 7 instructie-boekjes doornemen EN DAN NOG twijfelen ze, …wat te doen.
  Dan is het toch geen wonder dat ze de “makkelijkere”-slachtoffers, ik bedoel,”kleine-wets-overtreders” hard aanpakken.
  Ervaringen heb ik er niet mee, wel vroeger, toen ik jong was, een brommert had in de jaren 50 in R,dam Z.
  Als je dan een grote mond had tegen de agent-meneer, kreeg je ONMIDDELLIJK een paar ferme klappen met zo,n knuppel en verdween je met je brommertje-en-al, achterin zo,n Ford-busje.
  Dat ging allemaal niet zo zachtzinnig, toen hadden ze (de verkeerde ) autoriteit.
  Hier wat opnamen uit een “schilderswijk” in Tanger, Marocco.

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Dat de politie een pispaal is geworden is inderdaad de schuld van de overheid, ze mogen werkelijk niets meer , alleen de kist van de belastingdienst vullen. Zelfs voor het voeren van het zwaailicht moeten ze toestemming vragen !

  Like

 10. BertG. zegt:

  En mocht je aangifte doen na een geweldpleging of overval tegen jou, dan loont het om als dader je zelf aan te geven. Weet hij of zij of meteen wie ‘m dat geflikt hebt dat geintje want je naam en adres is dan meteen aanwezig bij de dader. Ook zo iets totaal onbegrijpelijk.
  Straf krijgt zo’n dader niet meer en hij kan verder gaan om jou het leven verder zuur te maken.
  Aangiftes worden alleen nog gedaan als de verzekering dat verlangt.

  De laatste keer dat ik ze tegen kwam, was in me straat bij me schuur waar ik wat aan het sleutelen was aan me scooter, toen waren ze op zoek naar iemand die een klein meisje had mishandeld en of iemand wat gezien had.
  En tegelijkertijd trekken ze je kenteken even door de computer heen of alles in orde is.
  Ze spreken je aan met een hulp vraag en controleren je meteen even. Dat is nog eens vriendelijk.
  Want je weet maar nooit en elke boete is er 1. Ik vertrouw ze niet meer.

  En dat hebben ze geheel aan hun eigen te danken. Vroeger was een politie bureau 24 uur p/d open en voelde ik me nooit ergens voor betrapt zonder aanleiding ergens voor.
  Nu vraag ik me af wat ik nou weer gedaan heb als ze me aanspreken.

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Laat ik het zo zeggen, Ik heb nog nooit een vervelende ervaring met een agent gehad.
  Toen ik ze nodig had, ( dat was toen er een kogelgaatje in mijn raam zat) waren ze er binnen een kwartier. En de zaak werd goed afgehandeld. 1 Keer werd ik aangehouden omdat ik geen riem om had in de auto, ik kwam er met een waarschuwing van af en ik ben toch heus geen oogverblindende jong meid meer.
  Waarom zou ik wel die opruiende praatjes in de krant over de politie direct geloven, als ik veel zaken wat politici mij proberen wijs te maken in de krant, ook niet geloof.

  Like

 12. Jean zegt:

  Gelukkig hebben we nog politie zelfs veel te weinig, ik ben het niet altijd eensin hun optreden maar ik weet wel dat ze gewoon uitvoeren wat hun opgedragen wordt en daar zit de rottigheid nl. de opdrachtgevers die zo laf zijn en zich verschuilen achter de politie die de klappen opvangt.
  De grootste misdaad is dat politiekers politie aansturen dat heeft tot gevolg dat de politie moet draaien en keren zodat de politiekers daar voordeel uit halen, dus laten we ons keren tegen de politiekers en de politieoversten want dat zijn de reetlikkers en de politie moet hun rotzooi opruimen.
  Meer politie en meer arrestaties resp. opsluitingen van dat loslopend krapuul en rechtbanken die handelen naar de wil van het volk en niet naar politieke wil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s