VIDEO – Rechter Jeanine: Arabische naties weten dat Obama geen echte bondgenoot is

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Henk V.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO – Rechter Jeanine: Arabische naties weten dat Obama geen echte bondgenoot is

 1. windwens zegt:

  Dat is klare taal en nog eens gebruik maken van de vrije meningsuiting. Wou dat onze rechterlijke macht zich eens zo krachtig zou uitspreken tegen deze regering, en hun leugens in klare heldere taal zouden weer leggen. Maar nee hier blijft men kruiperig doen. Ook komt men nooit eens op nieuwsgaring terug als er onweerlegbare nieuwe feiten over zaken opduiken of men zwijgt hele gebeurtenissen dood in ons media land.

  Like

  • Harry zegt:

   Eindelijk eens een rechter die géén lid is van D66 !
   Geweldig , die vrouw ! Heerlijk dat iemand zó te keer kan gaan !

   ( Alleen als je getrouwd bent met zo’n dame , dan ben je nog niet jarig ! Als je vergeet het dopje op de tandpasta te draaien , krijg je ook zo’n reprimande, ik ken die types ) !

   En die George Bush die als domoor werd gekwalificeerd door Maarten van Rossum , die Obama bij voorbaat de hemel in prees , krabbelt die nou eens niet achter z’n ongewassen oren , inmiddels ? Had Bush het niet bij het rechte eind ? En is die swartman niet een beetje héél stom bezig ?

   Een totaal incapabele leugenachtige moslimneger .
   Het enige is dat ie tamelijk goed kan verwoorden wat er speelt .
   Maar dat heb ik in Afrika herhaaldelijk meegemaakt , ze kunnen het goed vertellen , maar er komt geen ene donder van terecht als ze iets moeten oplossen !

   Like

 2. Hendrick M. zegt:

  Een grandioze speech waarmee ze de vloer aanveegt met die crypto-moslim Obama ! Ik moest bijna overgeven van zijn uitspraak dat ISIS-leden geen moslims zijn ! En dat met zo’n uitgestreken smoel !
  Het is te hopen dat dit in de USA op grote schaal wordt uitgezonden, maar het zal vermoedelijk wel soortgelijk als hier zijn. Zodra iets niet politiek correct is, dan geeft de MSM niet thuis.
  Nog altijd wacht ik tot deze lafbekken eens persoonlijk met deze verfoeilijke ideologie in aanraking komen, hopelijk gaan de ogen dan wel open.
  Mijn grootste angst is dat dit moment voor ons allen dan te laat zal zijn ….

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Eindelijk iemand die de werkelijkheid ziet voor wat het is, namelijk de realiteit! Maar we moeten niet vergeten dat er in Den Haag een paar malloten zitten die niet kunnen zien dat de koran het enige is dat àlle hedendaagse terroristen met elkaar gemeen hebben.

  Bijna alle terroristen zijn moslims en alle moslims zijn terrorist, want er is er niet één bij die de doctrines van haat niet wil onderschrijven. Daarom is Mark Rutte niet de premier van ons allen maar is hij de Nederlandse Chamberlain. De wegkijker, de hopeloos naïeve sullige goedzak die zich in laat pakken. Het is niet mogelijk om met fascisten een vredesverdrag te sluiten. Het is niet de vraag of er een dolk in de rug van de tegenstander wordt gestoken, maar de vraag is alleen wannéér dat gaat gebeuren!

  (Ik schaam mij diep om voor negen uur in de ochtend al te moeten beginnen met de eerste Godwin van de dag!)

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Die sympathieke mevrouw zegt inderdaad een en ander correct, heel correct zelfs, alleen, ze begaat dezelfde kapitale fout als zovelen (ook anti’s) waar ze een onderscheid maakt tussen een “extremistische, radicale, terroristische” en een zogezegde “vredelievende” moslim. Daardoor, en daardoor alleen, krijgt ze van mij maar een acht op tien, omdat dit onderscheid zo fundamenteel verkeerd is.

  Het kan niet genoeg herhaald, echt waar, het kwaad zit hier niet zozeer in de mens, maar in hét boek, de koran, het eigenste woord en gebod van allah, waarin alle wreedheden die nu gebeuren, geboden of minstens aangemoedigd worden. Laat u op dit vlak niet sussen of in slaap wiegen !
  Gelooft u het niet, neem dan eens dit boek ter hand en lees het grondig. U zal dan nooit meer twijfelen.

  De extremistische moslim is bijgevolg gewoon een moslim die enkel de daad bij het goddelijke woord voegt. Meer niet. Zijn daden zijn dus door zijn god gelegitimeerd, want een gebod. Daardoor worden al die wreedheden ook met het meeste gemak uitgevoerd, telkenmale, maar niet verrassend, onder de kreet “Allahu Akbar”. Als dat niet duidelijk genoeg is.

  De vredelievende moslim is er eentje die in feite tot dezelfde club van moordenaars behoort, maar (nog) niet tot daden op dat vlak is overgegaan, om diverse redenen. Beetje teerhartiger misschien, of nog niet voldoende gesommeerd op dat vlak. Maar hij aanbidt hetzelfde boek !

  De islam=koran. Onomstotelijk. Aan dit goddelijk woord van allah mag en kan bovendien niet getwijfeld worden, en het is ook niet voor enige interpretatie vatbaar. Nooit en in geen enkele omstandigheid ! Voor en door niemand.
  Er bestaat bijgevolg geen “islam-light”. Dit is pure fictie, een soort “wishful thinking” als het ware van de voorstanders van deze perverse ideologie, die menen dat het om een religie als een ander gaat, van en voor vredelievende moslims. Ze dwalen.

  Erdogan was zo eerlijk in al zijn arrogantie om dat nog niet zo heel lang geleden zelf te verkondigen: er is maar één islam, die van de koran. Een andere bestaat er niet. Voor één keer had hij honderd procent gelijk.

  Like

 5. Edwin Lauxen zegt:

  There are children standing here,
  Arms outstretched into the sky,
  Tears drying on their face.
  He has been here.
  Brothers lie in shallow graves.
  Fathers lost without a trace.
  A nation blind to their disgrace,
  Since he’s been here.

  And I see no bravery,
  No bravery in your eyes anymore.
  Only sadness.
  (x2)
  Only sadness

  Houses burnt beyond repair.
  The smell of death is in the air.
  A woman weeping in despair says,
  He has been here.
  Tracer lighting up the sky.
  It’s another families’ turn to die.
  A child afraid to even cry out says,
  He has been here.

  And I see no bravery,
  No bravery in your eyes anymore.
  Only sadness.
  (x2)

  There are children standing here,
  Arms outstretched into the sky,
  But no one asks the question why,
  He has been here.
  Old men kneel to accept their fate.
  Wives and daughters cut and raped.
  A generation drenched in hate.
  Says, he has been here.

  And I see no bravery,
  No bravery in your eyes anymore.
  Only sadness.

  And I see no bravery,
  No bravery in your eyes anymore.

  And I see no bravery,
  No bravery in your eyes anymore.
  Only sadness.
  (x2)
  Only sadness

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Nog even dit ter aanvulling aan mijn reactie.
  Het onderscheid vredelievende – extremistische moslims, is in feite een onderscheid dat maar al te graag gemaakt wordt door alle poco’s van links ten einde de moslims te ontzien, nu zelfs zij de naakte wreedheden van de IS-club niet meer kunnen negeren, hoezeer ze dat ook in feite ook zouden willen. Op die manier pogen zij de islam uit de wind te zetten, en te kunnen blijven bestempelen als vredelievend (ik schreef bijna wredelievend), en moeten zij hun ongelijk in deze niet toegeven. Want “toegeven” staat nu eenmaal, door hun gevoel van morele verhevenheid, niet in hun woordenboek.

  Like

 7. Jean zegt:

  Eenmaal gestoken door de levensgevaarlijke dodelijke islambacterie dan is dat voor de rest van je leven, 1 druppel moslimbloed is voldoende om de waanzinnige uit te hangen, obama heeft veel druppels islam/moslimbloed.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het leger weet dat de moefti van Washington uitschot is:

  Watch Obama Salute This Marine With a Latte In His Hand
  http://www.nrcc.org/2014/09/23/watch-obama-salute-marine-latte-hand/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s