Arnhemse ISIS-strijder: ‘Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.’

Screenshot 51

De 23-jarige Marouane Boulahyani uit Arnhem probeerde niet zo lang geleden nog beroemd te worden als rapper. Hij was zelfs een keertje te gast bij radiozender FunX. Nu handhaaft hij de sharia in door ISIS veroverde gebieden in Syrië en Irak. Onder de naam Maru-One deelt hij op Twitter zijn avonturen. Op YouTube zien we hoe stapels sigaretten in de fik worden gestoken en mensen vijf keer per dag naar de moskee worden gestuurd.

‘De mensen werken hier gewoon en lachen. Er zijn nog wel plekken waar het er gruwelijk aan toegaat, maar met de wil van Allah zal er ook in die gebieden snel vrede zijn. Ook daar zul je snel de azan (oproep tot gebed, red.) horen, inshallah. Het is hier net zo veilig als in Nederland’, zegt Boulahyani deze week in Nieuwe Revu.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

46 reacties op Arnhemse ISIS-strijder: ‘Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.’

 1. luckybee zegt:

  Vergeet het de nakoomlingen van Karel Martel is zeer talrijk.Zelfs verraders zijn er bij bvb Vogelaar.Jammer.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Maar deze waarheid, zal in Nederland door: PvdA,VVD,D66 en het CDA, NIET OPGENOMEN WORDEN!

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Een hele kluif voor een psychiater deze mafklapper.

  Like

 4. Edwin Lauxen zegt:

  Ik heb niks met Karel Martel, maar in deze strijd wel mijn bondgenoot, Friesland vrij ;-))

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  En altijd maar weer die grote bekken, die dreigementen, die intimidatie-pogingen…..Rázend word je er van! Ja, ik weet best, waar het vandaan komt bij figuren als deze: Ze zijn hier mislukt, of niet zo geslaagd als ze gehoopt hadden, en dan is het de schuld van de omgeving -het westen, in dit geval- en dan dàt geïntimideerd en beledigd worden. Hij ruilt het sterrendom in voor het ‘martelaarschap voor allah’en gaat dàt dan maar hoog van de toren blazen en doen alsof-ie -door middel van IS- de hele wereld in z’n zak heeft! Enerzijds zeg je: Ze zouden zo ’n klootzak geen podium moeten geven, anderzijds legt het wèl de aanwezige mentaliteit van dat soort bloot. Tenminste, als het grote publiek er nou maar eens wakker van zou worden en niet schouderophalend reageren van: “Och, dat is er maar één en laat kletsen…..” Dàt is het hem eigenlijk: De massa zou eens wat gauwer woedend moeten worden om zulke taal en als één man besluiten, dat het zo niet langer kàn! Dat die lui niet zomaar alles kunnen uitbraken, wat ze willen en dat daar sancties op moeten volgen! Nu laten we alles maar over onze kant gaan en het gebral neemt er niet door af. Integendeel…..!
  Hij beweert, dat -ie z’n paspoort verbrand heeft en nooit meer terug komt. Best! Ik mag lijden dat-ie in de ogen van IS tóch nog eens een misstap begaat en net als James Foley eindigt met een afgezaagde kop! Dat kan namelijk heel goed, bij een gewezen rap-artiest, dat-ie vandaag of morgen iets IS-onwelgevalligs flikt. En dan zal z’n ‘martelaarschap’ er voor hullie niet langer toe doen! -En met een beetje geluk krijgen we dat, dankzij hun ongelofelijke exhibitionisme, nog op You Tube te zien, ook!
  Ik verkneukel me nú al!

  Like

 6. Rutte:leest u mee???????Volgens mij als die Haagse kliek een mes op de keel zet,zijn ze nog in staat te ontkennen dat islam/islamieten de schuldigen zijn!Net zoals ze de cijfers die Wilders op tafel legde onderuit haalden,terwijl nu gebleken is dat ze wel degelijk kloppen!Vies,rood zooitje!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ik mag toch hopen dat ze ook ze uitkering even gestopt hebben.
  Zou mij niet eens meer verbazen als dat nog gewoon door loopt.
  Dan zal het lachen ‘m ook wel vlug vergaan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ze het nogt niet gedaan hebben kunnen ze het nu wel doen, nou hij er toch voor uitkomt, dat paspoort verbrand te hebben

   Like

   • Maar van der Laan vindt dat je van de hier wonende moslims niet mag verwachten dat ze niet achter IS staan!!!!Zo’n vent,nou ja,vent=mietje,mochten ze van mij als oefenpop gebruiken voor het koppensnellen!Wat een lamzak!Als hij vrouw en kinderen heeft,wat ik niet weet,dan schamen die zich de ogen uit het hoofd voor zo’n man/vader!Toch?

    Like

 8. Tempelier. zegt:

  Dit artikel is van 23 Juli, hopelijk is ie al een kopje kleiner gemaakt, de kleine rat.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Het gaat de goede kant op (maar niet heus)!

  Ik denk dat de ‘elite’ een pakt met de islam-duivel heeft gesloten want het wil er bij mij niet in dat de dames en heren ‘policor’ niet weten hoe gevaarlijk de islam is.
  Alleen al het feit dat er bij de islam ‘ritueel’ dieren geslacht worden, is al reden genoeg om elke islamiet het land uit te trappen; ‘gematigd’ of ‘extremistisch’, het is één vieze pot vuil nat!!!

  Like

 10. cat zegt:

  Verwijderd door webmaster: Griffin is een antisemiet!!!

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Wat ben ik toch blij dat ik net mocht lezen dat de VVD de doodstraf wil invoeren: ,,Tegen de terroristen die uit zijn op vernietiging van onze samenleving en haar burgers, dienen wij de meest sluitende beveiliging te treffen.

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  .
  jullie moeten het ons, barbaren, niet zo lastig maken
  het is best moeilijk hoor voor ’n hedendaags fanaat
  om bij zo’n slachtpartij dus overeind te blijven
  .
  soms twijfel je zélf best ook aan waar je dus voor staat
  en vraagt je af, of dat gemoord wel blijft beklijven
  als iedereen er openlijk toch critisch over blijkt…
  .
  al is ’t best lekker hoor die kronkelende lijven
  terwijl je doet, waar zelfs je kind naar kijkt !
  en dat dat dan niet meer spontaan begint te braken !
  .
  maar gelukkig heb je altijd nog die halve zachten
  zoals die van der Laan c.s. die smachtend op je wachten…

  Like

  • tonie zegt:

   Hoi ik woon in een flat in Arnhem en wordt dagelijks met de dood bedreigd omdat ik volgens één van mijn medebewoners als jood geen recht meer heb om te leven. Maar het recht in me gezicht zeggen nee ho maar de lift vol schrijven met teksten als vuile kanker jood van 34 er uit of het wordt je dood. En wie doet hier wat aan niemand kreeg alleen als antwoord zolang je niet weet wie het doet kunnen wij (politie en verhuurder) niks voor je doen. Of ik me nog veilig voel is niet aan de orde baal van de mentaliteit in dit land. Woon hier nu 57 jaar (me hele leven dus) maar heb geen rechten omdat me ouders wo2 overleefd hebben. Misschien niet de goede plek om me hart te luchten maar toch maar gedaan

   Like

   • Observer2010 zegt:

    @tonie: ik heb 9 jaar in Oud-Mathenesse in Rotterdam gewoond. Er lopen daar van die bontkragen rond die alleen als groep van alles durven, maar als je ze alleen tegenkomt fietsen ze je hard voorbij en helemaal als je ze achterna rent! Als ze in een groepje zitten en je loopt ze voorbij kletsen ze achter je rug in het Marokkaans over je omdat ze weten dat je dat niet verstaat, maar als je dan ineens terugloopt en hard roept ‘als je over mij lult moet je het in het Nederlands doen, dan versta ik het tenminste’ dan gaan ze zitten stotteren en krijgen ze een rode kop omdat ze dat niet verwachten! Het is laf klootjesvolk dat denkt dat iedereen bang van ze is, maar het zijn zelf schijtluizen! Wat jij zou moeten doen is uit Arnhem weggaan en in een dorpje in de buurt gaan wonen, daar is het nog rustig! Ik ben zelf uit de Randstad weggegaan en woon nu in het Noorden van het land, ook in een klein dorpje! Veel sterkte!!!

    Like

 13. Jan zegt:

  Het beste is in landen als Qatar en Saoedi-Arabië die zich alleen met terreur bezig houden aanvallen, de regerende kliek vermoorden en de olievelden in bezit nemen. Scheelt veel geld en soldaten en voorkomt ellende hier. Alle bezittingen in het westen confisqueren. Worden hier toch aanslagen gepleegd direct een hele stad van hen met iedereen erbij van de aardbodem wegvagen. Is direct een les voor een land als Kuweit en andere zandhopen.

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Raar, maar ik geef hem gelijk! het constant wegkijken, pamperen en goedpraten van de daden van moslims geeft hun een vrijbrief om Nederland aan te vallen!

  Like

 15. Jean zegt:

  Hopelijk kunnen we weldra spreken over moslims in de verleden tijd dan kan ik aan mijn kleinkinderen vertellen “vroeger liepen hier ook barbaren rond en zwarte tenen die constant in verwachting waren, ni voor de kinnenkes maar voor het kindergeld, wij hebben die levensgevaarlijke parasieten toen massaal verwijderd”.
  Waarom? zal mijn kleinkind dan vragen, “omdat het levensgevaarlijke achterlijke gewelddadige barbaren waren die geen enkel normen en waarden besef hadden”.

  Like

 16. rotsus zegt:

  ALLES IS GEPLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mijn god wat ben ik me al de gehele dag aan het ergeren. Niet aan deze islamitische achtergebleven asociale jochies welke vanuit ons land vertrekken richting midden oosten en daar proberen de held uit te hangen. Ik zou wel eens naast hun willen staan als de tegenpartij zich verweert en er honderden kalashnikovkogels om hun oren vliegen en fluitende geluiden geven van ricochets. Ze pissen hun broek vol en dat weet ik zeker. En dan staat er nog geen allah naast hen die hun 10 maagden beloofd en verdere onzin uit dat smerige haatboek van die van godverloren racist, kinderverkrachter, vrouwenminachter, dictator, opruier, mensenslachter, genocidelover enz.enz. Mohammed.

  Waar ik mij hoofdzakelijk aan erger en waar beslist héél snel iets aan gedaan moet worden, en dan bedoel ik niet vanachter een toetsenbord van zo’n stomme pc, is het feit dat we in ONS land bestuurders tolereren welke willens en wetens heulen met de vijand en niets doen voor HUN AUTOCHTONE bevolking.
  Zo’n achterlijke rat als ene van der Laan en ene van Aartsen. We zullen deze achterlijke stompzinnige marionetten, want dat zijn het en niet meer, zelf van hun troontjes moeten stoten. Wat echter belangrijk hierbij is is dat we de steun moeten krijgen van de politie en het leger maar probeer deze groep maar eens aan het verstand te brengen dat ze zich voor het karretje laten spannen van de verkeerde partij, namelijk onze ROVERHEID.
  Ik kan gewoonweg niet begrijpen dat politieagenten nog steeds bezig zijn met achterlijke bekeurinkjes uit te delen van ongekende hoogte voor zaken welke eigenlijk niets voorstellen maar waarmee ze wel hele gezinnen het brood uit de mond stelen en dat dan ook nog niet inzien. Ik ben jarenlang opsporingsambtenaar geweest maar dit heb ik NOOIT of te nimmer ook maar 1x gedaan en ik maakte echt wel behoorlijke klappers moet ik zeggen. De politie krijgt van mij pas weer respect als ze er voor ons zijn en hun les kennen, d.w.z. dat ze zonder blikken of blozen dit tuig keihard aanpakken en daar is niets anders voor nodig dan goed op de hoogte zijn van de wettelijke bepalingen die je echter niet leert als je de gehele dag loopjongen speelt voor die rat van financiën en meehelpt de schatkist nog verder te spekken met geld van veelal autochtone Nederlanders!!!
  Ik ben het in elk geval meer dan zat om me te laten gebruiken door de staat der Nederlanden en de oranjes. Ik heb meer dan genoeg documentatie dat deze mensen er echt niet zijn om ons, hun volk, te dienen, echter zo staat het wel in de GRONDWET en die wordt door dit laatst genoemde volk met voeten getreden. Echter dit moet je eens aan een handhaver (politie en justitie) mededelen. Je wordt dan steevast aangekeken met een blik van “die is rijp voor een gesloten inrichting” niet wetende dat het precies andersom is want waar dit zooitje troonopvolgers en regeringsmarionetten mee bezig zijn zal ik hier maar liever niet uit de doeken doen want dat beslaat de pagina’s van een dik boek, en dan allemaal met misdrijven!!!
  Mensen van dit blog, ik roep u op om zoveel mogelijk mensen om u heen en in uw naaste omgeving op de hoogte te stellen van het vaststaande feit dat alle internationale aanwijzingen volgende een gigantische invasie zal gaan plaatsvinden van Islamieten en dat er nog steeds door EU en “onze vrienden en helpers de USA” op een oorlog zal worden aangestuurd tussen Rusland en EUROPA waarbij het de bedoeling is dat we hier in EUROPA steeds zwakker worden gemaakt en dat er in het geniep al een EUROPESE LEGERMACHT in de maak is inclusief FEMAkampen en dit gaat gewoon allemaal achter onze ruggen om. Kijk gewoon eens even om wakker te worden naar dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=wq9S5L6GJzQ#t=566
  en dan vooral van minuut 8.10 tot minuut 9.05 zoiets. Deze legermachten worden getraind in Amerika en zijn zich aam het specialiseren op onrustsituaties onder burgers (van Nederland).
  Blijven wij nu zo stom of wat……….?????????!!!!!!!!!
  Mensen, het is 1 seconde voor twaalf en dan ben ik nog optimistisch.
  Google ook eens naar agenda 21………………….!!!!!!!!!
  Yep………alles is gepland……..ook dit……wij moeten verzwakken en onze ogen op iets anders richten….af en toe een islamietje, een bommetje hier…..een bommetje daar…….een planning van een aanslag…….en ondertussen komt hij er ook voor EUROPA, jawel, ONZE EUSSR, de geplande agenda 21.
  NEDERLANDERS…….DOE MIJ EEN LOL en maak jullie ogen EN oren eens open en kijk en luister, maar niet naar die onzin op TV, gooi dat kloteding het raam uit en kijk géén NONJOURNAAL, dit geeft uitsluitend desinformatie.
  Ik heb inmiddels honderden links over ons verotte oranjegeboefte en handlangers.
  Interesse……shoot me and I wil give it to you.
  Megaveel wettig en overtuigend bewijs.
  Nog vragen…….?????

  Fijne dag verder,

  W.g.
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rotsus: 17.54. uur. Ik ben het volkomen met jou eens, rotsus. Maar onze “zombiebevolking”, is niet wakker te krijgen. Men is bang voor het eigen hachie, voor de baan, het huis, vrouw en kinderen, dat men dat zal verliezen.

   Like

   • rotsus zegt:

    Beste Tom, je zegt men is bang voor hun eigen hachie enz. Als ze NIET WAKKER worden en zich leren op een afdoende manier te verdedigen is dit precies wat ze gaan verliezen en lang gaat dit niet meer duren…………helaas. Nogmaals, het is 1 seconde voor twaalf!!!!!
    En Nederland slaapt gedwee verder na natuurlijk eerst naar het NONjournaal gekeken te hebben. Ik kan aantonen dat nagenoeg elk stukje journaal welk om echt iets gaat van A tot Z “bewerkt” is door laat ik maar zeggen pre-regisseurs annex geheime diensten maar ik ben natuurlijk wel een complotter……..toch. Maar ik durf wel te zeggen dat ik het in de meeste gevallen KAN AANTONEN!!!!!

    Tom en vele anderen op dit blog, ik ben blij dat jullie in elk geval wakker zijn. Het moeten er echter met razende spoed véél meer worden. Ik weet ook niet hoe dat te bereiken maar ik ben me aan het beraden over een actie waarvoor ik vooraf geen vergunning hoef aan te vragen maar die wel een behoorlijke impact gaat bewerkstelligen in NEDERLAND!!!
    Ben bezig met de betreffende wetsartikelen te bestuderen want ik ben graag zeker van mijn zaak en er is misschien wel een maasje in de wet te vinden!!!

    M.vr.gr.
    Rotsus

    Like

   • Op mensen zoals u zitten we te wachten!!!Mailt u mij svp via :jinowi09@live.com

    Like

   • Ik ben ook geïnteresseerd! Mocht U bevindingen van belang opdoen, dan kunt U mij altijd bereiken onder: theresa_geissler@hotmail.com
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  • Susan zegt:

   Eens!
   We moeten in actie komen, wakker worden! Voor onszelf opkomen!

   Like

  • Susan zegt:

   Helemaal mee eens!
   We moeten allemaal wakker worden!
   Er moet actie komen!
   Ikzelf heb geen idee hoe ik dat zou moeten doen. Dus tips en advies zijn welkom.

   Like

 17. Claudia M. zegt:

  Ik vraag me af wat er gebeurd als Nederland daadwerkelijk ‘aan de beurt’ zou komen? moslims worden momenteel al uitgekotst, maar dan zou de bal nog wel eens heel anders kunnen gaan rollen. De gewone M/V is er al een tijdje klaar mee; nu de politiek nog.

  Like

 18. fire31 zegt:

  weet je wat er leuk aan deze reactie’s zijn en in het Nederlandse volk we erger ons vaak aan deze gasten maar zodra de tweede kamer verkiezingen zijn dan stem het Nederlandse volk niet eens op bijvoorbeeld de PVV maar de meest stemmen dan wel op de VVD of PVDA of D66 of op de CDA
  maar wij als Nederlands volk stemt niet een op de PVV maar wel klagen en klagen over deze mensen dan zeg ik tegen de mensen van ons Nederlands volk wees dan een DIE HARD en stem dan op de PVV ja idd hij gaat soms te ver en ja hij is grof maar laat een ding duidelijk zijn hij is wel een man met lef die zijn mond gerust durf open te doen en over de islam sharia en weet ik nog meer gelijk in heeft maar goed zulke mensen moet gewoon uit ons land oprotten en laat ze lekker in eigen land alles uit vechten en laat onze militairen eens niet mee helpen en wapens lever want je ziet het er komt alleen maar stank van dank van die landen en van zulke mensen maar goed een ding is zeker de PVV zal toch nooit winnen omdat vele van ons bevolking niet het lef hebben om op hem eens goed te gaan stemmen zo dat PVV eens de dingen waar kan maken wat wilders wil want als het puntje bij het paaltje komt dan dan komt VVD of PVDA of D66 of de CDA met mooi beloftes en dan zijn de meeste weer verkocht aan die mooie praatjes van deze partijen en ze winnen dan weer het vertrouwen van het volk en uit eindelijk komt het op neer dat deze partijen hun beloftes weer niet naar komen maar goed ieder zijn eigen keuze maar ik weet een ding zeker ik zal de eerste volgende tewede kamer verkiezingen weer op de PVV stemmen wat ik ben het een erg zat aan het worden van de partijen zo als VVD of PVDA of D66 of de CDA met hun grote bek en bergen goud beloven en niet klaar kunnen krijgen of niet naar hun Nederlands volk een te luisteren ik verder niets meer een fijne avond nog iedereen En hoop dat het Nederlands volk eens bij de eertse volgend tweede kamer verkiezingen dat is volgens mij in 2016 eens gaan stemmen op de PVV

  Like

  • jitskesez zegt:

   Sommige artikelen in de Telegraaf laten commentaar toe, en sinds Pro Patria de toestand in de Schilderswijk in de pers zette, volgend op inwoners die om Jodenbloed riepen en Van Aartsen die voor ze buigt, plus de Zwarte Pieten-afpak, regende het opmerkingen zoals, Ik heb nog nooit PVV gestemd maar nu wel, Had Wilders toch gelijk ik stem voortaan PVV etc. Dus mensen gaan wel anders stemmen, het vuur ligt ze veel te na aan de schenen meer.

   Like

  • Observer2010 zegt:

   @fire31: ik stem al 10 jaar op Wilders omdat hij exact verwoordt wat ik al 20 jaar aan zie komen!Ik doe dat dus uit overtuiging! Aan mensen die zeggen ‘ik ga nu ook maar op Wilders stemmen’ heb je in principe weinig, omdat dat de eersten zijn die gaan lopen kankeren als Wilders gaat puinruimen en het gaat niet snel genoeg naar hun zin of de maatregelen die hij neemt passen niet in hun straatje; dan gaan ze lopen roepen ‘zie je wel, we zeiden toch al dat hij niet kan regeren’ en meer van die flauwekul! Het gros wil gewoon niet zien wat er in dit land en in Europa aan de hand is! Moedeloos word je ervan!

   Like

 19. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Sla svp. eerst toe in Den Haag, Van Aartsen heeft een schop onder de kont nodig.

  Like

 20. Tom Hendrix. zegt:

  @Rotsus: 20.47. Uur. Beste Rotsus, hou je ons op de hoogte, van je vervolgstappen? Misschien kunnen we daarin iets voor onze strijd in kunnen betekenen.

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Marouane Boulahyani denkt toch niet werkelijk dat Allah zowel hem als alle jihadstrijders, ISIS-terroristen, moslimextremisten en iedereen die de islam misbruikt in het Paradijs toe laat met 72 maagden? Als hij namelijk meer dan 100 jaar geleden in Algerije had geleefd, toen nog een kolonie van Frankrijk, dan had hem daar ongetwijfeld hetzelfde lot gewacht als talloze Algerijnen die zich tegen Frankrijk verzetten.
  In 2012 kwam ik (bij puur toeval) een afbeelding op google tegen waarop was te zien hoe in de Algerijnse plaats Setif, in het jaar 1900, drie Algerijnse moordenaars (ze leken eigenlijk gezien hun ouderwetse kledingdracht en hun bruine huidskleur meer op Berbers, Arabieren of Turken) werden terechtgesteld onder de guillotine! Hun (moslim)namen zijn veel te moeilijk en te onbelangrijk om te benoemen maar twee van hen moesten toen letterlijk geboeid, en geflankeerd door twee Franse gendarmes terwijl andere Fransen en een Arabier toekeken, op hun einde wachten terwijl de eerste naar de valbijl werd geleid. En als deze kerels ook nog moslimextremisten of geloofsmisbruikers waren geweest dan had Allah vast geen medelijden met hen gehad of hen in ooit het Paradijs toegelaten!
  Laat die idioot van een Marouane Boulahyani en dat duivelse uitschot van “moslims” gewoon vragen of de duivel hen meeneemt naar de hel en vooral niet denken dat Nederland of de
  wereld islamitisch worden. Het is namelijk geen enkele sterveling ooit gelukt om de wereld te
  veroveren de de ISIS en jihadstrijders worden alleen maar gehater!

  Like

 22. Suus zegt:

  Een kogel , dat is wat die gekken waard zijn en dat is eigenlijk nog te soft !! Radbraken, in vieren delen, stenigen zijn zomaar enkele voorbeelden van wat ik met dit volk zou willen doen !!

  Like

 23. John zegt:

  Hier heb je er heel veel van kijk alleen toen ik in Arnhem op bezoek was hebben ze een stichting naast een kerk daar staan stapel bedden en worden ze intern opgeleid en alles stiekum en in de late uren handelen op de plein voor de friettenten

  Like

 24. Riannegaatjeniksaan zegt:

  AFSCHIETEN DT THYFUS VOLK!

  Like

 25. Dan zegt:

  Ach gossie, hoor die domme sharia-kleuter eens gezellig reutelen. Mislukt als rapper, dan maar terroristje worden. Boodschap aan hem: je bent een lachertje, een stakker. Werkelijk niemand interesseert zich voor jouw idioterie.

  Like

 26. max zegt:

  vuile landverrader. ik snap niet dat sommige mensen zo dom kunnen zijn ! om naar dat land te gaan en daar mensen pijn te doen met een ander geloof. als europa een grote bom op jullie gooien dan zijn wij van jullie af stelletje klootzakken !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s