De nieuwe waarheid van Diederik Samsom

Screenshot 57

(Door: Esther)

We zijn altijd al in oorlog geweest met Vladimir Poetin.

Diederik Samsom staat voor u klaar. Eerder vandaag bij Buitenhof heette hij u van harte welkom in Eurazië, zoals een goed socialist betaamt. Heeft u er nog behoefte aan gehersenspoeld te worden? Kijk de uitzending dan vooral even na, dat kan hier. Het blijft triest dat dit soort leugenachtige politici bij de Nederlandse Propaganda Omroep (NPO) en gefinancierd vanuit uw belastingcenten volop de mogelijkheid krijgen om nieuwe waarheden de ether in te spuien.

Diederik Samsom was bijna een half uur aan het woord, maar vertelde in al die tijd niets maar dan ook niets wat voor de burger nuttig of van belang zou kunnen zijn. Het enige wat hij aan het doen was is het kabinet verdedigen en het falen van het kabinet spinnen alsof het in feite ging om een overweldigende zege. De campagnetijd zal wel weer begonnen zijn.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op De nieuwe waarheid van Diederik Samsom

 1. koddebeier zegt:

  Wat knap is ‘onze’ Diederikje toch, hij verzint iedere keer weer een andere waarheid die hem het beste past, de vuile linkse huichelaar !!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Diederikje verzint iedere keer weer een nieuwe ‘waarheid’, knap he, van deze leugenachtige linkse trol !!

  Like

 3. koloth zegt:

  Door zulke fantasten worden we nou geregeerd, je kan nog beter helemaal geen regering hebben.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Om naar Samsom te blijven luisteren is een vorm van masochisme.

  Like

 5. Jan zegt:

  PvdA gaat Middelburg en kleine gemeentes slopen

  PvdA Middelburg: Kijk ook naar kleinschalige opvang asielzoekers
  De PvdA-fractie in Middelburg vraagt het college van B en W om naast het geplande opvangcentrum in Swerf-Rust ook te kijken naar kleinschalige opvang van asielzoekers in de gemeente.
  http://www.pzc.nl/regio/walcheren/pvda-middelburg-kijk-ook-naar-kleinschalige-opvang-asielzoekers-1.4544718

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Daarom luister ik ook niet naar die malloot.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Deze LANDVERRADER SAMSOM, heeft samen met de KWAL RUTTE, het plan om Nederland volledig te slopen. Deze vent, staat als symbool voor wat de Partij van de Allahtonen is geworden. VERRADERLIJK en volkomen A-SOCIAAL.

  Like

  • Driek zegt:

   Daar stem ik volledig mee in, beste meneer Hendrix, het zijn landverraders, die straks aan de hoogste boom moeten worden opgeknoopt. Alhoewel, we gaan ons natuurlijk niet gedragen als die mohammedanen, ze krijgen een eerlijk proces. En dan voorgoed binnenhouden, in een klein vertrek, zonder ramen, schaars voedsel en geen vertier. Maar dat zal ik niet meemaken, die lieden zijn onverwoestbaar. Het zijn lieden met grove geesten.

   Like

  • Jan zegt:

   Zijn vrouw had niet voor niets schoon genoeg van deze proleet

   Like

 8. helletocht zegt:

  Diederikje smeekt Rutje om Geert te veroordelen vanwege kwaadaardigheid, de held!
  De kwaadaardige cultuur waar wij nu mee te maken hebben is hier echter door z\ijn verdoemde linkse handlangers decennialang gecreëerd. Wij lijden onder de ellende en zij genieten van het rijke geldverslindende pluche. Leve de vrijheid!!!!!!

  Like

 9. ik kan er nog even niet naar kijken… doe t wel op n ander moment als ik me wat ‘sterker’ voel want bij het volgen en het lezen vd andere vermelde links voel ik al zoveel emoties opwellen, het opvallend WEGblijven uit de media van die smerige van baalen en verhoffstad, die smérige timmerfrans de schoonmaakboy vr alcoholist juncker… buiten dat is dit al sowieso een gevoelige datum vandaag voor me, ik kan niet nog meer bezoedelende herinneringen voor deze datum aan…

  Like

 10. luckybee zegt:

  Samsom is een hopeloze zaak.

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  Het was schandalig. Waar ik zo moe van wordt, het mantra ´wij met z´n allen hebben hiervoor gekozen´. Laat mij er aub buiten.Hier heb ik njiet voor gekozen. Maar, blijkbaar het ´volk´ wil het Volslagen Verschrikkelijke Dementie, Demonen 66, Partij van de Achterlijke (cultuur, vrij naar Pim).
  Arm, mar echt arm Nederland. WORDT WAKKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 12. de baas 1944 zegt:

  Beste lezers,
  Wat ik mij uiteindelijk afvraag is het volgende, toen ik opkwam als dienstplichtige, werdt ons medegedeeld dat in conflictsituaties, deserteurs en landverraders onherroepelijk de kogel kregen, is dit bij deze lui ook het geval?
  We zitten namelijk in een groot conflict en deze Samson kan ongestoord samen met Rutte Nederland naar de klote helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s