Explosieven gevonden in woning Nederlands jihad-stel

Screenshot 48

Het Berlaymont gebouw in Brussel. Dit is het hoofdkantoor van de Europese Commissie.

Een Haags stel dat volgens justitie een aanslag wilde plegen op het gebouw van de Europese Commissie in België, had de explosieven daarvoor al in huis. Dat melden bronnen aan het AD. Adil U. (33) en Zeyneb K. (28) zouden ook andere Jihadisten hebben geleerd bommen in elkaar te knutselen.

Het vermoedelijke terreurechtpaar werd begin augustus aangehouden op het Brusselse vliegveld Zaventem. De twee kwamen officieel terug uit Turkije, maar waren vermoedelijk in Syrië geweest.

Op de avond van hun arrestatie onderzochten tijdens een gezamenlijke operatie de Belgische en Nederlandse justitie in Den Haag en Brussel vijf woningen. In Brussel namen politieagenten vuurwapens en kogelvrije vesten in beslag. Volgens bronnen rond het onderzoek werden ook explosieven aangetroffen die bij de aanslag op het kantoor van de Europese Commissie hadden moeten worden gebruikt.  Bij de broer van Adil en diens vrouw in de Haagse Moerwijk is eveneens een inval gedaan.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, islamitische ideologie, Jihad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Explosieven gevonden in woning Nederlands jihad-stel

 1. luckybee zegt:

  Ze hebben in het MO getreend dus gaan ze hier bij ons uitvoeren wat ze daar geleerd hebben . Logisch.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Zo langzamerhand zullen de ‘leiders’ in Brussel in al hun onnozelheid tóch toe moeten geven dat ze de ellende zélf hebben veroorzaakt, en deze ellende tot op de dag van vandaag nog steeds faciliteren! Nu er een aanslag is verijdeld gaan ze de boel scherper beveiligen, maar waarom? Zijn ze bang of zo? Ze houden de burgers van de lidstaten toch ook voor dat er niks aan de hand is, en dat we niet zo racistisch moeten zijn? De islam is toch een religie van vrede, en ISIS heeft toch totaal niets met de islam te maken? Dat zegt Obama toch ook?
  Het is duidelijk dat ze zelf niet geloven wat zij prediken. Ik zou zeggen: EU-‘leiders’, ondervinden jullie zelf nu ook maar eens welke ‘zegeningen’ die gelukszoekers voor ons allen in petto hebben!
  Ondervinding is immers de beste leermeester?!
  Wij hebben er al lang kennis mee gemaakt.
  Nu zijn jullie aan de beurt.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   22 september 2014 om 13:05

   Goed gesproken.
   De EU-lij(ei)ders zorgen ervoor dat zij goed beveiligd zijn, maar het volk mag zichzelf niet beschermen.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Dat zijn nu “de geweldige mensen”, waar de BILDERBERGER Rutte ( VVD) het over had!

  Like

 4. En op het nieuws van 13.00 uur werd gezegd dat ze geen bewijzen hadden gevonden!Kun je zien hoe erg we dagelijks belazerd worden;alles schijnt geoorloofd te zijn om moslims uit de wind te houden!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Hoevele andere Moslims zouden al plannen, wapens en explosieven hebben klaarliggen, waar de BVD nooit weet van zal krijgen ? Het probleem schuilt niet zozeer in het midden oosten, maar wel hier in Europa. Hier werd in een grijs verleden de olie voor moslim-immigratie overeenkomst afgesloten. Sindsdien zit er al een populatie van 50 miljoen moslims in Europa, terwijl hun aantal door massale import en hun grenzeloze voortplantingsdrift zeer snel vermeerdert. En ook hier geldt het gezegde; Een heer en een (Moslim) beer willen steeds meer. Moslims zien hun kans schoon om, met medewerking van de E.U. en de Europese overheden, Europa in no time te islamiseren. Dit alles voorafgegaan door koppensnellers praktijken, vele aanslagen, en razzia’s op de zgn. ongelovigen met behulp van pickups met een machinegeweer op de achterlaadbak. Er zijn maar twee keuzes; Of werkelijk ALLE islamieten Europa uitdonderen, OF er achter komen dat de de strijd tegen de Islam een verloren strijd is. Voor een gewapend volksverzet zoals in de tweede wereldoorlog zie ik, de Nederlandse bevolking althans, niet meer in staat.

  Like

 6. BertG. zegt:

  En een dag later staat er een hek om timmerfransje z’n huis.
  Wie zaait zal oogsten. Helaas hebben WIJ dat hek met ze alle weer betaald.
  Dat ie er maar van mag genieten achter ze eigen traliewerk. Dan weet hij wat Geert meemaakt.
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/09/extra_beveiliging_woning_timme.html

  Like

 7. win zegt:

  …en kogelvrije vesten.
  blijkbaar toch niet zo n sterk geloof in het paradijs en zijn maagden.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De aanhouding laat ook zien dat landsgrenzen voor jihadisten niet tellen. Dat maakt hen voor inlichtingendiensten lastig te volgen, eventuele terreuracties zijn nauwelijks voorspelbaar.

  Natuurlijk tellen landsgrenzen voor gelovige moslims niet. De islam maakt immers aanspraak op de hele wereld. Stop maar met al die zand in de ogen strooiende woordkeuzen en valse voorstelling van zaken. Elke gelovige moslim die de kern waarden van de koran, de overlevering van de profeet en de sharia onderschrijft is een terrorist in wording. Of hij inderdaad het terreur handwerk opneemt hangt van de situatie af. Opportunisme is de soldaten van Allah op het lijf geschreven. De zwijgzaamheid van alle moslims betreffende de islamitische terreur is in absolute termen een instemming en zeer waarschijnlijk doen vele moslims heimelijk via donaties in de moskee de terreur ook financieel ondersteunen. Nederland heeft het mooi voor elkaar met de islam binnen haar grenzen. Wakker geschud worden zullen we, wees daar maar zeker van.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik heb geen vertrouwen meer in de toekomst, de regering heeft de terroristen toegelaten, wacht ons alleen een aanslag, want dat volk heeft niets goeds in zin, ze willen ons overnemen, nou mij nooit, ga liever dood dan op mijn knieën, niemand krijgt mij daartoe, alleen ikzelf uit eigen beweging!!! Sodemieter op allemaal, ik ben het goed zat, ze dienen niets bij aan onze samenleving, profiteren alleen maar met praatjes toe, donderop naar jullie eigrn land, ik weiger om mee te betalen aan dit zooitje rotzooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s