KRO Brandpunt: “Wilders heeft gelijk”

Screenshot 56

(Door: Pritt Stift)

Ontluisterende reportage op de NPO gisteravond. Net nu Mark Rutte de gemene meneer Wilders eindelijk eens een flinke tik op de vingers heeft gegeven om diens islamofobe praatjes, komt KRO Brandpunt onhandig stunten met een gierkar vol kerosine in Veenbrand Nederland. Fons de Poel boekte handenwrijvend bij reisbureau NPO een retourtje Berlijn om prof. Ruud Koopmans eens aan de tand te voelen over zijn onderzoek (driekwart van de moslims vindt Nederland kudt) dat door Wilders in zijn spreekbeurt voor de APB meerdere malen werd aangehaald.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Berlijn, demoniseren, Dhimmitude, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op KRO Brandpunt: “Wilders heeft gelijk”

 1. koddebeier zegt:

  En de tweede slaapkamer was en is nog steeds in diepe rust !!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn 2 heel verschillende zaken !

  Like

 3. Rutte:lees je even mee?????Waar blijft het excuus voor de haatzaaierij en leugens van jouw kant!Nou????U kunt nog niet in Wilders zijn schaduw staan!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat moet je ook helemaal niet willen dat rutte in je schaduw staat.
   Ik zou er doods benauwd van worden als dat mannetje zo vlak achter me zou staan.
   Hij vertrouwd ze eigen schaduw nog geen eens.

   Like

 4. Sjaak zegt:

  Hij woont ook midden in het centrum van deze arabische uitschot en
  kan iedere dag genieten van de duizenden criminelen die heel Berlijn
  verzieken ! Byzonder ook nog te aan te merken de vele vieze smerige
  groen/linkse uitschot de Albanische en de Libanezen uitschot !
  Het enige wat hier het uibreken van de pleuris verhindert , is dat een
  hoge Politiefrequenz voorhanden is en die natuurlijk voorrangig het
  Politikgeschwader en hun woonresidenzen bewaken ! HOELANG NOG ?

  Like

 5. koloth zegt:

  Nooit zullen de schoften uit de 2e kamer dit toegen.
  Rutte zal zich weer in allerij bochten wringen met antwoorden geven, maar vooral niet toegeven.
  Toch beginnen steeds meer mensen de leugenaars te doorzien en commentaar te geven, het gaat de goede kant op.

  Like

 6. koloth zegt:

  Nooit zullen de schoften uit de 2e kamer dit toegeven. (foutje)

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koloth: 17.51. uur. Precies beste koloth. En wel om reden, dat gevestigde partijen; VVD,CDA,PvdA en D66, VOOR DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG HEBBEN GESTEMD! Daar ligt de bron van het weigerachtige gedrag van deze partijen!

   Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Geweldig hoor, die Koopmans. Maar waarom horen we nu pas van deze man. Wat hij zegt, natuurlijk is hij wetenschapper die alles toetst, zeggen ik en velen met mij al jaren. Laat die moslims, als ze inderdaad zo vredelievend zouden zijn, eens massaal de straat op gaan om hun afkeer van sharia en moslimgeweld te tonen.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Ik wil niet muggenziften maar de” Nederlandse islam” bestaat niet ! Prof Koopmans.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Toch blijft ook deze Professor Koopmans ‘objectief’ van toon in de zin van “dat het gunstig/nodig zou zijn als ook de moslims massaal de straat op zouden gaan, om afstand te nemen van……”Professor, dat zullen die moslims immers nooit dóen!
  Als ze dat al gewild hadden, hadden ze intussen al legio kansen daarvoor gehad en niettemin “bleef het stil. Zóóó stil. Oh, wat bleef het….enzovoort enzovoort……”
  Wàt denkt toonaangevend Nederland na al die tijd nu eigenlijk, dat móslims precies zijn?
  Ze zijn niet als wij, ze redeneren niet als wij, ze hanteren andere normen dan wij en één van de simpelste en tegelijkertijd meest in het oog springende bewijzen daarvoor zijn nog steeds die stomme hoofddoeken, die je daarnet weer in het filmpje zag.
  Ik weet het: Het is een uiterst eenvoudig criterium, intussen welhaast plàtgewalst, maar nog steeds even veelzeggend, omdat het duidelijk illustreert, dat moslims zich eenvoudig niet wíllen conformeren aan de maatschappij, waarin zij leven, als die niet islamitisch is.
  Dus: Massaal de straat op om afstand te nemen van het geweld van IS? Net zo min als ze ooit dat kopvod zullen afleggen!
  Geef het nou maar gewoon toe: Wilders HEEFT gelijk.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Je bent me voor geweest Theresa. De Moslims gaan hier inderdaad de straat niet op om tegen IS te demonstreren. Christenen gaan immers ook de straat niet op om tegen de bijbel te demonstreren, dat zou ook ongelooflijk zijn. Ook bepleitte de professor dat de Moslimgemeenschap via dialoog moet gaan proberen de Jihad strijders tot andere gedachten te brengen. Alweer die kapitale fout; In dialoog gaan met de Moslims is gekkenwerk, of nog erger; gaan denken dat de Islamitische gemeenschap via debat dit probleem kan oplossen. In de Moslim wereld is het verboden te debatteren, men is verplicht alleen maar de wetten uit de Koran op te volgen, die tegengesteld zijn aan de westerse waarden. Velen zijn er in Nederland nog steeds niet van doordrongen hoe erg dit Moslim probleem is. Ook de professor zit er goed naast als hij beweert dat Geert Wilders overdrijft. Ook aan de geleerdheid van een professor kan men twijfelen, dat bewijst de onderhavige video eens en temeer !

   Like

 10. Zilvermeeuw zegt:

  Als ze de straat op hadden willen gaan hadden ze dat allang kunnen doen. En nu is het TE LAAT. Want ALS ze alsnog de straat opgaan is het omdat ze hem beginnen te knijpen en nergens anders om. Dus dat zie ik niet gaan gebeuren. Het zou trouwens niets anders dan taqiyya zijn waar – een groot deel van ons volk is er stom genoeg voor – dan weer ingetrapt gaat worden “zie je wel, ze zijn ook tegen ISIS”.
  Wanneer een moslim zijn mond open doet, LIEGT hij. Dat doen ze onder elkaar en zéker tegen niet-moslims. Ik vertrouw er NIET EEN.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ook niet! Ook zo ’n Aboutaleb, bijvoorbeeld, vertrouw ik niet.
   Beetje àl te mooie praatjes, die vent.
   En dan zegt er weer iemand: “Ja, maar hij is toch niet voor niets burgemeester van Rotterdam geworden: Hij is hier vol-ko-men geïntegreerd!”
   Enig passend antwoord daarop: “Oh ja?”

   Like

 11. luckybee zegt:

  Natuurlijk heeft Wilders gelijk, hij wordt niet voor niets bewaakt?

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  @Yvonne van Cleef: 18.45. uur. Dat is waar Yvonne, maar daar zijn de verraders van PvdA,CDA,VVD en D66, NIET TOE BEREID!!

  Like

 13. Vederso zegt:

  De cijfers zouden nog wel eens ongunstiger kunnen zijn. In Toronto komen er 6000 shia voor een anti-Israël hatefest opdagen en 80 “gematigde” moslims op een bijeenkomst om vervolgde christenen te steunen. Dat is ongeveer 99 vs 1 procent.
  (bron: Jihad Watch)

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Het probleem van de npo is simpel, Het was al geprogrammeerd, maar de mijnheer gaf de verkeerde antwoorden en hoe vind je een ander onderwerp zo snel. Of, dit is een stukje journalistiek wat echt onafhankelijk is. Volgend jaar ontslaan die mensen?

  Like

 15. b. gast zegt:

  n de Tweede Kamer wordt met cijfers aangetoond dat het islamitisch fundamentalisme vele malen groter is dan wat de politieke correctheid ons wil doen geloven.

  Rutte haalt als antwoord daarop een Moslim van stal die wel gewoon meedoet in onze samenleving en met een liederlijke sentimentaliteit bejubelt hij deze met een oneindig ontzag en respect alsof dit een bovenaardse prestatie is. En iedereen in de Kamer knikt instemmend en goedkeurend. En daarmee is het probleem van het groeiende islamitisch fundamentalisme voor hen opgelost. Het komische is dat hij met deze overdreven verheerlijking van deze geïntegreerde Moslim eigenlijk onbewust het tegengestelde van zijn intenties onthult, namelijk dat veel Moslim het niet zo goed doen. Het lage bewustzijn van onze politici spatte er weer eens vanaf. En dat belooft ons land veilig te houden!

  Indien deze goed geïntegrreerde Moslim werknemer van Rutte werkelijk goed geïntegreerd is, zou hij niets liever willen dan dat Rutte het probleem van het toegenomen fundamentele islamisme, die de Sharia in willen voeren, serieus zou nemen en zou aanpakken in plaats van hem te misbruiken als excuus om deze problematiek wederom onder de tafel te schuiven.

  Like

 16. sir Colin de Jong zegt:

  Janmaat zei het ook al 25 jaar geleden, en nu Wilders als er geen weg meer terug is. Schreef daar al over in mijn columns vanaf 1984, en werd voor rotte vis en fascist uitgemaakt. Anno 2014 nu het 5 over 12 is begint ons kuddevolk het eindelijk te begrijpen. Het schip is zinkende en wat nu? Wilders for president is nog de enige oplossing als we niet kopje onder willen gaan.Bejaarden tehuizen sluiten omdat er geen geld meer voor is,maar nu wel luxe verbouwen voor onze rovende economische asielzoekers die hier voor veel geld zijn binnengesmokkeld. Wat een joke deze regering!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s