PvdA-burgemeester: distantiëren van ISIS? Waarom?!

Screenshot 58

(Door: Frank Verhoef)

Theedrinken en wegkijken is het motto van PvdA-burgemeester Eberhard van der Laan.

Wie dacht dat de tijden van het theedrinken en wegkijken voorbij waren met het vertrek van de wereldvreemde Job Cohen uit de politiek, heeft het mis. Zijn opvolger in Amsterdam Eberhard van der Laan blijkt net zo erg als Cohen.

Gisteren heeft de Amsterdamse PvdA-burgemeester tijdens een lezing in De Rode Hoed (georganiseerd door Trouw natuurlijk) gezegd dat het niet goed is om van moslims in Nederland te eisen dat zij afstand nemen van de islamitische barbaren van ISIS. Want daarmee zouden we alle moslims in een hokje plaatsen en hen over één kam scheren met extremistische moslims. “Dat wil niemand,” aldus Van der Laan.

Wat een naïviteit van Van der Laan. Man, man, man. Trouw schrijft:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Amsterdam, Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, politici, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op PvdA-burgemeester: distantiëren van ISIS? Waarom?!

 1. bobzelf zegt:

  Samson , DE FILISTIJNEN over U !!!

  landverraders ,

  gr. bob

  Like

 2. felix zegt:

  Deze man (en zij partij) is al decennialang de Nederlanse bevolking aan het voorliegen. en om zijn leugens te verbloemen gaat hij nog meer liegen. En zo komt het zover dat bijna iedereen hem allang doorheeft met zijn leugens. alleen hijzelf nog niet zo te zien. de waarheid komt toch wel aan het licht,(vroeg of laat ).

  Like

  • felix zegt:

   obs. Deze reactie is natuurlijk net zo geldig voor het vorige topic, onze linkse held Diederik Samsom. Hoe “toevallig”ook allebei PvdA… Een eigen waarheid..

   Like

 3. Jean zegt:

  Rode eikel wij scheren geen moslims niet met een kam maar met geen kam want wij maken onze handen niet vuil aan die extremistische rotzooi, man doe je lepe ogen open, een moslim is een moslim en blijft een extremistische barbaarse moslim, hetgeen MOET plaatsvinden in heel Europa is en bljft die rotzooi eruit flikkeren van 1 minuut oud tot en met 100 jaar oud, wij zullen NOOIT die barbaarse smeerlapperij tolereren noch respecteren daarvoor zijn het te gruwelijke barbaren, wij zullen de politiekers VERPLICHTEN te stoppen met die barbaren te voorzien van geld, zodra de kraan dichtgaat druipen ze wel af dan pas komt er terug veiligheid, leefbaarheid, welvaart en rust.

  Like

 4. Erik Bink zegt:

  Tja, wat Verhoef hier beweert:
  “ISIS is in de kern islamitisch. Dat kun je niet ontkennen. Dat mag je niet ontkennen. Het is daarom helemaal niet gek om te verlangen dat meer moslims afstand nemen van ISIS. Het liefst met een megafoon,” is natuurlijk onzin, want het vraagt aan de moslims als moslims om over hun eigen schaduw heen te springen.
  Van twee een: of je neemt als moslim afstand van IS en dus van je eigen kern en wordt dus afvallig, of je neemt luidruchtig of stilzwijgend geen afstand van IS, daar je moslim wil blijven en je dus instemt met “ISIS is in de kern islamitisch”.
  Alweer jaren geleden zag/hoorde ik de Nederlands-Palestijnse regisseur van de film “Paradise Now” (2005), Hany Abu-Assa tijdens “Zomergasten” beweren, dat hij zich niet geroepen voelde en niet gedwongen wilde worden om expliciet afstand te nemen van zelfmoordterrorisme (in Israel), waar de film over ging – een eis die aan hem gesteld zou kunnen worden, omdat ie moslim was.
  Een standpunt dat dus nu door Van der Laan wordt vertolkt – zonder moslim te zijn (of is ie dat misschien wel? – nu ja, in ieder geval is ie PvdA-islam faciliteerder)

  Like

 5. Vederso zegt:

  Er is geen redenering denkbaar waarin ISIS op enige manier wordt vergoelijkt. Daarvoor zijn de daden van ISIS te gruwelijk.

  Like

 6. Jan zegt:

  De nul hield ook de zogenaamde Herzberglezing. Eeen paar citaten die geen nadere toelichting meer hoeven want er is vaak over geschreven

  “Amsterdam was tegelijk de plaats waar het enige massale en openlijke protest in heel bezet Europa tegen de Jodenvervolging heeft plaatsgevonden: de Februaristaking van 1941…”
  Wat er werkelijk speelde:
  Volgens Roest en Scheren speelden de communisten wel in op sympathiegevoelens voor de joden, maar gebruikte de partij deze gevoelens slechts als middel om veel mensen op de been te krijgen. De CPN was bang dat de Duitsers de NSB aan de macht zouden helpen. Met een grote staking wilden de communisten de Duitsers laten zien dat de NSB niets voorstelde, maar dat de CPN over een grote aanhang beschikte, aldus Scheren.
  http://vrijenationalisten.blogspot.nl/2014/02/de-februaristaking-1941-symbool-van-het.html

  Citaat: “Tegelijkertijd hebben wij met elkaar ook een enorme track record van acceptatie, verdraagzaamheid, humaniteit en bescherming. Er zijn net zo eindeloos veel voorbeelden in de geschiedenis…: Rabin en Arafat..”

  Citaat: “Als een conflict ooit kan worden opgelost, dan is dat hoogstwaarschijnlijk alleen door te beginnen met begrip voor elkaars leed. Als advocaat heb ik voor het Tropenmuseum een kort geding gevoerd over een expositie over de Nakba. Dat is de Arabische naam voor wat velen de verdrijving van de Palestijnen uit Palestina noemen…”

  Nog een vette leugen:
  “Ons motief voor het stellen van grenzen is bescherming; bescherming van individuen en groepen, tegen degenen die hen als minderwaardig beschouwen.

  Dat doen we altijd, en we meten juist níét met verschillende maten. Als wordt opgeroepen tot “minder minder minder” Marokkanen.”
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3751939/2014/09/21/Sporen-van-de-Tweede-Wereldoorlog-in-Amsterdam.dhtml

  Toen ik de beginregels van deze fascist las dacht ik aan deze foto, opgenomen in Amsterdam in 1945, maar er kan nu ook 2014 bijgezet worden:

  Like

 7. Driek zegt:

  Eberhard Edzard van der Laan (Leiden, 28 juni 1955) is een Nederlands politicus en voormalig advocaat, thans burgemeester van Amsterdam. Hij is lid van de Partij van de Arbeid (PvdA) en was van 14 november 2008 tot 23 februari 2010 minister voor Wonen, Wijken en Integratie in het kabinet-Balkenende IV. Eerder was hij lid van de gemeenteraad van Amsterdam.

  Het is natuurlijk een intelligente man, echter dit soort figuren leven niet in de werkelijkheid. De man heeft van de Jodenvervolging niets meegemaakt, hij moest nog geboren worden, waar praat de man over. Ach, ik zit me hier weer druk te maken, en het helpt allemaal niks. De Joodse bevolking is straks weer als eerste aan de beurt. We worden geregeerd door een stelletje klootzakken. Nog even, en dan worden er weer advertenties geplaatst, voor handige rugzakken, voor op reis. Net als in 1942. In het Joods Weekblad stonden de advertenties. Maar dan ben ik er niet. Ik wil dat niet nog een keertje meemaken.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ze worden allebeide zinds de tweede wereld oorlog Marxistisch geindoctrineerd;verbaasd het je dan niet?dat ze zo zijn geworden?

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Ik ben een groot voorstander dat de IS aanhangers en verdedigers en meer van dat spul luid en duidelijk hun mening verkondigen , dat maakt het in de toekomst en stuk gemakkelijker !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s