Rechter ‘jihadronselaar’ van zaak gehaald

Screenshot 70

Abou Moussa

DEN HAAG – De onderzoeksrechter in de zaak van de vermeende jihadronselaar ‘Abou Moussa’ is van de zaak gehaald. De rechter-commissaris heeft de schijn gewekt partijdig te zijn en wordt vervangen. Dat heeft de wrakingskamer van de rechtbank in Den Haag maandag besloten.

„Ik heb in het dossier de ideologie die u aanhangt gelezen en dat is een ideologie die leidt tot strafbare feiten die wij allen verafschuwen”, had de rechter gezegd tijdens de voorgeleiding van de vermeende ronselaar uit Den Haag. Het voorarrest van Moussa (32) en een 24-jarige medeverdachte werd toen verlengd.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rechter ‘jihadronselaar’ van zaak gehaald

 1. guusvelraeds zegt:

  Geen enkele rechter is onbevooroordeeld. Rechters zijn ook mensen. Ik hoop dat de nieuwe rechter ook sterk bevooroordeeld is wat de islam betreft. Bevooroordeeld in die zin dat hij goed in de smiezen heeft hoe verderfelijk deze ideologie is. Het enige wat hij moet doen is goed op zijn woorden letten. Deze advocaat die heeft het spel gespeeld dat hij moet spelen. Evenwel ook hij is bevooroordeeld of hij wil of niet. Een vooroordeel hebben is niet verkeerd als het tenminste berust op kennis van zaken. Een vooroordeel kan zelfs levens redden zeker als het de islam betreft en op kennis van zaken berust. Een vooroordeel berustend op louter een mening kan daarentegen levens kosten.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Mijn overleden vader zei het al; Een rechtbank is een draaibank. Feiten worden verdraaid. Je gaat er naar toe voor je recht, maar het is de tegenpartij die er altijd beter van af komt als jij. Ook in dit schrijnende voorbeeld wat hierboven beschreven word. De rechter zei eens waar het, gezien de feiten, voor stond, en werd meteen gewraakt. Een rechter die de D66 rechters-traditie brak, op zich al ongelooflijk ! De volgende rechter zal natuurlijk uiterst mild zijn voor Abou Moussa, want hij word immers maar een zielige Moslim bevonden.

  Like

 3. Leo zegt:

  Vergeet 1 ding NOOIT ….. ook rechters zijn ambtenaren !

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  De waarheid over de islam mag NIET GEZEGD worden! Dat blijkt zonneklaar, uit deze gang van zaken. Maar als Dhr. Wilders, de islam benoemt zoals deze is, dan is ons land te klein…

  Like

 5. Theodoor zegt:

  De rechter heeft gelijk met de ideologie die wij allen verafschuwen, onvoorwaardelijk de niet linkse mensen, maar de linkse kerk? Daar kan ik niet in geloven.
  Het probleem zit hem in de karakter van de mens en onze linkse politici.
  Laf en wegkijken, hopen dat het vanzelf weer verdwijnt, ja, ja.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik weet niet of die rechter bevooroordeeld is.
  Uiteraard zijn mensen weleens bevooroordeeld maar in dit geval heeft hij naar mijn mening simpel gelijk.
  Hij heeft zich verdiept en geoordeeld.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  99,9 % van de rechters zijn kwakzalvers en schadelijk voor het welzijn van de allochtone Nederlanders !!

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Zo zie je maar weer. Een rechter mag geen waarheid spreken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s