VIDEO – Rechter Jeanine: Wees erop voorbereid, de regering zal u niet beschermen tegen ISIS

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, landverraad, Moslims, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO – Rechter Jeanine: Wees erop voorbereid, de regering zal u niet beschermen tegen ISIS

 1. Jean zegt:

  Dat weten we al jaren en de lafaards die ons opgezadeld hebben met dat tuig beschermen enkel het eigen hachje, jullie moeten eens zien hoe dracula kan lopen als de baardapen haar achter de vodden zitten.
  Op rechtbbanken moeten we ook niet rekenen en op die wansmakelijke middeleeuwse komedie al helemaal niet, dat zullen de eersten zijn die opstijgen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Jean; Zoals velen uit het verzet in de tweede wereldoorlog met een Sten (Stengun) rondliepen, zal het nu in deze tijd noodzakelijk zijn, dat iedere burger een Kalashnikov aanschaft, en een grote munitie voorraad daarvoor in huis heeft. De enige garantie voor een kans op overleven in de komende strijd tegen de Moslims. De burgers mogen geen wapens hebben van de Wet, maar de Wet verklaart zichzelf onwettig door te verklaren dat ze haar burgers NIET zal beschermen tegen het Islam geweld. En dit is geen unicum voor Amerika, dit gaat ook opgeld doen voor Europa !

   Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Tot 1896 had Nederland nauwelijks wapenwetgeving. In dat jaar werd een verbod op het dragen van wapens (alle wapens) afgekondigd om de mogelijkheid te creëren stroperij aan te pakken.

    Van oorsprong was het verbod op vuurwapens in Nederland (zoals vervat in de Vuurwapenwet 1919) bedoeld om de positie van de overheid veilig te stellen.

    Die maakte zich in 1918 grote zorgen over de vele wapens die door vluchtelingen uit het oorlogsgebied werden meegenomen, vooral toen Pieter Jelles Troelstra in die periode de revolutie predikte.

    De Nederlandse overheid was bang voor een Bolsjewistische revolutie.

    Men besloot daarom maatregelen te nemen om de vuurwapens “die revolutiewapens bij uitstek” uit de handen van het volk te halen.

    In de notulen van de behandeling in de Tweede Kamer in 1918 kan men lezen dat deze wet bedoeld was om “vuurwapens te houden uit de handen van vuile socialisten”.

    Toen twee jaar daarna het volk de trouw aan de regering toonde door op Prinsjesdag de paarden van de gouden koets uit te spannen en de koets zelf te trekken, was dat geen aanleiding om die wet in te trekken.

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Wet_wapens_en_munitie

    Like

 2. Dat zou ik hier ook wel eens mee willen maken:een rechter die recht voor zijn raap zegt hoe het in werkelijkheid is!Zal wel een droom blijven!Alhoewel:de rechter die vandaag gewraakt werd door toedoen van zo’n asieligadvocaat had het toch maar mooi over een verderfelijke ideologie,in plaats van geloof,wat die moslim betrof!Hulde voor die rechter;waarschijnlijk de enige in Nederland die zich niet onder druk laat zetten!

  Like

 3. Nog een filmpje gevonden van iemand die het even recht voor zijn raap weet te vertellen,duidelijker kan niet!Moeten de leden van de regering ook maar eens aandachtig naar kijken;kunnen ze nog wat van leren:http://wncan/cnsnews.com

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ook fout Yvonne :-}

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Rechter Jeanine, een kei! Zij noemt terecht HET MONSTER ISLAM! De Islam dient verboden te worden, in de gehele wereld!

  Like

 6. rotsus zegt:

  Ook ik ben het natuurlijk met deze zeer welbespraakte dame eens echter zij moet wel even niet de verschillende werkelijkheden cq feitelijkheden door elkaar gooien wat ze wel keer op keer doet, namelijk in 1 zin of zinnen zaken opnoemen welke wel en niet waar zijn cq op feiten en waarheden berusten namelijk WOI en WOII en de aanslagen op de Twin towers waren alle 3 het gevolg van zgnd. False Flag operations. Vooral dat laatste feit van die Twin Towers blijft mij ergeren daar dit mijns inziens toch wel onomstotelijk bewezen mag worden geacht dat dit een inside job was. (Ook voor WOI en WOII is meer dan voldoende aangetoond dat het om false flags of voorkennis ging van feiten net zoals Vietnam overigens maar laten we dit maar rusten daar dit al te lang geleden is voor “onze” generatie). Voor de rest sta ik voor de volle 100% achter haar want tegen dit vuile islamitische uitschot kan men zich absoluut niet verdedigen of men moet zelf de beschikking hebben over vuurwapens o.i.d. om zichzelf eventueel in geval van nood te kunnen verdedigen of beschermen waarbij ik dan denk aan een goed stroomstootwapen maar deze zijn door onze vreselijk slimme overheid bij wet verboden dus zijn we overgeleverd als slachtvee aan dit achtergebleven tuig wat hier lak aan heeft. Lang leve onze geweldige overheid welke van mij per direct afgezet mag worden en vervangen wordt door mensen met een reële blik op de werkelijkheid.
  Ik heb verschillende oplossingen paraat hoe dit probleem op te lossen maar dit zal niet mogen baten want ik heb geen Dr. of Prof. titel alhoewel ik graag eens met dit soort lui zou willen discussiëren en ben geen lid van een politieke partij want om daar een beetje mee te kunnen doen moet je dus idd lak hebben aan je eigen volk om stemmetjes te winnen om vooraan te komen in de politiek en daarna een droomjob te kunnen bemachtigen in het bedrijfsleven in de miljoenensfeer. Nee, dit is niet voor mij weggelegd ondanks dat velen in mijn directe omgeving al vaker hebben gevraagd waarom ik niet de politiek in ging.
  Mijn antwoord is dan steevast dat ik Pim Fortuin en Geert Wilders tot de macht 10 zou zijn en dat gaat niet lukken bij dit corrupte grijze zooitje achterbakse leugenaars en slijmballen.

  W.g.
  Rotsus

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Everybody: WAKE UP!!!! I surely hope gun-owning Americans are making plans to attack their moslims over there, here in Europe we must watch helplessly as they invade our nation with full government sanction and at our expense.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s