Zo roept IS moslims op tot moord op westerse burgers

Screenshot 61

Adnani heet eigenlijk Taha Sobhy Falaha en is geboren in Syrië

(Door: Shari Deira)

De terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft vooralsnog geen aanslagen gepleegd in het Westen, maar als het aan de organisatie zelf ligt, duurt dat niet lang meer. IS roept moslims op om zoveel mogelijk burgers te doden.

Er is een videoboodschap vrijgegeven met daarop vermoedelijk de stem van Abu Mohammed al-Adnani, een Syriër die zich heeft ontpopt tot woordvoerder van IS. De boodschap zou zo’n 42 minuten duren.

Ongelovigen

Adnani ging in de boodschap vooral tekeer tegen ‘de wraakzuchtige vuile Franse ongelovigen’, maar zegt ook dat andere Europese, Amerikaanse, Australische en Canadese ongelovigen moeten worden vermoord.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Zo roept IS moslims op tot moord op westerse burgers

 1. Jan zegt:

  Geen grap: de moefti van Washington gaat Hamas van wapens voorzien om ISIS te bestrijden

  Following ISIS’s temporary conquest of Arsal last month on the Lebanese side of the Syrian border, the US sent new weapons to the Lebanese army, which coordinates with Hezbollah. Likewise, US intelligence has found its way to Hezbollah according to Lebanese experts.

  That leaked intelligence may explain some recent impressive achievements against ISIS, including the first known Hezbollah drone strike.

  It is worth noting by contrast to the blasé indirect provision of intelligence and weapons to a terror group in Lebanon, during Operation Protective Edge US President Barack Obama blocked a routine Hellfire missile shipment to Israel and ordered strict supervision on future transfers.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/185393#.VCAOq_ldV8E

  Like

 2. Jan zegt:

  Volgens Kerry is de oorzaak van islamitisch terrorisme de armoede

  “Whether it’s ISIL or Boko Haram or Al-Shebab, their ideology does not include a plan to build a nation,” Kerry said, addressing a forum dedicated to global development.

  “They don’t have a plan to create jobs or deliver opportunity. They don’t have any of those things that people most want. But they do have a strategy to capitalize on the grievances of those who feel under-represented and left behind,” the US secretary of state said.
  http://timesofindia.indiatimes.com/world/us/Eradicating-poverty-will-defeat-extremists-John-Kerry/articleshow/42941803.cms

  Like

 3. dgneree zegt:

  En van der Laan wil daar geen afstand van nemen dus.

  Wanneer worden de mensen eens wakker? Je kunt wel he kop in het zand blijven steken en roepen dat er helemaal geen oorlog tegen ons wordt geoerd, maar ben je niet die de stomste mensen op aarde? Naja, het zal wel in de evolutie passen dat deze mensen het eerst sneven.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @dgneree: 18.11. uur, op 22/9/2014. En zie nu anno 2016, het is met de verdomde islam alleen nog maar erger geworden. En het stomme kiesvolk, snurkt verder!

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  De Islam is in ieder geval, niet in overeenstemming met onze vrije samenleving!
  Wat is wel typisch voor deze “cultuur des doods”, het volgende:
  1. De Islam ontkent de democratische inrichting van de Rechtsstaat, volgens de Trias Politica, verwoord door Montesqieu,
  2.Zij erkent geen scheiding van GELOOF/RELIGIE en STAAT,
  3. Zij erkent geen vrijheid van meningsuiting,
  4.Zij ontkent de gelijkwaardigheid van man en vrouw,
  5. Zij accepteert geen homofilie.
  NOOIT zullen de HAATBAARDEN zich aan ONS AANPASSEN!

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist een opwekkend bericht van een der aanvoerders van IS:
   ‘Sla hun hoofden in met stenen, of slacht hem met een mes, rijd hem aan met je auto, gooi hem naar beneden vanaf een hoge plek, laat hem stikken of vergiftig hem.’

   Nu hoorde ik onlangs Diederik Samson ergens iets zeggen over “donkere tijden die we niet meer willen”, en hij doelde daarmee natuurlijk – neem ik aan – op de Jodenvervolging. Maar, als het zo doorgaat, en dat gaat het, als het aan lieden als Samson ligt, dan wordt de Holocaust daarbij vergeleken een zacht eitje, want we gaan er nu allemaal aan. Joden, christenen, homo’s en andersdenkenden. Niet een groep uitgezonderd. Het is werkelijk ongelooflijk met wat voor domme bewindslieden wij zijn opgezadeld, het lijkt wel alsof we ergens voor gestraft worden. Ik val iedere dag weer van de ene verbazing in de andere. Maar het gaat mij niet in de koude kleren zitten. Ik merk dat ik gedeprimeerd raak van al die verschrikkelijke berichten. Wat een ellendige wereld is het geworden. Die hele rottige verderfelijke islam moet verboden worden. En het beangstigende is dat er dagelijks meer bij komen. Zogenaamde asielzoekers. Ergens is er toch iets mis in het denken van onze regeringsleiders.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Driek: 20.08. uur. Woorden naar mijn hart, beste Driek. Ook ik raak gedeprimeerd van al de ellende in deze wereld, maar voorop van de ISLAM.

    Like

   • Tonny van Stuijvenberg zegt:

    Maar ben je bereid om te vechten voor je vrijheid Driek?

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Daar ruim 75% van de hier wonende moslims achter IS staat, zijn we dus formeel gezien in oorlog met de Islam !!

  Like

  • Tonny van Stuijvenberg zegt:

   En we blijven dus gezellig met zijn allen op de bank voor de tv hangen en wachten tot de eerste dode valt te betreuren door terroristisch IS-geweld????????????????????

   Like

   • Driek zegt:

    @Tonny van Stuijvenberg zegt:
    22 september 2014 om 21:52
    Maar ben je bereid om te vechten voor je vrijheid Driek?

    Nu, beste meneer van Stuijvenberg, gezien het feit dat tot de vooroorlogse generatie behoor, zal dus dat vechten niet veel meer voorstellen, denk ik zo. En op de bank hangen en televisie kijken komt in mijn bestaan niet voor. Ik heb geen bank en ik heb geen televisie. En wat doet u zelf allemaal?

    Like

  • Jan zegt:

   Al 1400 jaar en allemaal de schuld van Israël omdat er geen palestijnse staat is.

   Like

 6. OphEUffen zegt:

  Koddebreier, vandaar dat onze elite de grenzen weigert te sluiten. Onze vijand is nog onvoldoende op sterkte. Nu de leugen `islam is vrede` dagelijks het lelijke smoelwerk van hun faciliteerders bewerkt neemt de hoop op overwinning toe. De strijd is nabij is en om te overleven is het evident dat het Westen wint.

  Like

 7. Jade zegt:

  Godverdomme, iedereen wordt van wapens voorzien,
  behalve wij, de autochtonen van Nederland.
  Met de totaal dichtgetimmerde wapenwet, rest ons straks
  alleen nog een man tot man gevecht met keukenmes of bijl.
  Een blaffer zou zo veel praktischer zijn…

  Like

 8. Zilvermeeuw zegt:

  Tja Jade, helaas weet alleen schorem aan wapens te komen. Reken er maar op dat de moskeeten er vol mee liggen…..Ons rest niets anders dan een alarmpistooltje……Of inderdaad, keukenmes of bijl (Die laatste staat bij mij in de meterkast naast de voordeur) maar om die te kunnen gebruiken moet je ze veel te dicht bij laten komen en dat zie ik niet zo zitten.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Platgooien dat hele IS-gebied, dan zijn die oproepen ook meteen verstomd!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Ze zijn geloof ik vergeten dat hun laatste Kalief door Karel Martel, wordt gedood toen ze probeerde Frankrijk te veroveren.En zinds dien de Arabieren alleen maar een bij rol moesten spelen, en dat millenia’s lang.
  http://www.isgeschiedenis.nl/militaire-confrontaties/slag-bij-poitiers-confrontatie-tussen-het-christendom-en-de-islam/

  Like

 11. Jan zegt:

  Ook Cameron is niets anders dan een linkse idioot:

  Now Cameron pleads with Iran to help crush the IS fanatics: PM holds talks with Tehran as he prepares for air strikes on terror group
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2765859/Now-Cameron-pleads-Iran-help-crush-IS-fanatics-PM-holds-talks-Tehran-prepares-air-strikes-terror-group.html

  Intussen doen de centrifuges hun werk.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En zie nu ca. 3 jaar later. Het is allemaal uitgekomen. En nog zijn er velen in de bevolking; die nog met de ogen en oren gesloten rondlopen, en de waarheid over de politieke elite en de islam NIET willen ZIEN!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s