Advies van Het Parool

Screenshot 74

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

80 reacties op Advies van Het Parool

 1. Tom Hendrix. zegt:

  KOTS, RODE ROTKRANT!

  Like

   • Jean zegt:

    Bekijk goed die vuiligheid op die motor het is dergelijke rotzooi wat tegen de hoofden trapt als iemand op de grond ligt, vraag het maar eens aan dat 15 jarig meisje. Straks heeft het kind het nog uitgelokt want alla troelala wil boerka’s.

    Like

  • Driek zegt:

   Die naam Samina Bouchibi alleen al drijft me in de gordijnen. Die vrouw is van de pot gerukt. Waarom rot ze niet op? En het zullen wel haar mohammedaanse broeders in het kwaad zijn die haar aanspreken. Nederlandse mannen houden het allang voor gezien bij die islamitische vrouwen. Onaantrekkelijk en onsympathiek.

   Like

   • Driek zegt:

    Zojuist lees ik op de site van de Telegraaf het volgende idiote bericht.

    DEN HAAG –
    Het godsdienstonderwijs op de openbare basisschool moet een zekerder basis krijgen, vindt PvdA-Kamerlid Loes Ypma. Het is er al wel als kinderen en of hun ouders het willen, maar de subsidie moet telkens opnieuw worden aangevraagd.
    Een woordvoerder van de PvdA bevestigde dinsdag een bericht in Trouw dat Ypma een voorstel gaat indienen dat niet telkens opnieuw om subsidie hoeft te worden verzocht. Ze vindt het van belang dat kinderen ook op openbare scholen kennis maken met verschillende godsdiensten en vormen van levensbeschouwing. Ook moet een structurele subsidie meer zekerheid bieden aan de onderwijskrachten die zich speciaal in godsdienst en levensbeschouwing bekwamen.

    Dus kinderen op openbare basisscholen krijgen straks onderricht in islam krijgskunde, want de islam is de enige (godsdienst) ideologie die voor de lieden van de PVDA telt. Dus dan worden er weer imams aangesteld om de kinderzieltjes te besmetten met het verderfelijke islam-virus. Het wordt alsmaar hopelozer. Beste Loes Ypma, kan je niet gewoon opsodemieteren met je godsdienst en levensbeschouwingen, voor zover je er een levensbeschouwing op na houdt? Je bent werkelijk de domheid overstegen.

    Like

   • Jean zegt:

    Driek,
    Kinderen weghalen van dergelijke verderfelijke scholen of minstens verbieden die rotzooi te volgen.

    Like

   • Igor zegt:

    Niet alleen onaantrekkelijk en onsympathiek. Het is voor islamitische vrouwen verboden om omgang te hebben met niet moslims. Op straffe van dood.
    Andersom natuurlijk niet, die geitennökers mogen omgang hebben, huwen etc. met alle niet islamitische vrouwen.
    Dus discriminatie van de bovenste plank, en geen politieke partij of gesubsidieerd anti discriminatie bureau in NL die zich hier druk over maakt.

    Like

  • Sjaak zegt:

   En hier mijn Advies aan het rood/groene Parool !
   We nemen jullie krant als WC papier voor het riool !
   Want alles wat jullie ons willen laten weten,
   Word door ons erop gescheten !

   Like

 2. Claudia M. zegt:

  Dat advies mag ze steken waar de zon niet schijnt en is bovendien bullshit. Wijde broek en hoog gesloten jas…? Ben je nu helemaal besodemieterd; ik draag wat ik dragen wil en als de mussen hier ’s zomers dood van het dak vallen, wil ik in korte broek en t-shirt over straat kunnen, zoals ik mijn hele leven al gedaan heb.

  Als de heren zich eraan ‘storen’ lazeren zij maar op! Dit is Nederland en hier hebben we nog altijd vrije kledingkeuze. Verder ga ik er geen woord aan dat vuilnis vuil maken en spreken wij hier Nederlands op straat; dus dat ‘brabbeltaaltje’ mag je ook voor je houden!

  Like

 3. Marlies zegt:

  Tuurlijk. “Sorry dat ik besta. Sorry dat ik ademhaal, maar ik ben op weg om jouw uitkering bij elkaar te werken.” En dat is een krant? Inderdaad, KOTS.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Nooit van m’n leven!!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Is dit nu werkelijk waar?//?

  ADVIES 3:: “Praat je ook zo tegen je zus?”. MOET WORDEN:”Nique ta mère, batârd”.
  Hierna een flinke stoot pepperpray tegen die brutale, rotkoppen.!

  Like

 6. Furry zegt:

  Eerder op Joop.nl een stuk gelezen van een kotslima, die ook allemaal tips gaf.
  Megaboodschap: het licht allemaal aan de vrouw, doe een boerka aan.

  Ik vind het irritant en idioot dat we voorgeschreven krijgen wat ze moeten doen en hoe we ons kleden. Oprotten.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Besten,
  ik heb van die schoonfamilie in Haarlem. Allemaal aardige mensen, allemaal GsL-stemmers en nog geen 65 maar al jaren met pensioen. Ook zij vinden dat wanneer de moslim ergens aanstoot aan neemt, dat je je best wat kunt aanpassen. Dus kleed je zedig, fiets niet meer langs die moskeet en neem de andere ingang van het winkelcentrum. Op weg naar het einde.
  En als ik ze dan vraag “Jullie waren toch zo goed bezig in de jaren zestig met je baard en minirok?Waar zijn jullie idealen gebleven, jullie verworvenheden?”. Dan krijg je nog wat gemurmel over “mensen niet uitsluiten”. En s avonds hangen ze voor de buis en zien dat alles goed is.
  Triest maar waar en reddeloos. Mensen die alles bezitten zijn blijkbaar bereid om altijd de andere kant op te kijken. Ik vraag me af als ze in de bijstand zouden zitten in een schotelflat of ze dan nog zo tolerant zouden zijn. Ik denk het niet. Intussen mogen zij wel stemmen en is de werkende Nederlander en H&I overgeleverd aan de oude politiek. Die wel graait, maar niet regeert.

  Like

  • bobzelf zegt:

   goeie en gave reactie,

   bravo 3 x

   gr. bob

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Thanx, ik wou dat het anders was…….

    Like

   • bobzelf zegt:

    het was meer omdat ik Uw reactie zo goed kon begrijpen ,

    ik kom het ook regelmatig in mijn kennissenkring tegen !!

    b.v. de sepratisten deden het , met een russische

    Like

   • bobzelf zegt:

    daar ging duidelijk iets verkeerd :

    ik begreep uw reactie dus uitstekend omdat ik het regelmatig
    in mijn kennissenkring tegen kom :
    b.v. nu 68 dagen na de crash , 68 dagen hangende in hun VVD ?? stoel of D’66 stemmende , HET WAS OVERDUIDELIJK EEN BUK RAKET AFGEVUURD DOOR DE SEPERASTISTEN VANUIT SEPERATISTEN GEBIED NATUURLIJK !!

    Dus dan was ik hun oren, vertel waar ze even moeten kijken , en dan 2 weken later, <

    EEN BUK RAKET !!! WHAHAHAHAAHHA

    en dan niet slaan hee, niet slaan !! gna, gna, gna, gna, ongelofelijk

    gr. bob

    Like

 8. BertG. zegt:

  Ach, het ergste is wanneer je je zelf meent toch nog wat opstandig te moeten gedragen is dat je neer gehoekt kan worden tegen de straat, eventueel met nog wat schoppen na.
  Maar een kniesoor die daar over valt verder.
  Heb je het dan nog niet goed begrepen dat moet je verder ook niet zeuren als je meerdere keren p/d verkracht zou kunnen worden. Je vroeg er zelf om.
  Dus dames, wen er maar aan, het hoort er nu eenmaal bij. Ze hebben het je verteld.

  En dit staat gewoon in een Nederlandse krant.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Vanuit Noorwegen en/of Zweden hoorde je deze verhalen een aantal jaren geleden al. De linkse landen waren er blijkbaar vroeger bij:

  Imams predikten openlijk in de moskee dat Europese vrouwen hoeren waren en dat je hen daarom mocht verkrachten; dan moesten ze zich maar netter, c.q. volgens de islam, kleden.

  De linkse schoften adviseerden de vrouwen om, als ze door een moslimwijk liepen of fietsten, zich te kleden volgens de islamvoorschriften. Zoniet, dan kon je er maar beter wegblijven.

  Ik veronderstel dat je dan maar moest omlopen als je ergens anders moest zijn,

  Like

 10. hans zegt:

  fuck them!! dat zou het credo moeten zijn. Van den gekke gewoon.

  Like

 11. Frans Brassens zegt:

  Héél zieke humor van dat ‘ooit een krant’ geval.
  Je kunt de redactie niet meer normaal noemen.

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Lol. Bij de CDA-bode, Trouw, geven ze per ongeluk toe dat er een probleem is met massa-immigratie.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4500/Politiek/article/detail/3752350/2014/09/22/De-migrantenstroom-kwam-niet-van-links.dhtml
  Ze proberen de schuld bij rechts neer te leggen, zodat je dit de PVV kunt verwijten, maar het gaat hier natuurlijk om “Immigratie voor Olie” en het verraad van al onze regeringen aan het Nederlandse volk. Links of rechts; één pot nat.

  Like

 13. ron soeverein mens zegt:

  Het parool had beter adviesregels kunnen afdrukken hoe dit moslimtuig zich hier in Nederland dient te gedragen naar onze regels en wetten en naar onze vrouwen. Zo niet dan flikker je maar op naar je eigen land en blijf daar voorgoed. Wij leven in een westerse en christelijke cultuur en datvis geen islamitische ,cultuur,.

  Like

  • delamontagne zegt:

   ENKELE REISADVIEZEN DER nl -OVERHEID VOOR REIZEN (VROUWEN ) naar abu-dabi…………………………………………………….
   Strandkleding mag men uitsluitend dragen bij hotels of op stranden. Vrouwen kunnen beter een badpak dragen dan een bikini. Op publieke stranden worden vrouwen geacht gebruik te maken van de ladies beaches.
   – Pas op met de kledingkeuze. Korte broeken (mannen), blote schouders, nauwe kleding (vrouwen) en teveel bloot wordt als aanstootgevend gezien.
   ///////
   Tijdens de ramadan (islamitische vastenmaand) zijn vrijwel alle restaurants en andere horecagelegenheden gesloten overdag. Ook voor toeristen is het vrijwel onmogelijk om eten of drinken te krijgen zolang het licht is. Beste opties zijn dan de minibar in je hotelkamer of supermarkten. Probeer gedurende de ramadan eten of drinken overdag niet in het openbaar te nuttigen.
   – Fotografeer geen mensen zonder hun toestemming. Islamitische VROUWEN MOGEN HELEMAAL NIET GEFOTOGRAFEERD WORDEN………………

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nog een tip, vooral niet aankijken of aanspreken.

    Like

   • treintrien zegt:

    @delamontagne :
    Eigenlijk willen ze dus genegeerd worden, snap ik dat goed?

    En waarom zijn deze reisadviezen er niet andersom?

    Voorbeeldje:
    Pyama’s mag men uitsluitend dragen bij hotels of in de slaapkamer. Vrouwen kunnen beter een broek dragen dan een burka. Op publieke stranden worden mannen en vrouwen geacht gebruik te maken van gemengde stranden.
    Pas op met de kledingkeuze. Jurken (mannen), bedekking van het hoofd (hoofddoek) en het gehele lichaam (burka) voor vrouwen wordt als aanstootgevend gezien.

    Tijdens de zomer zijn vrijwel alle westerlingen luchtig gekleed. Ook voor toeristen is het beter om zich niet te onderworpen (islamitisch) op te stellen. Beste optie is dan om op je hotelkamer te blijven.

    In het westen wordt vrijelijk gefotografeerd. Probeer geen opschudding te veroorzaken als je eens op de foto wordt gezet.

    Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Het is echt niets nieuws: Alweer jaren geleden werd hetzelfde verschijnsel gesignaleerd door Gerry van der List, die in Elsevier Magazine een heel artikel wijdde aan ‘de nieuwe verpreutsing van Nederland en de tendens die hij waarnam om de nog niet zo lang tevoren verworven vrijheden weer af te remmen. Ook onder invloed van de immigranten-toestroom, waarschuwde hij. -Toen al. Hij noemde in dit verband trouwens de namen van ‘behoudende’ collega-publicisten zoals Andreas Kinneging en Joshua Livestro(!) en citeerde met name Han Entzinger, die letterlijk had betoogd, dat vrouwen ‘zich maar beter decent konden kleden als ze door een allochtone wijk liepen of fietsten.’ Van der List keurde deze tendens niet goed omdat ze volgens hem afbreuk deed aan onze zo moeizaam bevochten individuele vrijheid en sprak het vermoeden uit, dat westerlingen die in deze met de immigranten mee leken te gaan, zichzelf waarschijnlijk voor die vrijheid schaamden. Ik was het zó eens met dit artikel, dat ik dit uitdrukte in een tamelijk uitgebreide -handgeschreven- brief, die de redactie kennelijk dermate goed beviel, dat ze hem twee weken later in zijn geheel hebben gepubliceerd.
  Je krijgt trouwens wel sterk de indruk, dat degenen die die dit soort dingen ‘twitteren’ zelf vrouw zijn en nog van allochtone komaf op de koop toe. Dat bewijst tevens, dat dat hardnekkige ‘kopvod blijven dragen’ helemaal niet zo vrijblijvend is als ze zelf vaak voorgeven: Niks “Jij hoeft het toch niet te doen;” uiteindelijk willen ze, dat westerse vrouwen hen navolgen en gaandeweg hun preutsheid overnemen.
  Maar wat mij betreft kunnen ze daar lang op wachten: Dàn maar af en toe ‘vervelend’ worden aangesproken.
  Trouwens, laten we héél eerlijk zijn: Als dat helemaal nóóit gebeurde, was het ook weer niet goed…..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Trouwens, wat dat Arabisch spreken betreft: Als die Arabische uitdrukkingen inderdaad worden weergegeven als ‘hulpmiddel’ voor AUTOCHTONE vrouwen is het natuurlijk een regelrechte gotspe!
   Niks Arabisch spreken: Dit is Nederland! Laat ze maar Nederlands leren of in elk geval leren verstaan, Godverdomme!

   Like

   • jitskesez zegt:

    Ook is het de toon. Ze begrijpen me heus wel als ik ze vertel, Fuck OFF vuile kutmoslim en raak me niet aan want ik schop je verrot!

    Like

 15. aquarius4422 zegt:

  Was dat ooit geen verzetskrant?
  Ze geven zich nu al over voor we echt bezet zijn.
  #dhimmitude

  Like

 16. luckybee zegt:

  Ik ben blij als ik dat helse taal niet moet spreken.

  Like

 17. Eline. zegt:

  Dit vod is ooit een verzetskrant geweest !!!!

  Like

 18. Theodoor zegt:

  Ook hier wordt de linkse oplossing gepropageerd.
  NIET de daders aanpakken maar de slachtoffers.
  Nog even en Nederland is niet meer.

  Like

 19. GJ zegt:

  Enkel nog een HEMA advertentie ernaast voor kopvodden en voor de linkse Gutmensch
  is de wereld weer in orde.

  Like

 20. bobzelf zegt:

  nou hier in Ukraine , zouden de vrouwen dan dag en nacht beledigd worden !!
  zo heerlijk super vrouwelijk zijn ze gekleed !
  Alleen 1 probleem !!!
  Ik ben hier , de afgelopen 6 jaar nog nooit 1 zo’n zandbak rat
  zo’n stuk vuil tegen gekomen !
  gr. bob

  Like

  • delamontagne zegt:

   Waarom probleem ? da,s toch prachtig dat je die niet tegenkomt.. Hier zie ik hooguit 2 a 3 keer per jaar zo,n gesluierde vrouw, burqas en die andere troep die ze in Saoudie Arabia dragen, is hier verboden.
   Wat zou ik me ergeren als ik dat dagelijks zou moeten zien in NL.

   Like

  • Igor zegt:

   Klopt Bob, het voordeel van Oekraïne. In de 22 jaar dat ik daar kom, heb ik zegge en schrijve 1x een hoofddoek pinguin gezien.
   Begrijpelijk, de bijstand in Oekraïne is nog geen 10 Euro per maand, als je het al krijgt.
   En wat de vrouwen betreft? Ze zijn daar 100 % vrouw en dat is goed te zien.
   Mijn vrouw en dochter zullen bv. never nooit niet zonder make up naar buiten gaan.

   Like

 21. Een andere tip; ga op zelfverdediging, geef ze een lel op hun oog, dan lopen ze met een blauw oog. Hebben ze het dan nog niet geleerd, beroof ze dan van hun leven. Van mij krijgt u geen last! Ik ken vrouwen die gaan daar zo mee om!

  Like

 22. Sjaak zegt:

  En nu ook nog de Bloedgeldbrenger uit Katar in München !

  Like

 23. Giny zegt:

  Heb ik jaren in die landen voor ze gedaan, hier kunnen het je weet wel krijgen!!!

  Like

 24. Daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix. zegt:
  23 september 2014 om 07:32

  Inderdaad Tom Hendrix, wat een rotkrant, want waarom moeten wij Arabisch leren?
  Laat ze maar Nederlands leren, want dan begrijpen ze, als je scheer je weg tegen ze zegt, dat ze uit jouw buurt moeten blijven.
  En hoezo moeten wij wijde broeken gaan dragen en een hooggesloten jas?
  Laat ze maar een klem op hun junior dragen, dan is het probleem opgelost.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Daiyu-Ninja: 10.41. uur, op 23/9. Ze moeten ALLEMAAL UIT NEDERLAND EN EUROPA geschopt worden, ALLEMAAL. Het is om ONS OVERLEVEN, het gaat TUSSEN WIJ en de BOOSAARDIGE MOSLIMGEMEENSCHAP!

   Like

 25. BEKIJK de videoreportage van een jonge vlaamse vrouwelijke filmmaker ivm Sexual Harrasement van de vrouwen in Brussel. Titel is : femmes de la rue… u gaat uw eigen ogen en oren niet geloven !

  Like

 26. sprx zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/heee_psssst_noiken.html#comments

  Shariapolitie 020 bedreigt wijndrinkende vrouw

  Net van een zooi tuig gehoord dat ik gewurgd en kapot geslagen moet worden omdat ik een wijntje dronk op een terras. Als vrouw. Echt waar.

  — Sarah Sluimer (@SarahSluimer) September 22, 2014
  “Zooi tuig”, staat er. Onze borrelende onderbuik weet dan: het waren vrome moslims, die opkomen voor hun Profeet, die op zijn beurt weer een grafgloeiende teringhekel heeft aan onverpakte vrouwtjes die wijn drinken op het terras. Tenzij iemand een ander antwoord heeft, want het kan natuurlijk ook gewoon een terras-BOA van de PvdA zijn geweest. Of een jammerende NIMBY die per se met het raam open wil kunnen slapen. Of deelnemers aan de Predikantendag. Of gewoon Victor Reinier. In 020 is de wijndrinkende terrasbezoekster tenslotte al jaren vogelvrij.
  Van Rossem | 23-09-14 | 09:49 | Link |
  LET OP, DIT IS EEN ZIONISTISCH COMPLOT!

  Gedicht genaamd ‘Politiek realisme’
  Nederland heeft een wijnprobleem
  Nederland heeft een vrouwenprobleem
  Nederland heeft een terassenprobleem
  Nederland heeft een drinkprobleem.

  Allemaal de schuld van Geenstijl/Wilders/Blanke man/Institutioneel racisme

  Nederland heeft geen Islamprobleem
  Nederland heeft geen Moslimprobleem

  Meer meer meer.

  Like

 27. Jan Wandelaar zegt:

  Onze god is groter

  Like

 28. avander zegt:

  Welk advies gaf het Parool tijdens de oorlogsjaren aan de bezette Nederlanders?

  Like

 29. danny zegt:

  Ik geef een ander advies voor de dames: ga op kick boksen. Als zo’n zogenaamde cultuurverrijker jullie probeert iets aan te doen, schakel je hem met gemak uit. Ik doe al jaren aan verdedigingssport en zal niet twijfelen het te gebruiken tegen zo’n baardaap als ik het nodig vind.

  Like

 30. jowitteroos zegt:

  Wederom een opstapje naar de Islamisering van ons land………………

  Like

 31. rotsus zegt:

  Ik heb een tip voor het Parool. Als het balletje de andere kant op gaat rollen wat hopelijk binnenkort gaat gebeuren schrijven jullie dan ook de andere kant op???
  Tip: Ik zou het nu maar alvast gaan doen want als het balletje binnenkort de andere kant oprolt worden jullie met dat moslimtuig over 1 kam geschoren, laat dat duidelijk zijn. Dit is puur heulen met de vijand en dat voor een Nederlandse krant. Bah……shame on you assholes!!!
  Laat die verdomde moslims eens eindelijk de beleefdheid hebben als ze in de buurt van Nederlanders lopen om Nederlands met elkaar te praten zodat WIJ ze ook kunnen verstaan, ze zijn verdomme GAST in ons land. En laat ze zich verdomme ook als zodanig gedragen en anders moven hier, eruit en voor goed.
  Is that clear, I hope crystalclear!!!

  W.g.
  Rotsus

  Like

  • koddebeier zegt:

   Kort na de dag dat het balletje de andere kant op gaat rollen vindt ook de afrekening plaats met alle landverraders en collaborateurs !! Hun wacht dan een tribunaal van echte rechters.

   Like

   • danny zegt:

    @Koddebeier

    Ik ben bang dat deze landverraders en collaborateurs denken dat ze overal mee weg komen. Wat mij betreft mogen ze allen bungelen op het Binnenhof.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ koddebeier 23/9 16:04, áls die smeerlappen er intussen niet stiekem tussenuit geknepen zijn dan hè…….?!

    Like

 32. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik heb toch meer op met de reaktie zoals afgebeeld in de Cartoon elders op EJBron vandaag. Ik moet het nog meemaken dat een moslim me hoer noemt, maar die het doet krijgt klappen.

  Like

 33. Kraftavilqa zegt:

  Alternatief kledingadvies voor de dames: ruime lange jas, waaronder gemakkelijk een automatisch wapen zoals een scorpion of een tec9 gedragen kan worden tevens kan ik van harte een zwaard aanbevelen met een zwaard zit je nooit zonder munitie. Laatst keek ik naar de TV-serie the walking dead welke handelt over de zombie-apocalypse en toen zei ik tegen m’n vrouw die zombies hebben we nu ook al alleen noemen we ze nu moslims.

  Like

 34. Jean zegt:

  Mensen smijt dergelijke klotenkrant dadelijk de straat op zodat die moet stoppen met waanzin te publiceren,,”geen klanten geen kranten” is mijn leuze.

  Like

 35. Tempelier. zegt:

  Het Parool nooit gelezen , en zo te zien ook niets aan gemist. Ik zal me nooit aanpassen en al helemaal niet aan mossels.

  Like

 36. Hoe geef ik me over?Dat lees je in die krant,dus!Bah!

  Like

 37. treintrien zegt:

  Politiekcorrect brein aan:

  Wat een racisten bij het Parool 😉
  Alsof elke aanrander een arabierse moslim is.

  Hele brein weer aan:
  Geven ze toch zelf toe dat de gemiddelde hoer-roeper een mohammetje is 😉
  Want tegen Jan-Karel-Piet helpt het niet als je sliertjestaal gaat spreken 😉

  Like

 38. alidas1 zegt:

  Ze waren zogenaamd een verzetstskrant
  Maar was dat wel zo

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   T o e n nog wel, ja…..
   Behalve de Grootmoefti van Jeruzalem, op bezoek bij Hitler, werden er namelijk zowat geen moslims gesignaleerd in Europa. Vandaar.

   Like

 39. Sylvia Groot zegt:

  Was een lafhartige oproep tot dhimmitude.

  Like

 40. oud-marinier zegt:

  In NL dragen vrouwen nog altijd wat ze ZELF willen , spreken we NLs , gaan we NIET via een andere ingang een winkel centrum binnen , en lopen of fietsen we NIET om , omdat deze mensen zich misschien geprovoceerd voelen , vanwege de kleding van een vrouw of wat dan ook.

  We hebben de vrijheid om ons te kleden zoals we willen….al gaan we naakt over straat …is onze keuze (met bijbehorende gevolgen uiteraard…maar dan nog…!) , dat die etterbakken maar NLs leren…krijgen ze missjien ook een choede ba(a)n…weetje … zijn er tegenwoordig al aparte ingangen voor autochtonen en allochtonen …??? Krijgen we straks weer gelazer met kleurlingen die zich gediscrimineerd voelen ….

  En als ik bijv. een paal in m’n broek zou krijgen van een vrouw vanwege haar manier van kleden ….geeft mij (noch hun ) het recht om die vrouwen op welke wijze dan ook lastig te vallen.

  Stelletje randdebielen (politici), die deze lui hebben binnengehaald ….en blijkbaar zitten ze goed op 1 lijn met elkaar wat IQ betreft….beide soorten weten niet beter… !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s