De EU werkt niet

Screenshot 3

(Door: trias politica)

Niet alleen letterlijk niet, maar ook figuurlijk niet.

Vandaag kwam het SCP (Sociaal Cultureel Planbureau) met een verkennend onderzoek naar de leefsituatie van Poolse, Bulgaarse en Roemeense kinderen in Nederland. Uit dit rapport komt een ontluisterend beeld tevoorschijn. De conclusie loog er dan ook niet om: het SCP-rapport omschrijft hen als ‘de nieuwe verloren generatie’.

Volgens het rapport wonen er in Nederland ongeveer 150 duizend migranten uit Midden- en Oost-Europa, waarvan 41.000 kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Tweederde van hen is van Poolse komaf. Maar vermoedelijk ligt dit aantal aanzienlijk hoger, aangezien veel buitenlandse werknemers zowel zichzelf als hun kinderen niet inschrijven bij overheidsinstanties. Genoemde getallen betreffen dan ook de officieel ingeschrevenen. Ondanks het feit dat ook dit rapport weer niet met harde conclusies durft te komen biedt het toch belangrijke achtergrondinformatie. Een aantal aspecten daarvan wil ik met u doornemen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

20 reacties op De EU werkt niet

 1. helletocht zegt:

  Waarom zijn die hier? In Polen gaat het economisch gezien goed. Daarbij krijgt dit land bakken vol met miljarden van de EU suikerooms en -tantes, ( …van ons gestolen). Ze zitten hier omdat dit het ultieme Sinterklaasland is. Je krijgt werk, een woning, of een uitkering, en passeert daarbij lekker de Nederlander. Je krijgt allerlei toeslagen alvorens ooit een formulier daartoe ingevuld te hebben. Dit is het echte Mekka voor de gelukszoekers uit Oost-Europa en het Midden-Oosten. Hier kan alles. Je bent crimineel, dat blijf je jarenlang, en niemand komt aan je geld. Je bent asielzoeker, je moet weg, maar je weet dat je altijd kunt blijven. Je bent illegaal, en moet weg, maar tien jaar later ben je er nog, en je krijgt veel meer dan in je eigen land. Ze zitten hier omdat ze weten dat elke controle ontbreekt. Ze zitten hier omdat zij in dit land mogen liegen en bedriegen, dat is politiek-correct! Ze zitten hier omdat ze geen plichten hebben, alleen maar rechten. Hier krijg je bij binnenkomst alles wat je nodig hebt. Ze zitten hier omdat ze weten dat hier nooit iets verandert. Daar zorgen de linkse partijen wel voor, en hun verachtelijke hulptroepen. Het politiek landschap zal hier nooit op de schop gaan omdat de meeste Hollanders onverschillig zijn en politieke onbenullen. Ze laten alles gebeuren, ze laten zich bestelen, uitkleden etc., en degenen die hier niet thuishoren krijgen alles. De politiek gaat nu eenmaal voor zichzelf tegenwoordig, en laat de burger finaal in de steek. Ze vangen ons geld en maken er mooie sier mee in het buitenland. Daar zorgen hese Limburgse linksvrouwen wel voor. Dan zal de burger ook voor zichzelf moeten gaan. Iets meer dan de helft van het kiezerspotentiëel is voldoende. Hoeveel mensen hoor ik niet die zeggen dat dit alles niet meer langer kan, die zeggen we worden beroofd, maar niemand doet iets. Juist daar maakt de poltieke oligarchie nu net gebruik van. Zij zitten er warmpjes bij, en zullen er altijd warmpjes bij zitten. En als het te heet wordt zijn ze weg, dat zagen we al eerder. De lafaards. Wie komt er nu niet voor zijn eigen oorspronkelijke volk op. Wie geef nu alles weg, ook de vrijheid, een van de kostbaarste bezitten!!
  Nederland je bent sterker dan je denkt!!!!

  Like

 2. luckybee zegt:

  De Polen zijn heel duidelijk Rooms Katholieken,; hoe het zit met de Roemenen en Bulgaren weet ik niet zo precies,maar ze waren heel lang door de Turken bezet ,om daar na door het Communisme geindoctrineerd te worden. Frijheid hebben zo goed als nooit gekend.Is voor ze daar om zo slecht om mijns en dijns te onderscheidden?

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Q; Dit rapport waarschuwt in dit verband nadrukkelijk voor een herhaling van de problematiek die Nederland heeft gekend met Turkse en Marokkaanse kinderen…

  Heeft gekend? Volgens mij is het actueler dan ooit! Als er iets ontspoort momenteel, is het wel deze jeugd. De statistieken, stemmen immers op allerlei fronten niet bepaald vrolijk. Ik ben nog steeds van mening dat iedereen hier in Nederland dezelfde kansen heeft, maar daar moet je dan wel voor werken; ook op school!

  Er wordt veel te veel met de mantel der liefde bedekt, kinderen hebben leiding en regelmaat nodig! Geen zeverende mensen met; “ach zo zielig”. Daar kweek je watjes mee, jeugd die overal en nergens ontevreden over zijn en bij het minst of geringste een sla-bek opentrekken om niks! Want ze krijgen ineens hun zin niet.

  Verder heeft @helletocht het keurig verwoord! Daar hoef ik niets meer aan toe te voegen, dan dat ook ik hoop dat Nederland sterk genoeg is; ik heb regelmatig toch zo mijn twijfels…

  Like

 4. bobzelf zegt:

  beginnen met :
  Die Wientjes oppakken en vierendelen !!!

  daarna :

  Geert Wilders de baas maken in dit kompleet verziekte eens zo mooie landje ,
  de grenzen dicht !
  uit die pleuris EU , als je 15 jaar bezig bent en de chaos wordt met de dag groter, dan moet je er gewoon mee stoppen !!!
  Brussel bestuur voor het vuurpeleton , wegens oorlogshitsing en wanbeleid !

  stoppen ogenblikkelijk met ontwikkelingshulp !!

  de regering oppakken en op de pakketboot naar Siberie , Rutte op de voorplecht roepende :
  IJSBERGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!
  dus de klootzakken allemaal ( mannetje of 130 ) langzaam in laten vriezen !!

  geen werk als buitenlander / immigrant dan wel zigeuner, dan wel neger, ? enkeltje naar je huisie , in de rimboe dan wel je zandbak !! lekker daar roeren in je soepie op je kampvuurtje !
  dan wel hard hoer/ respect roepen in de woestijn dan wel je eigenste RIF gebergtigje

  zodra er geen uitkeringen zijn , gaan ze echt zo weg , maar hier ben je als iiligaal niet strafbaar, en uitgeprocedeerd ?? , mag je gewoon nog wat jaartjes in kerken, etc huizen
  verblijven, en zorgen ze gewoon weer voor je vreten , ERUIT, ERUIT, ERUIT !!!
  ERUIT MET DAT AFVAL !!

  MIJN KEIHARDE MOOIE GULDEN GULDEN TERUG EN OPSCHIETEN GRAAG !!

  STEEK DIE MATTHEUS PASSION SOLUTION OOK GELIJK IN JE REET , weer een oplossing , naast een oplossing, landen moeten gewoon kunnen devalueren , heeft altijd perfect gewerkt zelfs het engelse pond was eens dfl. 10,50 waard !

  Ik weet dat terug naar de gulden geld kost !
  MAAR DAT WAS GEEN PROBLEEM VAN DE GULDEN NAAR DE EURO ???
  die miljarden waren niet weggegooid ????????????????????

  Ojaaaaa, het licht ging anders uit !! en we werden een 3e wereldland ???
  NOU DAT IS DAN PERFECT GELUKT, ZOU IK ZOMAAR ZEGGEN !
  DAT 3e WERELDLAND BEDOEL IK DAN !!

  DUS WE PAKKEN HET VERLIES , DAT IS ALTIJD MINDER ALS DE VERLIEZEN VAN DE KOMENDE 25 JAAR, want wij blijven de rest van ons leven betalen om de zuidelijk knoflooklanden aan geld te helpen, nou ja de zuidelijke banken dan, !!
  en verder ??????????????

  HET WAS EEN BUK RAKET !!!!!!!!!!!!!! WHAHAHAHAHAHAAHHA

  ongelofelijk , ja hij moest nog effe, whahahahahaha

  U KUNT MIJN STUKJES OOK ACHTER DE BETAALMUUR LEZEN !!!

  verder de volgende scribenten Putin , Lavrov , en nog wat mensen die er voor zorgden
  dat U het afgelopen jaar al 2 x NIET IN WO III TERECHT KWAM !!

  maar daar hebben ze bij de DDS nog geen kaas van gegeten

  Bob doet het voor euro 0.84 per jaar , daarna kunt U kosteloos opzeggen
  via hr, Bron , whahahahahaha

  DDS ACHTER DE BETAALMUUR, nou dichtmetselen die deur , en sleutel heel ver wegpleuren
  VERDER VERBLIJF IK MET HOOGACHTEND :

  PUTIN DID IT. PUTIN DID IT

  gr. bob

  Like

  • Republikein zegt:

   Zeg Bob, je vrienden weten het nog niet hoor!

   Like

   • bobzelf zegt:

    ja , maar Nel, dan straalt die promotie , dus ook weer op jou af !

    DAT DAN WEER WEL !!

    HUG

    BOB

    Like

   • Republikein zegt:

    Die andere vrienden wisten het wel, maar ze vertelden je niks.Westerse takkiyya!!!
    Ja, zijn het dan nog vrienden, Luns heeft een voorzetje gegeven, en de rest van het rapalje heeft het stokje overgenomen en zitten wij straks in de kou.Duurde 50 jaar, hahah, de leugen is nooit zo snel als de waarheid.
    Laten we dan zeggen dat het niet bepaald vrienden waren, nu niet en nooit niet!
    De EU, u kunt wel gaan, hoe eerder hoe liever. De groeten.

    Like

  • Sjaak zegt:

   IN KORTE IN DE BIOSCOOP ! TRAILER ! TJAKKA BOB !

   Like

 5. Bob,en Helletocht:vierkant mee eens!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  De EU werkt niet? Die hele snert-EU heeft nog NOOIT gewerkt! Het was toch de bedoeling dat wij in Europa een eenheid werden, een goede economie kregen en dat er vrede zou komen? Eenheid is hier ver te zoeken met al die verschillende bevolkingsgroepen door elkaar heen, de economie is totaal gezakt en vrede krijgen we niet met Rusland en ISIS. Als wij eisend hadden gevraagd of dit was op te lossen waren we allang overgeslagen en geluk en pech kun je niet aan jezelf opleggen. Onze vroegere oververwenning heeft ervoor gezorgd dat Europa zichzelf heeft verwaarloosd en als je constant met anderen ruziemaakt of vecht heb je geen vrede met jezelf daar je figuurlijk tegen jezelf strijdt. En wat men van zichzelf gewend is dat is men niet van anderen gewend. Kortom: mochten er bovendien nog meer asielzoekers of moslims Europa binnenkomen dan moeten we ze geen kraaltjes en spiegeltjes cadeau geven maar een ferme schop hier uit met de afschuwelijke EU-bestuurders erbij en naar de hel met die hele klote-EU!

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  De EU schijnt gemaakt te zijn om West Europa te vernietigen, met de invoer van de Islam om zeker te zijn.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik heb destijds TEGEN gestemd, maar ja, wat is mijn stem waard???? Sindsdien stemde ik niet meer, maar nu wel op de PVV!!!!

  Like

 9. sir Colin de Jong zegt:

  Allemaal waar maar er zijn er maar een paar die de waarheid willen zien. Schrijf dit in mijn columns al sinds 1984,maar niemand werd wakker op Wilders na, maar nu is ons eens zo mooie land een prooi van de islam en ISIS. De enige oplossing is een 3e wereldoorlog,waarvan ik heb voorspeld dat dit voor 2020 gaat komen. Ik hoop van harte dat ik nu eens ongelijk heb,want moet er niet aan denken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s