De moord op Theo van Gogh en de incompetente weekdieren van onze nep-elite

(Door: Martien Pennings)

Goeie kijktip van GeenStijl. Nog eens die docu uit 2005 waarin Katja Schuurman de rode draad inspreekt over de moord op Theo van Gogh en vooral  de onontkoombare conclusie trekt dat Mohammed Bouyeri een tijdlang informant van de politie moet zijn geweest en daarin blijkbaar zo teleurgesteld is geworden dat hij het nodig vond Theo Van Gogh te vermoorden.

En passant wordt weer eens duidelijk uit wat voor incompetente weekdieren onze nep-elite bestaat. Het meest tekende is een monoloogje van politiecommissaris Welten tijdens de persconferentie van “de Amsterdamse driehoek”, burgemeester, korpschef en hoofdofficier van justitie. Het is de middag van de morgen van de moord. Kijk vanaf 5:53 in aflevering 1. Welten is aan het woord:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Elite, Theo van Gogh. Bookmark de permalink .

31 reacties op De moord op Theo van Gogh en de incompetente weekdieren van onze nep-elite

 1. Sjaak zegt:

  Een typische in elkaar geknipte links rooie rotzooi !
  De smerige buurman die liegt dat de balken breken,
  om de weg van zijn moordenaarsvriendje vrij te houden
  om bewijzen te vernietigen !
  Een dieprooie linkse trut die de A.i.v.D als schuldige
  presenteert !
  En dat om de vieze gore vuile moslimbroed te ondersteunen !
  En dan ook nog demonstratiev een pigmenteerde nieuwslezerin
  bij een puur Nederlandse aan gelegenheid !
  IK WIL MAAR EEN DING !
  DAT ALLE MOSLIMS OPROTTEN UIT EUROPA !
  ALLE DISCUSSIES OVER HUN ZIJN VOOR DE STRONTPUT !
  ERUIT ! METEEN ! SOFORT !

  Like

  • Ik heb nog nooit iemand meegemaakt, Sjaak, die het zó totáál verkeerd snapte.
   Maar voor mij is het toch weer een les: ik had niet gedacht dat je zó ongelooflijk stom kon zijn als jij blijkbaar bent, Sjaak

   Like

   • Sjaak zegt:

    Ik heb helemaal geen moeite er mee wanneer mij iemand
    een boerelul noemt, en zijn IQ een stuk hoger is als de meine !
    Maarrrr Martien !!! Deze Site is een Site die de met
    uiteen lopende gedachten en meningen van verschillende
    hoeken uit gezien word ! Natuurlijk kan het zijn dat ik een
    beidrag als verkeert interpreteert zie en daarvan gaat voor
    mij de wereld noch lang niet onder !
    DONT WARRY ! BY HAPPY !

    Like

 2. luckybee zegt:

  Katja Schuurman is een aanhanger van Bart Schmid onze kwaaie trol en dwerg ze is een BNN er.Ze heeft leren spuiten slikken snuiven en zuipen en kattekwaad gedaan opkosten van anderen. Dus een leugentje meer of minder dat maak haar niet uit. Welten is dat niet de klootzak dat Wilders liever wil dood schieten of zo iets?

  Like

 3. Sjaak zegt:

  En niet alleen dit maar ook dat !

  Like

 4. Mijn positie over de Eenvandaag doc Jan Born / Sander ’t Sas over het verzoek van Ronald van Raak over heropening onderzoek moord op Theo van Gogh op de dag van de herverkiezing van George Bush (die aan van Gogh refereerde toen zijn dood wereldkundig werd) is dat ik jaren later mij vml AIVD directeur Gerard Bouman herinner die op tv verklapte dat hij de coup tegen Mubarak niet had zien aankomen terwijl hij rond 4 juni 2009 in Egypte was toen Hussein Obama met de door Mubarak verboden Muslim Brotherhood op de voorste rij in de Universiteit van Cairo zijn appeasement rede hield en de Arab Spring inluidde.

  Ik geloofde toen al niet dat Bouman de TOTALE context niet begreep rond de ousting van Mubarak.
  https://www.aivd.nl/publicaties/aivd-publicaties/@1864/aivd-jaarverslag/

  Na de vele inhoudelijke interviews van toenmalig VVD politica Ayaan Hirsi Ali en idem Theo van Gogh over de islam moesten van Gogh, Yoeri Albrecht, Gijs van de Westelaken enz van Willem Oltmans toch hebben geweten van Zbigniew Brzezinski, Zia ul Haq, MKULTRA Richard Helms, Priebke, Zorreguitta, nazi vakantie oord Bariloche enz.
  http://lookatallthepoorpeople.com/nazi-hunting-in-bariloche-argentina/

  http://dossiereenvandaag.eenvandaag.nl/dossier-eenvandaag/54066/hoofdofficier_mohammed_bouyeri_handelde_niet_alleenoff.v.J Frits van Straelen, Thomas Ross, Rita Verdonk

  11-06-04-transcript-argos-aivd – Vpro
  weblogs.vpro.nl/…/11-06-04-transcript-argos-aivd.pdf
  Translate this page
  Jun 4, 2011 – In Egypte werden op 5 maart zelfs de kantoren van de … Fragment Gerard Bouman, hoofd AIVD, in vraaggesprek met NOS op 15 april … De CTIVD, de Commissie van Toezicht, publiceerde eind 2009 een onderzoeksrapport.
  404 — File not found.

  Theo van Gogh zijn vader was van de BVD en alle ogen van de AIVD waren op Theo gericht toen hun al bekend was dat Bouyeri aanstaande was hem te vermoordden.

  Scheidend directeur van de AIVD Gerard Bouman was een jaar geleden (2009) in Egypte en sprak daar zijn collega zo sprak hij in Buitenhof. Bouman zei dat hij de omwenteling in de Arabische wereld niet had zien aankomen.

  Bouman had moeten weten en mag geacht worden te hebben m,oeten weten wat de impact was van de schier principeloze apeasement and apology speech van de Keniaan op 4 juni 2009 in Cairo
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/05/gekke-hond-van-het-midden-oosten-gewond-en-op-de-vlucht

  Like

 5. brief Willem Oltmans aan President Suharto
  http://www.stelling.nl/kleintje/292/SUHARTO.htm

  Het eerste bedekte islamitische regiem sinds de oprichting van de muslim brotherhood in 1928 na de Tweede Wereld Oorlog ?

  Like

 6. Bert!
  Reageren er alleen nog gekken op deze site!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het spijt me, Martien: Ik begrijp heus wel dat jij in deze hele geschiedenis andere dingen ziet, die je ter sprake wilt brengen. En je hebt ongetwijfeld gelijk.
   Maar het is, vrees ik, iets psychologisch. Met mij ook: Ik heb het geprobeerd, ik heb de hele documentaire uitgekeken. Maar je blijft psychisch steken als de makers het in hun hoofd halen, er zo iemand als Katja Schuurman op te zetten.
   Wat mezelf betreft zal ik maar even eerlijk zijn: Ik erger me er al jaren kapót aan, dat dat men, dat zo ongeveer alles half kan, steeds weer alle kansen en media-aandacht krijgt, zodat je je gaat afvragen: Met welk recht? Het is bij mij zo erg, dat ik in wel artikelen uit magazines heb gescheurd, die over hààr bleken te gaan en nooit meer een TV-programma bekeken heb, waar zij in voorkwam. Omdat de documentaire door jou aangeleverd werd, heb ik nu geprobeerd, me er overheen te zetten en ik hèb hem helemaal uitgekeken. Echt intrigerend genoeg. Maar, dat is sterker dan mezelf, alles loopt dan weer vast, louter omdat je met háár geconfronteerd wordt.
   Je wenst onwillekeurig, dat een serieus, competent iemand op zo ’n documentaire wordt gezet, ook al is hij/zij dan relatief of geheel onbekend. Niet iemand, die àlle kansen krijgt, louter omdat de media ooit eenparig besloten, haar aan te merken als “de” Vrouw van Nederland.
   Katja Schuurman, staat voor in de hoogte steken, voor onterechte roem, en daar kom je (ik) dan niet overheen, al probeer je het.
   En ik heb zo’n idee, dat dat er bij meer mensen hier achter steekt.
   Als ze het mens op de soaps en het flut-amusement houden, waar ze hóórt, kun je haar althans gemakkelijk negeren, als je wilt.
   Ze is een bepaald soort icoon en dat háát ik. Daar komt het door.
   En ik denk dus, dat dat bij meer mensen speelt.

   Like

  • Vederso zegt:

   @ Martien. Ga een stukje fietsen of maak een boswandeling.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ik hèb die documentaire uitgekeken, al hield het natuurlijk wel in, dat ik er zo ’n drie kwartier lang die geniepige blik en dat hese stemgeluid van la Schuurman voor moest verdragen! Kan die ook al documentaires aan elkaar praten?(Nee, dus.) ’t Lijkt Josine van Dalsum wel; die kon in haar tijd ook alles, volgens d’r mannie dan. Tot ze dan weer genadeloos tegen de lamp liep, maar enfin, dat doet hier verder niet ter zake.
  Sjaak heeft gelijk: Het mens was totaal niet op haar plaats hier: Zal er wel om dezelfde reden opgezet zijn als een van Hoogstraten op de diverse NOS- aangelegenheden: Van die lekker kneedbare nitwits, die in wezen geen idee hebben, wáárover ze precies praten; goed om het publiek elke denkbare verdraaiïng met succes door de strot te duwen: Het ‘mooie’ koppie doet in principe genoeg.
  Man, man, wanneer worden de media hier nou eens volwassen?! Het doet sterk denken aan de media-trucjes van het voormalig Oostblok!

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Nadat het filmpje met Schuurman is afgelopen komt er een beeld met de mogelijkheid om meerdere filmpjes uit te zoeken en te bekijken.
  Ik heb gekeken naar het filmpje van 25 minuten met Theo v. Gogh en Pim Fortuyn.
  Beiden doodgeschoten door hetzelfde soort crapule, nl. links-islamitische rotzooi.
  Wel frappant dat B levenslang kreeg en v.d. Graaf uiteindelijk maar 11 jaar terwijl hij de mogelijke nieuwe M.P. van Nederland doodschoot.
  Selectieve rechtssspraak zou ik denken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vast en zeker.
   Ik denk, trouwens, Louis, dat ik dàt filmpje ook nog maar ga bekijken.
   Ik kan me vast en zeker beter concentreren, zolang ik maar van ene Schuurman verschoond blijf.

   Like

 9. Ik geloof dat ik gek word.
  Ik vind Katja Schuurmans een prima meid.
  Zelf heb ik haar ik haar nooit ontmoet, maar wel ken ik mensen héél goed die véél met haar gewerkt hebben en véél sociaal met haar verkeerd hebben.
  Die mensen heb ik hoog zitten.
  En die mensen verzekeren mij: Katja is een prima meid en hé-le-máál niet stom.
  En dat geloof ik.
  Ik heb geen enkele moeite met haar.
  Ze heeft een bepaalde ontwikkeling doorgemaakt.
  Wie niet?
  En ik vind dat ze die docu prima aan elkaar praat.
  Ja, ze spreekt een tekst uit die anderen voor haar hebben geschreven.
  En dat doet ze prima en ik vermoed dat ze heel goed weet wat ze zegt.
  Die docu-makers hebben hebben slim gebruik gemaakt van het “media-appeal” van Katja.
  En los van alles: ik mag haar instinctief.
  Dat is óók een verschil!

  Like

  • En dan nog eens wat: als je bereid bent om het gezicht van zo’n docu te zijn, ben je ook nog eens MOEDIG.
   Dat risico heeft ze dus genomen in naam van haar vriendschap met Theo van Gogh.
   Ik vind dat klasse.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Moedig? Als je de kans krijgt, ja! Als je àlle kansen van de wereld krijgt! Om flútredenen!
    Die moed, waar jij het over hebt, hadden anderen ook wel op kunnen brengen!
    Die vriendschap met van Gogh, die hadden anderen ook wel willen hebben!
    Maar ze kregen de kans nooit! Niet eens om zich te bewijzen!
    Ze kregen nooit toegang tot bepaalde kringen, om wat voor reden dan ook!
    Maar iemand als zij hoeft maar met haar vingers te knippen…..En wordt dan nog op een voetstuk gezet ook!
    Als je je dít maar realiseert: ER ZIJN LEGIO MENSEN DIE NET ZO MOEDIG ZOUDEN KUNNEN ZIJN ALS HET MAAR GEZIEN WERD! EN ALS ZE MAAR MOCHTEN, OFTEWEL ALS ZE DE KANS MAAR GEGUND WERD!
    En, oké, ik kan het niet uítstaan, dat dat altijd naar dezelfde figuren gaat. Dus práát mij in dat verband niet van Katja Schuurman!
    (Ja, ik bèn verbitterd; ik geef het bij deze eerlijk toe…..)

    Like

  • BertG. zegt:

   “En los van alles: ik mag haar instinctief.
   Dat is óók een verschil!”

   Daar schijnen meer kerels last van te hebben, ik heb dat nooit zo goed begrepen.
   Vooral dat bos hout voor de deur schijnt nogal indruk te maken bij vele.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oef, wat een opluchting: Tóch iemand die het door heeft…..
    Thanks, Kameraad!

    Like

   • BertG. zegt:

    Als er geen plastic bestond, dan bestond zij ook niet. Laat ik ’t zo zeggen dan.

    Like

   • Harry zegt:

    Eerlijk gezegd geven dikke tieten mij ook een veilig gevoel , Bert .
    Net zoiets als het rijden in een Volvo met van die dikke bumpers .
    ( Alleen als je weet dat er van die PIP vullingen in zitten , dan is voor mij de lol er af ).

    Like

   • BertG. zegt:

    Als Martien nou gewoon gezegd zou hebben, en ik vind het ook nog eens een lekker wijf, dan was het direct duidelijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 16.52u.: Bert, je zegt -ik citeer- “Als er geen plastic bestond, bestond zij ook niet.”
    Spijker op de kop! Maar niettemin wordt ze voor van alles en nog wat gevraagd:
    Soaps, spelprogramma hier, inzamelingsactie daar, film, dramaseries en zelfs documentaires! Alsof ze echt een duizendpoot is, die werkelijk àlles kan!
    Zelfs zingen heeft ze gedaan, terwijl toch heus duidelijk is, dat ze dat -door een stembandafwijking- niet beheerst! Maar zelfs dààrvan wordt in de pers niets gezegd, dat is toch van de zotte!
    Als Josine van Dalsum, over wie ik het eerder al had, zichzelf indertijd vergaloppeerde aan dingen, waarmee ze zich liever niet bezig moest houden, zweeg de pers daar tenminste níet over; die namen dan geen blad voor de mond! Maar ja, dat was ook wel het type van ‘twee erwten op een plankje,’ oftewel ‘het brosje is de voorkant.’
    Dit pracht-exemplaar schijnt niets fout te kunnen doen en wordt letterlijk bejubeld als ‘Dé Vrouw van Nederland.’
    En het is, net wat je zegt, wel duidelijk, waar ze dat grotendeels aan te danken heeft. Ja, ik zou liegen als ik zei dat ik daar níet van baal!
    En dan ook nog met zo ’n docu…….Dat gaat me gevoelsmatig te ver: Dat komt een professionele verslaggever/geefster toe. Een èchte.
    En wat die moed en die vriendschap met van Gogh betreft: Die ‘moede’ zou ik zelf ook hebben en vorig jaar op 2 November heb ik haar bij het monument niet gezien.
    Zelf mocht ik de man nooit persoonlijk ontmoeten. Maar ik was er wèl.
    Zo is het toch maar.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ok dan, als we dan toch aan het roddelen zijn over “sterren” waar niemand wat mee kan.
    http://www.dumpert.nl/mediabase/6618384/5eb375ae/gadverdamme,_hier_wordt_niemand_vrolijk_van.html

    F5 indrukken bij zwart beeld.

    Like

 10. Beetje dom natuurlijk: Katja Schuurmans = Katja Schuurman

  Like

 11. Avidia zegt:

  louis-portugal zegt:
  23 september 2014 om 19:50

  Dat heb ik me ook altijd afgevraagd, bedankt dat je het naar voren bracht.

  Like

 12. Jan zegt:

  “Islamophilia”: the love of Islam from leaders around the world. Why leaders from around the world are too scared to say anything bad about Islam.

  http://en.video.canoe.tv/archive/source/menzoid-mornings/ldquoislamophiliardquo-the-love-of-islam-from-leaders-around-the-world/3801693823001/page/2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s