Meer asielzoekers naar kazerne Budel

Screenshot 12

Er komen op korte termijn nog meer asielzoekers naar de voormalige legerkazerne in Budel (Noord-Brabant).

De capaciteit van het eerder dit jaar geopende asielzoekerscentrum wordt met driehonderd uitgebreid tot 1.500 opvangplaatsen, aldus een voorstel aan de gemeenteraad van Cranendonck. Na Ter Apel wordt de kazerne in Budel zo het grootste asielzoekerscentrum van Nederland, aldus het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

Lees verder>>>
(h/t Republikein)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Meer asielzoekers naar kazerne Budel

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Jawel hoor, gooi de poorten maar wijd open! Dankzij de klootzakken van het Kabinet RUTTE II, gaat deze instroom steeds sneller. Er zit geen enkele “stop op”, het is dweilen met de kraan open! Potverdomme, onze ouderen worden volkomen leeggeplunderd door de VVD en de PvdA, en deze gelukzoekers worden binnen gehaald of het Sinterklaas is! Mag ik een teiltje…

  Like

  • Republikein zegt:

   Hoi Tom, je woont daar in de buurt![mag ik dat wel schrijven]
   Kan jij niet kijken of ze niets te kort komen?
   Koffie brengen enz., doe jij gewoon! Mwwuaaaahhhh!!!!

   Like

  • bigljohn zegt:

   Tom, ik zie de overheden zelfs nog in staat om naast het leegruimen van bejaardentehuizen, ten behoeve van die gelukszoekers, de hele structuur van onze samenleving te doen verrotten. Alle grote gebouwen zullen op een gegeven moment aan de gelukszoekers worden toegewezen, niet alleen bejaardentehuizen, ook ziekenhuizen e.d. zullen er aan moeten geloven op termijn. Alles maakte een eerste begin mee (al vele jaren geleden) met Nederlanders die bij een bouwcorporatie 7 jaar op de wachtlijst stonden voor een woning, en tot de ontdekking kwamen dat Afrikaanse gelukszoekers terstond hun toegewezen woning kregen toegewezen, en zij als de wettige ingeschrevenen opnieuw 7 jaar moesten wachten !

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @bigLjohn: 21.47. uur. Ook ik heb dat scenario voor mijn ogen, John. WIJ worden opgeofferd in het belang van de MASSA-IMMIGRATIE en de perfide ISLAM. EIGEN VOLK LAATST!

    Like

  • Driek zegt:

   Maar het zijn dus allemaal islamieten die voor hun geloofsgenoten op de vlucht zijn? Dat is toch niet normaal? En er is blijkbaar niemand onder onze bewindslieden, op Geert wilders na, die het krankzinnige van deze situatie inziet. Onze nakomelingen zitten straks in een land dat volkomen is leeg gevreten en volkomen verarmd is, want het geld raakt een keertje op. Want de werkende bevolking van Nederland kan dat niet meer opbrengen, die leven een vreugdeloos leven, dankzij onze linksdraaiende regering. Het is gewoon niet te bevatten, zo erg is het.

   Like

 2. Het is inmiddels ook in Brabant bar en boos!Maar ja,wat wil je met doorgaans bloedrode,linkse gemeentebesturen!Doodziek ben ik er van!Alles is links hier;alles!Scholen/besturen.woningcorporaties,politie,ouderenverenigingen,en ga zo maar door!Walgelijk!

  Like

 3. rakkertje zegt:

  Niet te geloven …………….

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Een heel leger 5e colonne, na Duitsland zijn wij nu blijkbaar aan de beurt. Allemaal booslimse mannen, geen vrouw te bekennen. Mensen bewapen U !!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Een paar dagen terug stond hier een artikel over een “4-sterren-hotel” in Keulen, waar asielig-zoekers zouden worden geplaatst.
  Nu kom ik hier ook een artikel erover tegen. Met de foto van de foyer. Ziet er aardig uit. HOE ZAL DAT ER OVER, zeg een jaartje, UITZIEN ? ?

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  de 5e colonne !

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ze komen inmiddels in mijn stad ook al met hordes binnen, arme trouwlustige stelletjes, sorry, geen huis voor jullie, maar jullie staan op de lijst!!! En daar gaan ze door onze mooie stad, sloffend achter elkaar aan, volgens mij hebben ze gewoon lopen nooit geleerd, maar ja, wat hebben ze wel geleerd??? Wel, wij naar Nederland komen, wij hand ophouden, wij huis krijgen, wij gratis geld krijgen, wij nooit hoeven te werken, wij weten de Nederlanders werken voor ons, wij weten Nederlanders goed volk, wij schrijven naar onze familie, kom naar Nederland, jij krijgen alles gratis.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Noord Brabant is dat niet Katholiek Nederland?Tsia de Paus heeft gezegd moslims zijn ook je naasten; dat is in tegenstelling met de 10 Geboden, Exodus 20 vers 1-26, die zegt dat je naasten alleen ,mensen zijn die geen andere Goden aanbidden, als hem zelf ; hij duld geen andere Goden voor zijn aangezicht.Dus ook niet Allah.

  Like

 9. GT zegt:

  Ik waarschuw die overheid nogmaals… vroeg of laat, heb jullie een zeer groot probleem met zeer ernstige gevolgen! En let wel je roepen het over je zelf af en het zal wereldnieuws worden.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat weten ze zelf ook wel, maar Geert gelijk geven, dat zal je ze nooit horen zeggen.
   Al zouden ze in een bunker moeten gaan wonen dan nog blijven ze thee drinken in een moskee en hun excuus aanbieden voor al die nare opmerkingen van die nare meneer Wilders.
   Al zou er een bom op binnenhof ontploffen, dan nog zullen ze blijven verklaren dat dit door een groep gebeurt is die de koran verkeerd begrepen heeft.
   Dus ook dat dit weer niets met de islam te maken heeft.

   Het zal toch maar familie van je zijn, dit soort mafkezen. Kan me eigenlijk nauwelijks nog voorstellen dat ze daar nog welkom bij zijn.

   Like

  • lex zegt:

   AMEN en deze tijd zal heel snel komen ik denk dat de regering zich vergist want als onze lontjes op zijn dan

   Like

 10. Cathja zegt:

  Je zult maar in Budel wonen, en protesteren helpt niets….!

  Het is de grootste waanzin aller tijden, wat hier allemaal naar binnen loopt. Leverde Teeven voorheen nog wel eens commentaar en probeerde hij er iets aan te doen om de boel in te dammen; kort geleden heeft hij laten weten dat er onconventionele maatregelen genomen moeten worden om de stroom vluchtelingen op te vangen. Oké, als het vluchtelingen zijn die echt voor het oorlogsgeweld op de vlucht zijn, en alleen wat lijfgoed bij zich hebben, én van plan zijn om weer terug te keren zodra het veilig is, dan heb ik weinig problemen met hun opvang. Waar ik met afgrijzen naar kijk zijn al die zwarte knullen met dure kleding en mobieltjes, die hier binnen sluipen.
  Ik verdenk hen ervan dat zij cellen zijn van een netwerk, die ons t.z.t. te grazen willen nemen. Ze hoeven maar een seintje te krijgen van het één of andere kopstuk, en de remmen gaan los!

  Het is heel gevaarlijk als je deze ‘gelukszoekers’ binnen laat. Zij komen niet uit onveilige gebieden, dus hebben geen recht op opvang.
  De overheid stelt ons bloot aan grote gevaren door deze lieden hier vrij rond te laten lopen!
  Zo zie ik dat.

  Like

  • Driek zegt:

   Nu, beste Cathja, u ziet het heel goed. Straks, binnen afzienbare tijd, zullen wij met angst in het hart de straat op gaan. ’s Avonds gaat niemand de deur nog uit. En wij staan machteloos. De overheid bestaat uit domme onverantwoordelijke lieden. En ik zie ze hier, in Amstelveen, ook al lopen, die zwarte klootzakken, met hun mobieltjes. Wat een tinnef is het allemaal.

   Like

 11. Jean zegt:

  Zouden we niet beter dat krapuul van Brussel en Den Haag daar opsluiten?
  Zo een echte gesloten instelling waar ze nooit meer buiten geraken en die massa vreemdelingen terugsturen naar land vzn herkomst bvb. 10.000 per dag dan doen we er nog 6.000 dagen over om Europa zuiver te krijgen dat is zeggen en schrijven 16,4 jaar!
  Heeft iemand een beter voorstel?

  Like

  • Kan alleen nog maar met grof geweld,helaas!En dan gaat het wel met honderduizenden tegelijk.Maar dan moet eerst de regering op zijn gat liggen.Geen uitkeringen meer,dan zijn ze voor een groot gedeelte zo weg,die ruifvreters!

   Like

 12. Theodoor zegt:

  OK eerst de lege kazernes,
  daarna daar waar het kan bij de bestuurlijke leiders van dit land plaatsen,
  daarna de niet gebruikte kamers van de paleizen vullen,
  daarna de bejaarden en chronisch zieken nog verder ophokken.
  Want Nederland MOET kaput, niks meer met het verleden

  Maar kom aub niet aan al die getinte gevangenen in hun luxe hotels.

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  De KMS in Weert staat toch ook leeg, maar daar zullen ze hun wel niet plaatsen, om de eenvoudige reden dat er aan de andere kant van de weg mensen wonen met huizen van 1 miljoen en meer. Kijk verschil moet er zijn.

  Like

 14. Olie voor immigratie. De vernietiging van onze samenleving onder goedkeurend oog van de nsb’ers in Den Haag gaat gestaag voort. Onze vijanden lachen in hun vuistje om zo weinig verzet. Hun snode plannen vorderen goed. Waanzin. Gewapende weerstand is hoognodig.

  Like

 15. Jean zegt:

  Ik heb er enorm moeite mee en stel me steeds de vraag: “hoelang gaan de burgers dat blijven slikken?” Moet eerst ALLES VERNIELD EN KAPOT?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s