“Nederlandse” doden bij luchtaanvallen Syrië

Screenshot 78

Bij de luchtaanvallen op Islamitische Staat (ISIS) rondom Aleppo in Syrië zijn drie Nederlanders omgekomen. Dat wordt op Twitter gemeld.

Een Nederlandse jihadstrijder meldt op Twitter dat hij nog nooit zoiets verwoestends heeft gezien. Volgens hem “moet Amerika eraan”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op “Nederlandse” doden bij luchtaanvallen Syrië

 1. Zilvermeeuw zegt:

  Slechts 3 TERRORISTEN met een Nederlands paspoort? Meer, meer, meer!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  GEEN EENTJE VAN DEZE RATTEN IS EEN NEDERLANDER !
  IK HOOP DAT ZE ALLE OP EEN ENKELE REIS GAAN ! BOEM !

  Like

 3. rs zegt:

  MOOI, MOOI, MOOI………………………….het kan niet MOOIER……………

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Ik ben blij dat Wachteres, anders dan de Teleraaf dit doet, het woord ‘Nederlanders’ tussen aanhalingstekens zet, want het zijn natuurlijk moslims, geen Nederlanders!

  De staat verstrekt paspoorten, in eerste aanleg aan autochtone Nederlanders. Onder bijzondere omstandigheden kan allochtonen eveneens dit paspoort aangereikt worden, met alle daarbij behorende rechten en plichten.

  De staat is echter gegrond in het volk. Doordat de staat wetten en jurisprudentie ontwikkeld is het los komen te staan van het volk: de staat heeft in de loop van de tijd een op zichzelf betrokken soevereiniteit ontwikkeld, zich zo losgeweekt van het volk, en keert zich tegenwoordig met enige regelmaat tegen dit volk, of delen daarvan. Het volk wordt zo niet langer rechtvaardig bestuurd, maar door opeenvolgende regeringen uiteen gespeeld. Het toekennen van de Nederlandse nationaliteit aan culturele vreemdelingen is een van de middelen daartoe.

  De overheid, zowel regering, wetgevende als rechterlijke macht, die de staat aansturen en zo het volk van zich vervreemden, dient een halt te worden toegeroepen!

  Strijd tegen de islam moet worden vooraf gegaan door strijd tegen gevoelloze, het ontkennende, overheden!

  Like

 5. Menky zegt:

  goed zo, opgeruimd staat netjes (y)

  Like

 6. jowitteroos zegt:

  …………..tja en nu worden het opeens wel Nederlanders genoemd………..

  Like

 7. Sjaak zegt:

  BRAND AKTUEEL !
  Wie die türkische Nachrichtenagentur Anadolu meldet, hat der Islamische Staat (IS) im Irak zum ersten Mal chemische Waffen eingesetzt. Nördlich der Stadt Falludschah haben die Terroristen offenbar irakische Truppen mit Chlorgas beschossen und dabei 300 Soldaten getötet.
  ——————————————————————————————————————————
  Laat de spelen beginnen !
  ISIS heeft nu ook kloorgas in hun tengels gekregen en hebben het
  hun eerste heldendaad daarmee afgelevert in vorm van het inketelen
  en het beschieten van 300 soldaten met kloorgas die dit niet overleeft
  hebben !
  EN DE HELE WERELDWEIDE ROOIE ROTBENDES
  DOET OFDAT HUN NEUS BLOED !
  MAAR GEEN ANGST OOK IN KORTE IN UW THEATER !

  Like

 8. Op naar de maagden, dit is gewoon wat ze willen, de dood of de gladiolen… Meer, meet, meer. Het westen komt langzaam uit de winterslaap. Nu Nederland nog….

  Like

 9. luckybee zegt:

  Nederlander die voor IS vecht? dat kan niet wij zijn Kafirs, en blijven ook liever zo.Wij zijn de nakoomlingen van Karel Martel die de laatste Kalief Abd El Rachman al Gafiqui gedood heeft, toen hij Franken land probeerde te veroveren.Dus oppassen dat gaan julie de zelfde weg op als deze Abdoel Rachman.de laatste Kalief der Omayaden.
  http://www.isgeschiedenis.nl/militaire-confrontaties/slag-bij-poitiers-confrontatie-tussen-het-christendom-en-de-islam/

  Like

  • danny zegt:

   Vroeg of laat wordt de haat vanuit het Westen tegen de moslims en de islam en de eigen regeringen zo groot dat zij allen uitgeroeid gaan worden. Het is een kwestie van tijd. Kan niet wachten tot het zover is .

   Like

 10. Thomasson zegt:

  AMEN!!!! Ik hoop, verdomme, dat de hele zooi zal daar omkomen. Wat zeggen wij hier in de “Lage Landen”? Opgerot staat netjes!!!!. ….

  Credo in Deum Patrem omnipotentem, Creatorem caeli et terrae. Et in Iesum Christum

  Mijnheer Dijsselbloem en zijn budgetterende vrienden bij het Ministerie van financiën kunnen alvast uitrekenen hoeveel pecunia zal dat ons schelen als zij NOOIT MEER TERUG KOMEN: a) geen AWBZ kosten voor hun PTST’tje…b) geen RIAGG kosten voor hun oorlogstrauma’s, c) geen speciale aandacht voor de ‘arme kinderen’ als ze weer terug naar school gaan, d) geen studiefinanciering, e) geen kinderbijslag, f) geen extra poen aan Geldverslinders zoals FORUM om deze jongens te begeleiden, g) de AIVD hoeft deze jongens niet meer in de gaten te houden. Ze zijn in de hel verbogen en daar kan Satan best voor ze zorgen. h) minder Marokkanen = minder criminaliteit.
  GOED VOOR HEN, NOG BETER VOOR ONS.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  Ach, het zijn volstrekte geloofswaanzinnigen die wat verder gaan met kogelspuit en mes dan de voet tussen de deur. De bijbel heeft de veroveringsplicht van de koran niet tegen kunnen houden. Na de kruistochten en Wenen is het thans opgewaardeerd tot een (internationaal) bestuurlijk democratisch probleem, hoewel Saoedi-Arabië mede ondersteunend wordt geacht met de V.S. tegen IS, met oliegelden wellicht mogelijk de bouw van zo’n duizend moskeeën in Europa heeft mogelijk gemaakt.
  Vooralsnog is de strijd (…) daar en 55 miljoen vriendelijk geïmporteerde moslims in EU landen vragen tot op heden gewoon slechts wat ruimte hun eigen belevingswereld. Cynisch mode off.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Zo weer drie bedreigingen minder !!

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  De vermelding van gedode NL ers is zo passend voor ons bestuur.

  Like

 14. Jean zegt:

  Diegenen die het halen om terug te keren (jammer) die hebben daar het vak geleerd, hopelijk slaan ze eerst toe in Brussel en Den Haag als die opgeruimd zijn dan komen wij in actie dan is de vuiligheid op eigen bodem tenminste al opgeruimd.

  Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wie kaatst kan de bal terug verwachten…

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Ik ben banger voor het ebola virus dan voor een moslim; een moslim kun je ‘neerleggen’, maar dat virus is niet te verslaan!

  Prachtig trouwens, dat er weer een paar ‘Nederlanders’ *proest* onschadelijk zijn gemaakt.

  Like

 17. alidas1 zegt:

  Jammer dat het er maar een paar zijn het had een heleboel moeten wezen

  Like

 18. louis-portugal zegt:

  Ik weet niet hoe ik die link hier moet neerzetten maar in de Telegraaf is een nieuwe video opgedoken met een ´nederlander` in de buurt van Raqqa, geloof ik, die vind dat in Nederland en België echte aanslagen moeten komen.
  Ik heb ook gelezen dat er meer dan 3 nederlanders zijn omgekomen.
  Het gaat dus steeds beter.

  Like

 19. Jan zegt:

  De realiteit

  After six weeks of American airstrikes, the Iraqi government’s forces have scarcely budged the Sunni extremists of the Islamic State from their hold on more than a quarter of the country, in part because many critical Sunni tribes remain on the sidelines.

  Although the airstrikes appear to have stopped the extremists’ march toward Baghdad, the Islamic State is still dealing humiliating blows to the Iraqi Army.
  http://www.nytimes.com/2014/09/23/world/middleeast/isis-iraq-airstrikes.html?_r=2&assetType=nyt_now

  Like

 20. Jan zegt:

  Oorlog, maar niet tegen ISIS, dat woord wordt vermeden:

  Like

 21. debeukerin zegt:

  Wat een vreugdevol heugelijk nieuws!
  En wat een prachtige reacties daarop!

  Like

 22. Joost Visser zegt:

  Wat wel opmerkelijk is dat dit artikel in de rubriek Binnenland is geplaatst. Vooruitziende blik van de Telegraaf anno 2016? Overal ravage?

  Like

 23. Jan zegt:

  Kolder uit de koker van de Russische lamestream media. Recyclen van oude foto’s en foto’s uit WO-II.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s