Not In My Name: waarom Islamitische Staat moet worden losgekoppeld van islam

Screenshot 10

(Door: Blondemevrouw)

Wereldleiders zoals Obama en Cameron willen u doen geloven dat islam een religie van vrede en tolerantie is. Ook dichter bij huis zien we premier Rutte krampachtig verklaren dat hij oneindig veel respect heeft voor de moslim in Nederland die zich via de moskee of als buurtvader inzet voor de oemma [de wereldwijde islamitische gemeenschap].Niets dan goeds over islam. Islamitische Staat draagt negatief bij aan de beeldvorming inzake islam. Een onrealistische beeldvorming, die zo zorgvuldig is gecreëerd door wereldleiders, politici, mainstream media en moslimorganisaties in het westen. Door Islamitische Staat geheel teniet gedaan, het ware gezicht van de islam tonend. En nu zien we dat ook ‘gewone’ moslims zich uitspreken tegen Islamitische Staat door de actie Not In My Name. De islam zou gekaapt zijn door koppensnellers. Echter, niets is minder waar.

Wie enige kennis heeft van islam, met de koran en vooral ook de hadith [overleveringen over het leven van Mohammed], weet dat hetgeen Islamitische Staat doet, exact is wat Mohammed deed en waartoe hij opdracht geeft. Toch willen moslimorganisaties dat wij in het westen de naam van Islamitische Staat niet gebruiken. IS zou een relatief kleine groep extremisten betreffen, die niets met islam te maken hebben. Daarom zouden wij hen niet moeten bevestigen in hun associatie met islam. Weg met die naam.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Not In My Name: waarom Islamitische Staat moet worden losgekoppeld van islam

 1. Jean zegt:

  Weg met de islam.
  Verbod op de islam.
  Uitroeien die smeerlapperij islam.
  Baardapen het land uit flikkeren.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Een lang verhaal, een hele pil, om aan te tonen dat Moslims van zichzelf beweren niets met ISIS van doen te willen hebben. Maar het is ook veel simpeler aan te tonen. Overal ziet men marsen en acties van ons mensen, die ISIS zo vlug mogelijk naar de Hel willen sturen. Zag men ooit Europese Moslims marsen organiseren tegen die ISIS duivels ? Nee dus ! Heel begrijpelijk overigens, 73 % van hen is voorstander van de Jihad, en daarmee is alles verklaard ! En omdat we nooit marsen of acties van Moslims tegen de ISIS zien, is mogelijk 100 % van alle Europese Moslims voor de Jihad !

  Like

  • bigljohn zegt:

   En nu preken de Moslims de passie, door te verklaren dat ISIS hun ding niet is. Het ene beweren, en van het andere (Jihad) een voorstander zijn. Liegen is des Moslims eigen, de ultieme tactiek van de Moslim om ons er onder te krijgen !

   Like

   • Driek zegt:

    De lezers van deze site zijn in ieder geval een stuk intelligenter dan onze bewindslieden, die gewoon doorgaan met ons een oor aan te naaien. Maar al onze krachtvelden van intelligentie blijken niet voldoende. De volgelingen van Mohammed zijn leugenaars, allemaal. En als het er op aankomt, wanneer de tijd daar is, dat zij het zwaard ontbloten, is er niet eentje te vertrouwen. Dan gaan we er allemaal aan.

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Stuur dit artikel maar naar PINOKKIO RUTTE van de Vereniging Van Debielen!

  Like

 4. jans zegt:

  De complete islam, koran, hadit moet verboden worden.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Blondemevrouw slaat hier de spijker op de kop: De moslims overal ter wereld zijn in paniek omdat IS veel te vroeg de ware doelstelling van de islam blootlegt en nu weten ze niet in welke kronkels ze zich moeten gooien om de schade nog ongedaan te maken.
  Slechts één middel daartoe is te hoog gegrepen voor ze, zoals bigljohn al constateert: Ze gaan NIET massaal de straat op om afstand te nemen. En daarmee worden onze vermoedens in deze dus bevestigd.
  Zelf heb ik trouwens al een paar maal laten vallen, dat IS dan ook wel ongelofelijk stom bezig is, met die onthoofdingen op You Tube en dergelijke. En ziet: Ook dàt raakt de kern van dit hele verhaal.
  Nou ja, hoe dan ook: Het devies blijft: Met wat voor graad van “afstand nemen” de moslims ook komen aanzetten, n i e t intrappen!

  Like

 6. Jean zegt:

  Vertrouw NOOIT mosllms, NOOIT want het kost je het leven.

  Like

 7. Jacolijne zegt:

  Niet in naam van moslims? Maar wel in naam van Mohamed.!? Als Mohammed , grondlegger v d islam, al niet deugd en alles deed wat de sharia verboden heeft…. Wat blijft er dan nog over vd hele quran. En toch stug vol blijven houden….zo frustrerend dit.
  Isis vs Mohammed…ik zou zeggen zoek de verschillen…of de overeenomsten. we moeten de ware geschiedenis v mohammed maar eens op alle scholen gaan onderwijzen, kunnen alle moslims bij thuiskomst de ouders gaan ondervragen of onderwijzen hoe het nou echt zit met mohammed/vzmh….snap ook niet waarom dat eraltijd bij wordt gezegd. Islam verspreiden met het zwaard , bekeren of je leven en toch altijd weer ‘die vrede zij met hem’ uitspraak.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Jeetje, wat een gore foto, ga ervan over mijn nek!!!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Mark Rutte heeft nog nooit van Takkeyah gehoord; en dit betekent het uit de koraan uitgecopieerd.
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Er ligt zo als ik gehoord heb, een Koraan in de tweede kamer, lees het maar eens.

  Like

 10. Pete zegt:

  Graag een fotoshopper die een nazi toont met die afbeelding “not in my name”

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Dit is op vanhetgoor herblogden reageerde:
  van: Dutch Free Preee / Blondemevrouw

  Like

 12. Tempelier. zegt:

  # Not in my name
  foto plus onzin slogan. Natuurlijk niet in jouw naam stomme kopv*t , of denk je dat je allah bent. Als er nu gestaan had; niet in naam van mijn allah was het meer geloofwaardig geweest. Voor zover je een moslim kunt geloven.

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Laten we hopen dat Obama en Cameron zich hier in vast praten. #notinmyname heeft een klein addertje onder het gras, een addertje dat zeer verraderlijk is. En dan is er geen weg meer terug. Het probleem van #notinmyname is dat de daden van de Heilige Profeet Mohammed exact gelijk zijn aan de verrichtingen van de strijders voor de islamitische staat.

  Nu zal het zo’n vaart niet lopen, er komen echt geen moslims achter deze beweging staan, maar als dat wel gebeurd zou zijn dan zou men de daden van Allah’s Boodschapper moeten veroordelen. En dat is nu juist wat Obama en Cameron trachtten te voorkomen, maar feitelijk graven ze voor zichzelf een diepere kuil. En iedereen weet wat er gebeurt als iemand in opdracht van een moslim een kuil gaat graven, dan valt hij er zelf in NADAT DE STROT IS DOORGESNEDEN!

  Like

 14. alidas1 zegt:

  Dit gruwelijke zooitje is nog duizend maal erger dan hitler

  Like

 15. PICA2904 zegt:

  Zou die idio.t Rutte hier al eens van deze moslim gehoord hebben?
  “Nidal Malik Hasan, a U.S. Army major and psychiatrist, fatally shot 13 people ”
  Geluk ermee!!!!!!!

  Like

 16. Geronimo zegt:

  Voor degenen die nog altijd (?) zouden geloven dat de islam vreedzaam is, hier een paar passages uit het minzame boek bij uitstek. Hier wordt moord gewoon gelegaliseerd. Zoals nu door IS wordt uitgevoerd: “behead them when you catch them”. Hoe diabolisch ben je dan?

  Dit zijn maar een paar ‘verzen’ uit dit boek van de haat ! Het staat er vol mee.
  Ook worden pedofilie en veelwijverij er uitvoerig in aangeprezen, vooral door, de aan epileptische aanvallen lijdende, Mohammed zelf.

  Maar goed, voor het linkse kruim van onze samenleving is en blijft de islam een religie van de vrede. Blair, Cameron, Obama, Rutte en ga zo maar door. Wie daar niet mee akkoord gaat, is een racist of een extreem-rechts individu, en wordt in de maatschappij gemarginaliseerd of gebroodroofd.

  Als je de bewindslieden mag geloven, heeft niets van wat we wereldwijd dagdagelijks aan wreedheden allerhande meemaken, met de werkelijke islam te maken, niets. Want die is per definitie vredig, en aan dit linkse dogma kan en mag nu immers niet worden getornd.

  Bijgevolg heeft het kalifaat niets met de islam te maken, de sharia niet, het antisemitisme niet, de doodstraf op afvalligheid niet, het geweld tegen vrouwen niet, het verbod op homoseksualiteit met bijpassende doodstraffen niet, hogere gewelddadige en haatdragende teksten in de koran tegen de kafir ook al niet (onthoofden staat er nochtans letterlijk in !), het vermoorden van ongelovigen onder de kreet ‘Allahu Akbar’ al evenmin, seks met minderjarige meisjes niet, feiten waarin de roverhoofdman Mohammed nochtans al zijn discipelen voorging, waardoor je logischerwijs kan concluderen dat ook de koran op zich in feite niets met de islam heeft te maken.

  De ultieme vraag stelt zich dan ook of de islam, en aansluitend elke moslim, überhaupt nog wel iets te maken heeft met de islam, en zelfs of de islam dan eigenlijk wel bestaat, althans als je de redenering van deze islam-aanbidders uit het Westen zou volgen?

  Spijtig genoeg, de islam bestaat wel degelijk, en dat is de islam van de koran, niet interpreteerbaar en niet wijzigbaar boek, want het eigenste woord van deze afgod, en al dat geflikflooi van onze Westerse ‘leiders’ met de islam is niets meer dan één grote, schaamteloze leugen en bedrog.

  “- Kill the Jews and the Christians if they do not convert to Islam or refuse to pay Jizya tax (9:29)
  Slay the unbelievers wherever you find them(2:191)
  Make war on the infidels living in your neighbourhood (9:123)
  When opportunity arises, kill the infidels wherever you catch them (9:5)
  Any religion other than Islam is not acceptable (3:85)
  The Jews and the Christians are perverts; fight them (9:30)
  Maim and crucify the infidels if they criticize Islam. (5:33)
  The infidels are unclean; do not let them into a mosque (9:28)
  Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies.
  (22:19)
  Do not hanker for peace with the infidels; behead them when you catch them (47:4)
  The unbelievers are stupid; urge the Muslims to fight them (8:65)
  Muslims must not take the infidels as friends (3:28)
  Terrorise and behead those who believe in scriptures other than the Qur’an (8:12)
  Muslims must muster all weapons to terrorise the infidels (8:60) -“

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s