ROME: 30 Afrikanen vallen een bus aan, die bestuurd wordt door een vrouw

Screenshot 7

(Vertaling: delamontagne)

De bus is verwoest en de vrouw in shock. Afgelopen zaterdag hebben 30 Afrikanen bus 042 laten stoppen in de zone San Vittorino en hebben de ramen kapotgeslagen met stenen en vuistslagen. De chauffeuse kon met veel moeite vluchten en haar bus naar Corcolle brengen. Ze doet, nog steeds doodsbang , haar verhaal.

“Ze stonden bij de halte te wachten op mijn bus. Ik stopte en op het moment dat ik de deuren zou openen, gooit een van hen een bierfles naar de bus.” De aanvallers begonnen naar haar te roepen: “We zullen je doden, VUILE  HOER, doe die deuren open!”

“Ogenblikkelijk trok ik op om er vandoor te gaan.” De nachtmerrie is nog niet voorbij. Een groepje van 30 Afrikanen heeft de route volledig geblokkeerd om het voertuig te laten stoppen. De groep valt  de bus aan met stenen en vuistslagen. Het leek erop alsof de aanvallers woedend waren dat ze te lang hadden moeten wachten. Leden van het personeel van de busmaatschappij hadden al wekenlang geklaagd en een brief geschreven, waarin ze de problemen van onveiligheid over deze route hadden aangekaart en in het bijzonder in de buitengebieden.

Bron:
http://euro-jihad.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.iltempo.it

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op ROME: 30 Afrikanen vallen een bus aan, die bestuurd wordt door een vrouw

 1. Ad de Koning zegt:

  En dat volk laten ze allemaal binnen, het zal nog veel erger worden. Van aanpassen hebben ze nog nooit gehoord, in plaats van blij te zijn dat ze worden opgevangen willen ze overal meteen alles hebben en hun zin in krijgen, anders is de boot aan. Ik zou zeggen de grenzen dicht en geen enkele Afrikaan of andere buitenlander er meer in.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ad, ik ben bang dat wij helemaal niets te willen hebben in het dictatoriale Europa van de dag van vandaag ! Het aantal van die Moslim barbaren die jaarlijks Europa binnenvallen groeit explosief. Van een paar duizend een paar jaar geleden, tot nu al 100.000 dit jaar. Alleen al in Lampedusa. Laat staan wat er totaal binnenvalt via ALLE sluipwegen van Europa. Maar wij zijn de klos, dat staat wel vast !

   Like

 2. Jean zegt:

  Gewoon doorrijden ook al loopt die vuiligheid voor de wielen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Tel je zegeningen….! Ook nu weer een groep Afrikanen met slechts enkele hersencellen, die het natuurlijk niet kunnen verkroppen dat EEN VROUW achter het stuur van een bus zit, en daarom de boel maar kort en klein slaan, onder het geroep van de bij ons inmiddels welbekende uitspraken.
  En waar was de politie?
  De paus zal deze jongeren wel weer ‘mijn broeders’ noemen, maar wij noemen het criminelen, die per rubberboot terug moeten naar het land van herkomst.
  Europa wordt onleefbaar nu elk land zijn portie gelukszoekers over de vloer krijgt. Het wordt tijd voor keiharde maatregelen, iedere keer als dit tuig zich misdraagt. De tijd van gedogen is voorbij.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Ik ben toch echt bang dat ik gas zou geven; gewoon van schrik…

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  VUILE SMERIGE EU PLOERTEN, dit zijn jullie SCHULD! Deze toestroom is mogelijk, dankzij jullie wegkijken, en promoten van deze invasie. De smerige EUCALYPTA MALMSTRÖM is daar een groot voorbeeld van. Met de dag haat ik de RODEN in BRUSSEL MEER!

  Like

 6. Misdefinitie zegt:

  Wereldvreemde culturen die niet weten wat ze met een vrouw moeten doen. Mannen die hand en hand lopen, elkaar kussen en vrouwen aanvallen. Allemaal flik…. eh broederschap.

  Like

 7. En je wil niet weten hoeveel van die roetjakkers er hier al lopen!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Zouden dit de onder racisme gebukt gaande Zwarte Pieten van Quinsy Gario zijn geweest? Alle gekheid op een stokje, maar deze vrouwelijke chauffeur heeft het meest angstige uur van haar leven gehad. Wat zou er gebeurd zijn als deze meute (die totaal niet in Europa thuis hoort) in de bus was geraakt. Dit is het voorland wat Europa te wachten staat. Bekijk de video en je krijgt een indruk welke waanzin in Europa geïmporteerd wordt.

  Like

  • Driek zegt:

   Zojuist dat filmpje aangeklikt. Dat ziet er niet best uit. Het lijkt mij verstandig die mensen allemaal terug te sturen, want daar kun je niet mee samenleven, daar gaan je op den duur aan kapot, dat kunnen wij geestelijk niet aan. Die afstand tussen ons en die primitieven is nog niet in honderd jaar te overbruggen, en al helemaal niet met die verschrikkelijke islam, die ze hier mee naar toe nemen. Walgelijk, wat een zooitje.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Driek
    Natuurlijk moeten ze hardhandig eruit worden gesodemieterd. Stel je voor dat iemand zou met de roofdieren in diergaarde Blijdorp veel medelijden hebben. Hij zou ’s nachts lekker alle kooien opentrekken …Kunt u voorstellen wat voor chaos zal Aboetaleb in zijn stad hebben? Dat heeft hij zo wie zo al, maar nu veel meer. De tijgers, leeuwen, hyena’s en poema’s zouden de mensen in de tram en bus aanvallen ….krokodillen zullen lekker in de grachten en de haven zwemmen …Mensen worden in hun kont gebeten door een roddel wolven een ga zo maar door.

    Like

 9. Thomasson zegt:

  Wij kunnen de oude, Benito Mussolini, niet uit zijn graf wekken. Zo ver gaat de wetenschap niet. Maar zou dat niet, voor de Italianen, een prima idee zijn om de “Zwarte hemden Brigades” van Mussolini weer een nieuw leven in te blazen? Het gaat slecht met Italië en de Italianen hebben ze hard nodig. De zachtaardige politiek correcte leiders kunnen de toestand gewoon niet meer aan. Ze zijn bang voor hen eigen schaduw. Maar de ferme jongens en stoere knapen van de ‘Patria’ zouden de boel schoon kunnen vegen van de multiculturele pest. Ze zouden ook niet schijterig zijn om de scheepjes, die met de donaties uit de Arabische OPEC-landen, de Italiaanse kunst AANVALLEN, hardhandig weren. Er is veel tijd verstreken sinds de mars op Rome (1923) en het is TIJD OM HET WEER TE HERHALEN.

  Like

  • Driek zegt:

   Thomasson zegt: Wij kunnen de oude, Benito Mussolini, niet uit zijn graf wekken. Zo ver gaat de wetenschap niet.

   Beste meneer Thomasson, laat die Mussolini maar in zijn graf, want hij heeft ijverig meegeholpen met de Duitsers het antisemitisme te verspreiden. Alsjeblieft zeg, kom niet met die ouwe antisemieten aandragen.

   Uit een rapport van ene majoor Kappler blijkt dat op 16 oktober 1943 elfhonderdzevenentwintig Romeinse Joden waren opgehaald, onder wie achthonderd vrouwen en kinderen.
   (Uit: De Joden van Rome.
   Door Sam Wagenaar)

   Like

 10. Sjoe! zegt:

  Tijd om te beginnen skieten, als je me vraagt.

  Like

 11. Erik zegt:

  Ik heb foto’s van die situaties, het is de route naar Tivoli
  Een verschrikkelijke situatie

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het artikel was eigenlijk 3 keer zo lang. Maar het laatste gedeelte ging v.n. om alle klachten die het personeel naar de directie had gestuurd betreffende de onveiligheid van de route.
   Ook voor de bewoners in die wijken, die meer en meer “het-recht-in-eigen-handen” gingen nemen EN ook groepen gingen vormen om zichzelf te verdedigen.
   Moest aan de situatie in Gouda van enige jaren terug denken………….
   De bovengestelden luisteren toch niet naar de “onder”-gestelden, zeg-maar de gewone onderdrukte Jan L.l

   Like

 12. luckybee zegt:

  Wie zijn hier aan schuldigd onze vrouwen in gefaar te brengen? Onze geetableerte Partijen, in Italie beslist de Rooms Katholieke partijen die iedereen als je naasten beschouwen,net als Simon uit Groningen; ondanks de waarschuwingen van onze heer Jezus Christus Matheus 7 de Smalle weg.vers.13-23 de communisten, die alles, ook met moslims, willen zamen delen. Eerlijk zamen delen heet het in hun kringen.Precies net als Samsom en Spekman bij ons.Of Emile Roemer ook een Marxist

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  Laat ze maar lekker lopen, dat zijn ze ook gewend in hun thuisland.

  Like

 14. Ekster zegt:

  Arm Europa. Dankzij “onze” politici keren we terug naar barbaarse, pre-middeleeuwse tijden.. Iedere dag komen er meer primitievelingen uit Afrika in Europa aan. Vele duizenden overspoelen het continent om het van binnen uit leeg te vreten.

  Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT ZIJN DUS DE ASIELZOEKERS DIE ZE IN ITALIË HEBBEN BINNENGEHAALD! HOEVEEL HEEFT NEDERLAND ER ONDERHAND?

  Like

 16. windwens zegt:

  10 jaar geleden zei er al eens iemand tegen mij dat europa terug viel in de donkere middel eeuwen.Ik vond het toen nog wat overtrokken maar nu zitten wij er midden in.

  Like

 17. H. W zegt:

  Jaja. Wat voor Afrikanen waren dit?

  Like

 18. Pieter zegt:

  Ze had gewoon vol gas moeten geven. Gaan en zorg dat je het er levend van af brengt. Dus veel gas geven en blijven rijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s