Dr. Terry Jones verbrandt opnieuw enkele korans en IS-oorlogsvlaggen

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Kent u Dr. Terry Jones nog, die door “onze” journalisten werd gedemoniseerd en door onze politici niet goed genoeg bevonden werd om Duitsland binnen te laten? Hij is er vooral beroemd mee geworden door te dreigen korans te verbranden. Hoewel hij destijds geen enkele koran verbrand had, ging er een golf van verontwaardiging door alle media van het Avondland. Zij maakten van Terry Jones de duivel in eigen persoon en vergeleken hem met de islamitische zelfmoordterroristen en keel doorsnijders.

Welnu, intussen heeft Terry Jones echt korans verbrand, want hij zei tegen zichzelf: als de wereld me toch van een daad beschuldigt, dan moet ik deze ook uitvoeren – maar daarover zwegen de media toen.

En nu, dit jaar, ter gelegenheid van de 11e september, heeft hij het opnieuw gedaan – en de media verzwijgen het opnieuw, uit angst om de lieve vreedzame moslims te provoceren; of uit angst dat iemand anders hen de show steelt en in het vervolg meer mensen luisteren naar Terry Jones dan naar hun gore propagandateksten.

De video, die Terry ons gestuurd heeft, is lang, maar zijn toespraak erg goed. Daarin zegt hij zulke dingen:

“Islam is de slang”

Of:

“In soera 3, vers 151 staat: ´Wij zullen de harten der ongelovigen met ontzag vervullen omdat zij aan Allah deelgenoten toeschrijven waarvoor Hij geen gezag heeft neer gezonden. Hun verblijfplaats is het Vuur en slecht is de woning der overtreders´, dat is exact hetgeen de islam doet. Dat is tactiek en hoewel iedereen dat weet, zijn er maar heel weinig mensen te vinden die dit uitspreken. Omdat de islam ermee werkt ons te intimideren. Wij zijn bang onze baan kwijt te raken, onze carrière, we zijn bang dat onze familie iets overkomt. Maar er moet iemand opstaan. En de grondwet zegt duidelijk´Wij, het volk´. Jullie willen altijd dat iemand dit vuile werk opknapt: het leger of de politie. Maar die zullen dat niet doen.”

Of na een opsomming van gruweldaden en vrouwenonderdrukking:

“In Saoedi-Arabië mag geen andere religie behalve de islam openlijk gepraktiseerd worden. Dat is godsdienstvrijheid. In Saoedi-Arabië worden de vrouwen dermate onderdrukt, dat hiertegen geen enkele vrouw demonstreert. Als zoiets in de wereld gebeurt, wordt er onmiddellijk gezegd dat de vrouwen het slachtoffer zijn. Hemel en hel! Duizend problemen. Maar dat in Saoedi-Arabië de vrouwen niet eens mogen autorijden, geen school mogen bezoeken zonder toestemming van de mannen – waar zijn de vrouwen die ertegen demonstreren dat in Saoedi-Arabië de vrouwen niet mogen fietsen of motorrijden?

Hoeveel religies zijn er in de wereld? Onder de duizenden religies in de wereld is de islam de enige religie met een radicale tak. Ik heb nog nooit gehoord van de Amish dat zij mensen doden. Hebt u wel eens gehoord van een Amish zelfmoordterrorist? Ik ken geen enkele Baptist die zijn kinderen ertoe opvoedt om huurlingen te worden. Ik ken geen Lutheranen die mensen in naam van hun religie onthoofden.

Onder de duizenden religies is de islam de enige die een geweldcomponent bezit.”

Aan het eind van de video zegt hij dat hij de korans verbrandt, omdat de twee journalisten werden onthoofd. Welnu, daarvoor zou het echt niet nodig geweest zijn. Hij had wel 1000 betere redenen kunnen vinden, maar de journalisten?

Hij verbrandt de IS-vlaggen om aan de radicale islamieten de boodschap te geven dat Amerika niet Europa of Egypte is, dat men zich zal verdedigen.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dr. Terry Jones verbrandt opnieuw enkele korans en IS-oorlogsvlaggen

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Hulde voor deze man! Verbrand in heel de beschaving alle GRUWELBOEKEN, te weten de SMERIGE KORAN!

  Like

 2. Deze man verdient bij leven al een standbeeld. Toch wel een pioneer op het verbranden van de koran. Het vuur is waar de koran thuishoort.

  Dit verdient zeker navolging in Nederland.

  Like

 3. Jean zegt:

  PROFICIAT TERRY JONES.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  De islam is geen religie; het is een gevaarlijke politieke ideologie en bestaat uit totale indoctrinatie. Niet alleen voor alles wat niet islamitisch is, maar ook voor islamieten (of moslims – what ever…) zelf. Kijk maar wat er gebeurt; alles wat niet in het straatje van deze zeer moordlustige clubjes past, wordt rücksichtslos afgemaakt. Overal waar de islam neerstrijkt, is het of een zooitje of er mag niets! Zeker niet als je vrouw bent; in bepaalde contreien is een geit zelfs meer waard!

  De koran is een opruiend haatboek en zou alleen als voorbeeld gesteld mogen worden, hoe vreselijk verkeerd het gaat als je dit 1400 jaar oude ding tot op de letter naleeft. Achterstand alom en niets kunnen ze zelf. Alle (verdorven) techniek komt uit het westen; en daar is dan boterberg op het hoofd; want het westen is oh zo slecht, maar die duivelse techniek vinden we dan weer wel fijn.

  Ik vraag me wel eens af wat er gebeurt als de wereld toch zo’n kalifaat zou zijn? Wat als er niets meer te moorden valt? Gaan ze dan doen; ze weten al honderden jaren niet beter, maar ergens houdt het toch op? Of zal de laatste man, na het doden van zijn broeder, zelfmoord plegen?

  Die profeet was een zwaar gestoorde oversekste pedofiel, waar we nu de bijzonder wrange vruchten van plukken. Op zich, mag van mij ieder voor zichzelf weten wat hij/zij gelooft, maar ik wens het niet opgedrongen te krijgen en dat gebeurt mij nu, net een ‘tikkie’ teveel!

  Like

 5. Jade zegt:

  Nou mooi, hebben we dat ook weer gezien…
  Een beetje dom om er achteraf benzine op te gooien, het ging dus bijna mis.
  Wel krom eigenlijk, de Amerikanen kunnen zichzelf verdedigen met alle soorten
  wapentuig, terwijl de komende oorlog weer in Europa uitgevochten gaat worden.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Hahaaaaaa! De kanjer!!!
  Dat er nog maar veel van dat soort acties van hem mogen volgen!
  Aan één kant jammer dat die vlaggen op de Zwarte Markt in Beverwijk uit de handel genomen zijn: Anders kon je er nu en dan eens een partijtje opkopen om vervolgens ergens ritueel te gaan verbranden!
  Normaal ben ik tegen het verbranden of onteren van vlaggen, welke vlaggen ook, maar zoals met allewaar het de islam betreft gaat de achtergrond van de IS-vlag alle proporties te buiten, dus……Lekker de hens er in!
  Hoop van harte, zelf nog eens zo ’n ritueel mee te mogen maken; kan niet schelen van wie het uitgaat!
  Bravo, Terry Jones!

  Like

 7. Edwin Lauxen zegt:

  Ik heb niks met geloof maar deze Preek in 1 woord gezegd: Prachtig 😉

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Zoals die Am-se vrouw het doet, dat verbranden, vind ik nog beter/ludieker.
  Ze leest enkele passages voor uit dat helse boek, geeft haar afkeuring ten beste, scheurt de bladzij eruit en steekt die met aansteker aan en gooit ,t in een soort vissekom. Volgende bladzijde…………
  Zodoende blijft er, INDERDAAD, een boekje over ter dikte van de Donald Duck.
  kan ,t filmpje niet vinden.
  Maar enfin, volgende week van 4 tot 6 oktober is er dan weer het………offerfeest.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  De koran is een samenraapsel van verzen waarvan sommigen dateren van de Ugaritische tijd, d.i. 1300 v00r Christus. Er staat een hoop onzin in die geen mens begrijpt. De huidige koranversie werd ‘vastgelegd’ in Cairo in 1924 a.u.b.!!. Overigens komt hij niet van ene Mohammed, maar wel van ene Musailima (= de kleine muslim). Mohammed die het te druk had met mensen afslachten en razzia’s uit te voeren heeft de hele handel van hem overgenomen, inclusief de naam ‘muslim’. Overigens bestond de naam muslim al in 2500 voor Christus. De Paus had overschot van gelijik.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Eerst hadden we dat liedje van het Coctail Trio; Leve de man die het bier uitvond, van je hiep hiep hiep hoeree ! En nu hebben we; Leve de man die de Koran verbrandt, van je hiep hiep hiep hoeree !

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Heb de hele video beluisterd. Geweldig de toespraak van de dominee en die andere man, wat is=lam behelst en wat er in dat “prachtige” boek staat. In gedachte kwamen die verontwaardigde kreten van de (meeste) NL-politici mij in gedachte. Dat was toen de Heer Wilders verzocht om dat perverse boek van de balie in de 2e kamer weg tehalen.
  Jammer dat de dominee enigszins stotterde maar hetgeen hij zei, maakt dat tot een onbelangrijkheidje.
  Had ook een paar onverholen “sneeren” richting Europa.
  Jammer dat maar zo weinig mensen te horen krijgen wat hij zei.
  Er is bij mijn weten toch geen andere religie die op zo,n expliciete manier iedereen die er niet toe behoren naar de HEL verwenst, dan in de Is=lam. In de coran staan 100-en verzen, die de ongelovigen de eeuwige HEL beloven, en sommige van die verzen beschrijven tot in detail de martelingen die de “verdomden”moeten ondergaan.: kettingen hete, vuur,kokend water, doodknuppelen etc,etc.
  Dit alles wordt goed vermeld omdat de “verdomden” niet in allah geloven maar in een God die een zoon heeft. En zij niet gehoorzaam zijn aan de profeet, aan de coran twijfelen of zelfs niet in een hemel geloven.
  ////////////
  En nog veel meer fraais in dat boek, dat dus in NL in de tweede kamer ligt.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik heb een koran in huis om te weten wat erin staat, je schrikt je dood, het is een en al haat en geadviseerde doodslag. Die mensen die de koran aanhangen zijn echt niet goed wijs, die moeten wonen in een afgesloten gebied en mogen daar absoluut niet uit vandaan. EEN groot gevaar voor de samenleving. Hoe kan een normaal denkend mens daar enige waarde aan hechten, voor mij onbegrijpelijk, onbegrijpelijk!!!!

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  Ook geschikt voor je vuur korf !

  Like

 14. Jan zegt:

  Terry Jones verschijnt bij justitie met ‘nuke isis’ shirt.

  Pastor Terry Jones, known for burning Korans, was back in a Polk County court Tuesday morning.

  He’s had court date after court date in relation to the stunt, and after what happened Tuesday morning, it seems likely more could be coming down the line.
  Wearing a shirt that said “NUKE ISIS,” Jones appeared before the judge this time because the state is asking for a second chance.
  The state charged Jones for illegally carrying fuel back in 2013, when he unsuccessfully tried to burn nearly 3,000 Korans on to mark the September 11th anniversary.
  A judge dismissed the charge, but now, the state is asking if a higher court will approve him being charged again.
  http://www.myfoxtampabay.com/story/26726044/koran-burning-pastor-appears-back-in-court-tuesday

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s