“Franse gijzelaar Gourdel onthoofd in Algerije”

Screenshot 10

De door moslimextremisten in Algerije ontvoerde Fransman Hervé Gourdel is onthoofd. Dat heeft de terrorismemonitor SITE vandaag gemeld. De terreurgroep Jund al-Khilafa heeft een video van de onthoofding vrijgegeven. De video wordt ‘een boodschap van bloed aan de Franse regering’ genoemd.

Screenshot 9

Hervé Gourdel

Gourdel, berggids van beroep, werd zondag door terroristen van ‘de Soldaten van het Kalifaat’ ontvoerd aan de voet van het Djurdjura gebergte, ruim 100 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad Algiers.

De 55-jarige Fransman was een fervent bergbeklimmer en berggids, afkomstig uit Saint-Martin-Vésubie, een plaatsje in de Franse Alpen. Hij was als liefhebber van de bergen naar de Algerijnse streek Kabilië gegaan. Hij laat een vrouw en twee kinderen na.

Lees verder>>>
(Wachteres)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Algerije, Barbarisme, Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Franse gijzelaar Gourdel onthoofd in Algerije”

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Ik hoor het de LAPZWANS RUTTE al zeggen: ” Maar dat is niet de Islam”. Neen, wat dan wel idioot en nationale pinokkio, is het een van de zeven dwergen soms? Al onze regeringsleiders heulen met de PEST ISLAM, allemaal. En de gewone burger in Nederland en Europa is zijn leven niet meer zeker. Te wapen, mensen!

  Like

 2. @ScarlattiBomba · 1 uur
  @geertwilderspvv @LodewijkA @MinPres ZIE WAT JULLIE GEPAMPERDEN DOEN ‘Fr. gijzelaar Gourdel onthoofd in Algerije’ http://s.vk.nl/3754499

  ARME ACHTERGEBLEVEN EEGA… die zal niet wétgen hoe ze dit zal moeten zien te ‘verwerken’ hàd ik maar GEKRIJST je daat NIET naar dat kalaudte land enz enz, wàt BEZIELT ZO IEMAND OM DAAR NAAR TOE TE GAAN?

  Like

 3. ow.. wéten zonder g en daat=gaat

  Like

 4. topsporter zegt:

  De islam is een aggressieve ideologie, die niets met vrede te maken heeft.
  Het sausje godsdienst is flinterdun, in oorlog met iedere andere cultuur.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik hoor net op ,t franse nieuws dat onder die 3 ontsnapte Jihadisten in Marseille, ( door stommiteit franse politie ), ook de ZWAGER van Merah is.
  Merah is die moslim die vorig jaar hier in Toulouse die Joodse kinderen doodschoot.
  Een excuus voorde franse politie was, ze hadden het druk met “Biddende”muslims op het grote vliegveld in Paris.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh? Je zou bijna gaan denken, dat dat afgesproken spel was……..

   Like

   • Driek zegt:

    Maar wat moeten we hier toch mee, met al die lieden die vier keer per dag met hun kont omhoog moeten, dat wordt toch nooit wat. Straks kunnen we dat tuig niet meer de baas, en dan gaan we er aan. Dit heeft toch helemaal niets meer met godsdienst te maken. Onze regeringsleiders moeten dat toch ook inzien?
    Volgens mij is het een groot plan om de hele wereldbevolking ondergeschikt te maken aan één godsdienst: de islam. Hebben onze bewindslieden nou werkelijk helemaal niets geleerd van de Tweede Wereldoorlog? En we hebben nog wel een premier die geschiedenis heeft gestudeerd. Ach ach, wat een domheid toch allemaal. Ik word er echt niet goed van.

    Like

 6. bigljohn zegt:

  Iedere keer als ISIS getroffen word door een der westerse geallieerden, hoort men weer over zo’n onthoofding. En door onze deelname aan de Jihad bestrijding middels 6 jachtvliegtuigen, zouden er wel eens door ISIS aanslagen in Nederland gepleegd kunnen gaan worden bij centra waar veel mensen bijeen komen. Onze AIVD is er op voorbereid zeggen ze. Maar de indruk die ik van ze gekregen heb is, dat ze echt niet zo snugger zijn. Of anders echt niet te vertrouwen. Zo zouden er bij de moord op Theo van Gogh ook complotten gespeeld hebben met de AIVD als hoofdrolspeler. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zegt men wel eens. Een bioscoopfilm werd er zelfs van gemaakt ! Bewijzen zijn in de zaak Theo van Gogh door de AIVD vernietigd, zodat het net zo’n mysterie is geworden als de moord op president J.F. Kennedy !

  Like

 7. Theo van Ewald zegt:

  Zolang de westerling zich met dat volk blijft associëren zullen er slachtoffers vallen.
  Wees dus wijs en ga niet naar hun landen, koop niet hun waar en vertoef niet in hun aanwezigheid. En ga zeker niet voor ze vechten! Er bestaan immers geen ‘gematigden’.

  Doe je dit wel, tja…. dan verdien je in mijn ogen ook niet beter.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Avidia zegt:

  En alle moslims gaan weer met hun komt omhoog, waarom zouden zij dit doen? :-}}}}}

  Like

 10. Pingback: Marine Le Pen beschuldigt Franse politici ervan schuld te dragen aan de jihadistische bedreiging | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s