PVV: Meer problemen door meer pardonvergunningen

PVV anders

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht dat meer uitgeprocedeerde asielzoekers een pardonvergunning krijgen(*):

1.) Waarom strooit u wederom met verblijfsvergunningen terwijl Nederland op dit moment overspoeld wordt door duizenden asielzoekers en we deze massa-immigratie al lang niet meer aan kunnen? Realiseert u zich dat door de vele toegelaten asielzoekers op veel plaatsen al geen huurwoningen meer beschikbaar zijn voor gewone woningzoekenden en er veel te veel extra geld gaat naar opvang, uitkeringen etc.?

2.) Waarom beloont u het door uitgeprocedeerde asielzoekers negeren van de vertrekplicht/illegaal verblijven in Nederland? Beseft u dat u andere uitgeprocedeerde asielzoekergezinnen bevestigt in hun idee dat het loont om na een afwijzing toch in ons land te blijven?

3.) Hebt u afspraken gemaakt met PvdA en/of andere politieke partijen om uitgeprocedeerde asielzoekergezinnen alsnog te legaliseren? Zo ja, wat is de aard van deze afspraken? Zo nee, waarom ondermijnt u uw eigen terugkeerbeleid door uitgeprocedeerde gezinnen te legaliseren die wel terug konden keren naar hun land van herkomst maar dit simpelweg niet wilden?

(*)RTL Nieuws, 24 september 2014

PVV blauw

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

30 reacties op PVV: Meer problemen door meer pardonvergunningen

 1. Dr.Kwast zegt:

  http://www.jezorgverzekering.nl/nieuws/2014/09/24/bijstandsmoeder-krijgt-e2000-netto-per-maand/

  Ruim €2000 netto per maand

  Van Gaal licht de financiële situatie van een bijstandsmoeder met twee puberende kinderen vervolgens toe met een rekenvoorbeeldje. Zij krijgt maandelijks binnen:

  €1083 uitkering
  €297 huurtoeslag
  €72 zorgtoeslag
  €148 kindgebonden budget
  €79 alleenstaande ouderkorting
  €60 bijzonder kinderbijstand
  €168 kindertoeslag

  Opgeteld is dat €1907. Door kwijtschelding van gemeentelijke heffingen zoals afvalstoffenheffing komt zij netto per maand uit op iets meer dan €2000.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  En wéér blijven de antwoorden op deze zeer redelijke vragen uit.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Dit alles wisten we toch al veel langer. De PVV zal helaas wel merken dat er aan de Haagse regelgeving niet getornd kan worden. Uitgeprocedeerd is een woord en een begrip dat alleen nog in De Dikke van Dale nog voorkomt. In de praktijk van alle dag betekent het niet meer en minder dat gelukszoekers ALTIJD in Nederland mogen blijven. Ongeacht of ze nu legaal, illegaal, en of zonder enig document ons land binnenkomen. Nederland is de zoete inval geworden voor iedere gelukszoeker die er in wil. Ook zware criminelen en dito massa’s Moslims. Ja Nederland is verworden tot het huishouden van Jan Steen. De echte illegalen zijn wijzelf aan het worden. In een gekkenhuis zitten nog grotere intellectuelen dan daar in het Haagse, die dit alles in gang gezet hebben !

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  4.) Krijgt de PVV op alle redelijke vragen die ze in de Kamer stelt nou nog eens duidelijk antwoord OF HOE ZIT HET?!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tuurlijk niet; ik heb ze nog nooit ergens kunnen vinden.
   De PVV wordt toch volkomen genegeerd?
   De ‘collega politici’ slaan liever instemmend hun handjes stuk op de tafels in de twee kamer als Pechtold spreekt.

   Like

   • Annie zegt:

    Wij zitten nog te wachten, dat het hier mis gaat, mensen gaan het toch niet meer pikken, de laatste tijd gaan wij steeds meer inleveren, als het geen geld is ,dan is het wel onze traditie, plus het word hier steeds gevaarlijke, er word opgeroepen om Nederland te terroriseren, Wilders heeft vaak genoeg gewaarschuwd, hij werd weggehoond, waarom laten wij ons als makke schapen naar de halal slachtbank leiden.

    Like

 5. cat zegt:

  Fokken heeft zn voordelen hahaaaa….eerst parasieteren in je gastland. Babies p@#pen. en ja hoor …hahaaa pardon????

  Like

 6. Als we de Pvv niet hadden zou er geen haan naar kraaien!En dan vinden ze het nog gek dat we al die lui gaan haten!Dat schuim krijgt alles voor elkaar door het spel van de langste adem te spelen!En wij maar inleveren,op alle fronten!Wanneer trekken we het Binnenhof leeg?Te verliezen hebben we toch niks meer;het kan alleen nog maar erger worden!

  Like

 7. cat zegt:

  75 gezinnen!! Fokken als ratten loont ! Pardon???

  NL moet uit de EU ! Weg met de internationale verouderde verdragen. Weg met vedrag van Geneve (1951). Weg met UNCHR.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik ben zo blij dat we de PVV hebben.

  Like

 9. windwens zegt:

  Nu maar hopen dat het bij Meneer Teveen ook tussen de oren gaat zitten samen met ons fijne kabinet dat het land barstens vol zit. Als men zich nog druk wil maken over de stand van de konijnen, korenwolf, kiekendief, het klavertje vier dan wordt het tijd dat er tot actie wordt over gegaan. De gelukzoekers uit West Afrika hebben niets te duchten buiten de Ebola dus die kunnen direct naar huis. De rest kan over zo een jaartje als we Obama mogen geloven ook weer naar huis dus niet zo talmen en geen pardon meer in de toekomst. Het is genoeg.

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Wij het volk moeten de PVV hierbij steunen met duizenden handtekeningen!

  Like

 11. Th.M. van Baarle zegt:

  Terechte vraag.
  Zou nog aangevuld kunnen worden met:
  Wanneer begint u met een emigratieplan van allochtone (ex-)asielzoekers naar landen van herkomst en/of de regio van waaruit ze gevlucht zijn om DAAR een nieuw leven en bestaan op te bouwen met hulp van de Nederlandse overheid?

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik ben voor de PVV in alles, alles wat ze naar voren brengen, ik ben het goed zat waar al ons geld naar toe gaat, wat hier allemaal naar binnen gehaald wordt, het straatbeeld wat steeds armoediger wordt, al die hoofddoek draagsters, al die mutsjes mannen, ik blijf maar thuis, kan het niet aanzien, en wat denken jullie dat ze kosten? Ja, wij onderhouden ze ook nog eens, wil jij een hoofddoek draagster in jouw zaak, wil jij een jurken man in jouw zaak, nee dus, kassa!!!! Hebben wij hiervoor gevraagd??? Nee dus! Ziek word ik ervan, ik wil dat straatbeeld niet en ook niet bijdragen aan hun uitkeringen, stelletje lammelingen, we gaan naar Nederland, gratis geld, gratis geld, ja, ja!!!!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Beste mede-reageerders, WIJ hebben NIET gevraagd voor “deze zoete inval”, van moslims, en gelukzoekers uit de gehele WERELD. Ik ben van de jaren ’50 van de vorige eeuw, en TOEN moest de Oranje MADAM-Juliana- al zeggen van de REGERING: “HET LAND IS VOL….TEN DELE OVERVOL”.
  En kijken we nu om ONS heen, WIJ zijn VREEMDELINGEN aan het worden in ONS EIGEN NEDERLAND.
  Maar de oorzaken kennen WIJ: ” OLIE VOOR IMMIGRATIE VAN MOSLIMS”, dat is de eerste, de tweede is het VERRAAD van de VVD op bevel van de PvdA: ILLIGALITEIT IS NIET MEER STRAFBAAR.
  Uiteraard ben ik het EENS met de gestelde vragen door de PVV. Sic transit gloria mundi!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Ik zou wel eens de juiste aantallen en de kosten willen zien van alle allochtone opvreters die over onze ruggen parasiteren, dat soort cijfers zullen die lapzwanzen van regenten en hun gedogers ons nooit en ten nimmer geven, want dan breekt er een opstand uit !!!

  Like

 15. luckybee zegt:

  Fritsma Sprak zo te zien tegen iemand die in plaats van hersenen , beton in zijn hoofd heef ingegoten.

  Like

 16. Giny zegt:

  Er zullen gerust nog veel meer families een verblijfsvergunning krijgen, Fredje doet het in zijn broek voor de PVDA!
  Stel je voor dat ze de stekker eruit trekken, nee, prop het hele land maar vol met gelukzoekers!!!
  Zwarte Piet moet eruit, maar wij met z’n allen mogen wel voor Sinterklaasspelen!
  Nog even, dan krijgen we alleen maar zakgeld van de overheid, of zo’n pasje om je nek net als in de verpleegtehuizen, daar kunnen we dan mee betalen tot een bepaalde limiet!!!

  Like

 17. Jaantje zegt:

  Het is gewoon teveel al die asielzoekers.
  Als men zo graag had willen helpen had men bv de gezinshereniging van de voormalige gastarbeiders aan moeten pakken krijg het idee dat we hele steden en provincies tegelijk binnen laten en dat die weer trouwen en hup daar komt weer een stoet.
  Dubbel op en voor je het weet woon je in een overbevolkt gebied met alle ellende van dien.

  Like

 18. Jean zegt:

  Elke moslim die Europa binnenkomt “verplicht” steriliseren, probleem opgelost.
  Ik denk dat nog weinig van die barbaarse fokstieren afzakken naar Europa dus doel bereikt + berijkt.

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Als het door de publieke omroep in slaap gehouden volk nu eens wakker werd dan is zomaar de PVV de grootste partij. Er zijn inmiddels Nederlandse goed opgeleiden genoeg die het stokje over kunnen nemen. Er is een schone taak voor hun weggelegd
  Ze doen het al gauw beter dan wat er nu zit.

  Like

 20. Dr.Kwast zegt:

  http://nieuws.turkije.net/6099/miss-belgie-kandidate-is-moslima-geworden-en-heet-aicha/

  lifestyle
  25 Sep 10:45
  Miss België-kandidate is moslima geworden en heet Aicha
  De 20-jarige Lindsey van Gele was regelmatig halfnaakt te zien tijdens miss-verkiezingen in België maar heeft haar leven drastisch omgegooid.
  Sinds haar verloving met de 24-jarige profvoetballer Mamoutou N’Diaye uit Mali gaat ze door het leven als moslima.

  Like

 21. fleckie zegt:

  MEN ontvangt in de landen van HERKOMST, toch ZEKER de GELEENDE GELDEN terug ( die betaald zijn om de OVERTOCHT naar de landen van ‘MELK en HONING’ te riskeren), ( zodoende ook nog eens wegsluizen van kapitaal, uit ONZE LANDEN, waar zij ‘NEERSTRIJKEN!.

  Like

 22. Dr.Kwast zegt:

  http://www.nu.nl/politiek/3887095/dijsselbloem-pvv-verhaal-ouderen-en-asielzoekers-schande.html

  Dijsselbloem: PVV-verhaal ouderen en asielzoekers schande
  Het is een “grove schande” dat asielzoekers en ouderen tegen elkaar worden uitgespeeld door de PVV, vindt minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën).
  Dijsselbloem: PVV-verhaal ouderen en asielzoekers schande Foto: ANP

  Dat zegt Dijsselbloem donderdag in de Tweede Kamer op de tweede dag van de Algemene Financiële Beschouwingen.

  De voorbeelden die PVV-Kamerlid Tony van Dijck aanhaalt dat ouderen op straat staan terwijl asielzoekers wel onderdak zouden krijgen, zijn volgens de bewindsman “evidente onzin”.

  Like

  • Dijsselbloem:het is inderdaad schandalig zoals de ouderen afgeknepen worden,wie niet trouwens,ten behoeven van gelukszoekers.En niet zoals u het in het vat wil gieten;Wilders heeft groot gelijk dat hij jullie dat verwijt,want het IS zo!Simpel.En dat u het ontkend,zegt alleen maar heel veel over de geniepige politiek die u bedrijft!

   Like

 23. Giny zegt:

  Dr.Kwast

  Hij vond het een schande, betrok zijn vader er bij, die zat geweldig!
  Tuurlijk, pa zal ook wel van de PVDA spaarpot profiteren!
  We moeten die gasten eens aan hun haren meesleuren, ik weet genoeg tehuizen waar het wel zo is wat Tony van Dijck zegt!
  Het interesseert ze geen ene bal hoe het met de tehuizen is gesteld!!!

  Like

 24. Avidia zegt:

  Ik weiger nog steeds belasting te betalen voor al die onrendabelen, die op onze kosten hier feest vieren ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s